Arda Turan ev sahibiyle davalık oldu
Arda Turan ev sahibiyle davalık oldu
Yazar Mehmet Coral hayatını kaybetti
Yazar Mehmet Coral hayatını kaybetti
38 yıllık dünya rekorunu kırdı
38 yıllık dünya rekorunu kırdı
Pelin Karahan 'Bahar'a geliyor
Pelin Karahan 'Bahar'a geliyor
3 Ekim 2021 Pazar - 11:43

'Engelsiz Kulaçlar' yarışı Kaş'ta yapıldı

Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenlenen 'Engelsiz Kulaçlar' yüzme yarışı renkli anlara sahne olurken özel gereksinimli gençler, Sadettin Saran ile birlikte kulaç attı.

 Engelsiz Kulaçlar  yarışı Kaş ta yapıldı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Sporun gelişimine her alanda katkı sunan Sadettin Saran, özel gereksinimli gençlerin topluma entegre olmaları ve topluma kazandırılmalarına destek olmak amacıyla ''Engelsiz Kulaçlar' yüzme yarışması düzenlenledi. Antalya'nın Kaş ilçesinde Alternatif Yaşam Derneği iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte 20 özel gereksinimli genç, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ile birlikte kulaç attı. Renkli anlara sahne olan etkinlikte tüm yarışçılara birincilik madalyası takdim edildi. Yarışlara Sadettin Saran'ın yanı sıra, Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ve otizmli doktor rolü ile hafızalarda yer edinen oyuncu Taner Ölmez katıldı. 

Organizasyon sonrasında Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulunan Sadettin Saran, "Pandemiden dolayı organizasyona ara vermiştik. Ancak burada pırıl pırıl gençlerle birlikte olmak bizim için de çok iyi. Çok büyük enerji kaynağı. Sevgi dolular. İnşallah bu yarışları uzun seneler yapmaya devam edeceğiz. Kaş'ta yapmaya devam edeceğiz. Bunun yanında birkaç parkur daha ekleyeceğiz. Ev sahiplerimize, Taner Ölmez kardeşimize, buradaki gönüllü insanlara teşekkür etmek lazım. Biz de bu işin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Bundan 3-4 sene önce söylemiştim. Ben ölene kadar ağabeyleriyim. Bu böyle devam edecek" ifadelerini kullandı.

Sporun iyileştirici ve geliştirici gücünü kullanarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Saran, "Bu gençler Türkiye'nin özel çocukları, çok yönlü çocuklar. Her birinin içinde keşfedilmemiş cevherler yatıyor. Bunları görmek için bir dizi izlemeye gerek yok, bu gençler hayatın içinde. Onlara ihtiyaç duydukları her şeyi sağlamakla yükümlüyüz. Bizim onların hayata kazandırılması, topluma entegre olmalarının kolaylaştırılması ve fırsat eşitliği haklarının sağlanması konusundaki duruşumuz nettir. Özellikle sporun iyileştirici ve geliştirici gücü ile onlarla daha sık bir araya gelmeye devam edeceğiz. Spor aracılığıyla sosyalleşmelerine ve topluma kazandırılmalarına elimizden geldiğince destek olacağız" dedi.

KAŞ KAYMAKAMI YAZICI: ÇOCUKLARIMIZI BAĞRIMIZA BASIYORUZ

Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eden Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, "Bugün çok güzel bir atmosferi Kaş ilçemizde yaşıyoruz. Harika çocuklarımızla beraberiz. Marina'dan İnce Boğaz'a güzel bir yüzme etkinliği düzenlendi. Ben bu yüzme etkinliğine emek verenleri yürekten tebrik ediyorum. Kaş, bu tarz organizasyonlara her daim açık. Az önce de söyledim, harika çocuklarımız diye. Onları burada misafir etmeyi borç biliriz. Bundan sonraki dönemlerde de bu tarz etkinliklerle onlarla olacağız. Onları çok seviyor, bağrımıza basıyoruz. Onlarla olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Down sendromlu çocuklarla bir araya geldiği için duyduğu memnuniyeti dile getiren oyuncu Taner Ölmez, "Burada olduğum için çok mutluyum. Şu anda meleklerin içindeyim. Bu organizasyon için Saran Holding ve Saadettin Bey'e çok teşekkür ederim. Böyle şeyler çoğalırsa daha da mutlu olurum. Burada olduğum için çok çok mutluyum. Böyle güzel şeyler inşallah çoğalarak devam eder" diye konuştu.

SPORUN GELISIMINE HER ALANDA KATKI SUNAN SADETTIN SARAN, OZEL GEREKSINIMLI GENCLERIN TOPLUMA ENTEGRE OLMALARI VE TOPLUMA KAZANDIRILMALARINA DESTEK OLMAK AMACIYLA ''ENGELSIZ KULACLAR' YUZME YARISMASI DUZENLENLEDI. ANTALYA'NIN KAS ILCESINDE ALTERNATIF YASAM DERNEGI IS BIRLIGIYLE DUZENLENEN ETKINLIKTE 20 OZEL GEREKSINIMLI GENC, SARAN GROUP YONETIM KURULU BASKANI SADETTIN SARAN ILE BIRLIKTE KULAC ATTI. RENKLI ANLARA SAHNE OLAN ETKINLIKTE TUM YARISCILARA BIRINCILIK MADALYASI TAKDIK EDILDI. YARISLARA SADETTIN SARAN'IN YANI SIRA, KAS KAYMAKAMI SABAN ARDA YAZICI VE OTIZMLI DOKTOR ROLU ILE HAFIZALARDA YER EDINEN OYUNCU TANER OLMEZ KATILDI. / OLGUCAN KALKAN KAS,(ANTALYA),(DHA) -
 

 
Denizden çöpü getiren kahveyi bedava içiyor
 
Kuruyan Avlan Gölü'nde, hayvanlar otluyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Denizden çöpü getiren kahveyi bedava içiyor
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde yat turizmiyle uğraşan Ergun Dündar, düzenlediği ...
Lüks yat Kekova'da
AKDENİZ'de zengin müşterilere hizmet veren yaklaşık 50 milyon Euro değer ...
Antalya'da 'Apaçi' saç modelli bir devlet memuru...
Antalya’da bir polis memuru, ‘Apaçi’ denilen saç modeli ile dikkat çekiyor. ...
 
Alanya Triatlonu'nda Yıldızlar Festivali finali
30'uncu Alanya Uluslararası Triatlon Yarışları'nın üçüncü gününde Yıldızlar ...
Antalyalı polis amansız hastalığa yenildi
ANTALYA Emniyet Müdürlüğü bünyesinde uzun yıllar görev yaptıktan sonra ...
Kontrolsuz kavşakta kaza
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, ara sokağa girmek için sola dönüş yapan ...
 
Kimyasal kazanında öldü, arkadaşı hastanede tedaviye alındı
ANTALYA'da faaliyet gösteren bir gübre fabrikasında bakım yapmak için ...
Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda ...
Gezginler, 'Aynı Denizin Komşularıyız' kitabında buluştu
TÜRKİYE'yi ve dünya ülkelerini gezen 'Gezgin Yazarlar Grubu', gezi anılarını ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Bayram nostaljisi
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva