GSF'den 'kadın' konulu sergi
GSF'den 'kadın' konulu sergi
Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
24 Kasım 2021 Çarşamba - 13:44

7 çocuk annesi eşini öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet

ANTALYA'nın Serik ilçesinde, kızının düğünü için barışan eşi 7 çocuk annesi Dudu Çağın'ı (40) bıçaklayarak öldüren Metin Çağın (41), ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

7 çocuk annesi eşini öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Serik'te 7 çocuk annesi Dudu Çağın, şiddet gördüğü için babasının evine yerleşip, uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi Metin Çağın ile 9 ayın ardından kızının düğünü için 16 Ağustos 2020'de barıştı. Bir gün sonra yapılan düğünün ardından Metin Çağın, 'Sürpriz yapacağım' diyerek Dudu Çağın'ı terk ettiği eve çağırdı. Çift, Merkez Mahallesi 2100 Sokak'ta 18 Ağustos günü saat 18.00 sıralarında buluştu. Kıskançlık yüzünden çıkan tartışmada Metin Çağın, Dudu Çağın'ı boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayıp, öldürdü. Metin Çağın, olayın ardından babası Hüseyin Çağın'ı telefonla arayıp, "Hakkınızı helal edin" dedikten sonra kaçtı.

KOMŞUSU TANIYIP, İHBAR ETTİ

Metin Çağın, iki gün sonra, Antalya- Serik kara yolunun Cumalı mevkiinde otostop çekerken komşuları tarafından fark edilip, polise ihbar etmesiyle yakalandı. Tutuklanan Çağın hakkında Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürmek' suçundan dava açıldı. Karar duruşmasında Metin Çağın, ağırlaştırılmış ömür boyu hapisle cezalandırıldı.

'KARAR AZ DA OLSA YÜREĞİMİZE SU SERPTİ'

Dudu Çağın'ın ailesi, '25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' öncesi Metin Çağın'ın cezasını buruk sevinçle karşıladı. Baba Durmuş Kara, "Az da olsa yüreğimize su serpildi. Biz bunun elinden çok çektik. 7 çocuğu var, 2'si evli, 5'i benim yanımda kalıyor. Onları okutuyorum. Elimden geldiğince de okutacağım. Onlarla vakit geçiriyorum. Gerçekten zor bir durum Allah kimsenin başına vermesin. Her gün onun acısını çekip ağlıyoruz" diye konuştu.

KIZI İÇİN BAŞLADIĞI EVİ TORUNLARI İÇİN TAMAMLAYACAK

Dudu Çağın'ın ölümünden önce kızı için bahçeye yeni ev yapmaya başladıklarını anlatan Kara, "Bir odasını yaptık burada yaşamaya başlamıştı. Evi tamamlamak nasip olmadı. Çocukları için evi tamamlamak istiyoruz" dedi.

'BAŞKA KIZLAR ÖLMESİN'

Kızının fotoğrafına sarılıp ağlayan Şerife Kara ise üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi:

"Kadın şiddetine bir çare bulunsun. Kızım öldüğü günden bu yana ben tükendim. 7 çocuk annesi kızıma yapmadığını bırakmadı, vahşice öldürdü. Doyamadım çocuğuma. Ben artık kucağıma fotoğrafını alıyorum. Bana 7 yetim bıraktı. 2'si gelin oldu. Benim kızım 1 gün önce kızının düğününü yaptı. 9 ay ayrı durdu. Biz birleşsinler istedik ama çocuğum 'Birleşmeyelim anne, 9 aydır yüzüm gülüyor' dedi. Benim çocuğumu sevmiyormuş, katili oldu. Çocuğum gün yüzü görmedi o da dünya ışığı görmesin."

KIZININ DÜĞÜNÜNÜ GÖRDÜ, TORUNUNU GÖRMEK NASİP OLMADI

Dudu Çağın'ın ölmeden 2 gün önce düğünü yapılan kızı Emine Çağın, 6 aylık bebeği Songül'ü kucağına alıp, "Beni evlendirdi düğünümü gördü ama torununu görmek nasip olmadı" dedi.

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE, KIZININ DUGUNU ICIN BARISAN ESI 7 COCUK ANNESI DUDU CAGIN'I (40) BICAKLAYARAK OLDURDUKTEN SONRA KACAN VE YOL KENARINDA OTOSTOP CEKERKEN KOMSUSUNUN IHBARIYLA YAKALANAN METIN CAGIN (41), AGIRLASTIRILMIS OMUR BOYU HAPISLE CEZALANDIRILDI. DUDU CAGIN'IN AILESI, 25 KASIM KADINA YONELIK SIDDETE KARSI ULUSLARARASI MUCADELE GUNU ONCESINDE KIZINI OLDUREN METIN CAGIN'IN CEZASINI BURUK SEVINCLE KARSILADI. (BABA DURMUS KARA - ANNE SERIFE KARA) (FOTO:NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE, KIZININ DUGUNU ICIN BARISAN ESI 7 COCUK ANNESI DUDU CAGIN'I (40) BICAKLAYARAK OLDURDUKTEN SONRA KACAN VE YOL KENARINDA OTOSTOP CEKERKEN KOMSUSUNUN IHBARIYLA YAKALANAN METIN CAGIN (41), AGIRLASTIRILMIS OMUR BOYU HAPISLE CEZALANDIRILDI. DUDU CAGIN'IN AILESI, 25 KASIM KADINA YONELIK SIDDETE KARSI ULUSLARARASI MUCADELE GUNU ONCESINDE KIZINI OLDUREN METIN CAGIN'IN CEZASINI BURUK SEVINCLE KARSILADI. (ANNE SERIFE KARA) (FOTO:NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE, KIZININ DUGUNU ICIN BARISAN ESI 7 COCUK ANNESI DUDU CAGIN'I (40) BICAKLAYARAK OLDURDUKTEN SONRA KACAN VE YOL KENARINDA OTOSTOP CEKERKEN KOMSUSUNUN IHBARIYLA YAKALANAN METIN CAGIN (41), AGIRLASTIRILMIS OMUR BOYU HAPISLE CEZALANDIRILDI. DUDU CAGIN'IN AILESI, 25 KASIM KADINA YONELIK SIDDETE KARSI ULUSLARARASI MUCADELE GUNU ONCESINDE KIZINI OLDUREN METIN CAGIN'IN CEZASINI BURUK SEVINCLE KARSILADI. (BABA DURMUS KARA - ANNE SERIFE KARA VE DUDU CAGIN'IN COCUKLARI) (FOTO:NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE, KIZININ DUGUNU ICIN BARISAN ESI 7 COCUK ANNESI DUDU CAGIN'I (FOTODAKI) BICAKLAYARAK OLDURDUKTEN SONRA KACAN VE YOL KENARINDA OTOSTOP CEKERKEN KOMSUSUNUN IHBARIYLA YAKALANAN METIN CAGIN (41), AGIRLASTIRILMIS OMUR BOYU HAPISLE CEZALANDIRILDI. DUDU CAGIN'IN AILESI, 25 KASIM KADINA YONELIK SIDDETE KARSI ULUSLARARASI MUCADELE GUNU ONCESINDE KIZINI OLDUREN METIN CAGIN'IN CEZASINI BURUK SEVINCLE KARSILADI. (FOTO:SERIK-DHA)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE, KIZININ DUGUNU ICIN BARISAN ESI 7 COCUK ANNESI DUDU CAGIN'I (40) BICAKLAYARAK OLDURDUKTEN SONRA KACAN VE YOL KENARINDA OTOSTOP CEKERKEN KOMSUSUNUN IHBARIYLA YAKALANAN METIN CAGIN (FOTODAKI), AGIRLASTIRILMIS OMUR BOYU HAPISLE CEZALANDIRILDI. DUDU CAGIN'IN AILESI, 25 KASIM KADINA YONELIK SIDDETE KARSI ULUSLARARASI MUCADELE GUNU ONCESINDE KIZINI OLDUREN METIN CAGIN'IN CEZASINI BURUK SEVINCLE KARSILADI. (FOTO:SERIK-DHA)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE, KIZININ DUGUNU ICIN BARISAN ESI 7 COCUK ANNESI DUDU CAGIN'I (ESI ILE) BICAKLAYARAK OLDURDUKTEN SONRA KACAN VE YOL KENARINDA OTOSTOP CEKERKEN KOMSUSUNUN IHBARIYLA YAKALANAN METIN CAGIN (41), AGIRLASTIRILMIS OMUR BOYU HAPISLE CEZALANDIRILDI. DUDU CAGIN'IN AILESI, 25 KASIM KADINA YONELIK SIDDETE KARSI ULUSLARARASI MUCADELE GUNU ONCESINDE KIZINI OLDUREN METIN CAGIN'IN CEZASINI BURUK SEVINCLE KARSILADI. (FOTO:SERIK-DHA)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE, KIZININ DUGUNU ICIN BARISAN ESI 7 COCUK ANNESI DUDU CAGIN'I (ESI ILE) BICAKLAYARAK OLDURDUKTEN SONRA KACAN VE YOL KENARINDA OTOSTOP CEKERKEN KOMSUSUNUN IHBARIYLA YAKALANAN METIN CAGIN (41), AGIRLASTIRILMIS OMUR BOYU HAPISLE CEZALANDIRILDI. DUDU CAGIN'IN AILESI, 25 KASIM KADINA YONELIK SIDDETE KARSI ULUSLARARASI MUCADELE GUNU ONCESINDE KIZINI OLDUREN METIN CAGIN'IN CEZASINI BURUK SEVINCLE KARSILADI. (FOTO:SERIK-DHA)

Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA)

 
Polis memurunu şehit eden hükümlü 11 yıl sonra yakalandı
 
3 üniversite değiştiren engelli öğretmen Serap: Cehaletle savaşıyorum
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vali Yazıcı, AHENK Projesi'ni OSB'de anlattı
ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, 'Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma' ...
Yunus Emre'nin vefatının 700. yıl dönümüne özel konser
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi, 27 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00'de ...
Kumluca'da motosiklet hırsızlığı zanlısı yakalandı
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde 10 gün önce yaşanan motosiklet hırsızlığını ...
 
Serik'te kaçak kazı baskını: 3 gözaltı
ANTALYA'nın Serik ilçesinde kaçak kazı yapan 3 şüpheliyi jandarma suçüstü yakaladı.
Antalya Büyükşehir 2 deniz otobüsünü ihale ile satışa çıkardı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Menderes Türel’in ilk döneminde satın alınan, ...
'Demre Ekmek' 125 kuruş
DEMRE Belediyesi, hayırseverlerin desteğiyle açılan fırında 'Demre Ekmek' ...
 
İstanbul ve Antalya'da nargile tütünü operasyonu: 11 gözaltı
İSTANBUL ve Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 11 şüpheli ...
Polis, okul servis araçlarını ve sürücüleri denetledi
ANTALYA'nın Kemer ilçesinde trafik polisleri okul servislerinde denetim yaptı.
Şampiyonluk kupası sahibini buldu
24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Korkuteli İlçe Milli ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva