Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
6 Ocak 2020 Pazartesi - 10:24

1'i doktor 2 kişinin ölü bulunmasına ilişkin soruşturma sürüyor

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde sağlık merkezi sahibi doktor Leman Ege (57) ile Lübnan asıllı Alman vatandaşı Issam Skaf'in (66) evde cansız bedenlerinin bulunmasına ilişkin soruşturma geniş kapsamlı sürdürülüyor.

1 i doktor 2 kişinin ölü bulunmasına ilişkin soruşturma sürüyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Alanya'ya bağlı Konaklı Mahallesi'ndeki özel bir sağlık merkezinin sahibi olan doktor Leman Ege'den haber alamayan arkadaşları, jandarmadan yardım istedi. Dün saat 11.30 sıralarında Leman Ege'nin oturduğu Konaklı Mahallesi The Hill Sitesi G Blok Daire 2'deki evine giden jandarma ekipleri, kapıyı açan olmayınca savcılıktan alınan izin doğrultusunda çilingir yardımıyla içeri girdi. Yatak odasında Leman Ege'nin yerde cansız bedeniyle karşılaşan ekipler, evdeki merdivene bornoz kuşağıyla boynundan asılı halde bir de erkek cesedi buldu. Yapılan incelemede, erkeğin Lübnan asıllı Alman vatandaşı Issam Skaf olduğu belirlendi. Leman Ege ile Issam Skaf'in bir süredir dini nikahlı olduğu belirtildi. İncelemede Leman Ege'nin başına darbe aldığı tespit edildi. İki gün önce öldüğü tahmin edilen Leman Ege ve Issam Skaf'ın cansız bedenleri, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna konuldu. Diğer yandan ekipler olay yerine geldiğinde Leman Ege'nin Rusya'nın başkenti Moskova'da tıp eğitimi alan oğlu Barış'ın da evin dışında olduğu ve ekipler tarafından olay yerinden uzaklaştırıldığı kaydedildi.

KARDEŞİ ÖLDÜRÜLDÜ, BABASI İNTİHAR ETTİ, ANNESİ KANSERDEN ÖLDÜ

Eşinden boşanan Leman Ege'nin yaklaşık 2 yıl önce emekli olduğu, ardından Konaklı Mahallesi'nde bir sağlık merkezi açtığı belirtildi. Alanya'da birçok sosyal projede görev alan Leman Ege'nin yardıma muhtaçlar için konserler düzenleyen Alanya Halk Musiki Korosu'nda şarkı söylediği kaydedildi. Leman Ege'nin babası olan müteahhit Muhsin Ege'nin 2001 yılında iflas ettiği ve kokoreç satarak geçimini sağlamaya başladığı, ardından aynı yıl bunalıma girerek, 'Bir servet yok oldu. Artık intihar etmek bana hak oldu. Elveda sevdiklerim elveda. İntiharımdan dolayı Allah'ım beni affetsin. Ölümümden kimse sorumlu değildir' yazılı mektup bırakıp, iki kutu hap içerek yaşamına son verdiği öğrenildi. Leman Ege'nin annesinin bu olaydan bir süre sonra kanser nedeniyle yaşamını yitirdiği kaydedildi. Leman Ege'nin kardeşi radyoloji uzmanı Dr. Aykut Ege'nin ise 2003 yılında İstanbul Olimpiyat Stadı yakınlarında, el ve ayakları domuz bağıyla bağlandıktan sonra başından 2 kurşunla vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde olayla ilgili detaylı inceleme ve soruşturmanın İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sürdürüldüğü belirtildi.

TABİP ODASINDAN AÇIKLAMA

Diğer yandan Antalya Tabip Odası'ndan olaya ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Kadın cinayetlerinin kınandığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Hepimizin başı sağ olsun. Bu olay Türkiye'nin kadına yönelik şiddet gerçeğinin bir örneği ne yazık ki. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu verilerine göre 2019 yılında 474 kadın erkekler tarafından öldürüldü. Kadınların yüzde 21'i evli olduğu erkek tarafından, yüzde 7'si ayrıldığı, diğer yüzde 7'si ise birlikte olduğu erkek tarafından öldürüldü. Kadınların en yakınlarındaki erkeklerin şiddeti sonucu hayatlarından olmalarının temel gerekçesi ise yüzde 31 oranda kendi hayatlarıyla ilgili karar vermek istemeleriydi. Şiddet yaratan nedenler değişmedikçe, haksız indirimlerle cezasızlık sürdükçe, kadınlar vahşice katledilmeye devam edecektir. Ölüme karşı yaşamı savunan bir mesleğin üyeleri olarak bizler de kadın cinayetlerine 'hayır' demeyi sürdüreceğiz. Başta devleti yönetenler olmak üzere ilgili çevreleri kadın cinayetlerinin durdurulması konusunda etkin önlemler almaya davet ediyoruz."

DOKTORUN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Alanya ilçesinde dini nikahlı eşi Lübnan asılı Almanya vatandaşı Issam Skaf ile evinde ölü bulunan doktor Leman Ege için Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işleminin ardından, Meltem Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, çocukları Burak ve Barış Okan, kendisi gibi doktor kız kardeşi Mehtap Serra Ege, erkek kardeşi, sağlık çalışanları, yakınları ve arkadaşları katıldı. Ege'nin cenazesi, kılınan namazın ardından Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Issam Skaf'in cenazesi ise yakınları gelmediği için morgda tutuluyor.

Diğer yandan olayla ilgili savcılığın başlattığı soruşturma devam ediyor.

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE SAGLIK MERKEZI SAHIBI DOKTOR LEMAN EGE (FOTODAKI) ILE LUBNAN ASILLI ALMAN VATANDASI ISSAM SKAF'IN (66) EVDE CANSIZ BEDENLERININ BULUNMASINA ILISKIN SORUSTURMA GENIS KAPSAMLI SURDURULUYOR.(FOTO:ALANYA-DHA)

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE SAGLIK MERKEZI SAHIBI DOKTOR LEMAN EGE (FOTODAKI) ILE LUBNAN ASILLI ALMAN VATANDASI ISSAM SKAF'IN (66) EVDE CANSIZ BEDENLERININ BULUNMASINA ILISKIN SORUSTURMA GENIS KAPSAMLI SURDURULUYOR.(FOTO:ALANYA-DHA)

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE SAGLIK MERKEZI SAHIBI DOKTOR LEMAN EGE (FOTODAKI) ILE LUBNAN ASILLI ALMAN VATANDASI ISSAM SKAF'IN (FOTODAKI) EVDE CANSIZ BEDENLERININ BULUNMASINA ILISKIN SORUSTURMA GENIS KAPSAMLI SURDURULUYOR.(FOTO:ALANYA-DHA)

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE SAGLIK MERKEZI SAHIBI DOKTOR LEMAN EGE ILE LUBNAN ASILLI ALMAN VATANDASI ISSAM SKAF'IN (FOTODAKI) EVDE CANSIZ BEDENLERININ BULUNMASINA ILISKIN SORUSTURMA GENIS KAPSAMLI SURDURULUYOR.(FOTO:ALANYA-DHA)

ANTALYA'NIN ALANYA ILCESINDE SAGLIK MERKEZI SAHIBI DOKTOR LEMAN EGE  ILE LUBNAN ASILLI ALMAN VATANDASI ISSAM SKAF'IN (66) EVDE CANSIZ BEDENLERININ BULUNMASINA ILISKIN SORUSTURMA GENIS KAPSAMLI SURDURULUYOR.(FOTO:ALANYA-DHA)

ALANYA ILCESINDE DINI NIKAHLI ESI ALMAN UYRUKLU ISSAM SKAF ILE EVINDE OLU BULUNAN DOKTOR LEMAN EGE ICIN ANTALYA ADLI TIP KURUMU MORGUNDA YAPILAN OTOPSI ISLEMININ ARDINDAN, MELTEM CAMISI'NDE CENAZE TORENI DUZENLENDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ALANYA ILCESINDE DINI NIKAHLI ESI ALMAN UYRUKLU ISSAM SKAF ILE EVINDE OLU BULUNAN DOKTOR LEMAN EGE ICIN ANTALYA ADLI TIP KURUMU MORGUNDA YAPILAN OTOPSI ISLEMININ ARDINDAN, MELTEM CAMISI'NDE CENAZE TORENI DUZENLENDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Engin ANAK/ALANYA (Antalya), (DHA)

Etiketler:
 
Fabricio Baiano: Seçmelere 3 gün boyunca kamyonun arkasında gittim
 
Edirne'de fırtına ağaç devirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da silahlı saldırı: 2 yaralı
ANTALYA'da evlerinin önünde oturan Zekeriya Y. ve Tuncay K., silahlı saldırı ...
Özel çocuklar kendi parfümlerini yaptı
MURATPAŞA Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'nin özel çocukları, Düşleyen ...
Yılın ilk ulusal dans yarışması Antalya'da
TÜRKİYE Dans Sporları Federasyonu Sportif Salsa Dans Yarışmaları ve Kulüpler ...
 
Süperlüks yat geliri, 1 milyar 169 milyon dolara çıktı
DÜNYANIN en önemli süperlüks yat yapım merkezleri içinde ilk 3 ülke arasında ...
Alzheimer hastası 83 yaşındaki kadın destek bekliyor
ANTALYA'da oturan alzheimer hastası Elif Yıldırım (83), 32 metrekarelik ...
Patara ve Xanthos'a 211 bin ziyaretçi
ANTALYA'nın Kaş ilçesindeki Patara ve Xanthos antik kentlerini geçen yıl ...
 
5 yavru köpek, ölü annelerinin başucunda çuval içinde bulundu
ANTALYA’da kent merkezine 42 kilometre uzaklıktaki Isparta yolu üzerinde, ...
Antalyalılar, Sarıkamış şehitleri için yürüdü
ANTALYA'nın zirvesi Saklıkent Kayak Merkezi'nde, Sarıkamış Harekatı'nın ...
Kaza yaptı, aracı bırakıp kaçtı
ANTALYA'da kontrolden çıkan otomobil refüjü aşarak karşı şeride geçti. ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva