Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
15 Aralık 2016 Perşembe - 11:50

AKP’li Başkan adam öldürttü

Hükümete yakın Sabah gazetesi yazarı Ersin Ramoğlu, AKP’li eski Eyüp Belediyesi Başkanı İsmail Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu iddia ederek, bir cinayette rol aldığını öne sürdü.

AKP’li Başkan adam öldürttü
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Hükümete yakın Sabah gazetesi yazarı Ersin Ramoğlu, AKP’li eski Eyüp Belediyesi Başkanı İsmail Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu iddia ederek, bir cinayette rol aldığını öne sürdü.  

AKP'ye yakın Sabah gazetesi yazarı Ersin Ramoğlu, “FETÖ'cü İsmail Kavuncu'yu kim koruyor?” başlıklı yazısında, “Kim koruyor?” sorusuna “CIA mi? Belki de... Aile CIA ile bağlantılı çünkü. Bi de adam aile boyu FETÖ'cü. Ama hakkında yapılan tek bir işlem yok…” diye yanıt verdi.

“BURADAN İSMAİL KAVUNCU'YU İHBAR EDİYORUM”

“Karısı Zeliha da himmet toplantılarına devam ediyor…” iddiasında bulunan Ersin Ramoğlu, “Aylardır yurt dışında olan bu zat, ortağı Müjdat Güler'in 18 yıl ceza yemesi üzerine İstanbul'a geldi. Panikledi. Turpun büyüğü çuvalda çünkü. Korkuyor! Yeri gelmişken Adana ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılıklarına buradan İsmail Kavuncu'yu ihbar ediyorum. Soruştursunlar… Adam hem FETÖ'cü hem de kara paracı.”

“DAVANIN AÇILMASINI 6 YIL KİM ENGELLEDİ?”

İsmail Kavuncu’nun Turkuaz Şirketler Grubu’ndaki ortakları Zeki Pilge ve Hayri Ersoy’un 2009 yılında uğradığı silahlı saldırıya dikkat çeken Ersin Ramoğlu, şunları yazdı:  

“Zeki Pilge-Hayri Ersoy suikastı kesinlikle sıradan bir cinayet değildi… Ama öyle sonuçlandı. Yeni bir dava açılmalı… Hayri Ersoy cinayeti, FETÖ'nün üzerini kapattığı örgütlü cinayetlerden biridir. İsmail Kavuncu apar topar Türkiye'ye geliyor… Niye? Çünkü gerçeğin ortaya çıkmasından korkuyor… Şu ana kadar cinayeti manipüle etmeyi başardılar. Sıradan bir dava gibi iş kapandı. Ne olduğu, perde arkasında neler döndüğü araştırılmalı. Cinayet 2009'da işleniyor… Davaya 2015'te bakılıyor. Dosya 6 yıl rafta bekletiliyor. Olayı ilk başlarda ne polis ne de savcı soruşturuyor. Başlı başına bir sebeptir bu. Hayırdır arkadaş?.. Ne iş? Davanın açılmasını 6 yıl kim engelledi? Demek ki Erdoğan'ın FETÖ hassasiyeti olmasa dosya çoktan kapanmıştı.”

“RİZELİ BİR KİRALIK KATİL KURŞUN YAĞDIRDI”

Ersin Ramoğlu, “2015'te yapılan soruşturmada da İsmail Kavuncu gözaltına alınıp bırakıldı” diyerek şöyle devam etti:

“Oysa her şey onun başının altından çıkmıştı… Müjdat Güler sadece bir kukladır… Güler bir yıl hapis yattı… Sonra da bırakıldı. Hayri Ersoy'un abisi İsmail Ersoy, Müjdat Güler'i serbest bırakan hâkimi HSYK'ya şikayet etti… İnceleme sürüyor… Şimdi cinayetin işlendiği 2009'un 7 Ekim'ine gidelim… O akşam kırmızı ışıkta duran Mercedes'e Rizeli bir kiralık katil kurşun yağdırdı. Otomobilin içinde olan Hayri Ersoy'a isabet eden mermiler atardamarını parçaladı. Ersoy orada can verdi. Zeki Pilge ise ağır yaralandı. Cinayet sonrası normalde polis ne yapar? Delilleri toplar, mağdurların yakınlarından da bilgi alır değil mi? Hatta hasmı olup olmadığını sorar. Peki, polis Ersoy ailesine böyle bir soru sordu mu? Hayır. Ya savcı? O da...”

“İSMAİL KAVUNCU BU KEZ YIRTAMAYACAK GALİBA…”

“Tetikçiyi tutan Müjdat Güler 6 yıl boyunca keyifle yaşadı. Zeki Pilge canıyla uğraştı. Hayri Ersoy'un yakınları da acıyla kıvrandı” diyen Ersin Ramoğlu, yazısını şöyle sonlandırdı:

“İsmail Kavuncu, hem Zeki'ye hem de Ersoy ailesine, yakın arkadaşı olan dönemin İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın katilleri bulmak için gece gündüz çalıştığını söyleyip durdu… Evler ve altınlara boğulan Çapkın müdür ise cinayet defterini çoktan kapatmıştı. Milleti uyuttular… Zekeriya Öz'ün kılıcının iki tarafının da kestiği seneler… Ali Fuat Yılmazer, Nazmi Ardıç ve Hüseyin Çapkın gibi polis şeflerinin kral olduğu yıllar… Örgütlü cinayet böyle gizlendi işte. Geçen hafta son duruşması yapılan davada Müjdat Güler 18 yıl hapse çarptırıldı. Ama ortadan toz oldu. İsmail Kavuncu hemen İstanbul'a geldi. Müjdat'ın ötmesinden korktu. Perde arkasında kimin ve kimlerin olduğunu biliyor. Yani cinayet örgütün işi. Cinayete kurban giden Hayri Ersoy'un abisine göre esas azmettirici İsmail Kavuncu'dur… Bu yüzden yeni bir dava açtılar.

Uyuşturucu kralı Escobar'ın yöntemiyle FETÖ'nün parasını aklayan İstanbul Eyüp eski Belediye Başkanı İsmail Kavuncu bu kez yırtamayacak galiba…”

(Odatv.com)
 

Etiketler:
 
Cinayete neden olan notu başkası yazmış
 
Sokak köpeği soğuk havada amfide uyudu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yaz saatinde flaş gelişme
Enerji tasarrufu için kalıcı yaz saati uygulamasıyla ilgili şikâyetlerin ...
Şen'den Alevilere katliam tehdidi!
Halep’in cihatçı çetelerden temizlenmesinin ardından Twitter’da cihatçı ...
Osman Gökçek'e fena çaktı
Mirgün Cabas'ın olay tweetine tepki gösterenlerden birisi de Osman Gökçek ...
 
Şehit sayısı 44'e ulaştı
İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştirilen saldırıda ölenlerin sayısı 44'e ...
İçişleri Bakanı acı tabloyu açıkladı
İçişleri Bakanı Soylu: 38 kişi şehit oldu. 30'u polis memuru, 7 sivil, ...
Afyonkarahisar'da otobüs devrildi: 30 yaralı
AFYONKARAHİSAR'ın Dinar İlçesi'nde yolcu otobüsünün kamyona arkadan çarparak ...
 
İşadamı silahlı saldırıda yaralandı
TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde işadamı ve 1 Kasım genel seçimlerinde Ak ...
3 kardeş aynı kazada öldü
BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde 4 kişinin öldüğü, 1 kişinin ağır yaralandığı ...
Köprüaltı renklendi
İZMİR Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Turan Köprüaltı'ndaki viyadük ayaklarını ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva