4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
Cemevlerinin aydınlatma giderini devlet ödeyecek
Cemevlerinin aydınlatma giderini devlet ödeyecek
'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
5 Şubat 2011 Cumartesi - 15:55

83'lük bakandan vals

Eski bakanlardan İsmet Sezgin'in oyuncu Nilgün Belgün'le yaptığı vals geceye damgasını vurdu.

83 lük bakandan vals
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Engelli Bireyler Derneği tarafından düzenlenen "Engelli bireylere yardım" yemeğinde büyük bir dayanışma örneği sergilendi.
 
Engelliler yarına yapılan müzayede de 117 bin 500 TL gelir elde edilirken, eski bakanlardan İsmet Sezgin'in oyuncu Nilgün Belgün'le yaptığı dans, geceye damgasını vurdu.
 
Döşemealtı'nda ilk kısmı tamamlanarak hizmete açılan Engelliler Rehabilitasyon Merkezi'ne yardım amacıyla, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Engelli Bireyler Derneği tarafından Ramada Otel'de düzenlenen yardım yemeği, yardımsever vatandaşların, sanatçıların, işadamlarının, kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşu yöneticilerinin, medya temsilcilerinin buluştuğu özel bir ortamda gerçekleşti. Büyük bir dayanışma örneğinin gösterildiği geceye, Cahit Berkay, Vedat Sakman, Gökhan Kırdar, Gül Erda, Tuğba Özay ve Onur Akın, şarkılarıyla, Tamer Levent ve Kenan Işık okuduğu şiirlerle renk kattı. Eski bakanlardan İsmet Sezgin'in tiyatro oyuncusu Nilgün Belgün'le yaptığı dans ilgiyle izlendi. Geceye ünlü oyuncular Nehir Erdoğan ve Engin Çağlar da katıldı.
 
DİĞER KENTLERE ÖRNEK
 
Gecenin açılış konuşmasını yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Türkiye nüfusunun yüzde 12'sinin engellilerden oluştuğuna dikkat çekerek, Engelliler Merkezi'nin bu bölgenin en önemli rehabilitasyon merkezi olacağını söyledi. Yapımında son aşamaya gelinen merkezin, rehabilitasyon yanında eğitim hizmeti verecek bir kurum, aynı zamanda bir okul olarak da hizmet vereceğini vurgulayan Başkan Akaydın, projenin Türkiye'nin diğer kentlerine de örnek olacağını belirtti.
 
Engelli Bireyler Derneği Başkanı Gürsel Karabayır da Engelliler Rehabilitasyon Merkezi'nin işlevleri konusunda açıklamalarda bulundu. Merkezin ilk etabının Büyükşehir Belediyesi tarafından üstlenildiğini dile getiren Gürsel Karabayır, engellilerin önündeki engelleri kaldırmak için Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde bu tür merkezlerin yönetimleriyle bir araya geldiklerini, merkezin Avrupa standartlarında hizmet vermesi için her türlü hazırlığı yaptıklarını bildirdi.
 
Gecede konuşan eski bakanlardan İsmet Sezgin ise "Bir insanın sorunu hepimizin sorunudur" diye sözlerine başladı. Sezgin, büyük bir yaraya parmak bastıkları ve Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdikleri için Büyükşehir Belediyesi ve Engelli Bireyler Derneği yöneticilerine teşekkür etti.
 
Engelliler Rehabilitasyon Merkezi'ne en büyük katkıyı sunan işadamı ve yardımsever vatandaşlara Engelli Bireyler Derneği yöneticileri tarafından onur plaketleri sunuldu. Usta ellerden çıkmış değerli ürünlerin ve sanat eserlerinin satışına yönelik yapılan açık artırma son derece neşeli bir ortamda, kıyasıya bir yarış içinde gerçekleşti. Toplam 117 bin 500 TL gelir elde edilen açık arttırmada, Ressam Muzaffer Akyol'un iki tablosundan "Ölmez Ağacı Mustafa Kemal Ağacı" adlı tablosu işadamı Mustafa Yılmaz tarafından 20 bin TL'ye, "Çiçek Çocuğun Büyük Sorusuö adlı tablosu işadamı Mustafa Sak tarafından 15 bin TL'ye alındı. Modacı Erol Albayrak'ın eserlerinden "Umut Çiçek Açıyorö adlı kıyafet Ali Peker tarafından 12 bin TL'ye, "Venüsö adlı kıyafet ünlü oyuncu Nehir Erdoğan tarafından 12 bin TL'ye, Türkiye'nin önde gelen fotoğraf sanatçılarından Ara Güler'in imzasını taşıyan "Eski İstanbul Kahvehaneleri" adlı orijinal fotoğraf Sancar Sayın tarafından 15 bin TL'ye alındı.
Karikatürist Turhan Selçuk’un karikatürüne ise Nashira Otel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan 16 bin TL ödeyerek sahip oldu. Aydoğan, yakında yapılacak Antalya Tenis İhtisas Kulübü’nün (ATİK) seçimlerine de başkan adayı olarak katılacağını söyledi. 

Sisteminizde Flash Player yüklü değil.
 
PORTAKALLI KEREVİZ
 
AYYAŞ MEYHANE
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Numan Demirci 5 Şubat 2011 Cumartesi 16:08

vayy siyasetin ismet abisi dede oldu ama maşallahı var.

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Böyle otel Antalya'da olur mu?
Litvanyalı Olialia isimli şirket, tatil cenneti Maldivler’de tamamen sarışınların ...
'Tez Tur mağdur etti ‘ suçlaması
Bulgaristan medyasına göre, ‘Tez Tur’ şirketinden Mısır tatili alan çok ...
Hayvan dostu itfaiyeciler
ALANYA Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, geçen yıl 14 kedi, 8 köpek, ...
 
Üniversiteye 2500 kişilik cami
AKDENİZ Üniversitesi'nde 19 yıl önce kurulan fakat faaliyete geçmeyen ...
Hayat devam ediyor
Ünlü tiyatro sanatçısı ve televizyon yıldızı Nilgün Belgün, aynı gün içinde ...
Askeri araç devrildi
Antalya’da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp orta refüje ...
 
Hamile anne ve kızı kazada öldü
Antalya'da yağışlı havada dikkatsizlik sonucu 25 metrelik uçuruma yuvarlanan ...
'Sahte içki' davasında tahliye yok
Antalya'nın Kemer İlçesi'nde 3 Alman öğrencinin ölümüne, 4'ünün de zehirlenmesine ...
İşadamları destek verdi
Engelli Bireyler Derneği yararına düzenlenen gala yemeği Ramada Plaza ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva