'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
16 Ağustos 2017 Çarşamba - 13:01

17 yaşındaki kıza tecavüzle suçlanan gencin serbest kalmasına anneden tepki

ANTALYA'da sosyal medyadan tanıştıktan sonra buluştuğu 17 yaşındaki B.T. adlı kıza pansiyonda tecavüz edip, çişini içirtip, dışkısını yedirip bunları kameraya kaydettiği suçlamasıyla tutuklu yargılanan kafe işletmecisi 20 yaşındaki Davut E., adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

17 yaşındaki kıza tecavüzle suçlanan gencin serbest kalmasına anneden tepki
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya'da kan donduran olay, tecavüze uğrayıp, idrar içirilip, dışkı yedirildiği öne sürülen B.T.'nin annesi Ö.Y.'ye, 'Senin kızınla iki defa ilişkiye girdim. Kızını sinkaf ettim' yazılı telefon mesajıyla ortaya çıktı. Kızın annesi Ö.Y., mesajı gönderen kişiden şikayetçi olmak için polis merkezine gitti. Şikayet üzerine 23 Mart'ta gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Davut E. hakkında 'kişilerin huzur ve sükununu bozma, sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret, tehdit, şantaj, çocuğun nitelikli cinsel istismarı, özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' suçlarından dava açıldı.

Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına, bir gün önce talimatla ifadesi alınan mağdur B.T. katılmadı. Davut E. ile mağdurun annesi Ö.Y. ile tarafların avukatları duruşmada hazır bulundu.

Davut E. savunmasında, tecavüz iddiasını kabul etmedi. B.T. ile kendi isteğiyle ilişkiye girip bunları kaydettiğini savunan Davut E., mağdurun başkalarıyla da ilişkide olduğunu söylemesi üzerine sinirlenip annesine mesaj gönderdiğini söyledi. B.T. ile 2014 yılında bir akrabasının aracılığıyla tanışıp sosyal medya üzerinden ve telefonla görüşmeye başladığını anlatan Davut E., arkadaşlıklarının o tarihten beri devam ettiğini belirtti. Geçen yıl 3 ve 4 Aralık tarihlerinde B.T. ile pansiyonda ilişkiye girip bunu kızın isteğiyle kameraya çektiğini söyleyen Davut E., “Geçen şubat ayında da B.T. ile yine ters ilişkiye girdik. B.T. normal yoldan da ilişkiye girmek istedi. Ben kabul etmedim. B.T. ile konuşurken birbirimize cinsel içerikli görüntüler de gönderiyorduk. B.T. başkalarıyla da ilişkisi olduğunu söyleyince sinirlendim. Sinirimden annesine mesaj attım" dedi.

'AÇSANA KIZI KILIKLI' MESAJI

Ö.Y. ise kızına tecavüz edildiğini belirterek, sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi. Geçen 20 Mart tarihinde cep telefonuna gelen telefon mesajı ile olaydan haberdar olduğunu anlatan Ö.Y., "Bu mesajdan önce kızım beni arayarak çok önemli bir konuyu konuşacağını söyledi. Ben durakta kızımı beklerken cep telefonuma mesaj geldi. Mesajda, 'Açsana kızı kılıklı. Senin kızınla ilişkiye girdim. İki defa girdim. Kızını sinkaf ettim' şeklinde tehdit ve hakaret içerikli sözler yer alıyordu. Ben de gidip şikayetçi oldum" dedi.

Çekilen görüntüleri kendisinin izlemediğini ancak kamera kaydında kızına sanığın çişini içirtip dışkısını yedirirken görüntülerin olduğunu söyleyen Ö.Y., "Sanık kızımla zorla ilişkiye girmiştir. Kızımın kendi isteğiyle ilişkiye girdiğini kabul etmiyorum" dedi. Bu olay nedeniyle kızının psikolojisinin bozulduğunu ve ilaç tedavisi gördüğünü anlatan Ö.Y., sanığın kaldığı pansiyonda olay gününe ilişkin kamera kayıtlarının istenmesini talep etti.

OLSA OLSA REŞİT OLMAYANLA İLİŞKİDEN BAHSEDİLEBİLİR

Sanığın avukatı Oğuz Han ise sanıkla müvekkilinin sevgili olduğunu söyledi. Mağdurenin sürekli sanığın kaldığı pansiyona gidip geldiğini, hatta yemek getirdiğini anlatan Oğuz Han, ortada bir cinsel saldırı eylemi olmadığını söyledi. Müvekkilinin olsa olsa reşit olmayanla cinsel ilişki suçundan yargılanabileceğini belirten Oğuz Han, suç vasfının değişme ihtimalinin dikkate alınarak sanığın tahliyesini talep etti.

Olayın yaşandığı pansiyondaki görüntü kayıtlarının istenmesine karar veren mahkeme, tutuklu sanığın haftanın iki günü en yakın polis merkezine gidip imza atması şartıyla adli kontrolle tahliyesine hükmetti.

Duruşma, eksikliklerin giderilmesi için ertelenirken, sanığın serbest kalmasına tepki gösteren anne Ö.Y., gözyaşları içinde adliyeden ayrıldı.

Mustafa KOZAK/ANTALYA, (DHA) 

 
Alanyaspor, Vagner Love'ın sözleşmesini 2 yıl daha uzattı
 
Başkan Uysal'a şiirli teşekkür
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kasksız motosiklet sürücüsü Halimcan kazada öldü
ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde motosikletiyle hafif ticari araca arkadan ...
Muratpaşa, 30 Ağustos'u Kocatepe'de kutlayacak
MURATPAŞA Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Afyonkarhisar Kocatepe'de kutlayacak.
Yuvalı ve Saklısu'ya sıcak asfalt
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Finike'de Yuvalı ve Saklısu mahalleleri ...
 
Alanya Aşevi hizmette
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Alanya'da 1500 kişilik yemek kapasiteli ...
Bedriye Zobu kitaplarını imzalayacak
ANTALYALI yazar Bedriye Zobu, cuma günü Mall of Antalya'da kitaplarını imzalayacak.
AKBEM öğrencileri Termessos'u gezdi
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinden ...
 
Antalya'da 8 maliyeciye FETÖ gözaltısı
ANTALYA Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ...
Dünya starlarına flyboard öğretiyor
ANTALYA'da 2012 yılından beri jet-ski'yle flyboard yapan, bu alanda dünya ...
Manavgat'ta kaza ucuz atlatıldı
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde kamyonla otomobilin çarpıştığı trafik ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva