Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
28 Aralık 2021 Salı - 13:08

400 kilometre asfalta doğru

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, yılın son Muhtarlar Meclisi toplantısında ocak ayı içinde 400'üncü kilometre asfaltı dökeceklerini belirterek, “Şu an, asfalt ve hammadde fiyatları dörde katlandı. Bu fiyatlar olsaydı, 100 kilometreyi bulamazdık" dedi.

400 kilometre asfalta doğru
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Muratpaşa Belediyesi, yılın son Muhtarlar Meclisi'ni bir otelde topladı. Ümit Uysal'ın başkanlık ettiği mecliste, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de yer aldı. Başkan Uysal'ın açılış konuşmasıyla başlayan mecliste muhtarlar tek tek söz aldı.

Mecliste önce Muratpaşa'nın kadın muhtarları konuştu. Yenigöl Mahalle Muhtarı Sema Özen, “Başkanımız var, biz de iyiyiz. Bir dediğimiz iki edilmiyor. Sağlık ocağı için özellikle teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız" diye konuştu. Demircikara Muhtarı Ayşe Saraç ise bir sokağında yağmurların ardından su birikintisi oluştuğunu belirterek, “Onun dışındakiler zaten yapıldı. Her şeye çok güzel. Çok teşekkür ediyorum" dedi. Üçgen Mahalle Muhtarı Aynur Baycın ise mahallesinin asfaltının yenilendiğini belirterek “Daha ne isteyeyim. İnşallah, bundan sonra da çok güzel işler yapacağız" dedi.

KIRCAMİ REFERANDUMU

Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yeşilova Muhtarı Ahmet Akcan ise mahallesinin de bir parçası olduğu Kırcami bölgesinde 2 Ocak Pazar günü referandum gerçekleştirileceğini söyledi. Katılımın yüksek olması için bölge muhtarları olarak çalıştıklarını aktaran Akcan, “Kişisel olarak, hali hazır planlarının esaslarına sahip çıkararak planlama sürecine devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Aksi bir durumda zayiat artacak. Bundan hepimiz zarar göreceğiz. Bu açıdan 'Evet'in iyi olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

GIDA HAREKETİ

Aynı zamanda Antalya Ziraat Odası Başkanlığı görevini de sürdüren Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp ise belediyenin mısırla başlayıp buğdayla devam ettiği tarımsal üretim çalışmalarına dikkat çekti. Pandeminin gıdada kendi kendine yeterli bir ülke olmanın önemini bir kez daha ortaya çıkardığını dile getiren Alp, “Belediyemiz mısır ekti, un yaptı. Buğday ekti, bulgur yaptı. Türkiye'ye örnek bir çalışmayı hayata geçirdi" dedi. Balbey Mahalle Muhtarı Abdullah Uyaroğlu da mahallesinde yaşlılara düzenli olarak sıcak yemek geldiğini, ihtiyaç sahiplerine de kuru gıda ve yiyecek yardımları yapıldığını belirterek teşekkür etti.

FİYATLAR DÖRDE KATLANDI

Muhtarların konuşmalarının ardından Başkan Uysal, ocak ayında 400'üncü kilometre asfaltı dökeceklerini söyledi. Asfalt çalışmalarında doğalgaz ve diğer altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokakları tamamen kazıdıklarını ve sıfırdan yenileme çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Uysal, belediyenin aynı zamanda kendi asfalt üretim tesisine sahip olduğunu da hatırlattı. Başkan Uysal, “Ancak şu an asfalt ve hammadde fiyatları dörde katlandı. Bu fiyatlar olsaydı, 100 kilometreyi bulamazdık" dedi.

YASAL DEĞİL

Başkan Uysal, muhtarlardan gelen sorular üzerine, sokak hayvanlarının toplanıp barınaklara alınması gibi bir durumun yasal olarak mümkün olmadığını söyledi. Uysal, ilgili mevzuat çerçevesinde, belediyelerin sokak hayvanlarını kısırlaştırıp, aşılayıp ve tedavilerini gerçekleştirip yine alındığı noktaya bırakmakla yükümlü olduğunun altını çizdi.

YENİ YILI KUTLADI

Muratpaşa Belediyesi'nin yılın son Muhtarlar Meclisi toplantısı, muhtar eşleriyle birlikte Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın eşi Ümran Uysal'ın da katıldığı akşam yemeğiyle sona erdi. Akşam yemeğinde kabak kemane sanatçısı Uğur Önür sahne aldı. Başkan Uysal, gecenin sonunda herkesin yaklaşın yeni yılını kutladı.

MURATPASA BELEDIYESI, YILIN SON MUHTARLAR MECLISI'NI BIR OTELDE TOPLADI. UMIT UYSAL'IN BASKANLIK ETTIGI MECLISTE, BELEDIYE BASKAN YARDIMCILARI VE BIRIM MUDURLERI DE YER ALDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

MURATPASA BELEDIYESI, YILIN SON MUHTARLAR MECLISI'NI BIR OTELDE TOPLADI. UMIT UYSAL'IN BASKANLIK ETTIGI MECLISTE, BELEDIYE BASKAN YARDIMCILARI VE BIRIM MUDURLERI DE YER ALDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

 
Konyaaltı Belediyesi'nden ücretsiz tenis kortu
 
13 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konyaaltı Belediyesi'nden ücretsiz tenis kortu
KONYAALTI Belediyesi her yaştan vatandaşın yararlanabilmesi için ücretsiz kort imkanı sunuyor.
Jandarma restoranda sahte içki ele geçirdi
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma ekiplerinin alkollü içki satılan ...
Elektrikli sobadan çıkan yangın korkuttu
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde elektrikli sobadan çıktığı tahmin edilen ...
 
Antalya'da uyuşturucuya geçit yok
ANTALYA'da jandarma tatilcilerin yeni yıl etkinliklerini huzurlu ortamda ...
Korkuteli'de zincir marketler denetlendi
KORKUTELİ Tarım ve Orman İlçe Müdürü Selda Sert, Korkuteli Belediye Başkanı ...
Diskotekteki köpek balığı 'hassas' tür
PETA Almanya, Alanya'daki gece kulübünde akvaryumdaki siyah uçlu köpek ...
 
ANTİAD'ın 2022 yılı hedefleri
ANTALYA İş İnsanları Derneği (ANTİAD) Başkanı Ferhat Yıldız, 2022 yılı ...
Genç adam iş yeri önünde silahlı saldırıda öldürüldü
ANTALYA'da sebze ve meyve ticareti ile uğraşan Afer Ergün (30), iş yerinin ...
Amatör balıkçılar sahile hücum etti
ANTALYA'nın Demre ilçesinde, mendik balığı akını olduğunu duyanlar amatör ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva