Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
13 Ağustos 2021 Cuma - 14:52

'Abla bir şey yapmaz' dedi, pitbulları kadına saldırdı

ANTALYA'da oğlu ve komşularıyla çocuk parkına oturmaya giden Sultan Karakuloğlu (55), dengesini kaybedip yere düşünce, pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğradı.

 Abla bir şey yapmaz  dedi, pitbulları kadına saldırdı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Komşuları ve eşi Erdal Karakuloğlu tarafından güçlükle kurtarılan Sultan Karakuloğlu, başından ve burnundan yaralandı. Karakuloğlu, köpeğin sahibinden şikayetçi oldu.

Olay, 11 Ağustos günü saat 19.00 sıralarında, Kepez ilçesi Karşıya Mahallesi'nde meydana geldi. Komşuları ve 6 yaşındaki oğlu ile evinin yanındaki parka giden Sultan Karakuloğlu, burada bir süre oturdu. Daha sonra evine dönmek için ayağa kalkan Karakuloğlu, çocukların oynarken açtığı çukura takılınca dengesini kaybedip yere düştü.

ANTALYA'DA KOMSULARIYLA COCUK PARKINA OTURMAYA GELEN SULTAN KARAKULOGLU (FOTODAKI), DENGESINI KAYBEDIP, DUSTUGU SIRADA PITBULL CINSI 2 KOPEK SALDIRDI. KOMSULARI VE ESI ERDAL KARAKULOGLU TARAFINDAN GUCLUKLE KURTARILAN SULTAN KARAKULOGLU, BASINDAN VE BURNUNDAN YARALANDI. KARAKULOGLU, KOPEGIN SAHIBINDEN SIKAYETCI OLDU.(FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

Bu sırada H.K.'ye ait pitbull cinsi iki köpek, Karakuloğlu’na saldırdı. Başından, burnundan ve çeşitli yerlerinden yaralanan Karakuloğlu, eşi Erdal Karakuloğlu ve çevredekiler tarafından kurtarıldı. Kanlar içinde kalan Karakuloğlu, eşi tarafından hastaneye götürüldü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Karakuloğlu'nun alnında 2-3 santim boyutunda, saçlı deride çok sayıda ve burun kısmında 3-4 santim boyutunda yumuşak doku kaybı olduğu belirtildi.

'KÖPEĞİN SAHİBİNİ UYARDIM, DİNLEMEDİ'

Yaşadığı korku dolu anları anlatan Sultan Karakuloğlu, daha önceden de köpek tarafından ısırıldığını belirterek, "Olay günü parkta köpekleri görünce sahibi olduğunu sonradan öğrendiğim H.K.'yi, parkta çocuklar olduğunu belirterek uyardım. O da bana 'Abla bu köpeklere çocuklar bakıyor' dedi. Bir süre kaldıktan sonra parktan oğlumla birlikte ayrılmak istediğim sırada ayağım çocukların kazdığı çukura takıldı ve düştüm. Düşmemle birlikte yetişkin olan siyah ve sarı renkli köpekler üzerime doğru saldırmaya başladı. Bu sırada köpeğin sahibi, diz çökerek beni korumaya çalıştı. Sarı renkli köpek burnumu ısırırken, siyah köpek ise alnımı ve başımı ısırdı. Bağrışmalar üzerine parka gelen eşim Erdal Karakuloğlu ile komşular beni köpekten kurtardı. Eşim özel arabamızla beni hastaneye yetiştirdi. Alnımda, başımda ve burnumda ömrümün sonuna kadar taşıyacağım izler kaldı" diye konuştu.

Eşinin başına gelenler yüzünden zor günler geçirdiklerini söyleyen Erdal Karakuloğlu, köpek sahibini daha önce defalarca uyardıklarını belirterek, "Biz de hayvan besliyoruz. Kimseye zarar vermiyoruz. Köpeği çocuk parkına neden getiriyorsun. Getiriyorsan neden önlem almıyorsun" dedi.

Karakuloğlu, köpeğin sahibinden şikayetçi olduklarını belirtti.

ANTALYA'DA KOMSULARIYLA COCUK PARKINA OTURMAYA GELEN SULTAN KARAKULOGLU, DENGESINI KAYBEDIP, DUSTUGU SIRADA PITBULL CINSI 2 KOPEK SALDIRDI. KOMSULARI VE ESI ERDAL KARAKULOGLU (FOTODAKI) TARAFINDAN GUCLUKLE KURTARILAN SULTAN KARAKULOGLU, BASINDAN VE BURNUNDAN YARALANDI. KARAKULOGLU, KOPEGIN SAHIBINDEN SIKAYETCI OLDU.(FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA KOMSULARIYLA COCUK PARKINA OTURMAYA GELEN SULTAN KARAKULOGLU, DENGESINI KAYBEDIP, DUSTUGU SIRADA PITBULL CINSI 2 KOPEK SALDIRDI. KOMSULARI VE ESI ERDAL KARAKULOGLU TARAFINDAN GUCLUKLE KURTARILAN SULTAN KARAKULOGLU, BASINDAN VE BURNUNDAN YARALANDI. KARAKULOGLU, KOPEGIN SAHIBINDEN SIKAYETCI OLDU.(FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA KOMSULARIYLA COCUK PARKINA OTURMAYA GELEN SULTAN KARAKULOGLU, DENGESINI KAYBEDIP, DUSTUGU SIRADA PITBULL CINSI 2 KOPEK SALDIRDI. KOMSULARI VE ESI ERDAL KARAKULOGLU TARAFINDAN GUCLUKLE KURTARILAN SULTAN KARAKULOGLU, BASINDAN VE BURNUNDAN YARALANDI. KARAKULOGLU, KOPEGIN SAHIBINDEN SIKAYETCI OLDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA KOMSULARIYLA COCUK PARKINA OTURMAYA GELEN SULTAN KARAKULOGLU, DENGESINI KAYBEDIP, DUSTUGU SIRADA PITBULL CINSI 2 KOPEK SALDIRDI. KOMSULARI VE ESI ERDAL KARAKULOGLU TARAFINDAN GUCLUKLE KURTARILAN SULTAN KARAKULOGLU, BASINDAN VE BURNUNDAN YARALANDI. KARAKULOGLU, KOPEGIN SAHIBINDEN SIKAYETCI OLDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)'

ANTALYA'DA KOMSULARIYLA COCUK PARKINA OTURMAYA GELEN SULTAN KARAKULOGLU, DENGESINI KAYBEDIP, DUSTUGU SIRADA PITBULL CINSI 2 KOPEK SALDIRDI. KOMSULARI VE ESI ERDAL KARAKULOGLU TARAFINDAN GUCLUKLE KURTARILAN SULTAN KARAKULOGLU, BASINDAN VE BURNUNDAN YARALANDI. KARAKULOGLU, KOPEGIN SAHIBINDEN SIKAYETCI OLDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)-

 
Konyaaltı'nın yaylalarında yol seferberliği
 
Munzur Çayı'na giren Umut, boğuldu
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Nedim 15 Ağustos 2021 Pazar 04:17

Bizim devlet adam olmaz.yasak var dinleyen yok.devlet ortada Yok.

Yorumu oyla      0      0  
Türkan doğan 14 Ağustos 2021 Cumartesi 22:37

Sultan hanım benim karşı komşum olur kendisi gergin aynı masada otururken bu şahıslar o saatlerde korumasız tasmasiz getiriyorlardı köpeklerini ve komşularımızin uyarılarına rağmen hep başıboş birakiyorlardi yüce adaletten bu kişilerin yargılanmasını istiyoruz bizim çocuklarımızda olabilirdi bu saldırı oyuzden lütfen ki bu tür ve cins köpekleri sahiplendirilmemeli

Yorumu oyla      0      0  
taş 14 Ağustos 2021 Cumartesi 09:38

Bu tehlikeli köpeklerin evlerde beslenmesine ve kamuya açık alanlarda dolaştırılmasına nasıl müsaade ediliyor anlaşılır gibi değil.Böyle sürekli hayvanların saldırısına uğrayan insanlar oluyor.Saldırı anında çekip vursan hayvan hakları diye ayağa kalkarlar.Peki bu yaralanan insanların hakkı ne olacak,ya saldırı sonucu ölseler.Tehlikeli türler beslenmemeli ve meskun mahalde bulunmamalıdır.Zararsız sevimli köpekler var,besleyeceksen onları besle.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konyaaltı'nın yaylalarında yol seferberliği
KONYAALTI Belediyesi ekipleri, yaz aylarıyla birlikte yoğun kullanılan ...
Korkuteli'de kaza: 4 yaralı
ANTALYA-Korkuteli karayolu Naldöken yol kavşağında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Döşemealtı'nda yanan hurda araç patladı
ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde, boş arsadaki tahta paletlerin yanması ...
 
Barındığı emlakçı dükkanında ölü bulundu
ANTALYA'da kalacak yeri olmadığı için eklakçı dükkanında konaklamasına ...
MHP'den Manavgat'ta 124 köylüye 500 hayvan
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde 10 gün süren orman yangınlarında büyükbaş ...
Hakimle, serbest bıraktığı adam içki masasında
ANTALYA'da, 'suç işlemek için örgüt kurmak', 'nitelikli dolandırıcılık', ...
 
Uras'ın 4'üncü sergi heyecanı
ANTALYALI sanatçı Nazikar Uras, pandemiden dolayı atölyeye çevirdiği evinde ...
Muratpaşa'da ikinci İnovasyon Günleri
MURATPAŞA Belediyesi'nin yenilikçi, özgün ve katma değeri yüksek iş fikirlerini, ...
Antalya Atatürk Parkı'nda genç bir ölüm
ANTALYA'da falezlerden düşmesi sonucu ağır yaralanan 30-35 yaşlarındaki ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva