Cezada indirim aileyi şoke etti
Cezada indirim aileyi şoke etti
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
7 Temmuz 2021 Çarşamba - 12:20

6 yaşındaki Narin, sevdiği köpeğin saldırısında yaralandı

AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde Narin Yüksel (6) ve ağabeyi Turan Yüksel (8), sevmeye çalıştıkları sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Turan Yüksel kaçmayı başarırken, köpek Narin Yüksel'i başı ve vücudunun çeşitli yerlerinden ısırdı.

6 yaşındaki Narin, sevdiği köpeğin saldırısında yaralandı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 5 Temmuz Pazartesi günü Stadyum Mahallesi 108. Deprem Blokları önünde meydana geldi. Murat ve Atiye Yüksel çiftinin kızı Narin ile ağabeyi Turan, sokakta oynarken bir köpek gördü. İki kardeşin sevmeye başladığı köpek bir anda Narin'e saldırdı. Küçük kızı altına alan köpek başını ve vücudunun çeşitli yerlerini ısırdı. Narin'in korkan ağabeyi ise kaçarak uzaklaştı. Köpeğin Narin'e saldırdığını gören Fadime Özdemir, hemen müdahale ederek hayvanı kovalayıp, küçük kızı kurtarmayı başardı. Küçük Narin ise yaşadığı korkuyla koşarak evine gitti. Anne ve babasının hemen Dinar Devlet Hastanesi'ne götürdüğü Narin Yüksel'in başına 6 dikiş atılırken, vücudunda oluşan yaralara da pansuman yapıldı. Dinar Belediyesi'ne bağlı Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri ise Narin'e saldıran köpeği yakalayarak, rehabilitasyon merkezine  götürdü.

'BAŞKA ÇOCUKLAR AĞLAMASIN'

Narin Yüksel'in annesi Atiye Yüksel, "Kızımın başını köpek ısırdı ve 6 dikiş atıldı. Bugün benim kızımın başına gelen başka bir çocuğun başına da gelebilirdi. Bu köpeklerin toplanmasını istiyoruz. Başka çocuklar ağlamasın" dedi.

'AĞABEYİM KAÇTI BEN KAÇAMADIM'

Olay nedeniyle büyük korku yaşayan Narin Yüksel ise "Köpeğin kafasını seviyorduk ağabeyim kaçtı ama ben kaçamadım. Sonra köpek beni ısırdı" diye konuştu.

Narin'i köpekten kurtaran Fadime Özdemir, "Bahçeyi suluyordum, kızın bağırma seslerini duydum. Hemen koşarak geldim, baktığımda çocuk köpeğin altındaydı. Köpek çocuğun kafasını ısırıyordu. Köpeği kovaladım, kız da koşup annesinin yanına gitti" dedi.

ÇOCUĞU KURTARMAK İÇİN CAM SİNEKLİĞİNİ FIRLATTI

Evinin camından Narin Yüksel'i kurtarmak için bağıran ve cam sinekliğini köpeğin üzerine doğru atan Gülsüm Şeker de şöyle dedi:

"Kayınvalidemlerdeydim ve akşam üzeriydi. Köpek havlamasını duyduk ama köpeklerin birbirine saldırdığını düşündük önce. Sonrasında çocuğun sesini duyunca cama çıktık. Fadime Teyze müdahale etti ben de müdahale ettim yukardan ama başka türlü çocuğu kurtarma şansımız yoktu. Ben aşağı inene kadar çok geç olacaktı ama yukarıdan camın sinekliğiyle ve bağırarak köpeği çocuğun üzerinden uzaklaştırdık. Çocuk zaten ondan sonra ailesinin yanına koşarak, oradan uzaklaştı" diye konuştu.

AFYONKARAHISAR'IN DINAR ILCESINDE NARIN YUKSEL (6) VE AGABEYI TURAN YUKSEL (8), SEVMEYE CALISTIKLARI SOKAK KOPEGININ SALDIRISINA UGRADI. TURAN YUKSEL KACMAYI BASARIRKEN, KOPEK NARIN YUKSEL'I BASI VE VUCUDUNUN CESITLI YERLERINDEN ISIRDI. BASINA 6 DIKIS ATILAN, VUCUDUNDA ISIRIK IZLERI BULUNAN KUCUK KIZ TEDAVI EDILDI.(FOTO:DINAR-DHA)

AFYONKARAHISAR'IN DINAR ILCESINDE NARIN YUKSEL (6) VE AGABEYI TURAN YUKSEL (8), SEVMEYE CALISTIKLARI SOKAK KOPEGININ SALDIRISINA UGRADI. TURAN YUKSEL KACMAYI BASARIRKEN, KOPEK NARIN YUKSEL'I BASI VE VUCUDUNUN CESITLI YERLERINDEN ISIRDI. BASINA 6 DIKIS ATILAN, VUCUDUNDA ISIRIK IZLERI BULUNAN KUCUK KIZ TEDAVI EDILDI. KOPEK ISE BELEDIYE EKIPLERI TARAFINDAN REHABILITASYON MERKEZINE GOTURULDU.(FOTO:DINAR-DHA)

AFYONKARAHISAR'IN DINAR ILCESINDE NARIN YUKSEL (6) VE AGABEYI TURAN YUKSEL (8), SEVMEYE CALISTIKLARI SOKAK KOPEGININ SALDIRISINA UGRADI. TURAN YUKSEL KACMAYI BASARIRKEN, KOPEK NARIN YUKSEL'I BASI VE VUCUDUNUN CESITLI YERLERINDEN ISIRDI. BASINA 6 DIKIS ATILAN, VUCUDUNDA ISIRIK IZLERI BULUNAN KUCUK KIZ TEDAVI EDILDI. KOPEK ISE BELEDIYE EKIPLERI TARAFINDAN REHABILITASYON MERKEZINE GOTURULDU.(OLAY YERI) (FOTO:TAHSIN BAYTAR/DINAR-DHA)

AFYONKARAHISAR'IN DINAR ILCESINDE NARIN YUKSEL (ORTADA) VE AGABEYI TURAN YUKSEL (SOLDA), SEVMEYE CALISTIKLARI SOKAK KOPEGININ SALDIRISINA UGRADI. TURAN YUKSEL KACMAYI BASARIRKEN, KOPEK NARIN YUKSEL'I BASI VE VUCUDUNUN CESITLI YERLERINDEN ISIRDI. BASINA 6 DIKIS ATILAN, VUCUDUNDA ISIRIK IZLERI BULUNAN KUCUK KIZ TEDAVI EDILDI. NARIN'I KOPEKTEN KURTARAN FADIME OZDEMIR , OLAY ANINI ANLATTI. (FOTO:TAHSIN BAYTAR/DINAR-DHA)

AFYONKARAHISAR'IN DINAR ILCESINDE NARIN YUKSEL (ORTADA) VE AGABEYI TURAN YUKSEL (SOLDA), SEVMEYE CALISTIKLARI SOKAK KOPEGININ SALDIRISINA UGRADI. TURAN YUKSEL KACMAYI BASARIRKEN, KOPEK NARIN YUKSEL'I BASI VE VUCUDUNUN CESITLI YERLERINDEN ISIRDI. BASINA 6 DIKIS ATILAN, VUCUDUNDA ISIRIK IZLERI BULUNAN KUCUK KIZ TEDAVI EDILDI. ANNE ATIYE YUKSEL (KIZI NARIN VE OGLU TURAN ILE), KOPEKLERIN TOPLANMASINI ISTEDI.  (FOTO:TAHSIN BAYTAR/DINAR-DHA)

AFYONKARAHISAR'IN DINAR ILCESINDE NARIN YUKSEL (SOLDAN IKINCI) VE AGABEYI TURAN YUKSEL (SOL BASTA), SEVMEYE CALISTIKLARI SOKAK KOPEGININ SALDIRISINA UGRADI. TURAN YUKSEL KACMAYI BASARIRKEN, KOPEK NARIN YUKSEL'I BASI VE VUCUDUNUN CESITLI YERLERINDEN ISIRDI. BASINA 6 DIKIS ATILAN, VUCUDUNDA ISIRIK IZLERI BULUNAN KUCUK KIZ TEDAVI EDILDI. KOPEK ISE BELEDIYE EKIPLERI TARAFINDAN REHABILITASYON MERKEZINE GOTURULDU. EVININ CAMINDAN NARIN YUKSEL'I KURTARMAK ICIN BAGIRAN VE CAM SINEKLIGINI KOPEGIN UZERINE DOGRU ATAN GULSUM SEKER (SAGDAN IKINCI), OLAYI ANLATTI.(FOTO:TAHSIN BAYTAR/DINAR-DHA)

Tahsin BAYTAR/DİNAR (Afyonkarahisar), (DHA)

 
Sakarya'daki başsız cesetler 2 İranlıya ait
 
Ceviz reçelinin daldan sofraya 40 günlük yolculuğu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Afyonkarahisar emniyetine Temiz asaleten atandı
RESMİ Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararına göre Afyonkarahisar ...
Park halindeki otomobil yandı
AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde park halindeki otomobil çıkan yangında hasar gördü.
Hocalar'da kadınlara arıcılık kursu
AFYONKARAHİSAR'ın Hocalar ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ...
 
TIR devrildi: 1 yaralı
AFYONKARAHİSAR'da talaş taşıyan TIR'ın devrildiği kazada sürücü yaralandı.
AFJET Afyonspor, kaleci Olgun ile anlaştı
AFJET Afyonspor önceki sezon Tuzlaspor, geride kalan sezonda da Kocaelispor ...
Şehit annesi toprağa verildi
TEDAVİ gördüğü hastanede yaşamını yitiren Şehit Jandarma Astsubay Çavuş ...
 
Afyonkarahisar'ın vazgeçilmez lezzeti: Ekmek kadayıfı
AFYONKARAHİSAR'ın vazgeçilmez lezzetlerinden kaymaklı ekmek kadayıfı kent ...
Pelüş oyuncaktan uyuşturucu çıktı
AFYONKARAHİSAR İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin operasyonunda pelüş oyuncak ...
Bolvadin'de bıçaklı kavga: 2 yaralı
AFYONKARAHİSAR'ın Bolvadin ilçesinde bıçaklı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva