Mehmet Boyacı'dan sosyal yaşam portreleri
Mehmet Boyacı'dan sosyal yaşam portreleri
AKM'de akordeon gecesi
AKM'de akordeon gecesi
Kepez'in sultanlarından ilk galibiyet
Kepez'in sultanlarından ilk galibiyet
Muratpaşa'da ilk sergi heyecanı
Muratpaşa'da ilk sergi heyecanı
3 Temmuz 2011 Pazar - 16:27

'Burada içki içmeyin' baskını: 7 yaralı

Kadıköy'de, bir sokakta çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. İddialara göre, yaklaşık 20 kişilik bir grup sokakta içki içen bir başka gruba "Burada içki içmeyeceksiniz" diye saldırdı. Ellerinde kesici aletler bulunan saldırganlar, 7 kişiyi çeşitli yerlerinden yaralayarak kaçtı.

 Burada içki içmeyin  baskını: 7 yaralı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Caferağa Mahallesi, Dr. İhsan Ünlüer Sokak'ta saat 00.30 sıralarında gerçekleşen olay iddialara göre şöyle meydana geldi. Sokakta içki içen gruba, üzerlerinde motosiklet kullananların giydiği kıyafetler bulunan yaklaşık 20 kişi müdahale etti. "Burada bir daha içki içmeyeceksiniz" diyen grupla, alkol alanlar arasında tartışma yaşandı. Tartışma sırasında saldırgan gruptan bazıları, kesici aletler kullanarak 5 kişiyi darp ederek çeşitli yerlerinden yaraladı. Olaylar sırasında polisi aramak isteyen 2 kişi de bıçakla yaralandı. Saldırganlar olay sonrası kaçarak izlerini kaybettirdi. Yaralılar özel araçlarla yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Nezih Ayak, İnan Aruh, Sertaç Birgin, Yiğit Hadi İlde, İsmet Ozan Eras Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Semih Ergeleli Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Öncel Yüksel ise Siyami Ersek Kalp Damar ve Göğüs Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralılardan İsmet Ozan Eras ve Öncel Yüksel'in durumunun ağır olduğu

belirtildi. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken, kaçan saldırganlarla ilgili araştırmalarına başladı. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin başlattığı araştırma sürerken, konuyla ilgili gözaltına alınan bir kişi olmadığı bildirildi.

Saldırı sırasında darp edilen Nezih Ayak, kendilerine "Bundan sonra burada içmeyeceksiniz, bir daha burada olmayacaksınız" diyerek saldırıldığını iddia ederek, "Yerdeki yaralananlara yardım için koştuk. Bize de saldırdılar. Orada kim var, kim yoksa dağıttılar" dedi. Saldırganların sokağa yaya olarak geldiklerini belirten Nezih Ayak, "Üzerlerindeki kıyafetlerin arka kısmında Hell's Angels (Cehennem Melekleri) yazılıydı" diye konuştu.

 

Bazı sokak sakinleri her gece sokaklarında içki içilmesinden ve gürültüden şikayetçi olduklarını belirterek, "Şikayet etmediğimiz merci kalmadı. Sabah saatlerine kadar alkol alıp bizleri rahatsız ediyorlar" dediler.

 

AÇIK HAVA BARINA ÇEVİRDİLER

 

İlkbaharın gelmesi ve havaların düzelmesiyle bu bölgede her yıl aynı tartışmanın yaşandığını belirten Ferhat Çakır da, sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini vurguladı. Kılıksız, şüpheli gençlerin tekel bayilerinden satın aldığı ucuz şarapları tükettiğini belirten Çakır, “Hacet gidermek için apartmanlara giriyorlar, camın çerçevenin önünde utanmadan işlerini görüyorlar. Defalarca uyardık ama dinletemedik. İmza kampanyasında topladığımız imzaları valiliğe verdik ama sonuç alamadık” diye konuştu.

Gençlerin Ayia Triado Rum Ortodoks Kilisesi’nin duvarını da adeta tuvalet olarak kullandığını öne süren Çakır, “İbadethane olduğunu hatırlattık ama hiç vazgeçmediler. Eşek öldüren şarabını içip sapıtıyorlar” dedi.

 

SEKS YAPANLARI DA VAR

 

Dörtyolda gecenin ilerleyen saatlerinde her türlü kirli ilişkinin yaşandığını anlatan adını vermek istemeyen bir çevre sakini, “Geçen gece, iki genci apartmanın girişinde uygunsuz durumda gördüm. Pencereden bakınca iğrenç manzarayla karşılaştım. Çıkıştığımda elindeki bira şişesini cama attı, küfürler ederek uzaklaştı” diye konuştu.

 

GENÇLER ZARARSIZ, BİRDEN ONLARA SALDIRDILAR

 

Kavganın yaşandığı dörtyolda evi bulunan Sevgi Salman, çevre sakinlerinin eleştirilerinin asılsız olduğunu öne sürdü. Dört yıldan beri bu mahallede oturduğunu kaydeden Salman, “İçiyorlar, ama kimseye zarar vermiyorlardı. Birden ellerinde sopalar şişeler olan kişiler çocuklara saldırdı. Bu saldırı planlıydı. Erkek ya da kız demeden önlerine kim geldiyse dövdüler, yere yatırdılar” dedi. Olay bittikten yaklaşık yarım saat sonra polisin geldiğini iddia eden Salman, “Trafik yoğunlugu nedeniyle ambulanslar bile sokağa giremedi. Yaralılar karga tulumba taşındı” diye konuştu. Salman ayrıca yaşananların vahşet olduğunu sözlerine ekledi.

 

DUVARLARI BOYADILAR

 

Kavganın yaşandığı dörtyolda bulunan ev ve işyerlerinin tamamının duvarlarında yazılar olduğunu kaydeden bir mahalle sakini de, tüm çabalarına rağmen bu soruna bir çözüm bulamadıklarını kaydetti. Bir vatandaş da “Barlar Sokağı”nın yerleşim yerlerinden uzakta başka bir yere taşınması gerektiğini vurguladı.

 

 

 
Sezercik yine gözaltında
 
Konya'da kaza: 6 yaralı var
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sezercik yine gözaltında
İSTANBUL'da uyuşturucuya yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında "Sezercik" ...
PKK sivil araca saldırdı: 1 şehit, 2 yaralı
BİNGÖL'ün Genç İlçesi Suveren Köyü Jandarma Karakolu'na inşaat malzemesi ...
Panzere çarptı; 3 ölü, 6 yaralı
SİİRT'te polis panzeriyle çarpışan otomobilde aynı aileden 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
 
Oyumu her seferinde Ak Parti'ye verdim
Hem genç, hem yakışıklı hem çok başarılı hem de yıldızlar dünyasının vergi ...
Şeyh kesme dedi kız gibi oldu
ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi'ne bağlı Gerçek Köyü'nde yaşayan 11 yaşındaki ...
THY'den şok fiyat:: 44 TL
Skytrax tarafından "Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi" seçilen Türk Hava ...
 
Başkandan bir kasa portakal bir öpücük
ANTALYA'nın Finike İlçesi'nde konser veren pop müzik sanatçısı Hadise, ...
Serdar Koçak'tan 'Çığlık'
Araştırmacı Gazeteci Serdar Koçak’ın yazdığı ÇIĞLIK, İki Buçuk Savaş Stratejisi ...
Sivas'ta ölenleri anma gününde olaylar
SİVAS'ta 37 kişinin yanarak öldüğü olayların 18'inci yıl anma törenlerinde ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva