Yağmur Taktaş son yolculuğuna uğurlandı
Yağmur Taktaş son yolculuğuna uğurlandı
Stokçular yandı: Fahiş fiyat ve stokçuluk ayrı suç olacak
Stokçular yandı: Fahiş fiyat ve stokçuluk ayrı suç olacak
Motosiklet kazasında karı-koca hayatını kaybetti
Motosiklet kazasında karı-koca hayatını kaybetti
Taylor Swift’ten bir rekor daha
Taylor Swift’ten bir rekor daha
7 Şubat 2016 Pazar - 10:30

3 ilde 3 otobüs kazası; 85 yaralı

Sivas, Erzincan ve Kayseri'de yolcu otobüslerinin devrilmesi sonucu 85 kişi yaralandı.

3 ilde 3 otobüs kazası; 85 yaralı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Orta ve Doğu Anadolu’yu etkisi altına alan yoğun kar yağışı trafiği de olumsuz yönde etkiliyor. Gece boyunca Sivas, Erzincan ve Kayseri’de meydana gelen trafik kazalarında 85 kişi yaralandı. Kayseri’de etkili olan kar yağışı nedeniyle ise Kayseri – Malatya Karayolu çift yönlü olarak ulaşıma kapandı.



İlk kaza haberi Sivas’tan geldi. Konya’nın Ereğli İlçesi’nden Erzurum’a gitmek üzere yola çıkan 61 yaşındaki Mehmet Aydınlı yönetimindeki 42 E 5407 plakalı yolcu otobüsü Sivas-Kayseri karayolu üzerindeki Gemerek İlçesi’ne bağlı Karagöl Köyü yakınlarında buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada yaralananlar, diğer yolcular tarafından otobüsün havalandırma bölümünden çıkarıldı. Kazada yaralanan; Döne Evrensel, Hilal Murat, Gülay Tugay, Musa Sarıdemir, Güneş Sarıdemir, Semih Erdem Tugay, Dicle Canpolat, Ekhlas Toma Nwaeh, Aws Najm Abdullah Al Dulgımı, Ahmet Topkapçı, Hikmet Akşit, Perihan Kalkan, Semiha Aslan, Yağmur Çisem Sütkuyusuoğlu, Demet Ekici, Abuzer Bingöl, Hüsniye Bingöl, Beyzanur Güven, Sibel Tezcan, Ahmet Arpaç ve Necla Aksoy, Gemerek Devlet Hastanesi ile Şarkışla Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Araçta 45 yolcu bulunduğu ifade edildi. Kazayı yara almadan atlatan yolculardan Ahmet Topkapçı, şunları anlattı: “Kayseri’den sonra kar yağışı vardı ve yol buzluydu. Otobüs de fazla hızlı değildi. Allah’tan şoförün de tecrübesiyle hafif şekilde yattı araba. Şükür kimsede önemli bir şey yok. Bazılarında ufak tefek ezilmeler var. Şoförün tecrübeli olmasıyla kazayı ucuz atlattık. Kaza sonrası içeride bir kargaşa oldu. Havalandırmayı açtık önce bayanları çıkardık. Sonra biz çıktık.”



ERZİNCAN: 13 YARALI

Erzincan’daki otobüs kazası ise saat 03:00 sıralarında Erzincan-Erzurum karayolunun 52’nci kilometresinde Sansa Deresi yakınlarında meydana geldi. Ankara’dan Ağrı’ya giden İbrahim Koç yönetimindeki 33 BLN 33 plakalı yolcu otobüsü, kar ve buzla kaplı yolda sürücünün kontrolünden çıkınca devrildi. İçerisinde 46 yolcu bulunan otobüsteki 13 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar sevk edilen ambulanslarla Tercan İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, diğer yolcular başka bir otobüse nakledildi. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



KAYSERİ: 51 YARALI

Kayseri’de buzlanma ve tipi nedeniyle kontrolden çıkan 2 yolcu otobüsü, aynı bölgede 15 dakika arayla yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. İki kazada toplam 51 kişi yaralandı. İlk kaza, Kayseri-Malatya karayolunun 35’inci kilometresinde dün saat 01.45 sıralarında meydana geldi. İstanbul’dan Elazığ yönüne giden 47 yaşındaki Yakup İnci yönetimdeki 23 BC 060 plakalı yolcu otobüsü, yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada, 46 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans, polis ve jandarma ekibi gönderildi. Sevk edilen 112 Acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından yaralılar, kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.



Tedaviye alınan yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kayseri-Malatya karayolunun 33’üncü kilometresinde saat 02.00 sıralarında meydana gelen kazada ise, Turan Gez yönetimindeki 34 VTG 90 plakalı yolcu otobüsü, tipi ve buzlanma nedeniyle sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine yoldan çıkarak şarampole devrildi. Yan yatan otobüste 5 yolcu yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma, iki kazayla ilgili soruşturma başlattı.  (DHA)




 

 
Bıçak çekerek yapıştırıcı isteyen hastaya 15 yıl
 
Bu fotoğrafın tartışması büyüdü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sur'da 2 askerimiz şehit oldu
DİYARBAKIR'ın Sur İlçesi'nde güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan ...
Koca dehşeti: 4 ölü, 2 yaralı
Gaziantep’te cinnet getiren Yusuf T., boşanmak isteyen 21 yaşındaki eşi ...
Anayasa Uzlaşma Komisyonu toplandı
Anayasa Uzlaşma Komisyonu, TBMM Başkanı Kahraman başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştiriyor
 
Sinekkaydı kavgası
"Ben de şehit olmak istiyorum" diyen Enerji eski Bakanı Taner Yıldız'a ...
O Ses Türkiye'nin birincisi o oldu
Milyonlarca kişi tarafından izlenen 'O Ses Türkiye' programında 1. belli ...
Erdoğan'dan Arınç'a yanıt
Erdoğan, "Dolmabahçe mutabakatından haberi vardı" açıklamasıyla gündeme ...
 
'Gül partisi' iddiası yine gündemde
AKP’deki kamplaşma 1 Kasım seçimleri öncesinde gündeme gelen “Abdullah ...
Hüseyin Aygün’e hapis cezası
Hüseyin Aygün, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na “IŞİDsever” dediği gerekçesiyle ...
O kanal da kapatıldı
Daha önce ‘cnbc-e’nin yayınına son veren Doğuş Yayın Grubu ‘e2’ kanalını da kapatma kararı aldı.
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva