ANSİAD'ın konuğu Özel oldu
ANSİAD'ın konuğu Özel oldu
Tarımsal üretimde fedakarlıklarla dolu 91 yıl
Tarımsal üretimde fedakarlıklarla dolu 91 yıl
Kavga etti, 3 gün sonra ölü bulundu
Kavga etti, 3 gün sonra ölü bulundu
Uğur Dündar’dan art arda ‘babalık’ açıklaması
Uğur Dündar’dan art arda ‘babalık’ açıklaması
23 Şubat 2011 Çarşamba - 17:22

'Acısını yaşatmadılar'

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Erman Okudan'ın boşanma duruşmasında fenalaştıktan 2 gün sonra hastanede yaşamını yitirmesinden kendisini sorumlu tutan kayınvalidesinin 'Oğlum çocuğuna hasret öldü' iddiasını yalanlayan Tuğba Okudan, "Kocamın acısını bile yaşatmadılar" dedi.

 Acısını yaşatmadılar
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Geçen perşembe günü, 3 yıllık eşi Tuğba Okudan'ın 4. Aile Mahkemesi'nde açtığı boşanma davası için adliyeye gelen güvenlik görevlisi 32 yaşındaki Erman Okudan, 2 aydan bu yana hasretini çektiği 1.5 yaşındaki oğlunu görme umuduyla geldiği duruşma salonunda hayal kırıklığı yaşadı. Karşı taraftan sadece eşinin avukatının katıldığını gören Okudan, duruşma sırasında sinir krizi geçirince Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanenin intaniye servisinde tedaviye alınan Okudan, geçen cumartesi günü kurtarılamadı.

Oğlunun ölümünden eşi Tuğba Okudan ve kayınvalidesi Sıdıka Şen'i sorumlu tutan anne Gülsüm Okudan, oğlunun 1.5 yaşındaki çocuğu Ahmet Ertuğ Okudan'a hasret öldüğünü belirterek, "Benim çocuğum hastanede 2 gün boyunca sürekli oğlunu sayıkladı. Gelinimiz Tuğba Okudan'ı aradık, ama çocuğu göndermedi. Oğlum, oğluna hasret öldü" demişti.

"BENİ DIŞLADILAR"

Manavgat'ta oturan Tuğba Okudan, kayınvalidesi Gülsüm Okudan'ın kendisiyle ilgili açıklamaları nedeniyle eşinin acısını bile yaşayamadığını belirtti. Tuğba Okudan, şöyle dedi:

"10 Aralık akşamı annemle evde mobilyaların yerlerini değiştirdik. Kocam eve gelince 'niye değiştirdiniz?' deyince kavga çıktı. Sonra bana hakaret ederek, kızdı. Ben de 'Beğenmediysen, değiştirelim' dedim, ama 'Boşanacağız' gibi laflar etti. Sonra evde tartışma çıkınca kayınvalidemi çağırdı. Ben de kendi annemle Manavgat'a dönmek istedim. Bu kez kayınvalidem beni dövdü. Üstümüze satırla yürüdü ve annemin parmağına vurdu. Sonra da 'Evi terk edersen bir daha bu eve giremezsin, oğlumu da 15 gün içinde evlendiririm' dedi ve gitti. Kocam da odasına çekildi. Sabah annemi Manavgat'a gönderdikten sonra ben de işe gittim. Akşam eve geldiğimde ise kocam 'niye geldin' diyerek beni dövdü. Durduk yere beni dışladılar. Ben de çocuğumu alıp Manavgat'a babamın evine gittim ve sonra boşanma davası açtım. Bu süre içinde telefonla arayarak bir süre tehditte bulundular. Mahkemeye suç duyurusunda bulununca tehditleri kestiler."

KAYINVALİDEM ÇOCUĞUMUZA PARAYLA BAKIYORDU

Üniversitede okuduğunu hem de muhasebeci olarak çalıştığını söyleyen Tuğba Okudan, "Kocam Erman'la 3 yıllık evliydik. Kocam son 1 yıldır çalışıyordu ve eve ben bakıyordum. Oğlum Ahmet'e de kayınvalidem 300 lira karşılığında bakıyordu. Erman da buna kahroluyordu. Çocuğumuz küçük olduğu için bakacak kimse yoktu. Kayınvalidem de para karşılığında bakıyordu" dedi.

"GRİPTEN HASTANEYE KALDIRILMIŞ"

Eşi Erman Okudan'ın mide bulantısı ve kusmadan dolayı hastaneye kaldırıldığını belirten Tuğba Okudan, "Grip soğuk algınlığından dolayı, iki gün hastanede yatırılıyor. Başında hiç kimse yok. Bana da hiçbir bilgi verilmiyor. Bana 'kocan hasta, hastanede yatıyor' deseydi. Sonuçta resmi kocamdı, hastaneye gider, bakardım. Çocuğumu da götürdüm. Hem bana haber vermiyorlar, hem de 'çocuğu getirmedi' diyorlar" diye konuştu.

Eşinin oğlu Ahmet'e hasret kaldığı için öldüğünün, kayınvalidesin asılsız bir iddiası olduğunu belirten Tuğba Okudan, şözlerini şöyle sürdürdü:

"Manavgat'ta annemin evinde 2,5 ay kaldım. Bir güne beni arayıp çocuğumu sormadılar, bakmaya gelmediler. Kocam iki gün hastanede yattıktan sonra 11.00 gibi vefat ediyor. Sat 12.00 gibi de kayınvalidem beni arayarak ağıtlar yakıyor. 'Kurtuldun mu, muradına erdin mi' diye. Sonra kocamın erkek kardeşi aradı ve vefat ettiğini öğrendim. Ertesi gün çocuğumla, ailemle morgda cenazesini göreyim, vedalaşayım diye Antalya'ya gittik. Haberi almışlar, 'Hemen hastaneyi terk et yoksa öldüreceğiz' diye tehdit ettiler. Biz de eşimi son kez gördükten sonra hastaneden ayrıldık. Kocamın acısını bile yaşatmadılar.”

 
Tüm engelleri aştınız
 
Adaylığını Facebook'tan açıkladı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Erman'ın kuzeni 14 Mart 2011 Pazartesi 11:20

Tuğba hanımın annesinin sürekli evdeki eşyalara,eve alınmış olan erzaklara,Erman'ın her hareketine müdahale ettiğini,kleptoman olduğu için sürekli evden bişeyler götürdüğünü,Erman'ın buna dahi gözyumduğunu,evden son kez ayrılmadan Erman'a 'canım akşama ıspanak mı semiz otu mu pişireyim dediğini(ortada hiçbir sorun yok),daha nişan alışverişinde kocası olacak insana elindeki çanta ile kafasına vurduğunu,Erman'ın da fenalaşarak hastaneye kaldırıldığını,Tuba'nın çocuğa kayınvalidesinin bakmasını aksi halde antalya merkezden manavgata çocuğumla giderim diyerek tehdit ettiğini,çocuğun ihtiyaçları için bir seferlik vermiş olduğu bedeli sürekli verilmiş gibi kandisini haklı çıkarmaya çalıştığını,boşanma davasında çocuğu duruşmaya getireceklerini orada göstereceğini söylemesine rağmen,Erman'ı o kadar saat kapılara bakarak beklettiğini,Erman'ın vefatından birkaç saat önce,kızkarkeşinin Tuba'yı arayarak abim ölüyor çocuğu göster dediğini ama Tuba'nın ciddiye almadığını,sırf kendisini aklamak için Erman'ı son kez gördük,yine de gittim dediğini...anlatmayı unutmuş..dahası,yılbaşında çocuğuna ve eşine çeşitli hediyeler alıp,yanlarına gittiğini,kapıyı açmadıklarını,oradaki bir görevliye,hediyeleri bari alsınlar,birileri alır dediğini,Erman'a çocuğunu göstermeyip hediyeleri aldıklarını,boşanma davasına konu olsun diye asılsız bir sürü iddiada bulunduğunu,mahkemeye hi,hiçbir rapor ve delil sunmadığını,ölüm hali aklına gelemeyeceği için her türlü ağır hakareti yaptıklarını,ölüm olduğunda da acısını bile yaşatmadılar deyip vicdanını rahatlatmaya çalıştığını da anlatmayı unutmuş...vicdan azabı çok kötü bir şey...bununla ölünceye kadar yaşayacaksın sen..biz çok değerli bir insanı kaybettik..ama sen onun değerinden daha da büyük bir acıyla yaşamaya mahkum kalacaksın...herkes senin söylediklerine inanabilir,peki sen?..Erman'ın Kuzeni...S.OKUDAN

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tüm engelleri aştınız
Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras; kamp yapan sporcuları ...
Libya'daki Türk işçiler Antalya'da
LİBYA'da inşaatlar yapan Türk firması Rönesans'ın kiraladığı özel uçakla ...
Sular yükseldi
Antalya'nın Manavgat ilçesinde iki gün boyunca etkisini gösteren yağışlar, ...
 
Erzurumlulardan tepki
Antalya’da yaşamlarını sürdüren Erzurumlular, TCDD dergisinde yayınlanan ...
Heyecan yaratan sergi
Gemi imalat sektöründen emekli olduktan sonra tarihsel resimler yapmaya ...
SGK'da kahvaltı
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürü Selim Erol, Emniyet Müdürü ...
 
Yeşil yandığında kuş sesi ötecek
Trafikte yayaların önceliği ve güvenliği için Antalya'da, Avrupa Birliği ...
Serada kurs
Antalya'nın Alanya ilçesinde 7 köylü kadına, 'Ana- Kız Okuldayız' kampanyası ...
Dev dalgaları kovalıyor
Brezilya'da düzenlenecek Dünya Sörf Şampiyonası Elemeleri'ne katılacak ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Bayram nostaljisi
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva