Farah Zeynep Abdullah, Kızıl Goncalar iddiasına cevap verdi
Farah Zeynep Abdullah, Kızıl Goncalar iddiasına cevap verdi
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
24 Eylül 2019 Salı - 09:51

10 yaşındaki çocuk annesini ölü buldu

ANTALYA'da 10 yaşındaki oğlu ile oturan ortopedik engelli İnan B. (45), evinde göğsünden bıçaklanarak öldürüldü.

10 yaşındaki çocuk annesini ölü buldu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, saat 07.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Demircikara Mahallesi 1771 Sokak'taki tek katlı gecekonduda meydana geldi. Okula gitmek için kalkan, ilkokul 4'üncü sınıf öğrencisi Y.B., birlikte yaşadığı yüzde 70 ortopedik engelli annesi İnan B.'yi uyandırmak istedi. Annesini kanlar içinde hareketsiz gören çocuk, yakınlarını arayarak yardım istedi. Yakınlarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, İnan B.'nin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Polis ekipleri yaptıkları incelemede İnan B.'nin göğsünden 2 bıçak darbesiyle öldürüldüğünü belirledi. Ekipler, çocuğu ekip aracına bindirerek olay yerinden uzaklaştırdı. Polis, cinayet sırasında başka bir odada uyuyan çocuğun gürültüyü duymaması için katil ya da katiller tarafından kapısının kapatıldığını da belirledi.

KAPI ZORLANMADAN AÇILMIŞ

Evde yapılan incelemede kapının zorlanmadan açıldığı, evdeki LCD televizyonun ise verandanın altına bırakıldığı tespit edildi. Evde arbede izine rastlamayan polis, çevredeki otluk alanda uzun süre suç aletini aradı, ancak sonuç alınamadı.

Y.B:, polise verdiği bilgide, annesinin babası Mehmet B. ile ayrı yaşadığını söyledi. Çocuk, televizyonun ise amcası H.B. tarafından dışarı çıkarıldığını belirtti.

AMCA GÖZALTINA ALINDI

Bunun üzerine polis ekipleri cep telefonuyla aradıkları emekli infaz koruma memuru H.B.'yi olay yerine çağırdı. Aracıyla İnan B.'nin evine gelen H.B., polis ekiplerince gözaltına alındı. Polis, İnan B.'nin Isparta'da olduğu belirlenen eşi Mehmet B.'ye de ulaşmaya çalışıyor.

İncelemelerin ardından İnan B.'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

EŞİ GÖZALTINA ALINDI

Antalya'da oğlu 10 yaşındaki Y.B. ile oturduğu evde göğsünden bıçaklanarak öldürülen ortopedik engelli İnan B.'nin ayrı yaşadığı eşi Mehmet B., Isparta'ya giderken polis ekiplerince gözaltına alındı. Mehmet B., ifade işlemleri için İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Diğer yandan Mehmet B.'nin daha önce gözaltına alınan kardeşi Halil B.'ye ait 07 ERJ 13 plakalı otomobil ise incelenmek üzere emniyet otoparkına çekildi. Ekiplerin, olay yerindeki incelemesinden sonra İnan B.'nin oğlu Y.B., polis ekipleri eşliğinde eve girerek gözlüğünü ve bazı eşyalarını aldı. Bu sırada olay yerine gelen İnan B.'nin yakınları gözyaşı döktü. İnan B.'nin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Alanya ilçesinde toprağa verilecek.

 

KİLİDİ DEMİR ÇUBUKLA KIRIP AÇMIŞ

Antalya'da oturduğu evde göğsünden bıçaklanarak öldürülen ortopedik engelli İnan B.'nin odasının kapısında kilit olduğu, oğlu Y.B.'nin bu kilidi demir çubukla kırıp içeri girince annesinin cansız bedeniyle karşılaştığı ortaya çıktı.

Olayı anlatan bir komşusu, "Y.B. sabah erken saatlerde yardım istedi. 'Annem yerde yatıyor. Hiç kıpırdamıyor' dedi. Hasta olduğunu düşündüm. Çocukla eve gittik ve kanı gördüm. Bıçaklandığını fark ettim. Telefonumdan ambulansı aradı ve yardım istedi. Y.B. uyandığında odasının kilitli olduğunu, demir çubukla kapının kilidini kırdığını, annesini yerde görünce evden kaçarak yardım istediğini söyledi" dedi.

ANTALYA'DA OGLU 10 YASINDAKI Y.B. ILE OTURAN ORTOPEDIK ENGELLI INAN B. (45), EVINDE GOGSUNDEN BICAKLANARAK OLDURULDU. (FOTO: BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA OGLU 10 YASINDAKI Y.B. ILE OTURAN ORTOPEDIK ENGELLI INAN B. (45), EVINDE GOGSUNDEN BICAKLANARAK OLDURULDU. (FOTO: BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA OGLU 10 YASINDAKI Y.B. ILE OTURAN ORTOPEDIK ENGELLI INAN B. (45), EVINDE GOGSUNDEN BICAKLANARAK OLDURULDU. POLIS EVIN CEVRESINDE SUC ALETINI ARADI. (FOTO: BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA OGLU 10 YASINDAKI Y.B. ILE OTURAN ORTOPEDIK ENGELLI INAN B. (45), EVINDE GOGSUNDEN BICAKLANARAK OLDURULDU. POLIS EVIN CEVRESINDE SUC ALETINI ARADI. (FOTO: BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA OGLU 10 YASINDAKI Y.B. ILE OTURAN ORTOPEDIK ENGELLI INAN B. (45), EVINDE GOGSUNDEN BICAKLANARAK OLDURULDU. OLAYLA ILGILI KADININ KAYINBIRADERI H.B. GOZALTINA ALINDI. (FOTO: BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA OGLU 10 YASINDAKI Y.B. (FOTODAKI) ILE OTURAN ORTOPEDIK ENGELLI INAN B. (45), EVINDE GOGSUNDEN BICAKLANARAK OLDURULDU. . (FOTO: BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA OGLU 10 YASINDAKI Y.B. (FOTODAKI) ILE OTURAN ORTOPEDIK ENGELLI INAN B. (45), EVINDE GOGSUNDEN BICAKLANARAK OLDURULDU. . (FOTO: BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA OGLU 10 YASINDAKI Y B. ILE OTURAN ORTOPEDIK ENGELLI INAN B. (45), (FOTODAKI) EVINDE GOGSUNDEN BICAKLANARAK OLDURULDU. (FOTO: ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA OGLU 10 YASINDAKI Y.B. ILE OTURDUGU EVDE GOGSUNDEN BICAKLANARAK OLDURULEN ORTOPEDIK ENGELLI INAN B'NIN CENAZESI, OTOPSI ISLEMLERININ ARDINDAN ALANYA ILCESINDE TOPRAGA VERILECEK.(FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA OGLU 10 YASINDAKI Y.B. ILE OTURDUGU EVDE GOGSUNDEN BICAKLANARAK OLDURULEN ORTOPEDIK ENGELLI INAN B'NIN AYRI YASADIGI ESI MEHMET B.NIN DAHA ONCE GOZALTINA ALINAN KARDESI HALIL B.'YE AIT 07 ERJ 13 PLAKALI OTOMOBIL ISE INCELENMEK UZERE EMNIYET OTOPARKINA CEKILDI. (FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA OGLU 10 YASINDAKI Y.B. ILE OTURDUGU EVDE GOGSUNDEN BICAKLANARAK OLDURULEN ORTOPEDIK ENGELLI INAN B'NIN CENAZESI, OTOPSI ISLEMLERININ ARDINDAN ALANYA ILCESINDE TOPRAGA VERILECEK. INAN B.'NIN OGLU Y.B., POLIS EKIPLERI ESLIGINDE EVE GIREREK GOZLUGUNU VE BAZI ESYALARINI ALDI.(FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)

 
Posof’un içi dışı kırmızı elması tescillendi
 
Yarım asırdır, daktilo tamir ediyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yardım etmek için geldiği camide yaşamını yitirdi
ANTALYA'da yapımı devam eden cami inşaatında yardım amaçlı çalışan Nurettin ...
Kargoyla gönderilen parke taşlarının içinden eroin çıktı
VAN'dan Antalya'ya gönderilen bir kargo paketinde, parke taşları içerisine ...
Rus medyası yine kızacak
Rus medyasının, Türkiye'de meydana gelen turist ölümlerinin fazlalığını ...
 
Antalya'da çalılık yangını
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde çalılık alanda çıkan yangın büyüyüp, 6 ...
Antalya'da turfanda kivi hasadı başladı
TÜRKİYE'nin tropik meyve üssü Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde turfanda kivi hasadı başladı.
Antalya'da Rus turist sayısında yüzde 14 artış
ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, kente gelen Rus turist sayısının 16 Eylül ...
 
Antalya'ya şehit ateşi düştü
IRAK'ın kuzeyinde şehit olan 2 askerden Piyade Teğmen Fikret Dinçer'in ...
Antalya'da yaşlı kadına dehşeti yaşatan saldırgan yakalandı
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde, 6 gün önce, adres sorma bahanesiyle yanına ...
Çocuklar kendi dronlarını yapacak
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediyenin destek eğitim kurs ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva