Cezada indirim aileyi şoke etti
Cezada indirim aileyi şoke etti
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
20 Mart 2020 Cuma - 10:16

'Antalya'nın Kalbi'nde 'evde kal' mesajı

TÜRKİYE'nin en büyük dönme dolabı olan 'Heart of Antalya-Antalya'nın Kalbi'nde, sağlık çalışanlarının koronavirüse karşı 'evde kal' çağrısına mesajla destek verildi.

 Antalya nın Kalbi nde  evde kal  mesajı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya'da bulunan ve Türkiye'nin en büyük dönme dolabı olan 'Heart of Antalya-Antalya'nın Kalbi'nde, dün akşam, 7 gün 24 saat görev başında olan sağlık çalışanlarının koronavirüse karşı 'Biz senin için burada kalıyoruz, sen de bizim için lütfen evde kal' çağrısına mesajla destek verildi. Kırmızı ışıklandırmanın üzerine beyaz ışıklarla 'Evde Kal Türkiye' yazıldı. Konyaaltı ilçesine bağlı Pınarbaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda bulunan, 400 ton ağırlığında ve 90 metre yüksekliğinde olan dönme dolabın üzerindeki yazı, Antalya'nın birçok noktasından görüldü. 

KORONAVIRUS SALGININA KARSI 7 GUN 24 SAAT GOREV BASINDA OLAN SAGLIK CALISANLARININ PAYLASTIGI, 'BIZ SENIN ICIN BURADA KALIYORUZ, SEN DE BIZIM ICIN LUTFEN EVDE KAL' CAGRISINA TURKIYE'NIN EN BUYUK DONME DOLABI OLAN 'HEART OF ANTALYA-ANTALYA'NIN KALBI' DESTEK VERDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

TURKIYE'NIN EN BUYUK DONME DOLABI OLAN 'HEART OF ANTALYA-ANTALYA'NIN KALBI'NDE, SAGLIK CALISANLARININ KORONAVIRUSE KARSI 'EVDE KAL' CAGRISINA MESAJLA DESTEK VERILDI.  (FOTO:ANTALYA-DHA)

TURKIYE'NIN EN BUYUK DONME DOLABI OLAN 'HEART OF ANTALYA-ANTALYA'NIN KALBI'NDE, SAGLIK CALISANLARININ KORONAVIRUSE KARSI 'EVDE KAL' CAGRISINA MESAJLA DESTEK VERILDI.  (FOTO:ANTALYA-DHA)

TURKIYE'NIN EN BUYUK DONME DOLABI OLAN 'HEART OF ANTALYA-ANTALYA'NIN KALBI'NDE, SAGLIK CALISANLARININ KORONAVIRUSE KARSI 'EVDE KAL' CAGRISINA MESAJLA DESTEK VERILDI.  (FOTO:ANTALYA-DHA)

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) 

 
Sultangazi'de apartmanın diyafonu çalındı
 
Halıcı cinayetinde 2 kişi tutuklandı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
akdeniz 21 Mart 2020 Cumartesi 06:27

Son 3 ay Dünya'da olanlara bir bakın,Ülkelerin ne kadar hazırlıksız olduklarını göreceksiniz.Peki sadece ülkeler mi hazırlıksız yakalandı.Oturup elimizi vicdanımıza koymalıyız,tek tek kişi olarak, acaba üzerimize düşenleri yaptık mı,her şeyi devletten beklemek iyi güzelde,hem kendimize, hem ailemize, hemde topluma karşı olan sorumluluğumuza ne kadar uyduk.Her şeyi 'DEVLET'in yasaklaması mı gerekiyor,tebliğler yayınlanıyor,biz ne kadarını yerine getirdik.Herkesin bu yaşananlardan ve gelecekte göreceklerimizden büyük dersler çıkarmamız lazım.Devletin olduğu kadar,bizlerinde hazırlıklı olması gerekiyormuş.Bunu şu veya bu şekilde atlattığımız zaman, geriye bir dönüp bakmak gerekiyor.Devletinde, tek tek bizlerinde, olabilecek risklere karşı düzen içerisinde bir hareket tarzına ihtiyaç olduğu anlaşılıyor.Ülkenin risk haritası çıkarılarak ,nerede hangi risk olacaksa ona göre yıl içerisinde tatbikatları yapılmalı.Bu deprem olur,yangın olur,sel baskınları olur,kıtlık hali olur,böyle bulaşıcı hastalıklar olur,savaş hali olur,bu tür olaylarda nasıl hareket edileceği okullarda anlatılmalı ve toplum hazırlanmalı.En önemlisi her olayda neye ihtiyacımız var,bunlar belirlenmeli ve kendimiz bu durumlarda seri üretime geçmek üzere planlar yapılmalıdır.Yani kısaca bir seferberlik inceliğinde hazır olmalıyız,yoksa kaos çıkar,bu ' CORONA VİRÜSÜ'bizden belki çok şey götürecek, ama ilerde gelebilecek daha büyük felaketlere karşıda, millet olarak nasıl davranmamız gerektiğini öğretebilirse ve bundan ders çıkararak gerekli tedbirleri alırsak, sadece bize değil Dünya milletlerine de bu şerri hayıra çevirmiş olacak.Yok bunu atlattıktan sonra, her şeyi gözden geçirmeden, yine maddi işlere dalarak, çal oyna dön oyna dersek, işte o zaman başımıza daha büyük felaketlerin gelmesi kaçınılmaz olacak.Uzun bir süredir kafamızı kuma gömerek etrafımıza bakmıyorduk.Şimdi tam zamanı, neler oluyor diye sormalıyız ve yeniden bakış açımızı değiştirmeliyiz.

Yorumu oyla      1      1  
Esnaf Nerde Kalsın? 20 Mart 2020 Cuma 10:38

Esnaflar işletmeler ne yapsın? Kaç aylardır para kazanamıyorduk Virüs ile birlikte eksilere girdik. Açıklanan paket bizleri memnun etmedi üstüne üzdü. 1*- evde kal deniliyor uçak ile seyahat etmek isteyenler ucuza etsin diye kdv indirimi yapılıyor, onun yerine topu topu 3 4 firma var onlara personel desteği ver ayakta kalmasını sağla daha mantıklı. 2*- otellere işçi çıkartmaması için direk olarak işçi maaşı ssk desteği verilmelidir. 3*- kriz ortamında kim gidipte ev satın alır? bu paket kime hizmet etmek için? olması gerekenler: esnaflar ne istiyor? *- ssk, vergi vb kamu kurum ve kuruluşlarına ödenen öteleme erteleme yerine belirli bir tutara kadar devlet karşılamalı ve almamalı. *- belirli bir tutara kadar en az 3 ay kira desteği sağlamalıdır. *- sadece kamu bankalarına değil tüm bankalara olan borçlar en az 3 ay ertelenmeli isteyen parası olan ödesin ama olmayanda ödemek zorunda kalmasın. *- KGF ile kredi alım imkanı kolaylaştırılmadı, faiz oranı 0,70 i geçmemeli ve en az ay ödemesi 36 aya kadar yayılmalıdır, ayrıca KGF kredisi alırken sorma ver vergileri zorunlu masrafları da kaldırmalıdırlar. *- ofis işyerlerinin Elektrik, su, Telefon, İnternet gibi giderleri mutlaka 3 ay sonra odenmeye başlanmalı. *- şuan zaten insanlar sokağa çıkmıyor, bu yüzden sokağa çıkma yasağı, yok ohal vb şeyler kesinlikle yapılmamalıdır bunu altından bizler kalkamayız ülkecek batar gideriz. Lütfen sayın yazarım bu konular hakkında bir roportaj yapın esnafları dınleyın ATSO baskanı ıle ozel roportaj yapın sıze yazdıklarımı paylaşın. Bu paket İşverenleri kesinlikle memnun etmedi faydasıda yok şuan direk olarak. acil acil acil bizim sesimiz olun.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da, eczanede şeritli koronavirüs önlemi
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesindeki eczanede, koronavirüs önlemleri kapsamında, ...
Özel araçlar için 'Hijyenmatik'
ANTALYA'da, koronavirüse karşı alınan önlemlerde, toplu taşıma araçlarının ...
'Simitçi Dede'nin tezgahında 'güven' alışverişi
ANTALYA'da, tezgahına 'Olmasını istediğim yaşam tarzını bu küçük simit ...
 
100 milyon dal çiçek çöpe gidecek
ORTA Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (OAİB) Başkanı ...
Kumluca HEM'de maske üretimi
KUMLUCA Halk Eğitim Merkezi tarafından Kumluca Devlet Hastanesi'nin talebi ...
3 katlı binanın çatısı alev alev yandı
ANTALYA'da 3 katlı binanın çatısı yandı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından ...
 
Ova Toptancı Hali'nde yangın
ANTALYA'nın Kaş ilçesine bağlı Ova Mahallesi Toptancı Hali'nde çıkan yangın, ...
Eczanede koronavirüse karşı şeritli önlem
ANTALYA'nın Serik ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında bir eczanede ...
Uysal: Savaşta cepheden kaçmakla aynı
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, koronavirüsle mücadele kapsamında ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva