Özel bireylere destek sergisi
Özel bireylere destek sergisi
Doğanın özgür kanatları için 'fark et' sergisi
Doğanın özgür kanatları için 'fark et' sergisi
Dilekler Akdeniz’le buluştu
Dilekler Akdeniz’le buluştu
Bucak'ta otomobil takla attı
Bucak'ta otomobil takla attı
12 Kasım 2011 Cumartesi - 11:23

200 liralık desteleri böyle saçtı

Mırız Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Akanay Mırız, Antalya'daki lüks Mardan Palace Otel'de düzenlenen görkemli düğünde hayatını Duygu Atılgan ile birleştirdi. 1 milyon TL'ye malolan ve tarihi 11.11.2011 seçilen düğün, Antalya ve İstanbul sosyetesini buluşturdu.

200 liralık desteleri böyle saçtı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya'nın Kundu bölgesindeki Mardan Palace Otel'de dün gece gerçekleşen düğüne yaklaşık 1000 davetli katıldı. 1 milyon liralık bütçesi ile Antalya'da son dönemlerde gerçekleşen en görkemli düğüne Antalya ve İstanbul'un iş ve sanat dünyasının ünlüleri katıldı. Otelin lobisinde düzenlenen kokteyl ile başlayan tören, Akanay ve Duygu çiftinin salona girmesiyle devam etti. Nikah işleminin gerçekleşmesi için kürsüde yerlerini alan çifti konuklar coşkuyla alkışladı. Kepez Belediye Başkanı AK Parti'li Hakan Tütüncü'nün kıydığı nikahın ardından düğünün gerçekleşeceği salona geçen konuklar, şıklıkları ile kırmızı halı seremonisini aratmadı.

Sunuculuğunu Ateşböceği Ercan'ın yaptığı düğüne Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Ahu Tuğba ve Oya Aydoğan birlikte katıldı. Televizyon ve sinema dünyasının sevilen sanatçısı Cengiz Küçükayvaz'ın eşi ile katıldığı törenin en önemli konuğu Türk Sanat Müziği sanatçısı Bülent Ersoy oldu. 'Diva' lakaplı sanatçı Ersoy, Mırız Şirketler Grubu'nun kurucusu ve damadın babası Osman Mırız'ın özel daveti üzerine düğüne geldiğini söyledi.

TAKI ÇANTASI YERİNE ÇUVAL

Geleneksel takı töreni için sıraya giren konukların oluşturduğu kuyruk yaklaşık 1 saatlik bir sürenin ardından sona erebildi. Gelin ve damadın üzerlerinde konukların hediyelerinin takılabileceği yerin kalmamasının ardından, misafirler hediyelerini özel olarak hazırlanmış çuvalın içerisine attı.

SİBEL CAN, ERSOY'UN ELİNİ ÖPTÜ

Mırız çiftinin ilk danslarının ardından sahneye çıkan Fatih Erkoç, seslendirdiği şarkılarla konuklara keyifli dakikalar yaşattı. Sahneyi Erkoç'tan devralan Sibel Can, söylediği hareketli şarkılarla geceye renk kattı. Can, Bülent Ersoy'un salona girmesinin ardından sahneden inerek masada oturan ünlü sanatçının elini öptü. Düğün pastasını Mırız çifti ile birlikte kesen güzel sanatçı, pastanın ilk dilimini gelin Duygu Mırız'a kendi elleriyle yedirdi. İlerleyen saatlerde sahne alarak gecenin finalini yapan Fatih Ürek, sergilediği performans ile eğlencenin mimarı oldu. Fatih Ürek'in sahneye çıkması ile coşkulu bir eğlenceye sahne olan düğünde paralar havada uçuştu. Damat Akanay Mırız, 200'er TL'lik banknotları Fatih Ürek'in üzerinden havaya saçarak kutlama yaptı.

AKANAY MIRIZ KİMDİR ?
 
30 Ağustos 1984 tarihinde Üsküdar’da dünyaya geldi. Üç erkek kardeşin en küçüğü. 2001’de daha öğrenimini bitirmeden iş hayatına atıldı. 2002 yılında Antalya’ya geldi. Hergeçen gün büyüyen ve gelişen ekonomide üç kardeşin işbirliği ile Mırız Turizm Otelcilik A.Ş. adı altında başarılı projelere imzalar atıldı. Tarihe ve İnanç simgelerine olan ilgisi ile de tanınan aile şirketinin Kabe’nin anahtarında aralarında bulunduğu geniş koleksiyonu Erdek’teki otellerinde sergilenmektedir. İşadamı, Mırız Turizm Otelcilik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve ortağı olarak şirketin Antalya kolunun sorumluluğunu üstlendi.
Otelcilik, turizm, restaurant işletmeciliği, inşaatçılık gibi değişik sektörlerde ticaret yaptı. 2002-2007 yılları arasında Antalya’da Akanay Mırız’ın yöneticiliğinde restaurant ve otel işletmeciliği faaliyetlerinde bulundu. Kendi inşa etmiş olduğu Beyaz Dünya Alışveriş Merkezi’nin 2005 yılında açılışını yaptı. Su sporları, dağcılık, boks, tenis gibi spor faaliyetlerine karşı ilgisi olan işadamı spor alanında da aktif bir rol alarak 2007 yılında Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeliği’ni üstlendi.

Can YÜCEL/ANTALYA, (DHA)

 
Memura şark hizmeti göründü
 
İlaca ikinci indirim
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
13 Kasım 2011 Pazar 01:03

"Mırız Şirketler Grubu" ne ya? hangi şirketlerin grubu? gayrimenkul kirası toplamak için şirket mi kurmuşlar??? haydan gelen parayla huydan bir düğün...

Yorumu oyla      6      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye'deki 9 milyon engelli 74 milyonun sorunu
Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji ve Genetik Anabilim ...
O telefonlar şimdi müzelik
Türkiye'de 1994 yılından itibaren kullanılmaya başlanılan ve o yıllarda ...
Antalya İl Başkanlığı’na kimler aday?
 
Sahte içki üretene satana 61 yıl hapis
ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde 3 Alman öğrencinin ölümüne, 4'ünün de zehirlenmesine ...
Antalyalı avukata kuzen bıçağı
ANTALYA'da 18 yaşındaki S.D., 2.5 yıl yanında çalıştığı amcasının oğlu ...
Saat: 11.11... Tarih: 11.11.11
Antalya'da 11 Kasım 2011 günü saat 11.11'de dünya evine giren Haffe ve ...
 
Bayramın en çok kazananı Ajda Pekkan ve Serdar Ortaç
Kurban Bayramı'nda Antalya'daki 5 yıldızlı oteller ve gece kulüplerinde ...
Güvercin şampiyonasına hazırlanıyorlar
Antalyalı güvercin tutkunları, Türkiye Şebap Güvercin Birliği'nin 26 Kasım'da ...
Sinan Çetin Oktay Kaynarca ile Antalya'da kavga etti
Sinan Çetin'in, yeni filmi 'Asım ile Kasım'ın setinde Oktay Kaynarca'yla ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva