Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
3 Eylül 2015 Perşembe - 09:45

ANFAŞ Road Show yurtdışına açılıyor

ANFAŞ'ın Antalya ve fuarlarının tanıtımı ve kapasitesinin artırımına yönelik Türkiye'nin 18 ilinde başlattığı Road Show uygulaması, Antalya'ya direk uçuşu bulunan yurtdışında 50 ilde de uygulanacak.

ANFAŞ Road Show yurtdışına açılıyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş.'nin (ANFAŞ) Antalya Expo Center'da düzenlenen fuarlarının tanıtımına yönelik başlatılan Road Show projesi kapsamında Antalya Valisi Muammer Türker başkanlığındaki danışma kurulu toplantısı Akra Barut Hotel'de yapıldı. 

Toplantıya, Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Badak, ATSO Başkanı Davut Çetin, AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, TÜROFED Başkanı Osman ayık, AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, ASBAŞ Genel Müdürü Zeki Gürses'in de aralarında bulunduğu çok sayıda üst düzey isim katıldı. Danışma kurulu toplantısında ANFAŞ'ın 2 Eylül'de Balıkesir'den başlayacak olan ve Bursa, İstanbul, İzmir, Ankara, Kayseri, Nevşehir, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Trabzon, Van, Diyarbakır, Samsun illerinde arasında olduğu toplam 18 ilde düzenlenecek Road Show programı üzerine görüşmelerde bulunuldu. 

18 İL VALİSİNE MEKTUP

Road Show projesinin Antalya ve ülke ekonomisi için güzel bir adım olduğunu belirten Antalya Valisi Muammer Türker, şöyle konuştu:

"ANFAŞ'ın Antalya'daki fuarcılık faaliyetlerini sadece kendi ekseninde görmemek lazım. Uluslararası alanda nitelendirmek gerekir. Antalya kapasitesi, imkanları itibariyle önce turizmle ilintilendirilebilecek her şey buradaki fuarlarla da ilgili. Gezme, konaklama, ulaşım imkanlarıyla turistik kapasite ne kadar yüksekse o kadar iyi olur. ANFAŞ'ın tüm etkinliklerini Antalya turizmiyle ilişkilendirmek zorundayız. Almanya'da Walswagen, ABD'de Boeing gibi markalara devletler nasıl destek veriyorsa, bizde Antalya'nın markası ANFAŞ'a bu yönde desteklemeliyiz. 40-50 günde Türkiye'nin önemli merkezlerinde tanıtım için bir heyet yola çıkacak. Bunlara katılma imkanımı araştıracağım. İllerin valilerine destek verilmesi noktasında mektup da yazdım."

15 YILDIR KENT EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYOR

ANFAŞ Genel Müdürü Alpaslan Ertekin'in Road Show projesini tanıtım sunumunu yaptığı toplantıda ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Badak, açılış konuşması yaptı. Şehirlerin ürettiği mal ve hizmetlerin sürekli tanıtılmasının önemli olduğunu belirten Sadık Badak, pazarın daraldığı dönemlerde tanıtımın öneminin daha da arttığını söyledi. Hakim sektörü yaz turizmi olan Antalya açısından kış döneminin daima pazarın daraldığı aylar olarak ifade edildiğine dikkat çeken Badak, hem kış turizmine hem ticaret ve imalat sanayinin gelişmesine destek olmak amacıyla kurulan ANFAŞ'ın ve geliştirilen Antalya fuarlarının 15 yıldan bu yana kent ekonomisine katkılar sağladığını anlattı. 

CANNES VE DUBAİ'YE BENZERLİK

Ana ticaret yolları ve endüstri coğrafyalarında olan şehirlerin, şüphesiz fuarcılık açısından temel avantajlara sahip olduklarını dile getiren ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Badak, "Kentimizi ana ticaret yollarına ve endüstri coğrafyalarına uzaklık bakımından Cannes, Dubai ve Singapur'a benzetebiliriz. Ancak bu kentlerde fuar sektörü devletlerin kalkınma planlarında önemli bir başlıktır. Anadolu'da ise yerel yönetimler ve sivil gayretlerle geliştirme çabasındayız" dedi. 

KAPASİTE YÜZDE 50 ARTIYOR

Badak, ANFAŞ fuar merkezinin kış turizmine daha fazla katkıda bulunması için yeni yatırım projeleriyle kapasitesini yüzde 50 artırarak, yenilenmiş ve modern bir görünümle 2017 yılına girmeye hazırlanıldığını belirtti.

50 YURTDIŞI ŞEHİRDE ROAD SHOW

Badak, karşılıklı uçak seferlerimiz bulanan yurtdışındaki 255 şehirden öncelikli 50'sini iş hayatına, Ekonomi, Tarım ve Hayvancılık, Kültür ve Turizm, Gümrük ve Ticaret bakanlıklarının ve TİM'in yurtdışı ataşelik ve temsilciliklerinde kayıtlı 50 şehirdeki girişimcileri temel alacak yurtdışı Roadshow programının denemeye değer olduğunu dile getirdi. 

Badak, böyle bir çalışmanın faydalarını ise şöyle sıraladı; "İhracatın artmasına, Antalya kış turizminde ve istihdamda sürdürülebilirliğinin sağlanmasına, şehrimizde fuar ve kongre turizminin gelişmesine, mevcut yatırımların verimliliğinin yükselmesine ciddi anlamda katkıda bulunacaktır. Birincisi Antalya'nın direk uçuşu bulunan şehirlerden öncelikli 50 şehrin iş hayatına (2+2) 4 yıllık Antalya fuarlarını merkeze alan özel bir Road Show kış tanıtım programı gerçekleştirilmesi. İkincisi ülkemizin güçlü olduğu devletimizin ihracatı geliştirmek istediği sektörlerde Antalya'da düzenlenecek fuarların, alım heyetleri açısından uçak ve konaklama ücretlerinde özel destek kapsamına alınması." 


ANFAS'IN ANTALYA VE FUARLARININ TANITIMI VE KAPASITESININ ARTIRIMINA YONELIK TURKIYE'NIN 18 ILINDE BASLATTIGI ROAD SHOW UYGULAMASI, ANTALYA'YA DIREK UCUSU BULUNAN YURTDISINDA 50 ILDE DE UYGULANACAK.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANFAS'IN ANTALYA VE FUARLARININ TANITIMI VE KAPASITESININ ARTIRIMINA YONELIK TURKIYE'NIN 18 ILINDE BASLATTIGI ROAD SHOW UYGULAMASI, ANTALYA'YA DIREK UCUSU BULUNAN YURTDISINDA 50 ILDE DE UYGULANACAK. (SADIK BADAK - MUHARREM TURKER - MEHDERES TUREL) (FOTO:ANTALYA-DHA)

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - 

 
Doğalgaz için komisyon kuruldu
 
Muratpaşa'nın gülen yüzleri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğalgaz için komisyon kuruldu
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde doğalgaz getirilmesi için Manavgat Ticaret ...
Manavgat’ta otomobil motosiklete çarptı: 3 yaralı
ANTALYA’nın Manavgat İlçesi’nde otomobilin motosiklete çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.
Patlayan borular üreticiyi isyan ettirdi
ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde sulama suyu şebekesindeki boruların patlamasına ...
 
Dosso Dossi için Antalya'ya geliyor
VICTORIA'S Secret'in en ünlü modellerinden Güney Afrikalı Candice Swanepoel, ...
Güreş şöleni başlıyor
ELMALI'da bu yıl 663'üncüsü düzenlenen Yeşilyayla Yağlı Güreşleri 4- 6 ...
Şehit Barış Akkabak Parkı açıldı
MURATPAŞA Belediyesi tarafından Şehit Jandarma Komando Er Barış Akkabak ...
 
Gazipaşa'da bir Banker Bilo olayı
ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi sahilinde yakalanan Pakistan uyruklu 10 kaçağın, ...
Acil barış çağrısı
Antalya Barış Bloku, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda ...
Gömbe Yaylası'na sıcak asfalt
ANTALYA'nın Kaş İlçesi'ndeki Gömbe Yaylası'ndaki 6 kilometrelik yol sıcak asfaltla kaplandı.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva