Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
11 Ocak 2017 Çarşamba - 13:27

'Cemaatin 3000 kişilik fuhuş ordusu var'

FETÖ Çatı Davası'nda tanık olarak dinlenen Çetin Acar, FETÖ'nün fuhuş ordusu kurduğunu ve siyasilerin, yargı mensuplarının koynuna bunları soktuklarını iddia etti.

 Cemaatin 3000 kişilik fuhuş ordusu var
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden FETÖ Çatı Davası’nın 3. gününde geçmişte ‘FETÖ’nün askeri hizmetlerden sorum imamı’ olduğunu belirten Hacettepe Matematik bölümü mezunu Çetin Acar dinlendi.

“FUHUŞ ORDUSU” İDDİASI

Çetin Acar, cemaatin 3 bin kişilik ‘fuhuş ordusu’ kurduğunu, kendilerine karşı çıkan yargı mensupları, siyasiler ya da milletvekillerinin koynuna bunları sokup şantaj yaptıklarını iddia etti. Acar ‘fuhuş ordusu’nun başında da eski emniyet müdürü Cihangir Çelik'in olduğunu bunun dışında, "Orospular imamı" olduğunu anlattı.

Sabah saatlerinde 10:30'da başlayan duruşmada Çetin Acar'ın tanık olarak ifadesine başlamadan önce Mahkeme Başkanı Selfet Giray, tanıklık yemini yaptırdı. Başkan, "Namus ve şerefin üzerine yemin eder misin" dedi. Tanık Acar, "Namusum, şerefim ve rabbim üzerine yemin ederim" diye yemin etti.

“GÜLEN – ERDOĞAN KAVGASI OLARAK GÖRMÜYORUM”

İfadeleri sırasında sık sık "Rabbim beni affetsin", "Milletim beni affetsin", "Benim bir suçum varsa cezamı verin" diye haykıran Çetin Acar bu davayı Fethullah Gülen, Recep Tayyip Erdoğan kavgası olarak görmediğini, Türk milletini, Türk devletini, Türk ordusunu ele geçirmek için İsrail-Amerika adına yapılmış bir operasyon olarak değerlendirdiğini anlattı.

“TSK’YA ÖĞRENCİ SOKMAKTA ZİRVEYDİM”
Davanın sanıklarından Kazım Avcı'yla tanıştıdığını, en çok kendisinin TSK'ya asker yetiştirdiğini, 10 civarında öğrenci soktuğunu belirten Acar, "TSK'ya öğrenci sokmakta zirveydim, Allah nasip ederse FETÖ'yle mücadelede de zirve olacağım" diye konuştu.
Çetin Acar'ın bir diğer iddiasıyla Ergenekon hakimlerinden Sedat Sami Haşıloğlu'na ilişkindi. Haşıloğlu'yla çok yakın arkadaş olduğunu belirten Çetin Acar, "Haşıloğlu Ankara'da Harp Okulu hizmetleri verirdi. Kendisi de Hava Harp Okulu'ndandı" dedi.

GÜLEN’İN PATRONU

Fethullah Gülen'in patronunun İshak Alaton olduğunu ancak Gülen'in Üzeyir Garih'ten emir aldığını iddia eden Çetin Acar, "Yazıklar olsun hala FETÖ içinde olana, yazıklar olsun hala Fethullah terör örgütüdür diyemeyene" diye de sık sık haykırdı. Acar "Allah senin belanı versin Fethullah" dedi.

YÜKSEL’E KASET KUMPASI

Nuh Mete Yüksel'e kaset kumpasını da anlatan Çetin Acar şunları söyledi:
"Avukat Abdulkadir Aksoy'un çiftlik evine Kazım Avcı'yla beraber giderdik. Biz sadece et götürürdük. Oraya İzmir'den Fethi Ün, İstanbul'dan Orhan Erdem geliyordu. Kemalettin Özdemir de oradaydı. Aksoy'un Nuh Mete Yüksel'in Fethullah Gülen hakkında açtığı davayı takip ettiği günlerdi. Bir gün Kemalettin Özdemir bir CD getirdi, CD'yi getirdiğinde hepimizin yüzü güldü. Aynı şekilde Işık TV'de ÇYDD'yle ilgili Kemalettin Özdemir'in köpek komiserlerinin çektiği kaset Işık TV'de yayınlandı. Bunu izlerken Abdulkadir Aksoy'un da yüzü çok güldü. Nuh Mete Yüksel'in davasında Fethullah Gülen bize ‘Allah ve Resulu yargılanıyor’ diye haber gönderiyordu. Burada ne Allah ne de Resulu yargılanıyor. Siyonizm ve Amerika'ya köpeklik yapanlar yargılanıyor."

Çetin Acar, Kemalattin Özdemir'in yalan söylediğini belirterek "Ne olur buna kanmayın" dedi.

Odatv.com

 
Manavgat'ta yangın
 
babasına bıçakla saldırmış, üvey annesine kaşıkla vurmuş
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
akdeniz 11 Ocak 2017 Çarşamba 14:43

KOKUŞMUŞLUK:Neresine bakarsanız bakın tam bir pislik, kokuşmuşluk düzeni.İnsanlığın köpekleşdiği ve pespaye bir durumda yerlerde süründüğü dönem.Anlatınlara bakınca ikiyüzlülüğün tavan yaptığı ,15 temmuzdan önce bunların böyle olduğunu bilmiyorlarmıydı,bu oluşumla şu veya bu nedenle yan yana olanlar ,birbirlerine methiye dizenler,şevişenler aynı yolun yolcusu olanlar ,velev ki 15 temmuz başarılı olsaydı böylemi konuşacaklardı, yoksa koca koca dilleriyle kıç yalamaya devam etmeyeceklermiy di .Şimdi konuşanlar vijdansızlar,bu cani örgütün en kuvvetli olduğu zamanlarda masum insanları uydurma kasetlerle ,sahte delillerle içeriye atarlarken zafer naraları atacaksın, şimdi de kalk başarısız olmuş örgüt hakkında at tut,dilsiz şeytan gerçekler o zaman da aynıydı şimdide aynı, örgüt hiç bir zaman değişmedi,değişen senin çıkarcı ahlaksızlığın.Bak o katil örgütün siyasileri,polisleri,savcıları ,hakimleri tarafından hapislere atılanlar bir gün olsun dert yandılar mı , aslanlar gibi yıllarca yattılar,bi de bunlara bak tutuklanır tutuklanmaz başladılar itirafçı olmaya ,anlatın bakalım sizler anlatıkça bütün alçaklığınız ortaya dökülüyor .Vijdansız katil sürüleri ,işlediğiniz suçların cezalarını umarım sizi koruyan kollayanlarla birlik de çekersiniz.

Yorumu oyla      9      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
60 işadamı tutuklandı
60 işadamı "Terör örgütü üyeliği" suçundan tutuklandı
Şırnak'ta iki askerimiz şehit
TÜRK Silahlı Kuvvetleri, Şırnak Küpeli Dağı (Gabar) bölgesinde yürütülen ...
Otomobil dereye düştü içindeki çift kayıp
BALIKESİR’in Manyas İlçesi'nde dün otomobille yola çıkan ve bir daha da ...
 
THY'nin iptal edilen seferleri
İstanbul'daki kar yağışı nedeniyle Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarından ...
İzmir'de patlama
İZMİR' de Bayraklı Adliye binasının otoparkında bombalı araçla düzenlenen ...
35 ilde operasyon
Gülen Cemaatine finansman sağladığı ve himmet topladığı iddia edilen 380 ...
 
Akdeniz'de 3.7 büyüklüğünde deprem
​ANTALYA'nın Alanya İlçesi açıklarında, Akdeniz'de bugün Richter ...
Yine kaşıyor
Milat gazetesinin yazarı Serdar Arseven, Kanal A'da yaptığı konuşmada ...
İşte Reina'ya saldırı anı
Ortaköy'deki Reina'da düzenlenen 39 kişinin hayatını kaybettiği katliam ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva