Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
9 Mayıs 2022 Pazartesi - 07:35

'Adadan ilk gidecek isim Muhittin Böcek'

Twitter’de 860 bin takipçisi olan ve siyasetin derin kulis bilgilerini vermekle ünlü Ankara Kuşu, bu sabaha karşı bir tweet atarak, esprili bir şekilde; ‘Adadan gidecek ilk isim Muhittin Böcek olacak’ paylaşımında bulundu.

 Adadan ilk gidecek isim Muhittin Böcek
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Ankara Kuşu’nun son günlerde ‘Piranalar’ platformunda yayınlananları paylaşması dikkat çekiyor. Bu yazılardan biri de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e ait… Paylaşım, son Yörük Festivali’ndeki skandallar zincirinin ardından kaleme alınmış.

CHP’yi Survivor adasına benzeten yazar, Böcek’i de son skandal nedeniyle adadan gidecek ilk kişi olarak nitelemiş.

İşte o yazı:

“ak parti seçim stratejisini başkanlık istemi üzerine kurmuş ve yüzde 50 artı 1 oy uygulamasını tamamen diğer partililerin birbirleriyle olan diyaloglarından dolayı bunu yapmıştı.

daha doğrusu olmayan diyalogları üzerine kurmuştu!

yani erdoğan parti olarak mhp ile hareket ettikten sonra başkanlığı kazanmamak için geriye hiçbir sebep kalmıyordu. nitekim öyle de oldu, 'adam kazandı.'

işte o andan itibaren sahneye kemal kılıçdaroğlu girdi. baykal döneminden kalma siyasileri bir şekilde dizayn ederek partisinde tek söz sahibi konuma gelmeyi başaran kılıçdaroğlu, 4-5 benzemez partiyi bir araya getirmek için kolları sıvadı.

- yananlarla, yakanlar diye tabir edilen kitleyi kaynaştırdı.

- türban karşıtlarıyla, türban mağdurlarına el sıkıştırdı.

- muhafazakar partiler ile laik, cumhuriyetçi seçmeni kanka yaptı.

- dünya görüşleri örtüşmeyen kitleleri empati kurmaya teşvik etti.

sadece bunlarla kalmadı tabi ki. bakın sizlere çok ilginç gelecek belki ama kemal kılıçdaroğlu ülkücü taban ile kürt siyasetini birbirine kırdırmaktan da kurtardı. yıllardır seçimlerde kan döken taraflara son oylamalarda belirlenen ortak adaylara oy attırdı.

kemal kılıçdaroğlu'nun demokrasi adına yaptıkları sadece bunlarla da kalmadı. sürekli adaletten, sürekli yolsuzluktan dem vurdu ve meyve olarak istanbul, ankara başta olmak üzere antalya, adana, hatay, adana, mersin gibi sağlam büyükşehirleri ak parti'den aldı. (muğla, izmir, tekirdağ, aydın gibi büyükşehirler zaten kendileriydi)

yani özetle benzemez partileri bir araya getirerek bir şeyler yapma hayali kuruyordu ve bunu başardı. hem de ak parti gibi gücü elinde tutan bir partiye karşı başardı bunu. sıkılan seçmeni bir şekilde kendilerine oy verdirtmeyi başardı yani...

istanbul seçimlerini ekrem imamoğlu değil, bu sitemi kuran kemal kılıçdaroğlu kazandırdı mesela. hem de iki kez, hem de oyuna oy katarak...

sadece ibb seçimleri değil, muharrem ince'nin aldığı 30 puanlık oy da kemal kılıçdaroğlu'nun bahsettiğim sistemi sayesinde alındı.

gelelim konumuza;

adalet için ankara'dan maltepe'ye yürüyen bir adam, yine strateji dahilinde cumhurbaşkanı olmak istiyor ve cumhurbaşkanlık makamı bu adamın hakkı. bu demek değildir ki adaylığı mansur yavaş veya ekrem imamoğlu hak etmiyor. hepsi hak ediyor ama en çok bu adamın hakkı...

açık konuşmak gerekirse millet ittifakının adayı çok saçma birisi olmadığı sürece aynı zamanda bilmem kaçıncı cumhurbaşkanımız olacak. saçmadan kasıt; muhalefetin, özellikle cumhuriyet halk partisi seçmeninin boykot etmeyeceği bir ismin olması yeterli.

işte bunu herkes biliyor. yani orta düzeydeki bir aday bile millet ittifakı çatısı altında rahatlıkla cumhurbaşkanı olabilir. ve herkes şunu da biliyor; kemal kılıçdaroğlu bu görevi istiyor. hem de iştahla istiyor.

peki parti içerisindeki truva atları ne yapıyor; adamın önünü kesmek için dört bir koldan yıpratma çalışmaları...

birisi çıkar bayram seyran ayağına şehir şehir gezer, ötekisi çıkar ulusalcılık adı altında alternatif aday arayışına girer, bir başkası da çıkar festival ayağına kılıçdaroğlu'nu zaman gazetesi sahibiyle aynı karede göstermeye çalışır... falan fıstık!

adadan elenen ilk isim antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek olacak. zaten biriken bazı şeyler vardı bu da son raddesi olmuş oldu.

fettah tamince kendisinin kankası, yol arkadaşı, ortağı, candaşı veya başka bir şeyi olabilir. ancak kılıçdaroğlu'nun parti grup toplantısında fetö borsasında adını geçirdiği zaman gazetesi sahibini festivale sponsor yapamaz. kılıçdaroğlu ile tamince'yi aynı karede gösteremez, plaket verdirmeye çalışamaz.

kılıçdaroğlu antalya yörük festivaline katılmayı son anda iptal ederek büyük bir kumpastan sıyırmış oldu. kılıçdaroğlu'nu allah korudu...

öncesine gelirsek; aynı belediye başkanı, genel merkezin belediyeye atadığı adamlara çalışma olanağı sunmamış, bir şekilde pasifize etmişti. yine aynı belediye başkanı, işe alınacak kişileri ak parti ve mhp il başkanlıklarından almıştı.

muhittin böcek'in chp'deki siyaseti bitti. bir sonraki seçimlerde cumhur ittifakının adayı olabilir ama chp'de siyaset yapamaz.

seçimler gelmeden parti ile yolları ayrılır.

ek: etkinliğin kamuoyuna açıklanan maliyeti 20 milyon lira”

BU YAZIYA GELEN YORUMLAR

 

 

 
Antalyalı savcı kaza kurbanı
 
Antalya'da feci kaza; 1 ölü, 1 yaralı
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Amin 10 Mayıs 2022 Salı 06:58

Antalya için ne yapti. Birde kendi resmini heryere astiran adamlardan sıkılmadınız mi

Yorumu oyla      0      0  
Mehmet 9 Mayıs 2022 Pazartesi 21:02

Gidişi olurda dönüşü olmaz işallah

Yorumu oyla      0      0  
TAKSİCİLER KURTARACAK 9 Mayıs 2022 Pazartesi 15:31

SAyın Bocek beyı Antalya merkezde bulunan taksıcıler ve ısportacılar kurtaracak! duzensız kent kımlıgı ıle elınden gelenı yapıyor denetım baskı yapmayarak. ısıklarda ataturk caddesınde ramada plaza otel duragında 3 araclık yere 20 arac park edıyorlar. ve denetım yok ses yok. kaldırımlarda onlarca ısportacı var ses yok. kaldırımlara dahı sarı taksılerı koyuyorlar donercıler carsısı karsısı ısbank onu ses yok! hatta eskı lara caddesı falezlerın uzerlerıne hep kafeler restoranlar yapılmıs yapanda oteller ama yıne ses yok! bırısı gelse karavan koysa falezlerın uzerınde yasıcam dese hemen dur sen duramazsın dıyecekler? monkey otel karsısı, avsar otel karısı luks kafeler olmus ? falezler yanı park bos arsa? ses cıkartan yok denetım yok yıkan yok! herkes gıder ayak cep doldurma pesınde. buyuksehır de chp kazanamaz! Hakan tutunce gelırse akp ıle kazanır! ama kepezı de adlıhan dere gıbı sıyaseten herkesle ıyı olmaya calısan ama hıc bır akrabasının ölüsüne dirisine gelmeyen adamı yaparlarsa orası da kaybeder!

Yorumu oyla      0      0  
toprak 9 Mayıs 2022 Pazartesi 12:59

Abbas yolcu demişsiniz ama yolcu olana kadarda tüm Antalya ile top oynar gibi oynayacak,Kemal Sunal'ın bir filmi vardı hani kış günü bir kasabaya gider ve yollar kapalıdır,kendisini Kaymakam sanarlar oda çaktırmadan bahara kadar halkla dalgasını geçer.Desenize daha 2 yıl var yollar açılmaya

Yorumu oyla      0      0  
akdeniz 9 Mayıs 2022 Pazartesi 12:55

Koskoca Antalya'da hiç mi bir siyasetçi bulunmaz,çoğunluğu Deniz Baykal'dan kalma çapsız,sabah akşam dedikodu,birbirlerinin arkasından demediklerini bırakmayan ama yüz yüze gelince öpüşen iki yüzlü yaratıklardan ne zaman bu Antalya kurtulacak.Muhittin Böcek'e gelince konuşmaya gerek yok,neyini konuşacaksınız,her yönüyle liyakatsiz,kasaba politikacısını getirip kendinden büyük bedene korsanız içinde kayıp olacağı kesin.Nitekim sürekli çam devirmekten başka neyi konuşuluyor,her tarafa sallamayla bu işler olmuyor.Madem seçtiniz 5 sene hep beraber oynayın.Zaten at çayırında ancak oynanır.)))))

Yorumu oyla      0      0  
Abbas Yolcu 9 Mayıs 2022 Pazartesi 12:17

Sen gel her meydanda ben siyasetin piriyim yanlış yapmam?? de sonra seni o koltuğa layık görmüş bir genel başkanı böyle bir kumpasa alet et??? sayın Kemal bey her grup toplantısında bu turizmciye kalmayan lafı söylesin? Hem mecliste kürsüde her konuşmasının arasına bu turizmicinin pisliklerini anlatsın???? sen gel onu bu turizmcinin en büyük sponsoru olduğu bir etkinliğe??? Genel başkanını rica minnet davet et??sonra bu rezalete alet etmeye çalış ve bu seçim arifesinde adamı madara etmeye çalış??? oldumu şimdi Yörüklerin Efendisi..

Yorumu oyla      0      0  
Ziyaretçi 9 Mayıs 2022 Pazartesi 12:12

Akaydını bira festivali böceği de yörük festivali yiyecek gibi

Yorumu oyla      0      0  
Kemal guder 9 Mayıs 2022 Pazartesi 11:01

Ben bir birey olarak soruyorum ABB Başkanı kim ? Kim yönetiyor? Ve geldiğinden beri vatandaşın hizmetine ne sundu. Proje olarak iflas etti. Özeti budur. En güzel bahçe yarışması en güzel çiçek yarışması yapacağına Trafiği rahatlatacak çalışma yap. Çok esnafla sohbet et dert dinle. Bunu yapamıyorsa anlattığın projeleri yap.. her bir yöneticinin çalışanın altına kiralık araç ver suya sürekli zam yap. O araçların parasıni ödemek için vatandaşın canını yak. Türkiye''nin en pahalı suyunu vatandaşa sat. Başkan olarak keşke gereğini yapsaniz. partin zarar görüyor vatandaş hizmet alamıyor ben bir daha secilmeyecegim diyorsun zaten yaptıkların bunun göstergesidir. Antalya olarak birey olarak bu kadar eziyeti görmedik. Bu arada ben tarafsız bir bireyin oy rengim yok yaptıklarına beni ikna edemedin. Güzel bahçe güzel çiçek birincisini seçmeye devam edin.kolay gelsin.

Yorumu oyla      0      0  
taş 9 Mayıs 2022 Pazartesi 10:39

Kemal Kılıçdaroğlu CHP parti Genel başkanı olduktan bu tarafa partiyi halkla buluşturmak için elinden geleni yapıyor.Hatta kaşıkla toplaya toplaya biriktirmeye çalışırken ne yazık ki Muhittin Böcek gibiler kepçeyle dağıtıyorlar.Muhittin Böcek sadece seçim alsın diye aday yapılan birisidir,onun dışında boş çuvaldan ne farkı var,3 yıldan beri Antalya skandallarla anılmaktan başka ne iş yapmış,kendisi gibi çoğunluğu liyakatsiz ne kadar insan varsa doldurmuş,kamu yararına değilde sırf şahsi düşünceyle bu festival yeri seçilmişe benziyor,sponsorlara gelince Fettah Tamince'nin bulunması korkunç bir durum.Antalya'da çok kapsamlı bir siyasi temizlik gerekir,Deniz Baykal'dan kalma ne kadar hizipçi varsa bunları aktif görevden uzaklaştıracaksın,sabah akşam birbirlerini boğazlıyorlar.Yok önümüzde seçim var bir atlatalım demeye gerek yok,Başta İl başkanı olmak üzere komple bir İl yönetimi gerekir,bu İl yönetiminin böyle olmasını sağlayan Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları bellidir onlarında hesabı görülmelidir.Muhittin Böcek'e gelince sırf onun yüzünden parti büyümüyor,CHP ile hiç bir ilgisi yok kafasına göre yerel ilişkilerini öne çıkararak Belediye'yi yönetiyor,o nedenle seçimi beklemeden ihraç edeceksin, bakın görün CHP'nin il genelinde oyları artar.Nasıl bir iş anlayan var mı,İlçe Belediyelerine bakın çoğunun hakkında söylenmeyen yok,yargılanıp ceza alan mafya usulü yöntem kullanan Belediye başkanı hala bu partide siyaset yapıyor.Kısacası Antalya toptan yeniden dizanyn edilmelidir.

Yorumu oyla      0      0  
Tayfun Şanlı 9 Mayıs 2022 Pazartesi 10:24

Akaydın '' dan sonraki ikinci en büyük hayal kırıklığı Böcek.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalyalı savcı kaza kurbanı
Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) sosyal medya hesabı üzerinden yapılan ...
Kepez’den çocuklara masal gibi kütüphane
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dokumapark’ta 1500 metre kare alana ...
Köpeği kamyona bağlayıp sürüklemenin para cezası 'Yok artık' dedirtti
Antalya’da dün akşam 07 AFP 863 plakalı kamyonetin arkasına bağlayarak ...
 
Antalya'da yaşayan Ukraynalılardan Rusya protestosu
ANTALYA'da yaşayan ve savaştan kaçan Ukraynalılar, ülkelerinde 'Anma ve ...
Küçük Mahra için ailesi mevlit okuttu
ANTALYA'da sahipsiz köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalan, tedaviye ...
Köpeği, kamyonetin arkasında sürükleyen sürücü aranıyor
ANTALYA'da bir sürücünün kamyonetin arkasına bağladığı köpeği zorla götürmeye ...
 
Konyaaltılı kadınlar şampiyon
KADINLAR 3'üncü Ligi'nde grubunu şampiyon tamamlayan Konyaaltı Gençlik ...
Devrilen traktörün altında öldü
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde devrilen traktörün altında kalan Hüsamettin ...
Jandarmadan Anneler Günü etkinliği
MANAVGAT İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, anneler gününde, kadınlar ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva