AKM'de flüt konseri
AKM'de flüt konseri
Balon balığı istilasına 'avcılık' tedbiri
Balon balığı istilasına 'avcılık' tedbiri
Antalya'da motosikletli kadın hayatını kaybetti
Antalya'da motosikletli kadın hayatını kaybetti
Alanya'da devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı
Alanya'da devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı
7 Nisan 2011 Perşembe - 12:17

AKP il başkanı hayal görüyor

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Özer Ülken, Antalya milletvekili aday adaylarıyla birlikte eski Sanayi Sitesi ve Çarşamba Pazarı esnafını ziyaret ederek broşür dağıttı. İl Başkanı Ülken, ziyaret sonunda düzenlediği basın toplantısında AKP İl Başkanı Mustafa Köse’nin partilerine yönelik eleştirilerine cevap verdi.

AKP il başkanı hayal görüyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Ülken, “AKP’nin genç il başkanı Antalya’yı bilmeden konuşuyor. Özellikle (Antalyalılar CHP’ zihniyetinden hayal kırıklığına uğrayacak) sözüyle kendisinin hayal gördüğünü düşünüyorum” dedi.
 
SANAYİ SİTESİ VE PAZAR ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Özer Ülken, Antalya Milletvekili Tayfur Süner, il yöneticileri ve Antalya milletvekili aday adaylarından oluşan heyet, eski Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İki gruba ayrılarak Sanayi Sitesi’ndeki yüzlerce esnaf ve sanatkara broşür dağıtan CHP’li heyet, aynı zamanda onların sorunlarını ve önerilerini dinledi. İl Başkanı Ülken ve aday adayları daha sonra Çarşamba Pazarı’na geçerek buradaki esnaflar ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ettiler.

ADAY ADAYLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretler sonunda bir basın toplantısı düzenleyen CHP İl Başkanı Özer Ülken, “Bundan önceki günlerde de merkezdeki 5 ilçemizde ardından Gazipaşa, Korkuteli ve Elmalı’da ziyaretler yapmıştık. Buralarda halkımızın nabzını tutmaya çalıştık. Genel seçime yaklaştığımız bu süreçte , CHP Antalya İl Örgütü’nde Türkiye’ye örnek olacak bir canlılık yaşanıyor. Aday adayı arkadaşlarımız, listede olup olmamalarına bakmadan bu mücadeleye katılıyorlar. (Benim milletvekilliğim önemli değil, önemli olan vatanım ve halkımdır gerisi teferruattır) diyen arkadaşlarla birlikte; Türkiye’yi AKP’den kurtarmak için cansiperane mücadele ediyoruz. Bütün aday adayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AKP İL BAŞKANI DENGE KURAMIYOR

AKP il Başkanı Mustafa Köse’nin; CHP’nin anlayışı , Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın  ve Aksu’daki dolu felaketiyle ilgili eleştirilerine de cevap veren Ülken; “Kendisinin (Bir taraftan Akparti anlayışı bir tarafta CHP zihniyeti. Akparti günde 60 tane tesis açıyor. CHP geçmişte açılışı yapılanları yeniden açıyor) gibi bir yaklaşımı var. Sayın il başkanı; bir iktidar partisinin Türkiye genelinde doğal olarak  yüzlerce yer açması ile bir belediye başkanının 5-6 tane tesis açılış yapmasını denge olarak birbirine karıştırıyor. Geçmişte yapılan bu arıtma tesisi projesinin hayata geçirildiğini söylüyor. AKP İl Başkanı; bu tesisin geçmişte CHP’li Belediye Başkanı Bekir Kumbul döneminde projesinin hazırlandığını, Dünya Bankası’ndan finansmanının sağlandığını ve Menderes Türel tarafından hayata geçirildiğini aklına getirmiyor. Devlette ve belediyelerde kurumsallık ve devamlılık olduğunu göz ardı ediyor. Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana CHP’nin yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu kaydeden İl Başkanı Ülken; “Bu vatan toprağına her kim çivi çaktıysa hepsini şükranla yad ediyoruz. Hepsine minnet borçluyuz... Ama şu iyi bilinmeli ki; sanayi tesisleriyle, demiryollarıyla, fabrikalarıyla birçok yatırımda CHP imzası vardır” dedi

 

AYNADA KENDİLERİNE BAKSINLAR

AKP İl Başkanı Mustafa Köse’yi Antalya’da çarşı pazar gezmeye davet eden Ülken;

“Yeni bir il başkanının geçmişte Antalya’da yaşananları iyi bilmeden, iyi algılamadan, Antalya’nın tarihini iyi araştırmadan, belediye politikalarıyla ve Türkiye siyasetiyle ilgili böyle değerlendirmeler yapmasını normal karşılıyorum. Arkadaşımız genç. Özellikle (Antalyalılar CHP’ zihniyetinden hayal kırıklığına uğrayacak) sözüyle kendisinin hayal gördüğünü düşünüyorum. Arkadaşımız bir bakarsa çarşıya pazara, işçiye halini hatırını sorarsa, çiftçiye halini hatırını sorarsa, esnafa halini hatırını sorarsa, ‘eviniz aşınız nasıl gidiyor’ derse kendi durumlarının ne olduğunu görür. Burada, aynada yüzlerini daha iyi görürler” şeklinde konuştu.

BORÇ EDEBİYATI YAPMIYORUZ 

AKP’li Köse’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a yönelik eleştirilerine de cevap veren Ülken; “Borçlanma ile ilgili Büyükşehir Belediyemize bir eleştirisi var. Büyükşehir Belediye Başkanımız borçlanmayacağım demedi. Böyle bir söz vermedi. Borç edebiyatı yapmıyoruz ancak Menderes Türel döneminde tüyü bitmemiş yetimin hakkının nasıl yendiğini ve haram yendiğini çok iyi biliyoruz” diye konuştu.  

 

Geçtiğimiz hafta sonu Aksu’da yapılan temaslarla ilgili de bilgi veren Özer Ülken, “Geçtiğimiz hafta sonu Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve önceki Genel Başkanımız Deniz Baykal’a dolunun vurduğu Aksu’ya gittiğimizde gördük. Orada Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Tarım Bakanının nasıl korumalarla zorla vatandaşın içinde durduğunu gördük. Vatandaşın birisi bundan yakınarak koruma ordusu istemediklerini söyledi. Genel Başkanımız da (Biz size AKP’den korumaya geldik) dedi.  O insanlar tüm acılarına rağmen genel başkanımızı alkışladılar Siyaset halkın içinde yapılır. Oturup bürolarda, CHP’li Büyükşehir Belediyesi’ni suçlamakla, sonra aferin almakla olmaz. Ben kendisine Antalya’yı iyi anlayıp konuşmasını rica ediyorum” dedi

 

 
AGC yönetimi emniyette
 
İşçi sınıfı sağlam çıktı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AGC yönetimi emniyette
Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Sabah Gazetesi Akdeniz Bölge ...
Adaylığa 12 Eylül engeli
ANTALYA'da 12 Eylül 1980 darbesi sonrası yargılandığı Dev Yol davasında ...
İranlı kardeşler Antalya’yı fethetti
İran’ın Mıchael Jackson’u; Kamran& Hooman kardeşler… İranlılar onlara ...
 
Kosova Cami'nin parası Antalya'dan
Antalya halkının maddi desteği ile Antalya Müftülüğü, Kosova'nın Prizren ...
Hoca'ya ödül kazandırdılar
Merkezi Ankara’da bulunan Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Derneği ...
Yeni terminal rekor kırdı
Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre 2011 ...
 
Tunceli komutanı Antalya’ya atandı
Antalya İl Jandarma Komutanı Kurmay Kıdemli Albay İsmail Ekici, terfisi ...
Zinciri kestiler kelepçe taktılar
Antalya'da Halkevleri üyesi 6 genç, YGS'de 'şifre' skandalını protesto ...
Büyükşehir'den 'Arıtma' açıklaması
Antalya Büyükşehir Belediyesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva