TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
4 Aralık 2018 Salı - 10:59

'Antalya'da bir sokağa adım verilmeli'

Roberto Carlos, Sneijder, Mario Gomez ve Eto'o gibi yıldızları Süper Lig'e kazandıran Doğan, "Eto'o transferi nedeniyle Antalya'da bir sokağa benim, bir sokağa Metin Korkmaz'ın ismi verilmeli" dedi. Doğan hızını alamadı, kendisiyle gurur duyduğunu söyledi.

 Antalya da bir sokağa adım verilmeli
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bağlı olarak menajerlik yaptığını belirten Özkan Doğan, Türkiye'ye dünya futbolu için çok önemli isimleri getirdiğini ve bu sayede ülkenin tanıtımına ve imajına katkıda bulunduğunu söyledi. Özkan Doğan, bu anlamda kendisiyle gurur duyduğunu söyledi.

Doğan, DHA'ya verdiği röportajda sözlerini şu şekilde sürdürdü: 

"Kendimle gurur duyuyorum. Elhamdülillah inançlı bir insanım, kibir gibi bir duygum yok. Çok günahtır biliyorsunuz ama insanın kendini bilmesi ve kendiyle gurur duyması çok önemli bir durum. Allah bana Roberto Carlos, Eto'o, Mario Gomez ve Sneijder'i ülkeme kazandırma şansı verdi. Sadece bir futbolcu, futbol kulübü ve endüstrisi olarak düşünmemek lazım. Ülkemizin imajı ve tanıtımına da katkıda bulunduğum için ekstra kendimle gurur duyuyorum. Biz tabii ki mücadele ettik ama Allah da nasip etti. Aracı olarak ülkemize önemli oyuncuları kazandırdık. Sneijder'i getirdik. Galatasaray'ın 4 şampiyonluğunda payı var. Mario Gomez'i getirdim, Beşiktaş'ın şampiyonluğunun yüzde 70'inde payı var. Samuel Eto'o'yu getirdim, Allah nasip etti turizm şehriyken bir anda futbol kültürü olan bir şehir haline geldi. Hatırlarsanız Antalyaspor önceden 3 bin kişi kapasiteli üniversite stadyumunu dolduramıyordu, Eto'o'dan sonra yeni statla birlikte 25 bin kombine sattı. Ben ülkeme yaptığım hizmetten dolayı çok mutluyum. Ülke ekonomisi, turizmi, imajı... Artık her Brezilyalı, 'Roberto Carlos'un gittiği ülkeye ben de gidebilirim' diye düşünüyor. Bir Alman, 'Milli santrforumuz Türkiye'de oynadı ben de gidebilirim' diyor. Hollandalılar, Sneijder'den sonra ülkemize geldi. Bu konuda kendimle gurur duyuyorum. Biz zaten çok büyük bir ülkeyiz. Gelen oyuncuların isimleri çok büyük ama ülkemiz de çok büyük bir ülke. Avrupa'nın birçok ülkesine gidiyoruz ama inanın en büyük ve en güzel ülke ülkemiz. Milliyetçi bir insan olduğum için söylemiyorum bunu inanın öyle."



"GOMEZ İÇİN 40 GÜN İTALYA'DA KALDIM"

Türkiye'ye getirdiği Samuel Eto'o, Mario Gomez gibi isimlerin transfer süreçlerini anlatan Özkan Doğan, Alman golcü için 40 gün İtalya'da kaldığını belirtirken, Eto'o transferini ise 3 gün içinde bitirdiğini söyledi. Doğan, "Samuel Eto'o transferini bitirmek için Antalyaspor Başkanı ve Yönetim Kurulu ile İtalya'daydım. O süreç de devam ederken Fiorentina Sportif Direktörü görüşmek istedi. Kabul ettik. 'Biz de Mario Gomez var. Satmak istiyoruz, Türkiye'de de etkili bir menajersiniz. Bize yardımcı olabilir misiniz?' dedi. Ben de oyuncunun maaşını ve bonservis ücretini sordum. '17 milyon Euro ücrete aldık, 10 milyon Euro gelirse satarız' dediler. 'Bedava olur mu? Bedava olursa enerji harcarım' dedim. Önce kabul etmedi. Aradan zaman geçti, sohbet muhabbet ettik. Yarım saat sonra 5 dediler, kabul etmedim. 'Bedava olursa kesin takım bulurum, siz de maaş yükünden kurtulursunuz' dedim. 3 yıl daha sözleşmesi vardı ve yaklaşık 5 milyon Euro alıyordu. Ben onlara, 15 ve vergisiyle birlikte 30 milyon Euro'dan kurtaracağımı anlattım. Sonra Fikret Orman'ı aradım. 'Eminsen, başka bir transferi sonlandırmak üzereyiz. Durduralım hemen' dedi. Ben de, 'Bugüne kadar hiç yalan söylemedim size. Güveniyorsanız, bu transferi bitireceğim' dedim. Sayın Orman o transferi durdurdu, biz de Mario Gomez'i bitirdik. Ve Beşiktaş'a bu oyuncuyu kazandırdık. Zaten şampiyon da oldular. Bizim için önemli olan oyuncuyu kazandırmak. Bu transfer için yaklaşık 40 gün İtalya'da kaldım" ifadelerini kullandı.

"ANTALYA'DA BİR SOKAĞA BENİM, BİR SOKAĞA METİN KORKMAZ'IN İSMİ VERİLMELİ"

Antalyaspor ve Trabzonspor taraftarlarına kırgın olduğunu belirten Özkan Doğan, her iki ekibe de birbirinden önemli isimleri kattığını söyledi. Doğan, "Eto'o'nun da enteresan bir hikayesi var. Ben Eto'o'nun Türkiye temsilcisiydim. Hala temsilcisiyim ama Eto'o şu an yurt dışında. Çeşme'de tatilde ayak tenisi oynuyorduk birkaç futbolcu arkadaşımla. Ortağım Metin ağabey aradı. Ayak tenisi oynarken cevap verdim. 'Eto'o'yu Antalyaspor'a getireceğiz' dedi. 'Nasıl olacak ağabey? Biz büyük kulüpler için bile teklif ettik inanılmaz rakamlar talep ediyor. Antalyaspor'un böyle bir bütçesi var mı?' dedim. 'Çok önemli bir proje, sen İstanbul'a gel' dedi. Geldim, oturduk Eto'o ile görüntülü konuşma gerçekleştirdik. Önce Gültekin başkan, menajeri olduğumuza inanmadı. Ben de görüntülü aradım ve görüştürdüm. Süreç öyle başladı. Her şey içinde 3 gün mücadele ederek bitirdik transferi. Dünyada çok önemli bir isim böylece gelmiş oldu. Emeğimizin karşılığını da fatura edip federasyon kontrolü altında aldık. Eto'o'yu büyük takımlara getirirseniz normal transfer olur ama biz Antalya'ya getirdik. O şehirde bir sokağa benim, bir sokağa Metin Korkmaz ismi verilmesi gerekirken bizi hırsızlıkla suçladılar. Bu gerçekten çok acı oluyor. Trabzonspor konusunda da böyle bir durum var. Burak Yılmaz, Kucka, Olcay Şahan, Sosa, Novak gibi dünya yıldızı isimleri getirdim kötü sonuçlardan sonra toplumun önüne ben atıldım. Kucka'yı Galatasaray istiyordu, Trabzon'a getirdim ve taraftarlardan saygı bekliyordum. Bana kalırsa Burak Türkiye'nin en önemli oyuncularından. 3 büyükler peşindeyken ben Trabzon'a getirdim yine de bana yükleniyor Trabzonsporlular. Burak, hem insanlık hem de futbolculuk olarak üst düzey bir insandır. Olcay'ı bonservisi elinde Trabzon'a getirdim, müthiş performanslar sergiledi ama sosyal medyadan bana sallıyorlar. Trabzon benim duygusal bağım olan bir kulüp. Bu yüzden biraz üzgünüm. Novak'ı getirdim, iftiralar attılar. Şu an Trabzon'un en iyi oyuncusu" açıklamasında bulundu.


 

Etiketler:
 
Minik Hiranur, ablasının iliğiyle hayata tutundu
 
TIR'ın çarptığı yaya öldü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aranan şüpheli yakalandı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde toplam 11 yıl 3 ay hapis cezası bulunan ...
Başkan Topcu kardeş şehir töreninde
DEMRE Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Ankara'da bir suikasta kurban giden ...
Bravo Antalya
Kasım ayında charter uçuşlarda Antalya Havalimanı günlük ortalama 25.5 ...
 
Ali kıran baş kesenler
Dursun Gündoğdu yazdı
Engelli annenin arzusu; Çocuğundan önce ölmemek…
İYİ Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, Antalya’da  çeşitli ...
Serikli engelliler Anıtkabir'de
ANTALYA'nın Serik ilçesinde 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla çeşitli ...
 
Antalya'da Yeni Nesil Gazeteciler sertifikalarını aldı
BASIN İlan Kurumu (BİK) Antalya Şube Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi (AÜ), ...
Türel'e 'Mola Evi' teşekkürü
AKDENİZ Otizm Spor Kulübü Derneği Türkiye Otizm Meclisi üyeleri, engelliler ...
Antalya'daki genç kızın feryadı; herkes kötülük yaptı
ANTALYA'da, ailesiyle sorun yaşadığı ve erkek arkadaşından ayrıldığı öne ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva