Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
2 Haziran 2021 Çarşamba - 15:26

'Made in Turkiye' etiketli 140 bin TL'lik ayakkabı sergilendi

ANTALYA'nın Serik ilçesinde düzenlenen Eksposhoes Ayakkabı Moda ve Saraciye Fuarı'nda, özel taşlarla süslenerek bir ayda hazırlanan ve 1 çift üretilen 140 bin TL değerindeki ayakkabı sergilendi.

 Made in Turkiye  etiketli 140 bin TL lik ayakkabı sergilendi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bu yıl 10'uncusu düzenlenen Eksposhoes Ayakkabı Moda ve Saraciye Fuarı, Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki bir otelde kapılarını açtı. Balkanlar ve Avrupa olmak üzere dört kıtadan yaklaşık bin yabancı profesyonel alıcının ağırlandığı fuarda, ayakkabı üreticisi İlhami Yıldız'ın el işçiliğiyle ortaya çıkardığı üzeri özel taşlarla kaplanan tasarım ayakkabı da sergilendi. 140 bin TL değer biçilen ve sadece bir çift üretilen ayakkabı 'Made in Turkiye' etiketiyle ilk kez bu fuarda görücüye çıktı.

140 bin liralık ayakkabı ve fuarla ilgili bilgi veren Eksposhoes CEO'su Erkan Demir, "Fuara 100 firma ile katılıyoruz. 40 ülkeden bine yakın ziyaretçi var. İhracata yönelik olduğumuz için yurt dışı ziyaretçileri ağırlıyoruz. Fuarımızda genelde erkek ve bayan ayakkabısı olmak üzere yaklaşık 15 dolardan başlayan 80 dolara kadar ayakkabılar var. Bu ayakkabı tamamen 'Made in Turkiye' markası ile Türk ayakkabıcısının üretimdeki başarısını göstermek için yapılmış, özel taşlarla süslenmiş, 1 aylık süre içerisinde hazırlandı. Bu ayakkabının özelliği Türkiye'nin yurt dışındaki fuarlarda Türkiye ayakkabı markasını kullanmak için yapıldı. Ayakkabının şu anki değeri 140 bin lira. Tamamen özel, el işçiliği, buradaki amacımız ayakkabı sektöründe modayı nasıl ve hangi noktaya geldiğini göstermekti. Önümüzdeki günlerde Rusya'daki fuarda da sergileyeceğiz" dedi.

YÜZDE 15 BÜYÜME

Pandemiden önce 60 ülkenin fuarı ziyaret ettiğini aktaran Erkan Demir, "Şu anda 40 ülkeden bine yakın ziyaretçimiz var. Ciddi bir alım yapılıyor. Bu fuarın Türk ekonomisine katma değeri 30- 35 milyon dolarlık bir rakam olacaktır. Türkiye ayakkabı konusunda dünyada sayılı ülkelerden biri. Dünyada biz öyle bir merkezdeyiz ki dağıtım yapabileceğimizde dünyanın her yerine gönderebiliyoruz. Türkiye'nin yakın çevresi, Türki Cumhuriyetleri, Rusya, Polonya, Kazakistan, Ukrayna ciddi pazarlarımız. Aşağıya indiğimizde Lübnan, Irak'a da ihracatımız var. Pandemi döneminde ayakkabı sektörü geçen yıla göre yüzde 15 büyüme ile 364 milyon dolarlık yılın ilk çeyreğinde ihracat yaptı" diye konuştu.

Pandemi önlemlerinin uygulandığı fuar 4 Haziran'da sona erecek.

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE DUZENLENEN EKSPOSHOES AYAKKABI MODA VE SARACIYE FUARI'NDA OZEL TASLARLA SUSLENEREK BIR AYDA HAZIRLANAN BIR ADET URETILEN 140 BIN TL DEGERINDEKI AYAKKABI SERGILENDI. 'MADE IN TURKIYE' ETIKETIYLE ILK KEZ BU FUARDA GORUCUYE CIKAN AYAKKABI, YURT DISI FUARLARINA DA GOTURULECEK.(FOTO:NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE DUZENLENEN EKSPOSHOES AYAKKABI MODA VE SARACIYE FUARI'NDA OZEL TASLARLA SUSLENEREK BIR AYDA HAZIRLANAN BIR ADET URETILEN 140 BIN TL DEGERINDEKI AYAKKABI SERGILENDI. EKSPOSHOES CEO'SU ERKAN DEMIR, 140 BIN LIRALIK AYAKKABI VE FUARLA ILGILI BILGI VERDI.(FOTO:NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE DUZENLENEN EKSPOSHOES AYAKKABI MODA VE SARACIYE FUARI'NDA OZEL TASLARLA SUSLENEREK BIR AYDA HAZIRLANAN BIR ADET URETILEN 140 BIN TL DEGERINDEKI AYAKKABI SERGILENDI.(FOTO:NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE DUZENLENEN EKSPOSHOES AYAKKABI MODA VE SARACIYE FUARI'NDA, OZEL TASLARLA SUSLENEREK BIR AYDA HAZIRLANAN VE 1 CIFT URETILEN 140 BIN TL DEGERINDEKI AYAKKABI SERGILENDI. 'MADE IN TURKIYE' ETIKETIYLE ILK KEZ BU FUARDA GORUCUYE CIKAN AYAKKABI, YURT DISI FUARLARINA DA GOTURULECEK. (FOTO: NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE DUZENLENEN EKSPOSHOES AYAKKABI MODA VE SARACIYE FUARI'NDA, OZEL TASLARLA SUSLENEREK BIR AYDA HAZIRLANAN VE 1 CIFT URETILEN 140 BIN TL DEGERINDEKI AYAKKABI SERGILENDI. 'MADE IN TURKIYE' ETIKETIYLE ILK KEZ BU FUARDA GORUCUYE CIKAN AYAKKABI, YURT DISI FUARLARINA DA GOTURULECEK. (FOTO: NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA)

Etiketler:
 
3 çocuk annesi, yaşamına son verdi
 
'ÇED gerekli değildir' kararı iptal oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
3 çocuk annesi, yaşamına son verdi
ANTALYA'da, bir süredir bunalımda olduğu öne sürülen 3 çocuk annesi Azime ...
ATSO'dan Antalya'ya 100 milyon liralık nefes
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, pandeminin ...
Üst üste altıncı kez ödül Muratpaşa'ya
MURATPAŞA Belediyesi, üst üste 6'ncı kez 'Mavi Bayrak'ta En İyi Çevre ...
 
PGAEC Yamaç Paraşütü Hedef Kupası Alanya'da
TÜRKİYE Hava Sporları Federasyonu tarafından Alanya'nın ev sahipliğinde ...
Döşemealtı TOKİ Ortaokulu'nda projeler hız kesmedi
ANTALYA'da 2018 yılından beri e-Twinning okulu etiketine sahip olan Döşemealtı ...
Vali Yazıcı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zoroğlu'nu kabul etti
ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atanan ...
 
Eşinin ameliyatı için biriktirdiği 20 bin lirayı sahte doktora kaptırdı
ANTALYA'da, rahatsızlığı nedeniyle bacakları kesilen İlker Malak (49), ...
Duygu'nun katili indirimsiz müebbet aldı, annesi ellerini açıp dua etti
ANTALYA'da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu ...
Tatil anılarını ölümsüzleştirmek için 3 saat plajda poz verdiler
UKRAYNA'dan Antalya'nın Kemer ilçesine tatile gelen Marina Dilova (29) ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva