Antalyalı emlakçının 'Kara listesi'ne girdiler
Antalyalı emlakçının 'Kara listesi'ne girdiler
23'üncü Uluslararası Kemer Sualtı Günleri başladı
23'üncü Uluslararası Kemer Sualtı Günleri başladı
Sizler artık belediyenin müfettişlerisiniz
Sizler artık belediyenin müfettişlerisiniz
Dışişlerine 3 bakan yardımcısı atandı
Dışişlerine 3 bakan yardımcısı atandı
11 Kasım 2015 Çarşamba - 07:49

3 polisimiz şehit

Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde PKK’lıların polis zırhlı aracına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda yaralanan 3 polis memuru kaldırıldıkları Silopi Devlet Hastanesi’nde şehit oldu.

3 polisimiz şehit
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Saldırıda yaralanan ve tedavisi süren 4 polis memurundan birinin de durumunun ağır olduğu belirtildi.

ŞIRNAK’ın Silopi İlçesi’nde devriye görevi yürüten zırhlı polis aracına PKK’lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. 

3 polis memuru kaldırıldıkları Silopi Devlet Hastanesi’nde şehit oldu. Saldırıda yaralanan ve tedavisi süren 4 polis memurundan birinin de durumunun ağır olduğu belirtildi.

Silopi’nin Şehit Harun Boy Mahallesi’nde devriye görevi yürüten zırhlı polis aracına saat 21.30 sıralarında PKK’lı teröristler tarafından, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıda açılan ilk ateşte 4 polis memurunun yaralandığı bildirildi. Yaralı polisler, Silopi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan polislerden üçü şehit oldu. Yaralanan dört polis memurundan birinin durumunun da ağır olduğu belirtildi.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarının, zırhlı polis aracının geçişi sırasında el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu şehit olan polis Sabri Altınbaş'ın Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki babaevi yasa büründü.
Kaynaşlı Kaymakamı Şenol Koca, İl Emniyet Müdür İsmail Hakkı Akyüz, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oktay Özbakır, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, baba Zeki Altınbaş'ın Darıyeri Yörükler köyündeki evine gelerek, şehadet haberini verdi.

Baba Zeki Altınbaş ve şehidin yakınları için evin önünde ambulans hazır bekletildi, iki katlı evin çatısına Türk bayrağı asıldı.

PKK’lıların polis zırhlı aracına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda şehit olan 3 polisten 41 yaşındaki Hilmi Bardakçı’nın eşi ve ailesi, acı haberle yıkıldı. Gece yarısı karşısında emniyet yetklileri ile sağlık görevlilerini görence feryat eden şehit polis eşi Havva Bardakçı, "Hayır söylemeyin. Duymak istemiyorum" diyerek ağıtlar yakmaya başladı. 

Silopi’de PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 3 polisten Hilmi Bardakçı’nın Adana’nın Yüreğir İlçesi Kazık Karabekir mahallesi’ndeki evine acı haber gece yarısı ulaştı. Emniyet yetkililerinden oluşan bir heyet, beraberinde sağlık görevlileri ile şehit eşi ile bir üst katında anne ve babasının oturduğu iki katlı eve geldi. Kapıyı açan şehit polis eşi Havva Bardakçı, karşısında emniyet yetkilileri ile ambulans ve sağlık ekiplerini görence gözyaşlarına boğuldu. 8 yaşında kız ve 10 yaşında erkek evladı bulunan ve 13 yıllık hayat arkadaşının şehit olduğunu anlayan Havva Bardakçı, "Hayır sböylemeyin. Duymak istemiyorum. Kendisine de saat 7’den (19.00) beri ulaşamıyorum." diyerek feryat ettikten sonra gözyaşı sel oldu. Şehit polisin annesi Selver ile babası İsmet Bardakçı’nın aynı evin üst katında oturduğu öğrenildi. Acı haberin ardından yakınları ve komşuları şehit ailesinin oturduğu iki katlı eve taziye ziyaretlerinde bulundu.

Selver ile İsmet Bardakçı çiftinin 5 çocuğundan ikinci evlatları olduğu belirtilen şehit polis  Hilmi Bardakçı’nın 13 yıllık evli kısa süre önce katarakt ameliyatı olduğu seçimlerden 1 gün önce görev yeri Şırnak’a döndüğü öğrenildi. Şehit Bardakçı’nın yarın (Çarşamba) günü ikindi namazından sonra Adana’da defnedileceği belirtildi.

İÇİŞLERİ BAKANI ALTINOK ERZURUM PROGRAMINI İPTAL ETTİ 

İçişleri Bakanı Selami Altınok'un Erzurum programı, Şırnak'ın Silopi ilçesinde 3 polisin şehit edilmesi dolayısıyla iptal edildi.

Silopi ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının, zırhlı polis aracının geçişi sırasında el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu 3 polis memurunun şehit olması ve 1 polisin yaralanması dolayısıyla Altınok, Erzurum programını iptal etti.
Yaşanan üzücü olayı haber alan Altınok, 00.30'da özel uçakla Erzurum Havalimanından Ankara'ya hareket etti.

 

 
Polis başhekim vurdu
 
Putin'in Kızı Milyarder Çıktı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bir uçak şirketi iflasını açıkladı
Estonya Hava Yolları iflas etti
Ece Seçkin ağaç dikti
TÜRK Pop müziği sanatçısı Ece Seçkin, EXPO 2016 Antalya Sergi alanındaki ...
Mars'ın sonu nasıl geldi, Nasa beklenen açıklamayı yaptı
Mars’ta "sıvı halde su bulunduğu" açıklamasıyla bilim dünyasını sarsan ...
 
Isparta'da kaza: 5 yaralı
ISPARTA'da ticari taksiyle otomobilin çarpıştığı kazada, 3'ü ağır 5 kişi yaralandı.
Mars'ta canlı mı var?
Eylül ayında yaptığı açıklamayla Kızıl Gezegen'de sıvı halde su tespit ...
NASA kaydetti
Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) dünyanın çok yakınından geçen ...
 
Nasıl oluyor?
Güney Sudan’da bir uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra yere çakıldı.
Son 8 senede 700 gazeteci öldürüldü
UNESCO tarafından yapılan bir araştırma sonucunda dünyada son sekiz senede ...
Yüreğimiz ağzımıza geldi
ANTALYA'da 3 yaşındaki N. kendisini terk eden eşinin eve geri döndürmek ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva