Cezada indirim aileyi şoke etti
Cezada indirim aileyi şoke etti
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
9 Ekim 2020 Cuma - 14:07

ADOPEN 2 'KÖK' ödülü birden aldı

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO'nun geleneksel ödül törenlerini tek bir çatı altında toplayan ve bu yıl ilk kez verilecek KÖK Ödülleri'nin sonuçlarını açıkladı. Mustafa Sak'ın sahibi olduğu ADOPEN 2 ödül birden aldı.

ADOPEN 2  KÖK  ödülü birden aldı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

'Kente Önem Katanlar' isminin baş harflerinden oluşan KÖK Ödülleri'ne yoğun başvuru olduğunu belirten Davut Çetin şunları kaydetti:

“Bir kenti kent yapan köklü kuruluşları, tarihi değerleri, kentin kültürü, eğitim, bilim, sanat gibi zenginlikleridir. Bir kent ekonomisi, kuruluşları, eğitimi, sanatı, basınıyla bir bütün olarak gelişebilir. KÖK, aynı zamanda kadim şehrimizin köklü kuruluşu olan ATSO'yu da ifade etmektedir. Zira ATSO, 138 yıllık tarihiyle Antalya'nın köklerinden birisidir. Bu düşünceyle özellikle Antalya iş dünyasında prestij ödülleri olarak nitelendirilen ve merakla beklenen ATSO Ödülleri'nde bu yıl köklü bir değişime giderek, geleneksel ödüllerimizin yanına İnovasyon, Dijital Dönüşüm, Bilim, Eğitim, Kültür-Sanat, Spor, Çevre, Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Antalya Araştırması, Basın ödüllerini ekledik."

"Ekonominin gelişmesi kentlerin gelişmesine ve toplumsal gelişmeye doğrudan bağlıdır. Bu nedenle günümüzde şirketlerin performansı ciro, istihdam, ihracat, vergi gibi göstergelerin yanında yenilikçilik, sosyal sorumluluk projeleriyle, kentsel gelişmeye katkılarıyla da değerlendirilmektedir. Yıllardır alışılagelmiş ödül ve ödül töreni anlayışını, tüm Antalya için heyecan verici, önemli bir değere dönüştürüyoruz. Uzun süre hatırlanacak ve kalıcı bir eserle taçlanacak bir projeye dönüşecek olan yeni ödül sistemi ile şehre ve gençlere daha fazla dokunacağız."

'ATSO ÖDÜLLERİNİ ANTALYA ÖDÜLÜNE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ'

Başkan Çetin, kent ödülleriyle sadece üyelere değil, Antalya'ya da değer katan, önem katan kişi ve kuruluşlara da ödül verildiğini bildirdi. ATSO ödüllerini aynı zamanda kent adına Antalya ödülüne de dönüştürdüklerini ifade eden Çetin, şöyle dedi:

“Kent Ödülleriyle artık sadece üyelerimize değil, Antalya'ya değer katan, önem katan kişi ve kuruluşlara da ödül veriyoruz. Böylece ATSO Ödüllerini, aynı zamanda kent adına Antalya ödülüne dönüştürüyoruz. Dolayısıyla geleneksel ödül kategorilerimizden vazgeçmeden geleneklerimizi ve geleceğimizi 'Kente Önem Katanlar', KÖK Ödülleri çatısı altında birleştirdik. İlk kez düzenlenmesine rağmen Kent Ödülleri bölümüne yoğun ilgi oldu. KÖK Ödülleri'ne 110 proje başvurdu. Birbirinden seçkin ve alanında öncü isimlerden oluşan seçici kurul üyelerimiz değerlendirme yapmakta zorlandı. ATSO'nun kuruluş tarihi olan 3 Nisan'da açıklamayı planladığımız ancak dünyada yaşanan pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kaldığımız KÖK Ödüllerimizin ilkinin kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, tüm katılımcılara ve ödül alanlara başarılar diliyorum."

'GELECEK NESİLLERE GÜZEL BİR ESER KAZANDIRDIK'

ATSO olarak Kente Önem Katanlar'ın isimlerini her yıl eğitim alanında bir soysal sorumluluk projesi ile taçlandıracaklarını belirten Başkan Çetin, “ATSO-KÖK ödülü alanlar nezdinde bütün ATSO üyeleri adına Antalya'ya ve gelecek nesillere güzel bir eser kazandırmayı hedefliyoruz. Bu yıl KÖK Ödülleri'ni kazananların isimlerini Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yaptırdığımız Spor Salonu ile onurlandıracağız. Salonun girişinde 'Bu Spor Salonu, ATSO KÖK Ödülleri 2020 Ödül Sahipleri Adına Yaptırılmıştır' başlığıyla ödül alanların isimleri yazıldı. Böylece KÖK ödülü alanlar adına kentimize ve çocuklarımıza güzel bir eser kazandırmış olduk. Bu projemizin ülkemizdeki ve şehrimizdeki tüm kurumlara örnek olmasını, bir etkileşim yaratarak bu tür projelerin gelişmesini temenni ediyorum. Bu geleneğin devam etmesi en büyük temennimiz" şeklinde konuştu.

 2 ÖDÜL BİRDEN ALDI

Mustafa Sak'ın sahibi olduğu Adopen Plastik ve İnşaat San. A.Ş, bu yıl Fortune 500, İSO 500 gibi Türkiye önemli kuruşların listesine yine girerken, bu kez ödül Antalya'dan geldi. 

ADOPEN, ATSO'nun Kente Önem Katanlar (KÖK) listesinde, döviz kazandıran hizmetlerde birinci olurken, Türkiye'nin ilk ve ikinci 500 firmaları arasında yer alan listede de baş sıralarda yer aldı.



 

 

 
Seyir halindeyken alev alıp yandı
 
Antalya'yı nem bulutları kapladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sanayici ‘ekspertiz’ sorunu için yüzlerce imza topladı
Türkiye’de sanayici için kanayan yara haline gelen sanayicinin arsa ve ...
İhracatçının yeşil pasaportuna uzatma...
Resmi Gazete'de yayınlanan cumhurbaşkanlığı kararı ile ihracatçılara verilebilecek ...
ATSO Başkanı Çetin'den enflasyon değerlendirmesi
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, ...
 
Bir tavukçu kurtarıldı diğeri iflas etti
Konkordato ilan eden Keskinoğlu’nun hisseleri kamu bankalarına geçti. ...
SunExpress, artık uçaklar için tasarım yapabilecek
SUNEXPRESS'in havacılık tasarım ve sertifikasyon alanlarındaki mühendislik ...
Bizi kıskanan Almanya'da enflasyon bakın ne oldu...
Almanya'da yıllık enflasyon, eylülde sıfırın altında kalarak yüzde eksi 0,2 oldu.
 
Altının düşüşü aşıya bağlı
Küresel piyasalar Kovid-19 pandemisinin etkisiyle 2020 ocak ayından itibaren ...
'Pandemi sürecini sorunsuz atlattık diyebiliriz'
ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, ...
Covid-19 gelişmeleriyle petrol fiyatları düştü
Covid-19 vakalarında artışla, başta havayolu taşımacılığı olmak üzere, ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva