Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Cem Yılmaz uzun yaşamının sırrını paylaştı
Cem Yılmaz uzun yaşamının sırrını paylaştı
20 Şubat 2019 Çarşamba - 12:01

'Yılın Basın Fotoğrafları' Antalya'da seçiliyor

TÜRKİYE'nin en köklü fotoğraf yarışması Spor Toto Yılın Basın Fotoğrafları'nın 2019 yılı jürisi, Antalya'da toplanıyor.

 Yılın Basın Fotoğrafları  Antalya da seçiliyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nce (TFMD) 34 yıldır aralıksız düzenlenen, 'Yılın Basın Fotoğrafları Yarışması'nın jürisi, Antalya'da toplanacak. Spor Toto Yılın Basın Fotoğrafları'nın 2019 yılı jürisinde, Türkiye'de ve dünyada basın fotoğrafına yön veren isimler buluşacak. Antalya ASKA Lara Otel'de düzenlenecek toplantıda jüri, iki gün boyunca, başvurusu yapılan 5 binin üzerinde fotoğraf arasından değerlendirme yapacak ve 8 kategoride ödüller sahiplerini bulacak.

ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ İLE BİRLİKTE

Spor Toto Yılın Basın Fotoğrafları Jürisi'nin konukları, etkinlik ve söyleşilerle Akdeniz Üniversitesi'ne konuk olacak. Bu yıl ilk kez, özel yarışmaya dahil edilen AB Özel Ödül Kategorisi 'Misafir - Mültecilik' fotoğraflarının seçimine de katılacak olan AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, 22 Şubat Cuma günü Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Yavuz Tekelioğlu Salonu'nda, gençlerle bir araya gelecek. Aynı gün Türkiye'nin Pulitzer ödülü sahibi tek gazetecisi Reuters Türkiye Fotoğraf Editörü Murad Sezer ve Demirören Haber Ajansı Genel Müdürü Salih Zeki Sarıdanişmet, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin konuğu olacak. İletişim Fakültesi, 21 Şubat Perşembe günü ise alanında dünyanın önemli isimleri arasında yer alan İran asıllı Fransız fotoğrafçı Manoocher Deghati, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Hürriyet Gazetesi Foto Muhabiri Rıza Özel ve Türkiye'nin en büyük kolektif fotoğraf ajansı Depo Photos'un yayın yönetmeni Tolga Adanalı'yı ağırlayacak.

5 BİNİN ÜZERİNDE FOTOĞRAF KATILDI

Spor Toto Yılın Basın Fotoğrafları'nda bu yıl ödül kazanacak eserler, 3 bin 484 fotoğraf arasından seçilecek. Yarışmada ilk kez bu yıl Ara Güler adına verilecek olan ve üniversitelerin iletişim fakülteleri ile Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü öğrencileri arasında düzenlenen 'Ara Güler Özendirme Ödülü' için 1535 fotoğraf başvurusu yapıldı. Ödül kazanan eserler, 1 Mart Cuma günü Ankara'da yapılacak toplantıyla açıklanacak. Ödüller ise Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin 35'inci kuruluş yıldönümü olan 12 Haziran'da sahiplerine sunulacak.

'SADECE FOTOĞRAF SEÇMİYORUZ'

Türkiye'nin en köklü fotoğraf yarışmasını düzenlediklerini, Yılın Basın Fotoğrafları'nın medyanın en prestijli ödülleri arasında yer aldığını belirten Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel, “34 yıldır aralıksız düzenlediğimiz bu organizasyon, yalnızca bir yarışma ve ödül töreninden ibaret değil. Jürisinde konuk ettiğimiz dünyanın önde gelen isimlerini, Türk turizminin başkentinde ağırlarken, bu bölgenin değerlerini de gösterme fırsatı buluyoruz. Dünyada ve Türkiye'de alanlarında söz sahibi isimleri, üniversite gençliği ile buluşturuyoruz. Yıl boyunca sergilerimiz, basılı yayınlarımız, söyleşilerimiz, eğitim çalışmalarımız, pek çok farklı alandaki etkinlik ve hayata geçirdiğimiz sosyal projelerimizle, basın fotoğrafçılığına ilgiyi canlı tutuyoruz" diye konuştu.

SPOR TOTO YILIN BASIN FOTOĞRAFLARI 2019 JÜRİSİ

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, Demirören Haber Ajansı Genel Müdürü Salih Zeki Sarıdanişmet, İhlas Haber Ajansı Genel Koordinatörü İrfan Altıkardeş, Associated Press Türkiye Fotoğraf Editörü Lefteris Pitarakis (Yunanistan), Reuters Türkiye Fotoğraf Editörü Murad Sezer, Hürriyet Gazetesi Fotoğraf Editörü Sebati Karakurt, Milliyet Gazetesi Fotoğraf Editörü Bünyamin Aygün, Foto Muhabiri Manoocher Deghati (Fransa), Turkuaz Dergi Grubu Foto Muhabiri Kutub Dalgakıran, DEPO Photos Yayın Yönetmeni Tolga Adanalı, İnstagram fotoğrafçısı Mustafa Seven, Gençlik ve Spor Bakanı Basın Müşaviri İlhan Demir, TFMD Başkanı ve Hürriyet Gazetesi Foto Muhabiri Rıza Özel.

TURKIYE'NIN EN KOKLU FOTOGRAF YARISMASI SPOR TOTO YILIN BASIN FOTOGRAFLARI'NIN 2019 YILI JURISI, ANTALYA'DA TOPLANIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

TURKIYE'NIN EN KOKLU FOTOGRAF YARISMASI SPOR TOTO YILIN BASIN FOTOGRAFLARI'NIN 2019 YILI JURISI, ANTALYA'DA TOPLANIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

TURKIYE'NIN EN KOKLU FOTOGRAF YARISMASI SPOR TOTO YILIN BASIN FOTOGRAFLARI'NIN 2019 YILI JURISI, ANTALYA'DA TOPLANIYOR. TURKIYE FOTO MUHABIRLERI DERNEGI BASKANI RIZA OZEL, TURKIYE'NIN EN KOKLU FOTOGRAF YARISMASINI DUZENLEDIKLERINI, YILIN BASIN FOTOGRAFLARI'NIN MEDYANIN EN PRESTIJLI ODULLERI ARASINDA YER ALDIGINI BELIRTTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

TURKIYE'NIN EN KOKLU FOTOGRAF YARISMASI SPOR TOTO YILIN BASIN FOTOGRAFLARI'NIN 2019 YILI JURISI, ANTALYA'DA TOPLANIYOR. JURI ICERISINDE AB TURKIYE DELEGASYONU BASKANI BUYUKELCI CHRISTIAN BERGER DE BULUNUYOR.  (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA (DHA) 
 

 
Antalya'da geçici aday listeleri seçim kurullarında
 
Antalya'daki istifaların gerekçeleri...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ne et ne tavuk, Antalya'da en ucuzu balık
ANTALYA Balık Komisyoncuları ve İşadamları Dernek Başkanı İlhami Demir, ...
İlk defa Alanya Kalesi'ni gezdiler
ALANYA Belediyesi'nin başlattığı proje kapsamında kırsal mahallelerde ...
Antalya'da otobüste tacize tutuklama
ANTALYA'da halk otobüsünde üniversite öğrencisi Azeri N.M.'ye tacizde ...
 
Onun sahnesi kemoterapi ünitesi
ANTALYA'da, biyolog Derya Tuncel (38), 3 yıldır her gün 45 dakikalık öğle ...
Antalya'da cinayet ! Baba oğlunu öldürdü
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde, Fevzi S. (75) müziğin sesini kısmasını ...
Baykal'dan haber var
CHP eski Genel  Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın Ankara’daki ...
 
Belediye başkan adaylığından çekildi çünkü...
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde, 'Rockçı İmam' olarak tanınan Ahmet Muhsin Tüzer ...
Belediye başkanlığı hayali böyle yandı...
ANTALYA’nın Gazipaşa ilçesinde bağımsız belediye başkan adaylığı için ...
Belediye başkanlığı hayali böyle yandı
ANTALYA’nın Gazipaşa ilçesinde bağımsız belediye başkan adaylığı için ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva