Antalyalı esnaftan öğrenciye bedava döner
Antalyalı esnaftan öğrenciye bedava döner
Egeli genç modacıların tasarımları
Egeli genç modacıların tasarımları
İranlı kadınların mücadelesi heykele dönüştü
İranlı kadınların mücadelesi heykele dönüştü
Akdeniz Üniversitesi'nden İsrail'e kınama
Akdeniz Üniversitesi'nden İsrail'e kınama
26 Nisan 2012 Perşembe - 15:18

7 meclis üyesinden Akaydın’a cevap

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın ‘Mürit’ olarak nitelediği 7 CHP’li meclis üyesi basın toplantısı yaptı. Grup adına Erdem Armen bir basın açıklaması okudu. Açıklama aynen şöyle:

7 meclis üyesinden Akaydın’a cevap
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

“Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. AKAYDIN; önce Kemer İlçe Kongresindeki konuşmaları, SKYTÜRK ve HABERTÜRK televizyonlarında yaptığı açıklamalar,  devamında Aksu ve Döşemealtı İlçe Kongrelerinde dile getirdiği hususlar ve daha sonra, Hürriyet Akdeniz ile yaptığı söyleşisiyle, büyük ölçüde bizleri hedef alan açıklamalarda bulunmuştur.
 
Akaydın’ın; “ Vicdan sahibi MHP’li ve AKP’li meclis üyeleri sayesinde belediye başkanlığımı sürdürebiliyorum. Sözleriyle, CHP meclis grubu olarak bizleri suçlamasını üzüntüyle karşıladığımızı belirtmek ve gerçekleri, değerli halkımızla paylaşmak istiyoruz.
Soru : Sn.Akaydın Diyor ki: 3 yıldır sürekli engellendim, destek görmedim.
Cevap : AKP grubunun ret oylarına karşın, 3 yıl içerisinde toplam 150 milyon TL. ye varan borçlanma yetkisi verilmesinde,
Belediye mülklerinin satışı ve gelir elde edilmesi amacıyla 100 milyon TL.’ye yakın kaynak yaratan, encümen kararlarının alınmasında,
Kırcami ve Çakırların imar planlarının tüm oylamalarında,
Bana kırmızı otobüs aldırmıyorlar dediği 40 kırmızı otobüsün alınmasında,
CHP grubu olarak tam desteğimizi kendisine verirken, aynı AKP grubu bu desteği Sn. Akaydın’dan neden esirgemiştir.
Yine; Sn. Akaydın’ın büyük bir hararetle Ulaşım A.Ş. ye verilmesini istediği Halk Kart’ın meclis oylamasında, AKP ret, kendi ekibimle çalışmak istiyorum dediği ekip arkadaşları ile, büyük desteklerini gördüğünü belirttiği MHP grubu neden çekimser oy kullanma gereğini duymuştur merak konusudur?
Bu güne kadar hemen her konuşmasında AKP tarafından engelleniyorum, 226 parseli, Atatürk Parkını, Asfalt Plent tesislerini, Mezarlık alanını, Sarısu’yu,Konyaaltı Plajlarını ve daha bir çok tahsisi elimden aldılar, AKP bütün yatırımlarıma engel oluyor, meclisteki tüm AKP’lilere sesleniyorum, gereğini niye yapmıyorsunuz  diye feryat ettiğini unutan Sn. Akaydın, ekibimle çalışmama izin vermiyorlar bahanesiyle, son belediye encümeni seçimleri ve komisyon seçimlerindeki AKP’nin örtülü desteğine bakarak, tüm bu yaşadıklarını bir kalemde silerek, gerçekleri kamuoyundan saklayabileceğini mi sanıyor.
Soru : Kendi ekibimle çalışmama izin vermediler.
Cevap: Sn.Akaydın, Encümende kimlerle çalışmak istemişte olmamıştır?
Mustafa Yılmaz, Baki Çelik, Recep Tokgöz, Deniz Filiz ve Turgay Genç ile çalışmak istemiş, ancak bu kişilerden Mustafa Yılmaz’ın 2011 yılından beri, Baki Çelik’in de 3 yıldır, encümende görev aldıklarını söylememektedir. Ayrıca, Başkanlığını yaptığı encümenin, 5 atanmış bürokratını da kendi seçen bu sebeple de zaten encümen çoğunluğunu elinde bulunduran Sn. Akaydın, acaba neyi ve nereleri gözlerden uzakta tutmak istemektedir, anlaşılamamaktadır.
İmar Komisyonunda: Deniz Filiz, Kadir Alkış, Turgay Genç ve Mustafa Yılmaz ile çalışmak istediğini söylemektedir. Ancak Deniz Filiz ve Turgay Genç’in 3 yıldır, Kadir Alkış’ın da 2011 yılından beri imar komisyonunda çalıştığını, niye dikkatlerden kaçırmaktadır.
Bütçe Komisyonunda : Kadir Alkış, Deniz Filiz, Turgay Genç ve Baki Çelik’in olmasını istemiş olsa da, 2009 yılında Mustafa Yılmaz ve Recep Tokgöz’ün, 2010 yılında Turgay Genç’in, 2011 yılından itibaren de Deniz Filiz ve Kadir Alkış’ın bu komisyonda görev almış oldukları niye ifade edilmemektedir.
Sn.Akaydın, egosu şişkin, hırsları akıllarından önde giden belediye başkanları benzetmesi ile suçlamalarda bulunurken, encümen ve farklı komisyon kararlarına dönük uyarılarımızda neden, ‘’ ben böyle istiyorum, böyle olacak ‘’ dediğini unutmaktadır.
Parti grup kararları dışında hareket etmek, ancak yasal olmayan kararlar karşısında geçerlidir. CHP tüzüğüne göre İl Başkanı, Büyükşehir Belediyesi de dahil tüm çalışma gruplarının Grup Başkanı sıfatını taşır.Hal böyle iken Sn. Akaydın’ın, il başkanını tanımadığını, kendisini yok saydığını söylemesi, büyük bir çoğunlukla halkımızın teveccühünü kazanmış Belediye Başkanlarımıza ağza alınmayacak sözlersarfetmesi, CHP Büyükşehir Meclis üyeleri olan bizleri de unutmayarak;
‘’ BENİM BU İNSANLARLA POLİTİKA YAPTIĞIM SÜRECE MÜCADELEM SÜRECEK, PARTİ AKLINI BAŞINA ALMALI, BUNDAN SONRA MURATPAŞA VE KONYAALTI ENGELLEME NASIL OLUR GÖRECEK, BEN BUNLARIN YÜZÜNE BAKACAĞIMA KÖY EVİMDE İNEKLERİN, SIĞIRLARIN SURATINA BAKAR DAHA MUTLU YAŞARIM ‘’ diyebilen Akaydın, ağzından çıkan sözlerin farkında mı?Edep anlayışınıKAMU OYUMUZUN takdirine bırakıyoruz.
2 arkadaşımıza ( kendi hukuki başvuru hakları saklı kalmak kaydıyla) tehdit ve şantaj yaparak ve Genel Başkan Yardımcımız Sn.Gürsel Tekin’in uyarılarına ‘’ Yapılan uyarı umrumda değil, ben çocuğum sanki ağzıma biber sürecek ‘’ diyen Akaydın; bizleri yaraladığı yetmiyormuş gibi, parti bütünlüğü anlayışını da, yerlerde süründüren bu tutumuyla, hangi amaçlara hizmet etmek istediğini de açıklamalıdır.
Sn. Akaydın; CHP gibi temelleri demokratik anlayışa dayalı bir partide bulunduğunu unutmaktadır. Vesayetçi, parazit, asalak ve biat kültürü içerisinde olmakla suçladığı biz ve diğer partililerimizin, Sn. Akaydın’dan artık bir özür beklentisi de yoktur.
Sn. Akaydın, boğazın kaç düğüm olduğunu unutarak söz söylemeyi ‘’ benim ağzım iyi laf yapar ‘’ diye değerlendire dursun, sığ siyasi hesaplarına dönük tutumuyla gerçeklerden kaçamayacaktır. Ona göre artık silahlar çekilmiş, bize göre ise testi kırılmıştır. Takke düştükten sonra görülecek olan; Akaydın’ın hangi amaca hizmet ettiği, bilinmeyenler ve gün yüzüne çıkacaklardır.
Gerçekleri saptırma gayreti içerisinde saldırmadık kişi bırakmayan Akaydın’a tavsiyede bulunmanın bir yararı da olmayacaktır. Çünkü, her şeyin en iyisini o bilmektedir. Ona göre belediye başkanları, meclis üyeleri, il ve bazı ilçe başkanları, milletvekilleri ve eski genel başkanı dahil daha birçok kişi nefretle anılması gereken insanlardır, ancak bir tek kendisine saygı duyulmalıdır. Bu kadar insanı acımasız ve haksız eleştirileri ile karşısına alan bir belediye başkanı nasıl başarılı olabilir ki?
SÖZÜM ONA AKAYDIN’I SAYIN GENEL BAŞKANA ŞİKAYETE GİDİLMİŞTİR.
Sn. Akaydın Kemer toplantısında bizlere mürit, parazit, asalak sıfatlarını yakıştırmış ve beni çalıştırmıyorlar diye tümümüze suçlamalarda bulunmuştur. Bunun üzerine bizim bu tariflenen kalıplar içinde olmadığımız, aksine Akaydın’ın yasal çerçevede olmak koşuluyla her önerisine destek olduğumuzu anlatmak üzere, İl Başkanlığımızca alınan randevu üzerine Ankara’ya gidilmiştir.
Sayın Genel Başkanımızın Antalya’ya yönelik ilgileri bilinirken, hakkımızda engelleme teorileri üretilen biz meclis üyelerini kabul ederek gösterdiği dinleme takdirlerinin dahi, Sn. Akaydın’ın, “onlar şikayete gittiler mantığıyla izah etmesini”, kendi anlayışıyla özdeşik bir tutum olarak görüyoruz.
Partimizin en üst makamı olan Sayın Genel Başkanımızın, şikayet dinleme amacıyla bizleri kabul ettiğini düşünmek ve bu kadar yoğun programları içerisinde, ayırdığı 1 saat boyunca, yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler aldığını görememek, Sn. Akaydın mantığıyla ancak bu şekilde izah edilebilir.
AKAYDIN DİYOR Kİ, “ KONYAALTI’DA, MURATPAŞA’DA ANTALYA’NIN ÇANKAYA’SI, MARİFET DEĞİL Kİ SEÇİLMEK”
İnsana sormazlar mı? Madem burası Ankara’nın Çankaya’sı da, 2009 yerel seçimlerinde Muratpaşa’da Sn. Evcilmen % 58 ile 123.000 oy alırken, Sn. Akaydın neden % 51 ile 110.000 oy almıştır.
Yine Konyaaltı’nda Sn. Muhittin Böcek % 66 oy alırken, Sn. Akaydın niye % 54 oyda kalmıştır. Muratpaşa ve Konyaaltı’ndaki CHP seçmeninin, kişiler söz konusu olduğunda tercihlerini nasıl kullandıklarının çok açık bir göstergesi olan bu rakamları, Sn.Akaydın elbette yeni öğrenmemektedir. İnsanları küçültmek ve küçümsemek, yaşam tarzınız olabilir, ancak o insanların yıllardır gönül bağı kurduğu binlerce insana söz söyleme noktasında erdemli hareket etmek ise, insanlara özgü bir davranış biçimidir.  
AKAYDIN DİYOR Kİ: BUNDAN SONRA MURATPAŞA VE KONYAALTINDA ENGELLEME NASIL OLUYORMUŞ GÖRECEKLER”
Bunlar bir Büyükşehir belediye başkanının ağzına yakışan sözler değildir. Cezalandırmayı niyetlendiğiniz kişilerin olması sizin bir tercihiniz olabilir. Ancak, Muratpaşa’yı ve Konyaaltı’nı, yani halka hizmeti engelleme tercihinizin önünde, ‘’ Halep ordaysa Arşın burada ‘’ diyecek, kale gibi bir anlayışın da bulunduğunu, kendisine hatırlatmak isteriz. 
SAYIN DENİZ BAYKAL’ın OLAYLARA KARIŞTIRILMASI
Bu tam anlamıyla bir talihsizliktir. Her toplantıda ben partimin iç işlerini basın önünde konuşmam, tartışmam diyen Sn. Akaydın’ın unutmamalıdır ki; Belediye Meclis toplantılarında asıl olan alınacak kararlarla, Antalya halkının yaşamlarının kolaylaştırılması, kentin çağdaşlaştırılmasıdır. Bunları yaparken de; hukuka uygunluk, öncelikler, verimlilik ve kente yararları ilkeleri vazgeçilmezdir.
 
Sn. Akaydın tüm bunları unutarak, hizmetlerin aksamaması adına yaptığımız bir çok uyarıya rağmen, ısrarla uyguladığı ve nihayetinde yargıdan dönen konulara dönük bir gündem saptırması mı amaçlamaktadır.
 
Burada konumuz Sn. Deniz Baykal değildir. Niye kendisinin meclis gündemine taşıdığı konuları tartışmak, tartıştırmak ve en doğru kararı üretmek yerine, olayları çarpıtarak, daha doğru bir deyişle gündem saptırarak kendini haklı göstermeye çalışmaktadır. Ağzının iyi laf yaptığını söyleyen Akaydın’ın, elbette buna da bir cevabı olmalıdır. 
 
Çok değerli hemşerilerimiz bilmelidir ki; bu açıklamalar içimiz parçalanarak yapılmaktadır. Geçen 1 hafta içinde, Sn. Akaydın’ın, CHP’ye ve Antalya’ya zarar veren bu gündem saptırıcı konuşmalarından acaba vazgeçer mi düşüncesini taşıdık. Ama belli ki onun susmaya niyeti yok, başka hedefleri var ve bunlara ulaşmaya çalışmakta ve hedefleri için her şeyi mübah saymakta.
Açıklamalarında bizleri çok ağır ithamlarla hedef alması ve  parti disiplini içerisindeki suskunluğumuzun yanlış değerlendirilmeye başlanılması üzerine, kamuoyunun doğru bilgilenmesi adına bu basın açıklamasını yapmak zorunda kaldık. Bizlere yaptığı ağza alınamayacak hakaretlere tek cümleyle ‘’KEM SÖZ SAHİBİNE AİTTİR” yanıtını veriyoruz
Yatsıya kadar yanacak mum ile değil, CHP’nin sönmeyen ışığıyla değerli halkımızın bilgilerine saygılarımızla sunarız.                                                                            26.04.2012
                                                                                      
CHP ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ
Erdem ARMEN           Hasan Gürsel KARABAYIR          Mustafa KARAMAN
 
                                 Deniz Fırat BUDAK               Hüseyin KAZANCI   
     
                                 Edip Kemal BAHADIR        Mehmet Remzi SADİ 
 
 
 
 

 
Kocanın eşini bıçakladığı anı kamerada
 
Libya 19 milyarlık yatırımda aslan payını Türkiye'ye ayırdı
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Nankör Olmamak 16 Mayıs 2012 Çarşamba 22:30

Ne var arkadaşlar Özer Ülken Deniz Baykalın adayısıysa.Ne mutlu Özer Ülkene ,Deniz Baykal gibi bir onurlu, şerefli bir Genel Başkanın desteğini alabilmiş.Sayın Kılıçdaroğlu da Özer Ülkeni destekliyor.Ne mutlu Özer Ülkene!Peki Deniz Baykal kim!Ne var yani Özer Beyi destekliyorsa!O CHP nin 12 eylülden sonraki kurucu genel başkanı değilmi?O yiğit adam eğer boyun eğseydi bu ülkede çoktan Başbakan olurdu..Bizler CHP nin çatısında şu an siyaset yapıyorsak ona borçluyuz.O nedenle nankör haddini,kendini bilmez ,hadsiz,vefasız olmamak gerek.Vefasızlık diz boyu olmamalıdır.Ahde vefa diye bir şey vardır Ey Sevgili Gerçek CHP liler!Deniz Baykal dan ,"Önce ve Öncü Örgüt "Bilincini önde tutan Özer Ülken den intikam almak için uğraşanlar bu partiye hiçbir şey veremez.Gerçek CHP liler de bu tip kinci kendini bilmezlere sahip çıkmayacaktır.Aman sakın kimse İl Başkanlığına aday olan arkadaşlara bu lafı ettiğimi sanmasın.Onların da herbiri şerefli onurlu CHP lilerdir ve hepsini medeni cesaretleri için ve böyle bir bayrak yarışına soyundukları için yürekten kutluyor,başarılar diliyorum.Ama her kim kin için,intikam için,şahsı için siyaset yapıyorsa bunun da ayırt edilmesi gerektiğini net bir şekilde söylüyorum.Antalya Yiğitlerine ve Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkacaktır.Ben buna inanıyorum.

Yorumu oyla      4      3  
30 Nisan 2012 Pazartesi 22:51

yaparsa hoca yapar...chpyi paramparça etti hoca

Yorumu oyla      4      3  
27 Nisan 2012 Cuma 20:46

sizi gidi baykalcılar sizi..herkes için CHP artık

Yorumu oyla      7      9  
c h p muratpaşa 27 Nisan 2012 Cuma 20:39

yazıklar olsun sizlere kimi kime şikayet ediyorsunuz..bu dönem encümen olamayınca ne yapacagınızı şaşırdınız..muratpaşanın kadrolu meclis üyelerisiniz açın partinin önünüde meclis üyeliklerinde yeni yüzler görelim

Yorumu oyla      7      5  
salih 27 Nisan 2012 Cuma 16:41

işin güzel tarafı da ne biliyormusunuz ? Kendi kendilerini yiyorlar...

Yorumu oyla      6      3  
mesude değer 27 Nisan 2012 Cuma 11:13

bunların hangisi partili acaba.değnekçi bunlar kendi iradeleri ile hangi kararı almışlar...

Yorumu oyla      6      6  
parti üyesi 27 Nisan 2012 Cuma 08:53

mürit bunlar mürit

Yorumu oyla      12      7  
alma mazlumun ahını 26 Nisan 2012 Perşembe 23:08

işte bu yüzden bu millet size iktidarı vermiyor işiniz gücünüz kavga hizmet için kavga edeceğinize ikbal ve istikbaliniz için kavga ediyorsunuz devam edin antalyada belediyeyi birdaha asla alamazsınız siz kendi kendinize kavgaya devam edin beyler belediyeyi bitirdiniz hoca efendinin üniversitden getirdiği adamlarla el ele verdiniz hizmet adına birşey yok sadece kayırma besleme aktarma kavga allahın parmağı yokki

Yorumu oyla      7      3  
26 Nisan 2012 Perşembe 23:01

SİZİ DİNLEYİNCE KENDİ KENDİME GÜLDÜM ŞU İSİMLERE BAKIYORUM BİR KAÇINIZI TANIYORUM ŞAHSEN HAKETMEDİĞİNİZ MEVKİLERE HAKETMEDİĞİNİZ ŞEKİLDE BİRİLERİ TARAFINDAN GETİRİLİRSENİZ AMACINIZ HİZMET DEĞİL MENFAAT OLUR BİRİLERİNİN ADAMI OLACAĞINIZA ANTALYALI OLMAYI BECEREBİLSEYDİNİZ BUGUN BUNLAR YAŞANMAZDI SAYIN AKAYDINI ALLAYA PULLAYA BU PARTİNİN BELEDİYE BAŞKANI SİZ YAPMADINIZMI SAYIN REMZİ SADİ ÖNCE MURATPAŞADA ŞUBE MÜDÜRÜ İDİ ORDAN SAYIN EVCİLMEN GÖRE ALINCA KAÇMA KAÇTI SAYIN BÖCEK ONU ALDI BAŞKAN YARDIMCISI YAPTI YETMEDİ MECLİSE TAŞIDI ALLAH AŞKINA SAYIN SADİ İLK İKİ YIL HOCANIN BAŞ TACIYDI NE OLDUDA BİRDEN DÜŞMAN OLDULAR SADECE SADİMİ DİĞERLERİDE AYNI KONUMDAYDILAR SAYIN KARAMAN SAYIN BUDAK SAYIN KAZANCI HOCA DEDİMİ YERE KOYMUYORLARDI GECECEKSİNİZ BUNLARI BEYLER SİZLER ANTALYAMIZIN GELİŞMESİ İÇİN SECİLMEMİŞSİNİZ MİLLET SİZE GÜLÜYOR SAYIN AKAYDIN DAN BELEDİYE BAŞKANI OLAMAYACAĞINI SİZE BİRİELRİ DEMEDİMİ ŞİMDİMİ ANLADINIZ SİZİN VERDİĞİNİZ TAHRİBATI BEŞ YILDA TEMİZLEMEK İMKANSIZ YAZIK OLDU BU KENTE

Yorumu oyla      8      4  
ADIN NE ÖNEMI VARKI HEPİMİZ AYNIYIZ 26 Nisan 2012 Perşembe 22:52

YAZIK ŞU KENTE YAZIK SİZİ BU KENTE HİZMET EDESİNZİ DİYE SECTİK SİZİN KENDİ ARANIZDAKI KAVGALARDAN ARTIK BIKTIK BEYLER BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMNUŞ ÖNEMLI DEĞİL SİZ BEKIR KUMBULADA AYNI OYUNLARI OYNADINIZ KENDİ ARANIZDA KAVGADAN BAŞKA BİRŞEY YAPMADINIZ ŞİMDİDE AKAYDINLA AYNI KAVGALAR BU MİLLET CHP YE OY VERİP BELEDİYEYİ TESLİM EDERMİ SANIYORSUNUZ YEDİNİZ BİTİRDİNİZ PARTİYİ AL BİRİNİ VUR ÖTEKINE SİZDEN HİÇ BİRŞEY OLMAZ YAZIK OLDU BU KENTİN BEŞ YILINA HEMDE ÇOK YAZIK EYLENMEKLE YEMEKLE İÇMEKLE KAVGAYLA BİTTİ GİTTİ BUGUNDEN AKP NİN BELEDİYE BAŞKANINI KUTLUYORUM GÖZÜNUZ AYDIN BEYLER SİZ KAVGAYA DEVAM EDİN

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Evcilmen'i kaçırtan zor soru
Gazeteci Ahmet Dökdök, gazetesinin kulis köşesinde bir yazı kaleme aldı ...
7 CHP’li üyeden basın toplantısı
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın, kendisini çalıştırmadığı ...
Şahap Kocatopçu vefat etti
ESKİ Sanayi ve Teknoloji Bakanı, TEV Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Şahap Kocatopçu vefat etti.
 
Yıldıray Sapan'ın gözlüklerinde ne var?
CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, son günlerde Antalya daki kongreleri ...
Dolanay, sonuna kadar gidecek
CHP İl Kongresi yaklaştıkça adaylar da çalışmalarını hızlandırdı. Dün ...
Adaylar bir çıkıyor, bir kayboluyor
CHP'nin Mayıs ayında yapılacak İl Kongresi öncesinde il başkan adaylığı ...
 
Akaydın Baykal'a yüklendi, Sapan üzerine yürüdü
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, partisinin ...
Tüm ilçeler büyükşehir için oy kullanacak
Hükümetin uzun süreden beri üzerinde çalıştığı ve 13 ilin büyükşehir ilan ...
Arınç, ölü bakanı kastetmiş
Başbakan yardımcısı Bülent Arınç’ın Bursa’da katıldığı bir baraj sulama ...
 
Dursun Gündoğdu
Erdoğan gitti vantilatör geldi
YAZARLAR
İsa Altun
İsa Altun
ÖNLEMEK TEDAVİ ETMEKTEN KOLAY
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Eğitim şart 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Nereye kadar?
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva