AKM'de flüt konseri
AKM'de flüt konseri
Balon balığı istilasına 'avcılık' tedbiri
Balon balığı istilasına 'avcılık' tedbiri
Antalya'da motosikletli kadın hayatını kaybetti
Antalya'da motosikletli kadın hayatını kaybetti
Alanya'da devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı
Alanya'da devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı
6 Şubat 2023 Pazartesi - 07:55

10 ili etkileyen depremde 76 vatandaşımız hayatını kaybetti

TÜRKİYE'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.4 büyüklüğündeki depremle sallandı. Depreme uykularında yakalananlar panik ve korku içerisinde sokaklara kaçışırken, birçok ilde binalar yıkıldı.

10 ili etkileyen depremde 76 vatandaşımız hayatını kaybetti
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre saat 04.17'de merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan Richter ölçeğine göre 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Kahramanmaraş'ın yanı sıra Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde şiddetli hissedildi. Depreme uykularında yakalanan vatandaşlar panik ve korku içerisinde sokaklara çıktı. Bölgede birçok ilde hava sıcaklığı sıfırın altında olmasına rağmen vatandaşlar, yaktıkları ateşlerin etrafında ve araçlarında beklemeye başladı. 

BİRÇOK İLDEN YIKIM HABERLERİ GELDİ

Yurdun yarısını etkileyen depremden bir süre sonra birçok ilden yıkım haberleri geldi. Kahramanmaraş, Gaziantep, Diyarbakır, Malatya, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Adana ve Osmaniye illerindeki bazı binalar yıkıldı. Çöken binaların enkazına ulaşan ekipler, arama kurtarma çalışması başlattı. Binaların enkazlarından çıkartılan yaralılar, hastanelere kaldırıldı. 

KAHRAMANMARAS'IN PAZARCIK ILCESI MERKEZLI DEPREM, ADANA'DA DA YIKIMA NEDEN OLDU. (FOTO: MALATYA, DHA)

BÖLGEDE ARTÇILAR SÜRÜYOR

Kahramanmaraş'ta saat 04.17'de merkez üssü Pazarcık olan 04.17'de meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından bölge artçı depremlerle sallandı. Saat 05.46'ya kadar yine Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 5.3 ve 4.7, Dulkadiroğlu ilçesinde 4.2, Gaziantep'te Nurdağı ilçesinde 4.6, 5.3, 6.4 ve 6.6, İslahiye ilçesinde 6.5, 5.3, 5 ve 4.9, Adıyaman'da Gölbaşı ilçesinde 5.3, Sincik ilçesinde ise 4 büyüklüğünde deprem oldu.

KAHRAMANMARAS'IN PAZARCIK ILCESI MERKEZLI DEPREM, DIYARBAKIR'DA DA YIKIMA NEDEN OLDU. (FOTO: MALATYA, DHA)

OKTAY BAŞKANLIĞINDA KRİZ MASASI TOPLANDI

Depremden hemen sonra Ankara'da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında AFAD Koordinasyon Merkezi'nde Kriz Masası toplandı. Toplantıya Oktay'ın yanı sıra bakanlar ve ilgili daire müdürleri katıldı. İçişleri Bakanı Soylu, AFAD Merkezinde İletişim Başkanlığı tarafından gün boyunca vatandaşların bilgilendirileceğini söyledi.

KAHRAMANMARAS'IN PAZARCIK ILCESI MERKEZLI DEPREM, DIYARBAKIR'DA DA YIKIMA NEDEN OLDU. (FOTO: MALATYA, DHA)

AFAD: 76 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ

Açıklamada, "SAKOM’dan alınan ilk bilgilere göre an itibarıyla Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman ve Malatya’da 76 vatandaşımız hayatını kaybetmiş; Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Malatya, Osmaniye, Hatay ve Kilis’te 440 vatandaşımız yaralanmıştır" denildi. 

ŞANLIURFA’DA 15 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından bölgelerden yıkım ve can kaybı haberleri gelmeye başladı.

Şanlıurfa’da ilk belirlemelere göre 15 kişi yaşamını yitirdi, 30 kişi yaralandı. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan depremde 16 binanın yıkıldığını belirterek, "Şu an 15 vatandaşımız vefat etti, 30 vatandaşımız da yaralı" dedi.

OSMANIYE'DE 2 BLOKLU 10'AR KATLI 2 BINA YAKILDI. ENKAZDA KALANLARI ARAMA KURTARMA CASISMASI YAPILIYOR.FOTO: IBRAHIM EMUL/ OSMANIYE, DHA

MALATYA'DA 23 KİŞİ ÖLDÜ

Deprem, Malatya'da da yıkıma ve can kayıplarına neden oldu. Malatya Valisi Hulusi Şahin, depremde 140 binanın yıkıldığını, 23 kişinin yaşamını yitirdiğini, 420 kişinin de yaralandığını belirtti. 

OSMANIYE'DE 2 BLOKLU 10'AR KATLI 2 BINA YAKILDI. ENKAZDA KALANLARI ARAMA KURTARMA CASISMASI YAPILIYOR.FOTO: IBRAHIM EMUL/ OSMANIYE, DHA

OSMANİYE'DE ÖLÜ SAYISI 5

Osmaniye'de ise 34 binanın yıkıldığı bildirildi. Bu binalardan 2'sinin kent merkezinde bulunan 2 bloklu Metin Tamer Sitesi'ndeki 10'ar katlı olduğu belirtildi. İlk belirlemelere göre kent genelinde 5 kişinin yaşamını yitirdiği, enkazda arama ve kurtarma çalışmalarının sürdüğü ifade edildi.

KAHRAMANMARAS'IN PAZARCIK ILCESINDE MEYDANA GELEN DEPREMDE, COK SAYIDA BINA YIKILDI. (FOTO: KAHRAMANMARAS, DHA)

DİYARBAKIR'DA 9 BİNA ÇÖKTÜ, 6 ÖLÜ VAR

Diyarbakır'da ise 9 bina çöktü. Ekipler arama kurtarma çalışmalarını sürdürürken, şu ana kadar 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 75 kişinin de yaralandığı bildirildi. 

Adana'da ise biri 17 katlı olmak üzere 3 binanın yıkıldığını, arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü bildirildi. 

ADANA'DA YIKILAN 11 BİNADAN BİRİ 14, BİRİ DE 12 KATLI

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem, özellikle Adana'nın Çukurova ilçesinde yoğun olarak hissedildi. Süleyman Demirel Bulvarı'ndaki 14 katlı bir bina ile Turgut Özal Bulvarı'ndaki 12 katlı Zeray Apartmanı yıkıldı. Yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışması başlatıldı. 

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde de yıkılan bir binadan 8 kişi sağ olarak kurtarıldı. Enkaz altında kaldığı belirtilen 1 kişi ise kurtarılmaya çalışılıyor.

Adana Valiliği'nden saat 07.00 sıralarında yapılan açıklamada kentte şu ana kadar 11 binanın yıkıldığını, bölgede arama tarama faaliyetlerinin sürdüğü duyuruldu.

AFAD: Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesi merkezli 7,4 büyüklüğündeki deprem sonrasında, an itibarıyla, bölgede; 6’nın üzerinde 3, 5’in üzerinde 14, 4’ün üzerinde 34 olmak üzere toplam 66 artçı sarsıntı meydana gelmiştir.

DİYARBAKIR VALİSİ SU: 6 KİŞİ ÖLDÜ, 79 KİŞİ YARALANDI

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem, Diyarbakır da yoğun şekilde hissedildi. Vali Ali İhsan Su kentteki son durumla ilgili yaptığı açıklamada, “7 binamız yıkılmış vaziyette. Bunların 7’si de il merkezinde. 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiş durumda, 79 vatandaşımız yaralı. Hastanelere intikal etmiş durumda. 12 vatandaşımız canlı olarak enkazlardan kurtardık. Şu anda 7 noktada AFAD ekiplerimiz, UMKE, emniyet, arama kurtarma ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Valilik’ten yapılan açıklamada da Diyarbakır Stadyumu, Şehit Halit Gülser Spor Kompleksi, Talaytepe Spor Kompleksi, 75 Tenis Kortu, Seyrantepe Kapalı Spor Salonu, Seytantepe Kapalı Spor Salonu, Kayapınar Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yenişehir Köşkler Salonu, Yenişehir Gençlik Merkezi, Bağlar Gençlik Merkezi, Fuar ve Kongre Merkezi Merkezi’nin vatandaşların kullanımına açıldığı duyuruldu.

Ekiplerin enkaz altındaki yaralıları çıkarma çalışmaları sürüyor. Kızılay tarafından belli noktalarda kan bağışı merkezleri kuruldu. Bölge illerden takviye ekiplerin de Diyarbakır’a yönlendirildiği belirtildi.

KAHRAMANMARAS'TA MEYDANA GELEN 7.4 BUYUKLUGUNDEKI DEPREMDEN DIYARBAKIR’DA DA YOGUN SEKILDE HISSEDILDI. VALI ALI IHSAN SU KENTTEKI SON DURUMLA ILGILI YAPTIGI ACIKLAMADA, “7 BINAMIZ YIKILMIS VAZIYETTE. BUNLARIN 7’SI DE IL MERKEZINDE. 6 VATANDASIMIZ HAYATINI KAYBETMIS DURUMDA, 79 VATANDASIMIZ YARALI. HASTANELERE INTIKAL ETMIS DURUMDA. 12 VATANDASIMIZ CANLI OLARAK ENKAZLARDAN KURTARDIK. SUANDA 7 NOKTADA AFAD EKIPLERIMIZ, UMKE, EMNIYET, ARAMA KURTARMA EKIPLERIMIZ CALISMALARINI SURDURUYOR” DEDI. FOTO: DIYARBAKIR,(DHA)

VALİ GÜL: GAZİANTEP’TE 531 BİNADA GÖÇÜK VAR

Kahramanmaraş’taki 7.4 büyüklüğündeki depremden etkilenen illerden Gaziantep’te 531 binada göçük oluştuğu belirtildi. Gaziantep Valisi Davut Gül, "Depremin ardından ilk andan itibaren 657 ihbar aldık, tamamı değerlendirildi, kent genelinde 531 göçük söz konusu" dedi. 

KAHRAMANMARAS'TA MEYDANA GELEN 7.4 BUYUKLUGUNDEKI DEPREMDEN DIYARBAKIR’DA DA YOGUN SEKILDE HISSEDILDI. VALI ALI IHSAN SU KENTTEKI SON DURUMLA ILGILI YAPTIGI ACIKLAMADA, “7 BINAMIZ YIKILMIS VAZIYETTE. BUNLARIN 7’SI DE IL MERKEZINDE. 6 VATANDASIMIZ HAYATINI KAYBETMIS DURUMDA, 79 VATANDASIMIZ YARALI. HASTANELERE INTIKAL ETMIS DURUMDA. 12 VATANDASIMIZ CANLI OLARAK ENKAZLARDAN KURTARDIK. SUANDA 7 NOKTADA AFAD EKIPLERIMIZ, UMKE, EMNIYET, ARAMA KURTARMA EKIPLERIMIZ CALISMALARINI SURDURUYOR” DEDI. FOTO: DIYARBAKIR,(DHA)

HATAY'DA DA BİNALAR YIKILDI

Deprmede, Hatay'da da ilk belirlemelere göre kent merkezinde 6, Dörtyol ilçesinde ise 3 bina yıkıldı. Yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları sürdürülüyor. Hatay'ın Ernzin ilçesinde 3 caminin minaresi yıkıldı. 

ÇOCUKLAR ENKAZ ALTINDA KALDI

Kahramanmaraş’taki 7.4 büyüklüğündeki deprem, Adıyaman’da da yıkıma ve can kaybına yol açtı.  Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, kentte 100 binanın yıkıldığını 28 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Depremde Siteler Mahallesi’nde de 3 katlı bir bina yıkıldı. Binada oturan bazı kişiler enkaz altında kaldı. Bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Enkaz altında kalan çocukların kurtarılmayı beklediği görüldü. Bölgeye ulaşan ekipler, kurtarma çalışması başlattı.

KAHRAMANMARAS MERKEZLI DEPREMDE ADIYAMAN KENT MERKEZINDE 3 KATLI BIR BINA YIKILDI. COCUKLAR ENKAZ ALTINDA KALDI. (FOTO: ADIYAMAN, DHA)

GAZİANTEP KALESİ’NİN SURLARI YIKILDI

Deprem’de Roma döneminde gözlem amaçlı inşa edilen Gaziantep Kalesi’nin surları da yıkıldı. Seferpaşa Mahallesi Naip Hamamı Sokak’ta bulunan Gaziantep Savunma ve Kahramanlık Panoraması Müzesi olarak kullanılan kalenin taş bloklardan yapılan surlarının bir bölümü ile çevresindeki istinat duvarının yıkıldığı görüldü.

KAHRAMANMARAS MERKEZLI DEPREMDE GAZIANTEP KALESININ SURLARI YIKILDI. (FOTO: GAZINATPE, DHA)

HAVALİMANININ PİSTİ YARILDI

Depremden etkilenen illerden Hatay’da da havalimanın pistinde tahribat oluştu. Hatay Havalimanı’nın pistinin enine doğru yarıldığı, asfaltın kalktığı görüldü. 

KAHRAMANMARAS MERKEZLI DEPREMDE HATAY HAVALIMANI'NIN PISTININ YARILDIGI GORULDU. (FOTO: HATAY, DHA)

KAHRAMANMARAS'TA MEYDANA GELEN 7.4 BUYUKLUGUNDEKI DEPREMDEN DIYARBAKIR’DA DA YOGUN SEKILDE HISSEDILDI. VALI ALI IHSAN SU KENTTEKI SON DURUMLA ILGILI YAPTIGI ACIKLAMADA, “7 BINAMIZ YIKILMIS VAZIYETTE. BUNLARIN 7’SI DE IL MERKEZINDE. 6 VATANDASIMIZ HAYATINI KAYBETMIS DURUMDA, 79 VATANDASIMIZ YARALI. HASTANELERE INTIKAL ETMIS DURUMDA. 12 VATANDASIMIZ CANLI OLARAK ENKAZLARDAN KURTARDIK. SUANDA 7 NOKTADA AFAD EKIPLERIMIZ, UMKE, EMNIYET, ARAMA KURTARMA EKIPLERIMIZ CALISMALARINI SURDURUYOR” DEDI. FOTO: DIYARBAKIR,(DHA)

ADANA'NIN TUFANBEYLI ILCESINDE COKEN BINADAN 8 KISI SAG KURTARILDI. FOTO: KAHRAMAN OZTURK/TUFANBEYLI, DHA

ADANA'DA YIKILAN 12 KATLI ZERAY APARTMANINDA ARAMA KURTARMA CALISMALARI SURUYOR. CAN CELIK/ ADANA, DHA

KAHRAMANMARAS'IN PAZARCIK ILCESINDE MEYDANA GELEN DEPREMDE, COK SAYIDA BINA YIKILDI. (FOTO: KAHRAMANMARAS, DHA)

ADANA'DA CUKUROVA MAHALLESI GUZELYALI MAHALLESINDE YIKILAN 14 KATLI HASAN ALPAGUT APARTMANI ENKAZA DONDU. FOTO: GOKHAN KESKINCI/ ADANA, DHA

ADANA'DA CUKUROVA MAHALLESI GUZELYALI MAHALLESINDE YIKILAN 14 KATLI HASAN ALPAGUT APARTMANI ENKAZA DONDU. FOTO: GOKHAN KESKINCI/ ADANA, DHA

ADANA'DA CUKUROVA MAHALLESI GUZELYALI MAHALLESINDE YIKILAN 14 KATLI HASAN ALPAGUT APARTMANI ENKAZA DONDU. FOTO: GOKHAN KESKINCI/ ADANA, DHA

KAHRAMANMARAS'TA MEYDANA GELEN 7.4 BUYUKLUGUNDEKI DEPREMDEN DIYARBAKIR’DA DA YOGUN SEKILDE HISSEDILDI. VALI ALI IHSAN SU KENTTEKI SON DURUMLA ILGILI YAPTIGI ACIKLAMADA, “7 BINAMIZ YIKILMIS VAZIYETTE. BUNLARIN 7’SI DE IL MERKEZINDE. 6 VATANDASIMIZ HAYATINI KAYBETMIS DURUMDA, 79 VATANDASIMIZ YARALI. HASTANELERE INTIKAL ETMIS DURUMDA. 12 VATANDASIMIZ CANLI OLARAK ENKAZLARDAN KURTARDIK. SUANDA 7 NOKTADA AFAD EKIPLERIMIZ, UMKE, EMNIYET, ARAMA KURTARMA EKIPLERIMIZ CALISMALARINI SURDURUYOR” DEDI. FOTO: DIYARBAKIR,(DHA)

KAHRAMANMARAS'TA MEYDANA GELEN 7.4 BUYUKLUGUNDEKI DEPREMDEN DIYARBAKIR’DA DA YOGUN SEKILDE HISSEDILDI. VALI ALI IHSAN SU KENTTEKI SON DURUMLA ILGILI YAPTIGI ACIKLAMADA, “7 BINAMIZ YIKILMIS VAZIYETTE. BUNLARIN 7’SI DE IL MERKEZINDE. 6 VATANDASIMIZ HAYATINI KAYBETMIS DURUMDA, 79 VATANDASIMIZ YARALI. HASTANELERE INTIKAL ETMIS DURUMDA. 12 VATANDASIMIZ CANLI OLARAK ENKAZLARDAN KURTARDIK. SUANDA 7 NOKTADA AFAD EKIPLERIMIZ, UMKE, EMNIYET, ARAMA KURTARMA EKIPLERIMIZ CALISMALARINI SURDURUYOR” DEDI. FOTO: DIYARBAKIR,(DHA)

HATAY'IN DORTYOL ILCESINDE YIKILAN BINALARDA KURTARMA CALISMASI YAPILIYOR. FOTO: SEDAT ISKENDEROGLU/ DORTYOL, DHA

HATAY'IN ERZIN ILCESINDEKI MERKEZ CAMININ MINARISI YIKILDI. FOTO.: MEHMET SOYE/ ERZIN, DHA

HATAY'IN DORTYOL ILCESINDE YIKILAN BINALARDA KURTARMA CALISMASI YAPILIYOR. FOTO: SEDAT ISKENDEROGLU/ DORTYOL, DHA

HATAY'DA ONLARCA BINA YIKILIRKEN ENKAZ ALTINDA KALANLARIN KURTARILMASI IÇIN CALISMA SURUYOR. FOTO: CILEM GOKCE/ HATAY, DHA

KAHRAMANMARAŞ, (DHA)

 
Antalya’da 4 ilçede eğitime bir gün kar engeli
 
THY'den deprem bölgesine ek sefer
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 6 Şubat 2023 Pazartesi 09:11

Japonya'da da sürekli deprem oluyor,ancak yıkım ve ölümler yaralanmalar bu kadar olmuyor.9 şiddetinde depreme dayanıklı evler yapıyorlar ve atlatıyorlar.Birde bize bakın 1950 ile 2023 arası çıkarılan imar aflarına bakın,isteyen istediği yere kaçak ve dayanıksız binalar yapıyorlar,sonrada çıkan af kanunları ile ruhsatlar alıyorlar ve ilk depremde hepsi yıkılıyor.Sonra Kocaeli depreminden bu tarafa nerede ise 25 yıl geçmiş bu arada milyonlarca para birikti,peki bu paralar binaların kuvvvetlendirilmesinde kullanıldı mı,çürük binalar yıkılıp depreme dayanıklı binalara çevrildi mi.Bunların hiç birini yapmıyoruz sonra da deprem oluyor her yer yıkılıyor ağlamaya başlıyoruz.Ölenlere Allah Rahmet Eylesin,yaralılara acil şifa dileyelim ama hiç ders çıkarmıyoruz.Yarın İstanbul'da olduğunu düşünün facia olur.

Yorumu oyla      0      0  
geçmiş olsun 6 Şubat 2023 Pazartesi 08:32

Geçmiş olsun Türkiye Allah korusun Allah yardımcımız olsun ,inşallah enkaz altındakilere sağ salim ulaşılabilir

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pardon yanlışlıkla öğretmen yaptık!
2019 yılında beden eğitimi öğretmeni olarak atanan Hicran Doğa Tonyalı'nın ...
Sobadan sıçrayan kıvılcımlar prefabrik evi yaktı
DÜZCE’de, sobadan sıçrayan kıvılcımların neden olduğu yangında prefabrik ev yandı.
Ankara beyaza büründü
ANKARA kar yağışı ile birlikte beyaz örtüyle kaplandı. Kent merkezinde ...
 
3 katlı binanın bodrumunda yangın
BEŞİKTAŞ'ta 3 katlı binanın bodrumunda yangın çıktı. Yangında çatı katında ...
Afyonkarahisar'da 3 mahallede muhtarlık seçimi yapılacak
AFYONKARAHİSAR'ın Emirdağ ilçesinde 2 mahallenin nüfus artışından dolayı ...
Burun estetiği sonrası ölüm
BEYLİKDÜZÜ'nde özel tıp merkezinde gerçekleştirilen burun estetiği ameliyatı ...
 
Bakanlıktan 39 ilde 260 bin araç satışına inceleme
HAZİNE ve Maliye Bakanlığı'nca sıfır araçta stokçuluk ve haksız fiyat ...
7 kilo metamfetamin ele geçirildi
TİCARET Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Van Kapıköy Gümrük Kapısı'na, ...
Gıda işletmelerine 1 milyon 350 bin denetim
TARIM ve Orman Bakanlığı'nca 2022 yılında gıda işletmelerine yönelik gerçekleştirilen ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva