Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
19 Ağustos 2021 Perşembe - 11:39

23 yerinden bıçaklayan eşinin tahliyesine isyan etti

TOKAT'ta boşanma aşamasında olduğu eşi Özlem Ağ'ı(30) barışmaya gittiği baba evinde 23 yerinden bıçaklayan Samet Ağ (32), mahkemece 'Tasarlayarak adam öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla tutuklandıktan 3 ay sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

23 yerinden bıçaklayan eşinin tahliyesine isyan etti
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kentteki bir hastanede temizlik işçisi olarak çalışan eşi Samet Ağ ile geçimsizlik yaşayan Özlem Ağ, ocak ayında evi terk ederek babası Mehmet Demirel'in yanına gidİp, boşanma davası açtı. 1 Nisan'da Samet Ağ, eşi ile konuşmak ve eve dönmeye ikna etmek için Mülk köyüne gitti. Burada ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Samet Ağ eşi Özlem ile kayınpederi Mehmet Demirel'i bıçakla yaraladı. 23 yerinden bıçaklanan Özlem Ağ ile bacağından yaralanan Mehmet Demirel, Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olay sonrası Samet Ağ çıkarıldığı mahkemece 'Tasarlayarak adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı. 3 ay tutuklu kalan Samet Ağ'ın avukatı müvekkilinin adli kontrol şartı ile serbest bırakılması için başvurdu. Cumhuriyet Başsavcılığı da mahkemeden delillerin toplanmış olması ve tutuklu kaldığı süreyi dikkate alarak mahkemeden tahliye talep etti. Samet Ağ, 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararıyla 16 Temmuz'da CMK'nın 109/3-b maddesi kapsamında yurt dışına çıkmama, adli kontrol tedbirleri uygulanması, her hafta cuma günü saat 08.00- 20.00 saatleri arasında adresinin bulunduğu en yakın kolluk karakoluna imza atması" koşuluyla serbest bırakıldı. Özlem Ağ'ın avukatı aracılığı ile mahkemeye yaptığı itiraza rağmen tahliye kararı geri çekilmedi.

'CEZAEVİNDE OLMASI İÇİN ÖLMEM Mİ GEREKİYOR'

9 gün yoğun bakımda tedavi gören, 22 gün sonra hastaneden taburcu olan bir çocuk annesi Özlem Ağ, "Olay günü beni geri götürmeye geldiğini söyledi. Ben de kabul etmedim. Sonra evde 3-4 saat oturdu. Babam eve gelince onunla tartışmaya başladılar. Tartışma sırasında annemi iterek yere düşürdü. Babam da evden kovdu. Ama gitmedi. Jandarmayı aramak için mutfağa telefonumu almaya gittim. Arkamdan geldi. 'Ne yapıyorsun Özlem' dedikten sonra beni seri şekilde bıçaklamaya başladı. 23 yerimden bıçaklanmışım. Günlerce hastanede kaldım. Şu anda ayda bir kontrollerim devam ediyor. Tahliye olduğunu öğrendikten sonra şimdi kontrole gitmeye korkuyorum. Serbest bırakıldığı için öldürülmekten korkuyorum. Beni öldürmeye çalıştı ama serbest kaldı. Cezaevinde olması için benim ölmem mi gerekiyor? Benim henüz 2 yaşında bir çocuğum var. Benim çocuğumun da diğer çocuklar gibi annesiz mi kalması gerekiyor adalet denilen şeyin yerini bulması için?" diye konuştu.

Baba Mehmet Demirel ise olaydan sonra zor günler geçirdiklerini, adaletin yerini bulmasını beklerken, şüphelinin 3 ay sonra serbest bırakılmasının şokunu yaşadıklarını ifade etti.

Özlem- Samet Ağ çiftinin boşanma davasının ise henüz sonuçlanmadığı öğrenildi. 

TOKAT'TA BOSANDIGI OZLEM AG'I (30)(FOTOGRAFTAKI) YIRMI UC YERINDEN BICAKLAYAN SAMET AG (32), 3 AY SONRA ADLI KONTROL SARTIYLA SERBEST BIRAKILDI. OZLEM AG, KARARA TEPKI GOSTERDI. (FOTO:FATIH YILMAZ/TOKAT-DHA)

TOKAT'TA BOSANDIGI OZLEM AG'I (30) YIRMI UC YERINDEN BICAKLAYAN SAMET AG (32), 3 AY SONRA ADLI KONTROL SARTIYLA SERBEST BIRAKILDI. OZLEM AG, KARARA TEPKI GOSTERDI. OZLEM AG VE BABASI MEHMET DEMIREL. (FOTO:FATIH YILMAZ/TOKAT-DHA)

TOKAT'TA BOSANDIGI OZLEM AG'I (30) YIRMI UC YERINDEN BICAKLAYAN SAMET AG (32), 3 AY SONRA ADLI KONTROL SARTIYLA SERBEST BIRAKILDI. OZLEM AG, KARARA TEPKI GOSTERDI. GENC KADININ BABASI MEHMET DEMIREL(FOTOGRAFTAKI) (FOTO:FATIH YILMAZ/TOKAT-DHA)

TOKAT'TA BOSANDIGI OZLEM AG'I (30) YIRMI UC YERINDEN BICAKLAYAN SAMET AG (32), 3 AY SONRA ADLI KONTROL SARTIYLA SERBEST BIRAKILDI. OZLEM AG, KARARA TEPKI GOSTERDI. OZLEM AG'IN ADLI RAPORU (FOTO:FATIH YILMAZ/TOKAT-DHA)

TOKAT'TA BOSANDIGI OZLEM AG'I (30) YIRMI UC YERINDEN BICAKLAYAN SAMET AG (32), 3 AY SONRA ADLI KONTROL SARTIYLA SERBEST BIRAKILDI. OZLEM AG, KARARA TEPKI GOSTERDI. SAMET AG ICIN SAVCALIGIN TAHLIYE TALEBI.(FOTO:FATIH YILMAZ/TOKAT-DHA)

TOKAT'TA BOSANDIGI OZLEM AG'I (30) YIRMI UC YERINDEN BICAKLAYAN SAMET AG (32)(FOTOGRAFTAKI), 3 AY SONRA ADLI KONTROL SARTIYLA SERBEST BIRAKILDI. OZLEM AG, KARARA TEPKI GOSTERDI.(FOTO:TOKAT-DHA)

TOKAT'TA BOSANDIGI OZLEM AG'I (30) YIRMI UC YERINDEN BICAKLAYAN SAMET AG (32), 3 AY SONRA ADLI KONTROL SARTIYLA SERBEST BIRAKILDI. OZLEM AG, KARARA TEPKI GOSTERDI. OZLEM AG'IN ADLI RAPORU (FOTO:FATIH YILMAZ/TOKAT-DHA)

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA)

 
'Borç' cinayetinin şüphelisi: Zarar verecekleri korkusuyla ateş ettim
 
Polis kaçakçılara duman attırdı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
32 çalışanının sele kapılmasını önledi
KASTAMONU'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketine, çalıştıkları triko fabrikasında ...
Açıkgöz: İhracat sorununun şifresi biyolojik mücadele
Akdem Yönetim Kurulu Başkanı Münir Açıkgöz, sera çiftçilerinin üretim ...
Konservatuvar öğrencisinden, pazar tezgahında keman resitali
İZMİR’de Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı öğrencisi ...
 
Türkiye'de bir ilk! 1000 kadın personel çalışıyor
MERSİN’deki Türkiye'nin ilk nükleer santrali Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde ...
Püfür püfür sinema keyfi
MARDİN'in Midyat İlçesinde, çocuklar, akşamları aileleriyle birlikte 80’li ...
88,5 yıl hapisle aranan şüpheli tutuklandı
AYDIN’ın Kuşadası ilçesinde, dolandırıcılık suçundan toplam 88 yıl 6 ay ...
 
Afganistan'dan tahliye edilen 271 yolcu daha Türkiye'ye getirildi
AFGANİSTAN'ın başkenti Kabil'den Türk Hava Kuvvetleri'nin A400M tipi askeri ...
19 yaşındaki bisikletli kız hayatını kaybetti
SİLİVRİ D-100 Karayolu'nda bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışan ...
'Halı silkeleme' kavgasında 6 kişi tutuklandı
MANİSA’nın Turgutlu ilçesinde iki komşu arasında ‘halı silkelenmesi’ nedeniyle ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva