Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
6 Eylül 2020 Pazar - 14:33

AK Parti Finike'de Aladağ güven tazeledi

AK PARTİ Finike İlçe Başkanlığı'nın tek listeyle yapılan 7. olağan kongresinde mevcut Başkan Osman Aladağ, yeniden seçildi.

AK Parti Finike de Aladağ güven tazeledi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

AK Parti Finike 7. Olağan İlçe Kongresi, portakal çiçeği düğün salonunda yapıldı. Kongreye, AK Parti Antalya milletvekilleri İbrahim Aydın, Atay Uslu, Kemal Çelik, Tuba Vural Çokal, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, AK Parti Antalya İl Başkanı Ethem Taş, Kadın Kolları İl Başkanı Esra Özkoç, AK Parti il ve ilçe teşkilatları, ilçe başkanları, partililer ve delegeler katıldı. 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede, divan başkanlığına AK Parti il yönetiminden Ayhan Ateş seçildi. Divan heyeti oluşturulmasının ardından açılış konuşması yapan Ayhan Ateş, salgın nedeniyle maske, mesafe ve hijyen kurallarının önemine dikkati çekti.

Kongrede konuşan Antalya Milletvekili Atay Uslu da kongrelerin yenilenme, gençleşme ve dinamizmi yakalama süreçleri olduğunu belirterek, "AK Parti her kongreden sonra bu süreci yakaladı" dedi. AK Parti'nin 18 yılda büyük hizmetler yaptığını anlatan Milletvekili Uslu, "AK Parti yola çıktı, millet destek verdi. Millet destek verdi, AK Parti başardı. AK Parti başardı, millet daha çok destek verdi. Destek ve başarı döngüsü bizi bu noktaya getirdi. Bu başarı döngüsüyle Finike kazandı, Antalya kazandı ve Türkiye kazandı. Memleketimiz kazandı. Milyonlarca mazlum kazandı. Dünyanın en büyük havalimanını yaptık, üçüncü köprüyü yaptık, Osmangazi'yi yaptık. Karadeniz'de doğalgazı bulduk. İnşallah Akdeniz'de de petrolü bulacağız. Çalışacağız. Çalışırsak bunlar gerçekleşecek. Kendi otomobilimizi yapacağız. Şimdi uzay ligine çıkıyoruz. Kendi İHA'mızı, kendi SİHA'mızı yaptık. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Türkiye'ye büyük hizmetler vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

'ŞİMDİ ORAYI KENDİLERİ PARALI HALE GETİRDİ'

CHP'li belediye başkanlarını da eleştiren Atay Uslu, "Yerel seçimlerde bazı yerlerde bir kırılma yaşadık. Antalya'da, Finike'de farklı ilçelerde. Ama yerel seçimlerin üzerinden geçen 500 gün muhasebesini yaptığımızda emin olun sıfır bile değil, eksideler. Birçok yerde geriye gittiler. Menderes Türel, Finike'de Altuncan Hatun plajını hanımlara ücretsiz yapmıştı. Tüm CHP'liler orası yapılırken, 'Siz orayı peşkeş çekeceksiniz, orayı açtırmayacağız, yaptırmayacağız' dediler. Şimdi orayı kendileri paralı hale getirdi. Olacak iş değil" dedi. 

'BU İSMİN KULLANILMASI TARİHİMİZE SAYGISIZLIKTIR'

Plajın adının değiştirilmesine de tepki gösteren Uslu, "Altuncan Hatun plajının ismini değiştirdiler. Oranın adı Andrea Doria Koyu. Bu kim biliyor musunuz? Akdeniz'de Barbaros Hayrettin Paşa ile savaşan haçlı komutanı. Onun ismi buraya verilmiş. O bizim için bir ayıptı. Menderes Başkan geldi burayı Altuncan Hatun olarak değiştirdi. Buranın ismini tekrar Radyofor diye değiştirdiler ama makbuzlarda hala Andrea Doria olarak geçiyor. Bu ismin kullanılması tarihimize saygısızlıktır" diye konuştu.

'PARK YAPAMIYORSANIZ GELİN BİZDEN DESTEK İSTEYİN'

Daha önceden yapılmış parkların adının değiştirilmeye çalışıldığını da anlatan Uslu, "İsim değişikliğini sadece plajda yapmadılar. Finike'de Abdülhamit Parkı vardı. Onun ismini değiştirmeye çalıştılar. 1980'lerde yapılan Atatürk Parkı var. Tabelayı şöyle değiştirdiler; Atatürk Parkı 2019- 2020. Başkanın kendisine de söyledim. Park yapamıyorsanız gelin bizden destek isteyin. Yaptıktan sonra ismini istiyorsanız Kemal Kılıçdaroğlu koyun ama mevcutları değiştirmeyin. Bunu yapmak beceriksizliktir. CHP'nin yerel yönetim anlayışının sonucu bu" dedi.

'BU BİZİM YAPTIĞIMIZ İŞE SAYGISIZLIKTIR'

Dönemin belediye başkanı Menderes Türel'in hizmetlerinden bahseden AK Parti Antalya İl Başkanı Ethem Taş da, CHP'li belediye başkanlarını eleştirdi. İl Başkanı Taş, "Biz başkanlara dedik ki 'Ey CHP'li başkanlar bizim yaptığımız işin temizliğini yapın, boyasını badanasını yapın başka bir şey yamanıza gerek yok'. Bunlar ne yapmışlar. Muhittin Böcek'le Mustafa Geyikçi, Altuncan Kadınlar Plajını, Radyofar aile plajı yapmışlar. Levhayı yenilemişler. 40- 50 bin lira harcamışlar. Bu bizim yaptığımız işe saygısızlıktır. Bu ahlaki bir tavır değildir. Biz kadınlara önem veriyoruz. Menderes Türel, kadınlar plajı olarak açtı. Herkesin girebileceği uzun bir plaj varken 1 kilometrelik hatun plajı onların gözüne battı" diye konuştu.   

Hedeflerinin 2023 olduğunu vurgulayan İl Başkanı Ethem Taş, "2023'e emin adımlarla yürüyoruz. İl Başkanı olarak dava arkadaşlarımdan, yol arkadaşlarımdan bir tek isteğim var. Bizim hedefimiz 2023. Biz 2023'e hazırlanıyoruz. 2023 yılında Antalya'da yüzde 50'yi geçmek istiyoruz. Sizlerin desteğiyle Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz" dedi. 

7. olağan kongrede yeniden aday olan İlçe Başkanı Osman Aladağ da başkanlığı döneminde geçirdikleri seçim süreçleri hakkında bilgi aktardı. Parti yönetiminin teveccühü ile yeniden aday olduğunu anlatan İlçe Başkanı Osman Aladağ, yaş ortalaması 37 olan yeni bir yönetim oluşturduklarını belirterek, dinamik bir ekiple faaliyetlerini yürütmeye devam edeceklerini kaydetti. 

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kongre sürecine ilişkin yaptığı konuşma ekrana yansıtıldı. Faaliyet raporu ile gelir gider hesap cetvelinin de oylanarak kabul edildiği kongrede daha sonra tek listeyle seçime gidildi. 400 delegeden, 209'unun oy kullandığı seçimde 202 delegenin oyunu alan Osman Aladağ, yeniden başkan seçildi. 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)-


 

 
Konyaaltı Sahili'nde hafta sonu yoğunluğu
 
'Asansör yerine merdiven tercih edilmeli'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti, Kumluca'da Erol Uysal ile devam dedi
AK PARTİ Kumluca İlçe Başkanlığı'nın yapılan olağan kongresinde mevcut ...
CHP'li belediye başkanı Kılıçdaroğlu'na karşı
Antalya İbradı’nın CHP’li Belediye Başkanı Küçükkuru, geçtiğimiz kurultay ...
AKP'li vekilin oğluna miting gibi düğün
AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlu Hasan Hüseyin Yaman ve Rümeysa ...
 
AKP'li vekilden Demirtaş ve çocuklarına hakaret
AKP Manisa Milletvekili Tamer Akkal, cezaevinde çocuklarıyla görüşme yapması ...
İYİ Parti'de Başaran il başkanı seçildi
İYİ Parti'nin Antalya 1. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede yapılan ...
ABP Başkanı Bedri Yalçın: Korkmayın...
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Antalya'da düzenlenen ...
 
Antalya CHP'de olaylı görevden alma
CHP Antalya İl Başkanlığı bir açıklama yaparak, Korkuteli ilçe başkanı ...
Kim bu 1000 dairesi olan eski vekil?
İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ...
CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz oldu
CHP Antalya 16'ncı İl Gençlik Kolları Olağan Kongresi'nde Deniz Çapanoğlu'na ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva