Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
28 Aralık 2021 Salı - 10:36

AK Parti'li Özhaseki: Belediyelerimiz 2023 seçimlerine hazır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, belediyelerinin 2023 seçimlerine hazır olduğunu söyledi. Bu da yerel seçimlerin Mart 2024'de yapılacağını bilenlerin, 'Özhaseki cumhurbaşkanlığı seçimi ile yerel seçim tarihlerini mi karıştırdı?' yorumuna yol açtı

AK Parti li Özhaseki: Belediyelerimiz 2023 seçimlerine hazır
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Belediyelerimiz 2023 seçimlerine hazır çünkü biz sadece seçim döneminde çalışan ve seçimlere doğru yaklaşırken vatandaşın gözünü boyayacak işler yapan bir hareket içinde hiç olmadık. Biz seçim olsun olmasın her dönem vatandaşımız için çalışan, milletle iç içe ve milletle birlikte yöneten bir belediyecilik anlayışına sahibiz" dedi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, 22-24 Aralık'ta Kızılcahamam'da gerçekleştirdikleri 'Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı' ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Toplantıyı değerlendiren Özhaseki, 2019 yerel seçimlerinden sonra belediyelerin yaptıkları hizmetleri genel anlamda ele aldıklarını ve istişarenin belediye başkanları için son derece verimli geçtiğini belirterek, "Belediyelerimizin 2023'e doğru giderken dikkat etmeleri gereken hususları, belediyecilik vizyonumuzu ve manifestodaki ilkelerimizi konuştuk. Biliyoruz ki şehirlerin geleceği; o şehirde yaşayan yerel yöneticilerin ufuklarıyla doğru orantılıdır. Bunun için bilgiye ve tecrübeye ihtiyaç var. Akil isimlerin tespitleri ve tavsiyelerine ihtiyaç var. Bunları elde etmek için istişare meclislerinden yeterince yararlanmak gerekiyor. Bizler istişarenin hikmetine inanıyoruz. Ortak aklın vizyonumuzu genişleteceğini ve hizmetlerimize yeni boyutlar katacağını biliyoruz" dedi.

'AK belediye'ler olarak istişare kanallarını sürekli açık tutan parti olduklarını vurgulayan Özhaseki, "Belediyecilikte sloganımız; insana hizmet, mahlukata şefkat ve tevazu. Bu anlayışımızdan asla ödün vermiyoruz. AK belediyeler olarak bizler çalışıyoruz, gayret ediyoruz, eser ve hizmet siyaseti yapıyoruz. Milletimizin duasını almak için de gece gündüz demeden çalışıyoruz" açıklamasında bulundu. 

'BELEDİYELERİMİZ 2023 SEÇİMLERİNE HAZIR'

Fedakar çalışmaları nedeniyle belediye başkanlarına teşekkür eden Özhaseki, "Kampımızda bir kez daha gördük ki belediyelerimiz 2023 seçimlerine hazır. Çünkü biz sadece seçim döneminde çalışan ve seçimlere doğru yaklaşırken vatandaşın gözünü boyayacak işler yapan bir hareket içinde hiç olmadık. Biz, seçim olsun olmasın her dönem vatandaşımız için çalışan, vatandaşımıza hizmet eden, milletle iç içe ve milletle birlikte yöneten bir belediyecilik anlayışına sahibiz. AK belediyelerimiz; ilk günkü aşk, heyecan ve coşkuyla milletimiz ve memleketimiz için çalışmaya devam ediyor. Bununla gurur duyuyoruz" dedi.

'Cumhur İttifakı' olarak ilçe bazında nüfusun yüzde 64'üne hizmet götürdüklerinin altını çizen Özhaseki, "Bugün ülkemizde 1390 belediye bulunuyor. Bunların içerisinde 805'i AK Partili, 231'i MHP'li yine aynı ittifak içerisinde 5 tane de BBP'li belediyemiz var. Yani 1390 belediyeden Cumhur İttifakı olarak bizler son seçimlerde tam 1041 belediyeyi kazandık ve ilçeler bazında nüfusun yüzde 64'üne Cumhur İttifakı olarak yine bizler hizmet ediyoruz. Bu sonuçlar; milletimizin ülkeyi yöneten Cumhurbaşkanına ve onun ittifakına olan güvenini de açıkça gösteriyor" değerlendirmesinde bulundu. 

Hedeflerinin 2023 seçimlerinden zaferle çıkmak olduğunu belirten Özhaseki, şunları kaydetti:

"AK Parti olarak; belediye hizmetlerini insanların müşterek ihtiyaçlarını gideren mekanik bir organ olarak değil, bir medeniyet yürüyüşü olarak değerlendirmekteyiz. Şehircilik hizmetleri olarak öncelikli hedefimiz; hizmet ve eser bırakma esaslı anlayışımızın tüm il ve ilçelerimizde hakim olmasıdır. Zira şehirlerin yarıştığı bir dünyada muhalefetin yaptığı gibi algı belediyeciliği ile şehirlerimizin alabileceği hiçbir mesafe yoktur. AK belediyeler olarak; polemik değil eser siyaseti, yalan değil hizmet siyaseti, iftira değil hak ve hakikat siyaseti yaparak yolumuza devam ediyoruz, hamdolsun. Önümüzde yerel seçimlerde Cumhur İttifakı olarak hedefimiz; 'Yaratılanı severiz Yaratandan ötürü' diyen insan odaklı hizmet anlayışımızla, tüm il ve ilçelerimizi buluşturmaktır."

 
Sosyete bu soygunu konuşuyor!
 
BDDK’dan 26 kişi hakkında suç duyurusu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
he he 28 Aralık 2021 Salı 21:21

hazırsınız. antalya adayınız kim. şimdiden başlasa

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kadın vekiller birbirine girince oturuma ara verildi
TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında yaşanan ...
Antalya İl Başkanı Baraner: Memleket Partisi 'Helal' para ile kuruldu
Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner,  ‘Helal’ para ile ...
Antalya'da siyasi kulisler hareketlendi
Dursun Gündoğdu yazdı
 
Eski turizm bakanı koronadan hayatını kaybetti
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanlarından, ...
TBMM'nin gündeminde Antalya'nın 'Tarım ve Turizm'i vardı
MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Antalya’nın hem turizm, hem ...
CHP ve HDP'li 5 vekilin dokunulmazlık fezlekesi hazır
CHP'li 2, HDP'li 3 milletvekilinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ...
 
AK Parti Grup Başkanlığı'na İsmet Yılmaz seçildi
AK Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Başkanlığı'na, AK Parti ...
Türkkan: Sayın Akşener'in talebi üzerine...
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Bingöl'de ...
Antalya milletvekilinin danışmanına PKK üyeliği suçlaması ile gözaltı
HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül'ün danışmanı Mustafa Y., terör örgütü ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva