TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
6 Ağustos 2021 Cuma - 11:02

3 kadın TV'de gördükleri yöntemle ev soydu

ADANA’da Feda U. (39), eşi vefat edince taziyeye gidip arkadaşlık kurarak güvenini kazandığı Aynur E.’nin (59) evini, kardeşi Ahu U. (30) ve Hatice Y. (37) ile birlikte televizyonda gördüğü yöntemle soydu.

3 kadın TV de gördükleri yöntemle ev soydu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi’nde oturan Aynur E.’nin eşi Şahin E., tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Taziye çadırı kurulan eve gelen Feda U., Aynur E. ile arkadaşlık kurdu. Feda U., geçen zaman içinde güvenini kazandığı Aynur E.’ye kahvaltıya gitti. Kahvaltı sırasında televizyondaki çarşaflı hırsız haberi sunulurken, Aynur E., Feda U.’ya, “Ne güzel yöntem. Çarşaf giyince bulunamıyorlar” dedi. Hırsızlık olaylarından söz açılınca Aynur E., kendisinin de altın ve parasının olduğunu söyledi. Bunu öğrenen Feda U., arkadaşı Hatice Y. ile Aynur E.’nin evini soymaya karar verdi.

ÇARŞAF GİYİP KAMUFLE OLDULAR

Aynur E.’nin evinin anahtarını kopyalayan Feda U., Hatice Y., Tarihi Büyüksaat Vakıflar Çarşısı’na giderek çarşaf satın aldı. Feda U., kopyaladığı evin anahtarını kız kardeşi Ahu U. ile arkadaşı Hatice Y.’ye verip, Aynur E.’yi buluşmak için dışarı çağırdı. Çarşaf giyen Ahu U. ile Hatice Y., 1 Ağustos günü saat 14.30 sıralarında Aynur E.’nin evine girip 70 bin TL para ile 80 bin TL değerindeki 4 altın bilezikle bir kolyeyi çalarak kaçtı. Akşam saatlerinde eve dönen Aynur E., para ve altınlarının yerinde olmadığını fark edince polise haber verdi.

OTOBÜS KARTININ SERİ NUMARASINDAN TESPİT EDİLDİLER

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Apartmanın güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, çarşaflı ve yüzlerini peçe ile gizleyen iki kadının eve girip çıktığını tespit etti. Polis, hırsızlık olayının ardından otobüse binen kadınların kullandığı kent kartının seri numarasını saptadı. Yakın tarihlerde aynı seri numaralı otobüs kartının kullanıldığı toplu taşıma araçlarının kamera görüntülerini inceleyen polis, şüphelilerin Ahu U. ile Hatice Y. olduğunu belirledi.

‘ŞEYTANA UYDUK’ SAVUNMASI

Feda U. ile Hatice Y., evlerine yapılan eş zamanlı baskınlarda yakalandı. Feda U.’nun kız kardeşi Ahu U. ise adresinde bulunamadı. Şüphelilerin, aralarında bölüştükleri paranın bir kısmıyla kredi kartı borçlarını ödedikleri, diğer kısmını da harcadıkları belirlendi. Emniyete götürülen şüphelilerden Feda U., ifadesinde, “Bir anda şeytana uyup, hırsızlık planı yaptık. Daha sonra para ve altınları çalıp, kendi aramızda bölüştük” dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Feda U. ile Hatice Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ahu U.’yu yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

ADANA'DA FEDA U.'NUN DISARI CAGIRIP OYALADIGI AYNUR E.'NIN EVINE CARSAF GIYIP KAMUFLE OLARAK GIREN AHU U. ILE HATICE Y., 70 BIN TL PARA ILE 80 BIN TL DEGERINDE ALTIN CALIP KACTI. FOTO: ADANA, (DHA)

ADANA'DA FEDA U.'NUN DISARI CAGIRIP OYALADIGI AYNUR E.'NIN EVINE CARSAF GIYIP KAMUFLE OLARAK GIREN AHU U. ILE HATICE Y., 70 BIN TL PARA ILE 80 BIN TL DEGERINDE ALTIN CALIP KACTI. FOTO: ADANA, (DHA)

ADANA'DA CARSAF GIYIP GIRDIGIKLERI AYNUR E.'NIN EVINDEN 70 BIN LIRA PARA ILE 80 BIN TL'LIK ALTIN CALAN HATICE Y. ILE AHU U., KENT KART SERI NUMARASINDAN YAKALANDI. FOTO: ANIL ATAR/ADANA, (DHA)

ADANA'DA FEDA U.'NUN (ONDEKI BEYAZ TURBANLI) DISARI CAGIRIP OYALADIGI AYNUR E.'NIN EVINE CARSAF GIYIP KAMUFLE OLARAK GIREN AHU U. ILE HATICE Y. (ARKADA KIRMIZILI), 70 BIN TL PARA ILE 80 BIN TL DEGERINDE ALTIN CALIP KACTI. FOTO: ANIL ATAR/ADANA, (DHA)

ADANA'DA FEDA U.'NUN DISARI CAGIRIP OYALADIGI AYNUR E.'NIN EVINE CARSAF GIYIP KAMUFLE OLARAK GIREN AHU U. ILE HATICE Y. (FOTOGRAFTAKI KIRMIZILI), 70 BIN TL PARA ILE 80 BIN TL DEGERINDE ALTIN CALIP KACTI. FOTO: ANIL ATAR/ADANA, (DHA)

ADANA'DA CARSAF GIYIP GIRDIGIKLERI AYNUR E.'NIN EVINDEN 70 BIN LIRA PARA ILE 80 BIN TL'LIK ALTIN CALAN HATICE Y. (SOLDA GUNES GOZLUKLU) ILE AHU U., KENT KART SERI NUMARASINDAN YAKALANDI. FOTO: ANIL ATAR/ADANA, (DHA)

Anıl ATAR- Yaşar SERİNTÜRK/ADANA, (DHA)

 
Manavgat ormanlarının yanacağı rapor edilmiş
 
Filografi sanatı kadınların elinde hayat buldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ellerindeki tarihi eserleri satmaya çalışırken yakalandılar
ESKİŞEHİR’de 3 şüpheli, ellerinde bulunan tarihi eserleri satmak isterken ...
Esendere Gümrük Kapısı'nda TIR'dan 71 kilo eroin çıktı
TİCARET Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Esendere Gümrük Kapısı'ndaki ...
Adana’da 1333 litre sahte içki ele geçirildi
ADANA’da, polisin eve yaptığı baskında 1333 litre sahte içki ele geçirilirken, ...
 
4 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi tutuklandı
OSMANİYE’de 4 ayrı adresten hırsızlık yaptığı şüphesi ile yakalanan ve ...
Tarlada çıkan yangın, ormana sıçramadan söndürüldü
ESKİŞEHİR'in İnönü ilçesinde, biçerdöver ile hasat yapılan buğday tarlasında ...
Polis kontrol noktasında aşı uygulaması
AŞILANMA oranının düşük olduğu kentlerden Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, ...
 
Cep telefonu çekmiyor; konuşmak için mezarlığa çıkıyorlar
ARTVİN’in Yusufeli ilçesine bağlı Tekkale köyünde vatandaşlar, şebeke ...
Sıcaklıkların arttığı Diyarbakır'da uzmanlardan cep telefonu uyarısı
DİYARBAKIR'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı, cep ...
Orman yangınında evleriyle birlikte geçmişleri de yandı
ADANA'nın Kozan ilçesinde, 4 gün süren orman yangınında evleri yanan Hüseyin ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva