Milli Takım'ın yeni forması tanıtıldı
Milli Takım'ın yeni forması tanıtıldı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve kar uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve kar uyarısı
'Down Sendromlular Spor Oyunları' Antalya'da başlıyor
'Down Sendromlular Spor Oyunları' Antalya'da başlıyor
Çanakkale şehitleri Antalya’da törenlerle anıldı
Çanakkale şehitleri Antalya’da törenlerle anıldı
17 Haziran 2021 Perşembe - 11:16

'Erkeksen dışarıya gel' diye çağırıp öldürdü

ANTALYA'da Halil İbrahim Dörtkardeş (30), otomobilini park ederken laf atıp tartıştığı Erkan Şahin'i (31), asansörle evine çıkmak üzereyken “Erkeksen dışarıya gel" diye çağırıp, bıçakladı.

 Erkeksen dışarıya gel  diye çağırıp öldürdü
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Bülent Ecevit Bulvarı, Çağlayan Mahallesi'nde meydana geldi. Halil İbrahim Dörtkardeş, apartmanın otoparkında aracını park etmeye çalışan Erhan Şahin'e iddiaya göre laf atınca tartışma çıktı. Tartışmanın ardından asansörle evine çıkmak isteyen Erkan Şahin'in peşinden binaya giren Dörtkardeş, "Erkeksen dışarıya gel" diye seslendi. Bunun üzerine Şahin, asansörden indi. Bu sırada Halil İbrahim Dörtkardeş, dışarıya doğru yürüyen Şahin'i, arka karın boşluğundan bıçaklayıp kaçtı. Kanlar içinde kalan Erkan Şahin, komşuların çağırdığı ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada ameliyata alınan Şahin, kurtarılamadı. Şahin'in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, olayın ardından kaçan Halil İbrahim Dörtkardeş'i, Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi'nde, bir yakınının evinde yakalayıp, gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen Dörtkardeş, ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Halil İbrahim Dörtkardeş'in, aralarında cinayet olmak üzere birçok suçtan kaydı bulunduğu ve polis tarafından arandığı ortaya çıktı.

TUTUKLANDI

Antalya'da, otomobilini park ederken tartıştığı Erkan Şahin'i sırtından bıçaklayarak öldüren Halil İbrahim Dörtkardeş, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi savcıya verdiği ifadenin ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarılan Dörtkardeş, buradaki savunmasında, böyle bir olaya karıştığı için pişman olduğunu söyledi. Olay günü apartmanın kapısındayken, maktul ve yanındaki 3 kişinin araç ile otoparka girdiğini anlatan Dörtkardeş, şunları söyledi:

“Ablamın arabası orada duruyordu. 'Bu araba kimin? Bu arabanın sahibinin anasını avradını…' şeklinde küfürler ediyordu. Tahminimce bu aracın bize ait olduğunu biliyordu. Çünkü küfrederken direkt benim yüzüme bakıyordu. Ben kendisine bir şey söylemeden apartmanın kapısına yöneldim. Zira 4 kişi oldukları için bana bir şey yapacaklarından korkmuştum. Korku ile zile bile zor bastım. Apartman otomatiği açılınca içeri gidecekken maktul yine bana 'Sen erkek misin' gibi hakaret ve küfürlerine devam etti. Bu esnada da kalçama tekme attı. Asansöre doğru yöneldim. Eve çıktım. Yaklaşık yarım saat kadar evde kaldım. Sonrasında yine sıkıntı yaşanmaması için arabayı çekmek istedim. Bu şahıslardan korktuğum için mutfaktan ekmek bıçağını alarak belime koydum. Asansörle aşağıya indim. Asansör kapısı açılınca maktul ile yanındaki şahısları gördüm. Maktul tekrar bana küfretmeye başladı. Beni darbetmeye de başladılar. Yanındaki şahıslar da bana saldırdı. Can havliyle kendimi apartman kapısının dışına attım. Bu şahıslar beni yine sıkıştırdı. Beni linç edeceklerini düşündüm. Bu nedenle belimde bulunan bıçağı çıkarttım. Amacım bu şahısları korkutarak beni bırakmalarını sağlamaktı. Maktul ile yanındaki bir şahıs aşırı derecede alkollü olduğu için darp eylemine devam ettiler. Ben de kendimi korumak amacıyla hedef gözetmeksizin bıçağı bir kez salladım ve kaçmaya başladım. Bu şahıslar beni kovalamaya başladı. Yaklaşık 400-500 metre kovaladılar. Dönüp arkaya baktığımda 10-11 kişi olduklarını gördüm. Yoldan geçen bir taksiye binerek Hurma'ya gittim. Daha sonra polisler gelerek beni gözaltına aldı. Benim herhangi birini öldürme veya yaralama kastım yoktu."

Dörtkardeş 'kasten insan öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ANTALYA'DA HALIL IBRAHIM DORTKARDES (30), OTOMOBILINI PARK EDERKEN LAF ATIP TARTISTIGI ERKAN SAHIN'IN (FOTODAKI) EVINE CIKMAK ICIN ASANSORE YONELMESI UZERINE "ERKEKSEN DISARIYA GEL" DIYE SESLENDI. DORTKARDES, BINADAN CIKMAK ICIN YURUYEN SAHIN'I ARKA KARIN BOSLUGUNDAN BICAKLAYIP KACTI. SAHIN YASAMINI YITIRIRKEN, DORTKARDAS SAKLANDIGI YERDE YAKALANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA HALIL IBRAHIM DORTKARDES (30), OTOMOBILINI PARK EDERKEN LAF ATIP TARTISTIGI ERKAN SAHIN'IN (FOTODAKI) EVINE CIKMAK ICIN ASANSORE YONELMESI UZERINE "ERKEKSEN DISARIYA GEL" DIYE SESLENDI. DORTKARDES, BINADAN CIKMAK ICIN YURUYEN SAHIN'I ARKA KARIN BOSLUGUNDAN BICAKLAYIP KACTI. SAHIN YASAMINI YITIRIRKEN, DORTKARDAS SAKLANDIGI YERDE YAKALANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA HALIL IBRAHIM DORTKARDES (FOTODAKI), OTOMOBILINI PARK EDERKEN LAF ATIP TARTISTIGI ERKAN SAHIN'IN EVINE CIKMAK ICIN ASANSORE YONELMESI UZERINE "ERKEKSEN DISARIYA GEL" DIYE SESLENDI. DORTKARDES, BINADAN CIKMAK ICIN YURUYEN SAHIN'I ARKA KARIN BOSLUGUNDAN BICAKLAYIP KACTI. SAHIN YASAMINI YITIRIRKEN, DORTKARDAS SAKLANDIGI YERDE YAKALANIP TUTUKLANDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)

 
Toroslar çiçeklerle renklendi
 
Geri manevra yaptığı traktörüyle dereye yuvarlanıp öldü
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 18 Haziran 2021 Cuma 04:37

Hırs başa bela,şimdi yıllarca cezaevinde yatar ölmezse ihtiyarlamış olarak çıkar,içerde her gün pişman olur ama iş işten geçmiş olur. Bu ve bunun gibi olaylar insanlara ders olur mu derseniz bazen oluyor,bazende olmadığı görülüyor,incir kabuğunu doldurmayan bir sürü böyle davranmanın kime ne yararı var.İki aileye de yazık oluyor.Ancak toplumda bir öfke patlaması var.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Toroslar çiçeklerle renklendi
ANTALYA'nın Kaş ve Elmalı ilçelerinde Toros Dağları'nın eteklerinde açan ...
Dünya Deniz Kaplumbağaları Günü kutlandı
ANTALYA'nın Demre ilçesinde düzenlenen toplantı ve etkinlikle Dünya Deniz ...
56 gün süren yaşam savaşını kaybetti
ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde, özel bir üniversitenin personelini taşıyan ...
 
'Artık aynaya bakabiliyorum'
ANTALYA'da 8 ay önce gittiği güzellik merkezinde yüzünde 2'nci derece ...
Artık ayağımıza batmayacak
ANTALYA Konyaaltı sahili açıklarında 1938 yılında batan buğday yüklü Alman bandıralı ...
O çığlığı bakanlık duydu...
AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca, Antalya'da taşın üzerine "Yaşım ...
 
Aşıya giderken gelen ölüm
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde kamyonla çarpışan motosikletin sürücüsü ...
Motosiklet hırsızları yakalandı
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde jandarmanın operasyonuyla motosiklet hırsızı ...
Ziraat mühendisi evinde ölü bulundu
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde görevli ziraat ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim değil geçim
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva