TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
16 Eylül 2021 Perşembe - 11:10

20 yıllık arkadaşlardan biri mezara, diğeri hapse girdi

ANTALYA'da Ömer Demir (47) tartıştığı 20 yıllık galerici arkadaşı Üzeyir Ürey'i (53) kalbinden iki bıçak darbesiyle öldürdü. Ömer Demir hakkında ömür boyu hapis talebiyle hazırlanan iddianamede, cinayetin dedikodu yüzünden işlendiği belirtildi.

20 yıllık arkadaşlardan biri mezara, diğeri hapse girdi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 28 Haziran'da Kepez ilçesi Göksu Mahallesi'nde meydana geldi. Ömer Demir, 20 yıllık arkadaşı galerici Üzeyir Ürey'i, sokak ortasında kalbinden iki kez bıçaklayarak kaçtı. Ürey hastanede yaşamını yitirdi, kaçan Ömer Demir de daha sonra teslim oldu. Olay yerinde bulunan kanlı makasın sırrı ise çözülemedi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, Cinayet Suçları Soruşturma Bürosu'nca hazırlanan ve Cumhuriyet Savcısı Haki Çeliker imzasını taşıyan iddianame, Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianamede cinayetin ortaya atılan bir dedikodu yüzünden çıktığı, olay yerinde bulunan kanlı makasın kim veya kimler tarafından oraya getirildiğine dair kanıt bulunamadığı belirtildi.

'NEDEN BÖYLE BİR DEDİKODU YAPTIN'

İddianamede, maktul ile şüphelinin 15-20 yıldır arkadaşlık yaptıklarına dikkat çekilerek, şöyle denildi:

“İkisi de birbirlerini iyi tanımaktadır. Maktul Üzeyir Ürey, şüpheli Ömer Demir'in halasının kızı E.T. ile arkadaşlık yapmaktadır. Şüpheli Demir ise bunu içine sindirememiştir. Bunu dile getirmesi sebebi ile Üzeyir Ürey ile aralarında husumet oluşmuştur. E.T. de olay günü şüpheli Ömer Demir'i telefonla arayarak gıyabında kendisi hakkında neden dedikodu yaptığını sormuştur. Ömer Demir ise böyle bir dedikodu yapmadığını belirtmiştir. E.T. ise telefonun ahizesini açık bırakarak, şüpheli Ömer Demir ile yanında bulunan maktul Üzeyir Ürey'i görüştürmüştür. Bunun üzerine maktul ile şüpheli telefonda tartışıp küfürleşmiştir. Ardından Göksu Mahallesi'nde bir araya geldiklerinde, şüpheli öncesinde yanına aldığı ekmek bıçağı ile maktulü göğüs bölgesinden iki kez bıçaklayarak öldürmüştür. Böylece şüpheli Ömer Demir üzerine atılı 'kasten insan öldürme' suçunu işlemiştir."

'BÖYLE BİR ŞEY YAŞANDIĞI İÇİN PİŞMANIM'

Ömer Demir ise iddianamede geçen savunmasında, E.T.'nin halasının kızı olduğunu hatırlatarak, şöyle dedi:

"Üzeyir Ürey ile uzun zamandır arkadaşız. Olay günü E.T. yanıma gelip 'Hakkımda dedikodu yapıyormuşsun. İleri geri konuşuyormuşsun' dedi. Sonra Üzeyir ile birlikte ayrıldılar. E.'nin söylediği söz kafama takıldı ve onu telefonla aradım. Kendisine, 'Senin hakkında ne dedikodu yapmışım? Kafama takıldı. Sana kim böyle bir şey söyledi, beni yüzleştir' dedim. E.T. de kendisine Üzeyir'in dediğini söyledi. E.T.'nin yanındaki Üzeyir de konuşmaya dahil oldu. Telefonun diğer ucundaki Üzeyir'e 'Ben ne zaman böyle bir şey dedim. Sen neden böyle söylüyorsun?' diye sordum. O da bana sinkaflı kelimeler konuştu ve ben de aynı şekilde karşılık verdim. Sonra bana 'Yanına geliyorum' dedikten sonra telefon kapandı. 2-3 dakika sonra Üzeyir aracıyla evimin önüne geldi. Ben de dışarı çıktım. Üzeyir'in bana zarar vereceğini düşünerek yanıma ekmek bıçağını aldım. Yanına gittiğimde Üzeyir araçtan bir şeyler alır gibi yaptı. Sonra birbirimizin yakasından tuttuk. O sırada ekmek bıçağı benim sağ elimdeydi. Üzeyir bana yine sinkaflı konuştu. Boğuşurken yere düştük, düştüğümüzde o altta ben üstteydim. Sonra tekrar ayağa kalktık. Yine birbirimizin yakasından tutar vaziyetteydik. Ayaktayken Üzeyir sendeleyip sırt üstü yere düştü. Sonra halamın oğlu olan E.Ç. yanımıza geldi. Üzeyir'in ne şekilde yaralandığını fark etmedim. Bıçağı Üzeyir'i öldürmek veya yaralamak amacıyla sallamadım. Olaydan sonra bıçakla eve gittim ve ellerimi yıkadım. O sırada bıçak da elimdeydi, bıçağı tabaklığa bıraktım. Olay yerine Üzeyir'in arkadaşları gelince de kaçmak zorunda kaldım. Sonrasında polise gidip teslim oldum. Olaydan dolayı üzgünüm. Böyle bir şey yaşandığı için pişmanım."

Tutuklu Ömer Demir'in ömür boyu hapis istemiyle yargılanacağı dava önümüzdeki günlerde başlayacak.

ANTALYA'DA OMER DEMIR (ORTADA), TARTISTIGI 20 YILLIK GALERICI ARKADASI UZEYIR UREY'I (53) KALBINDEN IKI BICAK DARBESIYLE OLDURDU. OMER DEMIR HAKKINDA OMUR BOYU HAPIS TALEBINDE BULUNULAN IDDIANAMEDE, CINAYETIN DEDIKODU YUZUNDEN ISLENDIGI KAYDEDILDI. (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA OMER DEMIR (47), TARTISTIGI 20 YILLIK GALERICI ARKADASI UZEYIR UREY'I (53) KALBINDEN IKI BICAK DARBESIYLE OLDURDU. OMER DEMIR HAKKINDA OMUR BOYU HAPIS TALEBINDE BULUNULAN IDDIANAMEDE, CINAYETIN DEDIKODU YUZUNDEN ISLENDIGI KAYDEDILDI. (OLAY YERI) (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA OMER DEMIR (47), TARTISTIGI 20 YILLIK GALERICI ARKADASI UZEYIR UREY'I (53) KALBINDEN IKI BICAK DARBESIYLE OLDURDU. OMER DEMIR HAKKINDA OMUR BOYU HAPIS TALEBINDE BULUNULAN IDDIANAMEDE, CINAYETIN DEDIKODU YUZUNDEN ISLENDIGI KAYDEDILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA OMER DEMIR (47), TARTISTIGI 20 YILLIK GALERICI ARKADASI UZEYIR UREY'I (53) KALBINDEN IKI BICAK DARBESIYLE OLDURDU. OMER DEMIR HAKKINDA OMUR BOYU HAPIS TALEBINDE BULUNULAN IDDIANAMEDE, CINAYETIN DEDIKODU YUZUNDEN ISLENDIGI KAYDEDILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA OMER DEMIR (47), TARTISTIGI 20 YILLIK GALERICI ARKADASI UZEYIR UREY'I (53) KALBINDEN IKI BICAK DARBESIYLE OLDURDU. OMER DEMIR HAKKINDA OMUR BOYU HAPIS TALEBINDE BULUNULAN IDDIANAMEDE, CINAYETIN DEDIKODU YUZUNDEN ISLENDIGI KAYDEDILDI. DEMIR'IN YAKIN ARKADASI UZEYIR UREY'I (53) KALBINE SAPLADIGI MAKAS ILE OLDURDUGU ANLAR, GUVENLIK KAMERASINA YANSIMISTI.  (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA OMER DEMIR (47), TARTISTIGI 20 YILLIK GALERICI ARKADASI UZEYIR UREY'I (FOTODAKI) KALBINDEN IKI BICAK DARBESIYLE OLDURDU. OMER DEMIR HAKKINDA OMUR BOYU HAPIS TALEBINDE BULUNULAN IDDIANAMEDE, CINAYETIN DEDIKODU YUZUNDEN ISLENDIGI KAYDEDILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

 
Başkan Uysal, antrenmanı izledi
 
'Coğrafi işaretli ürünlerde 20 milyar euro kazanç hayal değil'
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 16 Eylül 2021 Perşembe 12:56

Ne gereği var,herkes 18 yaşını bitirmiş herkesin özel hayatına başkları kim karışır.Ne olacak şimdi,yıllarca hapis yat,halayın kızı dışarda özgür yaşamına devam etsin,herkese ders olmalı.Pişmanlık fayda etmez,içerde her gün ölünüyor,her şeyin kısıtlı ve söyleneni yapıyorsun kuzu gibi yaparlar adamı.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Uysal, antrenmanı izledi
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ...
Sahte para şüphelileri serbest
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde piyasaya sahte para sürmek isteyen 3 şüpheliden ...
Meslek içi eğitim için bilgisayarlı eğitim salonu
MAKİNA Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi, meslek içi eğitim süreçlerini ...
 
Çit demiri çalarken suçüstü yakalandılar
ANTALYA'nın Kepez ilçesinde, tarladan çit demiri çalan 2 kişi, jandarma ...
Kampta sanat öğrendiler
ANTALYALI çocuklar 'Yaz Sanat Kampı'nda buluştu. 2 ay boyunca renkli, ...
Bilim kooperatifi kuruldu
ANTALYA'daki kadın kooperatifleri zincirine yeni bir halka eklendi. Bilim, ...
 
Antalyalı ressam resimlerini sergiledi
ANTALYALI ressam Fergül Cetiz Okudan, biriktirdiği resim çalışmalarını ...
Antalya'dan kalktı motoru arızalanınca acil iniş yaptı
Antalya’dan havalanan Rossiya havayollarına ait bir yolcu uçağı, St. Petersburg ...
AKP'li başkanı kızdıran dans Antalya'da 12 kişiyle yapılmış... İşte o VİDEO...
İzmir'de yaptığı gösteri ile siyasi polemiğe yol açan çıplak semazen, ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva