Kırmızı Takım'dan o isim arkadaşlarına veda etti
Kırmızı Takım'dan o isim arkadaşlarına veda etti
7 ilde suç örgütüne 'Mahzen-32' operasyonu
7 ilde suç örgütüne 'Mahzen-32' operasyonu
100 yıldır kayıptı, değerinin altında satıldı
100 yıldır kayıptı, değerinin altında satıldı
Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak
Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak
10 Aralık 2019 Salı - 09:53

95 milyonluk ikramiye dağıtan 3 engelli, bu yıl da iddialı

İZMİR'de, bugüne kadar toplam 95 milyon TL'lik ikramiye kazandıran engelli Milli Piyango bilet satıcıları Bekir Acar, Feyzi Deniz ve Ali Ünlü, bu yıl da iddialı.

95 milyonluk ikramiye dağıtan 3 engelli, bu yıl da iddialı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Milli Piyango bileti satarak geçimlerini sağlayan protez bacaklı Bekir Acar 50, duyma güçlüğü bulunan Feyzi Deniz 40, konuşma ve yürüme engelli Ali Ünlü ise bugüne kadar hem yılbaşı hem de rutin çekilişler olmak üzere 5 milyon TL'lik ikramiye kazandırdı ancak üçlü, hak ettikleri değeri görememekten şikayetçi. Aynı kişiye 3 defa büyük ikramiye kazandırdığını ifade eden Feyzi Deniz, "Bugüne kadar Nimet Abla'nın reklamı yapıldı, ancak onlara ikramiye çıkmıyor. Bizler engelli satıcılar olarak defalarca ikramiyeli bilet verdik, insanların milyonlarca lira kazanmalarını sağladık. Ancak yeterince tanınmıyoruz" dedi. Yılbaşı yaklaştıkça satışların arttığını ifade eden Deniz, 2012 yılında sattığı ve 40 milyon TL'lik ikramiye kazanan biletinden önce, İzmir'den 11 yıl boyunca büyük ikramiyenin çıkmadığını söyledi.

50 MİLYONLUK BİLETİ SATMIŞTI

2015'te, yılbaşı büyük ikramiyesi olarak 50 milyon TL'lik bileti satan Bekir Acar ise "Ben insanları mutlu etmeyi seviyorum. Güler yüzlü ve temiz kalpli olursan bu sattığın biletin şansına da etki eder" dedi. Acar, yıllar önce sattığı biletten ikramiye çıkınca, ikramiyeyi kazanan kişinin kendisine ev aldığını belirterek, "Şu an hala bu evde oturuyorum" dedi. Geçen 29 Ekim'de yapılan çekilişte de, 5 milyon TL ikramiye kazanan biletin satıcısı Ali Ünlü de şimdiki hedefinin yılbaşı ikramiyesi olduğunu söyledi. Milli Piyango ve Şans Oyunları Oda Başkanı Paşa Çakmak da "Satışlarımız oldukça hareketlendi. Şu anda vatandaşlarımızın ilgisinden memnunuz. İdarenin elinde yüzde 45'lik bir bilet kaldı. Yılbaşı ikramiyesi için bilet almak isteyen vatandaşlarımıza ellerini çabuk tutmalarını tavsiye ediyoruz" dedi. Çakmak, vatandaşlara da seslenerek, "Halkımızın süpermarket yerine, buradaki engelli kardeşlerimizden bilet almalarını tavsiye ediyoruz. Hepsi bizim resmi bayiimizdir ve hayatlarını bu işi yaparak geçindirmektedirler. Şu ana kadar verdikleri ikramiye miktarı da oldukça yüksek. Bunlar bizim şanslı arkadaşlarımız" dedi.

IZMIR'DE, BUGUNE KADAR TOPLAM 95 MILYON TL'LIK IKRAMIYE KAZANDIRAN ENGELLI MILLI PIYANGO BILET SATICILARI BEKIR ACAR (FOTOGRAFTA), FEYZI DENIZ VE ALI UNLU, BU YIL DA IDDIALI. FOTO: DAVUT CAN IZMIR DHA)

IZMIR'DE, BUGUNE KADAR TOPLAM 95 MILYON TL'LIK IKRAMIYE KAZANDIRAN ENGELLI MILLI PIYANGO BILET SATICILARI BEKIR ACAR, FEYZI DENIZ VE ALI UNLU, BU YIL DA IDDIALI. (FOTO: DAVUT CAN IZMIR DHA)

IZMIR'DE, BUGUNE KADAR TOPLAM 95 MILYON TL'LIK IKRAMIYE KAZANDIRAN ENGELLI MILLI PIYANGO BILET SATICILARI BEKIR ACAR, FEYZI DENIZ VE ALI UNLU, BU YIL DA IDDIALI. UCLU, BUYUK IKRAMIYENIN KENDILERINDEN BIRI TARAFINDAN SATILACAGINA INANDIKLARINI IFADE EDERKEN, IZMIR MILLI PIYANGO VE SANS OYUNLARI ODASI BASKANI PASA CAKMAK, "SU ANDA IDARENIN ELINDE YUZDE 45'LIK BILET KALDI. ILGI HER GECEN GUN YUKSELIYOR, SATISLARIMIZ FAZLALASTI" DEDI.(FOTO: DAVUT CAN IZMIR DHA)

IZMIR'DE, BUGUNE KADAR TOPLAM 95 MILYON TL'LIK IKRAMIYE KAZANDIRAN ENGELLI MILLI PIYANGO BILET SATICILARI BEKIR ACAR, FEYZI DENIZ VE ALI UNLU (SAGDA), BU YIL DA IDDIALI. UCLU, BUYUK IKRAMIYENIN KENDILERINDEN BIRI TARAFINDAN SATILACAGINA INANDIKLARINI IFADE EDERKEN, IZMIR MILLI PIYANGO VE SANS OYUNLARI ODASI BASKANI PASA CAKMAK, "SU ANDA IDARENIN ELINDE YUZDE 45'LIK BILET KALDI. ILGI HER GECEN GUN YUKSELIYOR, SATISLARIMIZ FAZLALASTI" DEDI. MILLI PIYANGO VE SANS OYUNLARI ODA BASKANI PASA CAKMAK (ORTADA).(FOTO: DAVUT CAN IZMIR DHA)

IZMIR'DE, BUGUNE KADAR TOPLAM 95 MILYON TL'LIK IKRAMIYE KAZANDIRAN ENGELLI MILLI PIYANGO BILET SATICILARI BEKIR ACAR (ORTADA), FEYZI DENIZ (ONDE SAGDA) VE ALI UNLU, BU YIL DA IDDIALI. (FOTO: DAVUT CAN IZMIR DHA)

IZMIR'DE, BUGUNE KADAR TOPLAM 95 MILYON TL'LIK IKRAMIYE KAZANDIRAN ENGELLI MILLI PIYANGO BILET SATICILARI BEKIR ACAR, FEYZI DENIZ VE ALI UNLU (SAGDA), BU YIL DA IDDIALI. UCLU, BUYUK IKRAMIYENIN KENDILERINDEN BIRI TARAFINDAN SATILACAGINA INANDIKLARINI IFADE EDERKEN, IZMIR MILLI PIYANGO VE SANS OYUNLARI ODASI BASKANI PASA CAKMAK, "SU ANDA IDARENIN ELINDE YUZDE 45'LIK BILET KALDI. ILGI HER GECEN GUN YUKSELIYOR, SATISLARIMIZ FAZLALASTI" DEDI MILLI PIYANGO VE SANS OYUNLARI ODA BASKANI PASA CAKMAK (SAGDAN IKINCI).(FOTO: DAVUT CAN IZMIR DHA)

IZMIR'DE, BUGUNE KADAR TOPLAM 95 MILYON TL'LIK IKRAMIYE KAZANDIRAN ENGELLI MILLI PIYANGO BILET SATICILARI BEKIR ACAR, FEYZI DENIZ VE ALI UNLU, BU YIL DA IDDIALI. FOTO: DAVUT CAN IZMIR DHA)

Davut CAN/İZMİR, (DHA)

Etiketler:
 
Camiden bilgisayar ve mikrofon çalan şüpheli kamerada
 
305 kaçak göçmen yakalandı, 2 organizatör tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Camiden bilgisayar ve mikrofon çalan şüpheli kamerada
Şişli'de güpegündüz camiye girerek imamın odasında bulunan bilgisayar ...
Devenin diline kaldık...
AYDIN'ın İncirliova ilçesinde, deve sucuğu imalatı yapan Metin Korucu ...
Zincirleme kaza: 2'si bebek, 5 yaralı
MALATYA'da, 2 otomobil ve 1 hafif ticari aracın karıştığı zincirleme kazada ...
 
4 kadının gelinlik hayali gerçek oldu
DENİZLİ'nin Babadağ ilçesinde, 2'si down sendromlu, 1'i zihinsel, biri ...
Yola dökülen yağ kazaya neden oldu
BEŞİKTAŞ'ta direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü düşerek ...
Devrilen traktörün sürücüsü yaralandı
KOCAELİ'nin Kartepe ilçesinde, kontrolden çıkıp, devrilen traktörün sürücüsü ...
 
Kapadokya'da turist sayısı 4 milyona yaklaştı
TÜRKİYE’nin en önemli kültür turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesini ...
Samsun’a şehit ateşi düştü
ŞIRNAK'ın İdil ilçesinde terör örgütü mensuplarınca tuzaklanan el yapımı ...
3 kişilik aile, yıkılmak üzere olan evde yaşıyor
KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde yaşayan 2 kişilik Kırım ailesi, 2 ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva