TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
25 Mart 2018 Pazar - 11:26

"Antalyaspor'un en zor yılı"

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Önümüzdeki sene Avrupa kupaları, şampiyonlar ligi gibi hedefimiz olmayacak. Bana göre Antalyaspor'un en zor yılı bu yıl. Ligi iyi bir yerde bitirmeyi amaçlayacağız. Sonraki yılların hazırlığını yapacağız" dedi.

 Antalyaspor un en zor yılı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Kasımpaşa maçında 3 puan kazanılmasının hem sevindirici hem de sezonun ilk deplasman galibiyetinin ligin 26'ncı haftasında elde edilmesinin üzücü olduğunu söyledi. Antalyaspor'un ligde bulunduğu konum itibariyle kazanılması gereken Kasımpaşa maçında alınan 3 puanın çok kıymetli olduğuna değinen Hamzaoğlu, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada iyi bir hazırlık yapıp sonrasında oynayacakları Bursaspor karşılaşmasında galibiyeti hedeflediklerini belirtti.

"DÜŞME BASKISINI EN AZ HİSSEDEN TAKIMIZ"

Antalyaspor'un düşme potasındaki takımlara yakın sıralamada yer almasının futbolcularının üzerinde baskı oluşturduğuna dikkati çeken Hamzaoğlu, "Ligin alt sıralarında olmak, insanı o psikolojiye sokuyor. Biz bunu en az hisseden takımız diye düşünüyorum. Hem oyuncularımıza güveniyoruz hem de ortamımız oldukça iyi. Bir kaç hafta sonra yukarı çıkarak rahatlamış oluruz" dedi.

"BİRAZ SABIRLI VE DAHA GERÇEKÇİ HAREKET ETMEK GEREKİYOR"

Antalyaspor'un geçen sezon ligi 5'inci sırada tamamlamasına rağmen şu anda alt sıralarda yer aldığını anımsatan Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Geçen sezonu 5'inci tamamlayan takım, bu seneki hedefini daha iyi koymalıydı. Bu hedef hem Avrupa kupaları hem de olursa Şampiyonlar Ligi olarak düşünülmüş ama tabi düşünülen her şey futbolda birebir karşılığını bulmuyor. Biraz sabırlı ve daha gerçekçi hareket etmek gerekiyor. Antalyaspor'un bu hedeflere ulaşması için biraz daha zamana ihtiyacı var ama imkansız değil. Planlı bir şekilde sabırla hep beraber destek olarak ilerlenirse bu hedefler ulaşılmaz değil. Daha gerçekçi adımlar atmak gerekiyor. Biraz bunun sıkıntısı yaşadı Antalyaspor ve bekleneni bulamadı. Bazı oyunculardan, yapılan transferlerden hedeflenen puanlara ulaşılamadı. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu gerçekleşir."

"HER SENE 10-15 TRANSFERLE BU İŞ OLMAZ"

Antalyaspor'un bir sezon önce ligi 5'inci sırada tamamlayıp, sonraki sezonda alt sıralarda yer almasının Türk futbolunda çok örneği bulunduğunu aktaran Hamzaoğlu, şunları söyledi:

"İstikrar var mı ki Türk futbolunda bu başarılar her sene aynı şekilde devam etsin. Büyük takımların haricinde Medipol Başakşehir bunu son senelerde başardı. O da zaten yıllardan beri gelen istikrarlı yapıyı koruduğu için başardı. Her sene 10- 15 transferle bu iş olmaz. Futbol istikrar gerektiren bir oyun. Takımın birbirine alışması gerekiyor. Bunun için de zaman lazım. Eğer siz bu zamanı tanımazsanız takıma, oyunculara, yönetime, teknik direktörlere, o zaman istikrarsız bir yapıya bürünüyor. Herkes günü kurtarmaya çalışıyor. Günü kurtarayım derken bazen iyi bir seri yakalıyorsunuz başarılı oluyorsunuz, bazen de kötü bir havaya bürünüyorsunuz sonra başarısızlık geliyor. Bu bakış açımızla istikrarı yakalamak biraz zor. Her şeyden önce inşallah bunu değiştiririz. Sonra kulüpler daha istikrarlı yapıya kavuşur ve çizgilerini bozmadan devam ettirebilirler."

"TEK ODAKLANDIĞIMIZ BURSASPOR MAÇI"

Ligde her takımın birbirini yenebileceğine dikkati çeken Hamzaoğlu, "Biz inanıyoruz. Son haftalarda bu sıkıntılı durumdan çıkmış olacağız ama futbolda her şey var. Şu anda puan hesabı yaptığımız yok. Tek odaklandığımız önümüzdeki maç. O da Bursaspor maçı. İyi bir şekilde odaklanıp, maçtan iyi bir sonuçla çıkmamız gerekiyor. İnşallah bunu da başarırız" diye konuştu.

"ANTALYASPOR'UN EN ZOR YILI" 

Yönetim tarafından sözleşmesi sezon sonu bitecek futbolcularla görüşmeler yapıldığını anlatan Hamza Hamzaoğlu, gelecek sezonun yapılanmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. Gelecek sezon hedeflerinden bahseden Hamzaoğlu, "Önümüzdeki sene daha iyisini hedefleyeceğiz. Avrupa kupaları, şampiyonlar ligi gibi hedefimiz olmayacak. Şu anda bana göre Antalyaspor'un en zor yılı bu yıl. Bu sene ligi istediğimiz yerde bitirirsek, önümüzdeki yıl biraz daha sağlam adımlar atarak, ayaklarımızın üstünde daha rahat kalkmayı hedefleyeceğiz. Ligi iyi bir yerde bitirmeyi amaçlayacağız. Sonraki yılların hazırlığını yapacağız. Bir kaç sene sonra istenilen yerlere o hedefleri koyabileceğiz" açıklamasını yaptı.

"ŞAMPİYONLUK YARIŞI SON HAFTAYA KADAR SÜRECEKTİR"

Ligde şampiyonluk yarışı içinde yer alan takımlarda istikrarsızlık olduğuna değinen Hamza Hamzaoğlu, "Rakibin kim olduğu önemli değil. Herkes herkesi yenebiliyor. Kim fazla istiyorsa o hafta o kazanıyor. Yukarıdaki takımlarda sezonun son haftasına kadar o yarışı sürdüreceklerdir" diye konuştu.

 
Kaş'ta hortum
 
Başkan Uysal turunç fidanı dikti
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bilal 25 Mart 2018 Pazar 18:33

Kısmetse hocam.

Yorumu oyla      3      3  
Solomon61 25 Mart 2018 Pazar 12:32

Antalyasporun altınordu gibi tamamen yerli ve para harcamayan bir takım kurmalıdır

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Antalya'da başladı
TÜRKİYE Vücut Geliştirme Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası milli takım ...
A Milli Takım Antalya'da
TÜRKİYE A Milli Futbol Takımı, yarın İrlanda Cumhuriyeti ile oynayacağı ...
Antalya'da bir mağaza böyle açıldı
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Antalya'da kulübün lisanslı ürünlerinin ...
 
Milli takımlara Muratpaşa damgası
MURATPAŞA Belediyespor, kadın hentbolda milli takımlara en çok sporcu ...
Kasımpaşa - Antalyaspor: 2 - 3
Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında Kasımpaşa, sahasında Antalyaspor'a 3-2 mağlup oldu.
Olay hakem konuştu
Yardımcı Hakem Arkın Akgöl'ün geçen sezon kupadaki Galatasaray-Tuzla maçında ...
 
Muratpaşa'da mahalleli sporda buluşuyor
ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde, belediyenin yaptığı spor salonuyla sayesinde ...
Aferin size kızlar
ANTALYA'da tek yumurta ikizleri 8 yaşındaki Deren ve Derin Tekinarslan, ...
Serik Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti
SPOR Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta Serik Belediyespor, ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva