Engelsiz bir Konyaaltı için çalışıyoruz
Engelsiz bir Konyaaltı için çalışıyoruz
Sezonun son balesi ‘GİSELLE’
Sezonun son balesi ‘GİSELLE’
Muratpaşa’da dolu dolu bir hafta
Muratpaşa’da dolu dolu bir hafta
Serik'te motosiklet kazası; 2 yaralı
Serik'te motosiklet kazası; 2 yaralı
19 Ocak 2014 Pazar - 16:24

'Selde akıp giden kütük değil, çınar gibiyiz'

ANTALYA'da düzenlenen İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Bu yerel seçimler Türkiye'nin 50 yılını şekillendirecek bir seçimdir. 30 Mart'ta bir bahar temizliği yapacağız" dedi.

 Selde akıp giden kütük değil, çınar gibiyiz
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

 Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti'nin Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Çavuşoğlu'nun yanı sıra, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, Milli Savunma eski Bakanı ve Antalya Milletvekili Vecdi Gönül ile diğer milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı.

 BAŞBAKANIMIZ 2009'DA ÜZÜLMÜŞTÜ

 Toplantıda konuşan AB Bakanı Çavuşoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2009 seçimlerinde Antalya'dan çıkan sonuca çok üzüldüğünü belirterek, "Çünkü Başbakanımız, Belediye Başkanımız Menderes Türel ile beraber Antalya'ya çok hizmet getirmiştir. 2009 seçimlerindeki bu üzüntüye rağmen Başbakanımızın Antalya'ya, Antalyalılara güveni tamdır. Elbette biz de o güveni boşa çıkarmayacağız. 30 Mart'ta Antalya'da eskiyi atıp, yeniyi getireceğiz" dedi.

 

BAŞBAKANIMIZIN BEKLENTİSİNİ KARŞILAYACAĞIZ

 30 Mart seçimlerinin sadece Antalya için değil, tüm Türkiye için hayati öneme sahip olduğunu dile getiren Mevlüt Çavuşoğlu, "Biz Ak Partililer olarak milletin üzerinde hiçbir güce, hiçbir vesayete boyun eğmeyiz. Hiçbir gücü tanımayız. Biz 'egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' diyoruz. Bugün Türkiye'yi bir yerden bir yere götürmek isteyenler şunu unutmasın, biz selde akıp giden kütük değil, çınar gibiyiz. Bizim kimseyle kavgamız olmadı, biz kavgamızı milletimiz için yaparız. Hiç kimseye husumet beslemedik. Biz barıştan, huzurdan yanayız ve Türkiye'nin var olan sorunlarının çözümünden yanayız. 30 Mart'ta Başbakanımızın ve Antalyalıların beklentilerini karşılayacağız" diye konuştu.

 ÜLKEMİZE YENİ KAZANIMLAR KAZANDIRACAĞIZ

 Yerel seçimlerde Antalya'yı fetret devrinden kurtaracaklarını vurgulayan Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye'nin kaderi Antalya'nın kaderiyle sıkı sıkıya bağlıdır. Bu dava bizim davamız, günlük bir heves değil ya da saman alevi gibi yanıp sönecek bir dava değildir. Elleri nasırlı annelerimizin, üniversite önünde tekme tokat dövülen kızlarımızın üzerine kurulmuş bir davadır. Bu kazanımlarımızı inşallah bir taraftan muhafaza edeceğiz, diğer taraftan da ülkemize yeni kazanımlar kazandıracağız" diye konuştu.

 BAHAR TEMİZLİĞİ YAPACAĞIZ

 30 Mart seçimlerinin hafife alınacak, sıradan diye düşünülecek bir seçim olmadığına dikkati çeken Mevlüt Çavuşoğlu şöyle devam etti: "Bu yerel seçimler Türkiye'nin 50 yılını şekillendirecek bir seçimdir. 30 Mart'ta bir bahar temizliği yapacağız. Antalya'nın pasını, pisini temizleyeceğiz. Çalışmayanları görevlerinden uzaklaştıracağız, yerine hizmet edecek arkadaşlarımızı seçeceğiz.ö

 TARAFTARLAR STAT İSTEDİ

 Konuşmasının sonunda ilçe adayların titizlikle belirlendiğini ifade eden ve onlara sahip çıkılmasını isteyen Mevlüt Çavuşoğlu, "Bugün adaylarımızı sorgulama zamanı değildir, gün adaylarımızın etrafında kenetlenme zamanıdır. Seçimlere de bu anlayış içinde gideceğiz" dedi. Çavuşoğlu'nun konuşması partililerin attığı sloganlarla sık sık kesilirken, salona giren bir grup Antalyaspor taraftarı 'Ak Parti uyuma bize stat yap' sloganı attı. Taraftarlara yanıt veren Çavuşoğlu, "33 bin kişilik stadı Antalya'ya kazandırıyoruz. Merak etmeyin" dedi.

 

 MİLLETİMİZ İHANETİ GÖRDÜ

 Menderes Türel ise Ankara'yı bırakıp Antalya'ya hayat borcunu ödemek için geldiğini aktardı. 30 Mart seçimlerinin Antalya ve Türkiye için büyük taşıdığına değinen Türel, "Küresel güç odakları ve işbirlikçileri ne yaparsa yapsın, istedikleri kadar yeni operasyon yapmaya kalksınlar artık bu millet gerçeği görmüştür. Türkiye'nin karşısında, Türkiye'nin içinde bu ülkenin milli istihbarat teşkilatına karşı savaşan bir güç var. Türk istihbaratını dışarıda değil, içerde de hançerliyorlar. Bu operasyondan siyasi rant çıkarmaya çalışanlar, kaos çıkarmaya çalışanlar, ekonomik kriz çıkarmaya çalışanlar aslında büyük bir ihanetin içerisindedir. İşte milletimiz bunu görmüştür, ihaneti görmüştür" ifadelerini kullandı.

 

 30 MART'TA HERKES ŞAŞIRACAK

 Sandıktan ümidi olmayanların darbeye bel bağladığının ortaya çıktığını kaydeden Menderes Türel, "Millet daha dün yobaz dediklerine bugün çiçek atanları, Antalya sokaklarında İncil dağıttıranların, ellerine Kur'an almamış olanların şimdi masalarında Kuran-ı Kerim ile poz verdiğini, el öptüğünü gördü. Aziz milletimiz 30 Mart'ta darbecilere öyle bir tokat atacak ki, herkes şaşıracak" diye konuştu.

 

 ADAYLAR TEK TEK ANONS EDİLDİ

 Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile birlikte 19 ilçenin belediye başkan adayları tek tek anons edilerek kürsüye çağrıldı.

 

Özgür ÖZTÜRK/ANTALYA, (DHA) -

 
Konyaaltı'nı bekleyen tehlike
 
AKP'den MHP'ye transfer
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AKPli başkan hasmını öldürdü
ADIYAMAN'In Gerger İlçesi'nde, AK Parti İlçe Başkanı Osman Dursun ile ...
Akaydın kim için ne dedi?
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, seçim yarışını son 5 aydır ...
AKP Antalya'da şok istifalar
AK Parti Döşmealtı belediye başkan aday adayı olan ve bugün itibariyle ...
 
Akaydın; Siyasette kimsenin elini öpmem
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, geçen yıl ...
CHP'nin Kaş adayı Karakurt oldu
CHP Kaş Belediye Başkan Ali İhsan Benli'nin sağlık sorunlarını gerekçe ...
Akaydın: Çalmadım, çaldırmadım
Başkan Akaydın: Türkiye'nin en dürüst belediyelerinden biriyiz
 
Çelik'ten CHP ve AK Parti'ye karanfil
MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Kazım Özalp ...
AK Parti adayları belli oldu
ANTALYA'da Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel'in ardından ...
CHP'de erteleme beklentisi
ANTALYA'da CHP'nin Muratpaşa ve Konyaaltı ilçe başkanlıkları, belediye ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva