Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
27 Mart 2019 Çarşamba - 08:42

ANSİAD'da deprem... Sadi Kan gitti...

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Kan görevinden alındı.

ANSİAD da deprem... Sadi Kan gitti...
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

GÜN HABER (Özel)

Uzun süredir yönetsel konularda Sadi Kan ile sorunlar yaşayan yönetim kurulu dün akşam ani bir kararla ile başkanın görevine son verdi. Kan’ın yerine ise Akın Akay Akıncı getirildi. 3 yıllığına başkan seçilen Sadi Kan, 1.5 yıldır bu görevi sürdürüyordu. Yönetim kurulu üyeleriyle sorunlar yaşayan Kan’ın yerine getirilen Akıncı’nın seçime kadar görevi sürdürmesi bekleniyor.

ANSİAD'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Bu arada ANSİAD akşam saatlerinde yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklama şöyle:

Değerli Basın Mensupları,

Derneğimizin 13 Ocak 2018 tarihinde yapılan ANSİAD Genel Kurulu’nda seçilen Yönetim Kurulu listesinde, 26 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı ile yeni görev bölümü yapılmış ve bugüne kadar Yönetim Kurulu Mali Yönetmeni olarak görevini sürdüren Akın Akıncı, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilmiştir. ANSİAD Yönetim Kurulu olarak çalışmalarımızın kesintisiz bir şekilde devam edeceğini siz değerli kamuoyu ile paylaşır, ANSİAD’ın kurumsal kimliğine göstereceğiniz hassasiyetten dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

ANSİAD Yönetim Kurulu adına

Dr. H. Rana DEMİRER

Yönetim Kurulu Genel Sekreteri

AKIN AKAY AKINCI KİMDİR?

22 Mart 1960 Antalya doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimimi  Antalya da tamamlamıştır. 1982 yılında İ.D.M.M.A Galatasaray Mühendislik Fakültesi (Yıldız Teknik Üniversitesi) İnşaat Bölümü'nden mezun olan AKINCI, askerlik sonrası yaklaşık iki sene çeşitli şantiyelerde çalıştıktan sonra 1986 senesinde kendi ofisini kurmuştur.

Bu süre içerisinde betonarme, çelik yapı projelendirme, yapı performans ve güçlendirme projeleri, şantiye uygulamaları ve müteahhitlik hizmetlerinde bulunan AKINCI, yurtiçi ve yurtdışında orta ve büyük ölçekli çeşitli turizm yapıları, prestij binaları, idari ofisler gibi yapıların betonarme ve çelik projelendirmelerini üstlenmiştir.

1992-1998 yılları arasında üç dönem, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi'nin Yönetim Kurulu Üyeliği'ni de yürüten AKINCI, bir dönem Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 44. Grup (Mühendislik) Meslek Komitesi'nde çalıştıktan sonra 2010 yılında yine aynı meslek komitesinden seçilerek ATSO meclis üyeliği yapmıştır.

Halen AKIN AKINCI MÜHENDİSLİK BÜROSU olarak sekiz kişilik ekibiyle mühendislik hizmetlerini sürdüren AKINCI, evli ve iki kız babasıdır. 

SADİ KAN KİMDİR?

1954 yılında Anamur'da doğdu. 1979 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık bölümünden mezun oldu. 1981 yılında şehir plancısı ünvanını aldı. 1982 yılında askerliğini tamamladı. 1979 - 1980 yılları arasında İstanbul'da Cahit GÜNERİ Mimarlık Atölyesi'nde konut, ikinci konut, otel, çarşı, fabrika gibi projelerde mimar, 1980 Mart 1982 Aralık tarihleri arasında İmar ve İskan Bakanlığı Planlama ve İmar Genel Müdürlüğü Metropoliten Planlama Daire Başkanlığı Çukurova Nazım Plan Bürosunda Mimar ve Şehir Plancısı, 1982 Aralık-1986 Ekim tarihleri arasında Dünya Bankası ve Turizm Bakanlığı'nın bünyesinde, ülkemizin ilk entegre turizm projesi olan Güney Antalya Turizm Gelişim Projesi Müdürlüğü'nde Mimar ve Şehir Plancısı, 1986 Ekim-1990 Aralık tarihleri arasında Güney Antalya Turizm Gelişim Proje Müdürü olarak görev yaptı. 1990 Aralık ayında Proje Müdürlüğü görevinden istifa ederek kendi firması olan KAN Mimarlık Atölyesi'ni, 1994 yılında ise eşi Ressam Neslihan KAN hanımefendi ile KAN Mimarlık & Şehircilik Limited Şirketi’ni kurdu ve serbest Mimar ve Şehir Plancısı olarak çalışmaya başladı.

KAN Mimarlık & Şehircilik Limited Şirketi’nde 2005 yılı itibariyle kızı, İç Mimar ve Çevre Tasarımcısı Eda KAN ile çalışmalarını sürdüren Sadi KAN, 2007 yılı sonrasında da oğlu Mimar Güneş KAN’ın şirkete katılmasıyla birlikte aile şirketi olarak faaliyetlerini halen sürdürmektedir.

1999 - 2004 yılları arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyeliği yapan Sadi KAN, aynı dönemde Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Denetçisi ve Genel Kurul Üyeliği görevinde bulunmuştur.

Sadi KAN, halen KAN Mimarlık & Şehircilik Limited Şirketi'nde Mimarlık ve Şehircilik (Turizm Tesisleri Projesi, Turizm Planlaması, Kentsel Tasarım ve Mimari Proje Çalışmaları, Peyzaj Projeleri, İç Mimari – Dekorasyon ve Danışmanlık) çalışmalarını yürütmektedir.

Ayrıca, Yetişkinler Eğitmeni olarak eğitim seminerlerinde gönüllü hizmetler veren Sadi KAN iyi derecede Fransızca bilmektedir. Yaptığı çalışmalar arasında dünyanın ilk ve tek yüzer ve döner oteli olan The Marmara Antalya gibi birçok 5 yıldızlı otelleriyle turizm tesislerinde ve Antalya Falez Bandı Kentsel Tasarım ve Uygulamaları'nda başarılı projeler üretmeye devam etmektedir.

Üyesi oluğu bazı sivil toplum kuruluşları; Antalya Yetim ve Muhtaç çocuklara Yardım Vakfı (AYÇOV), Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV), Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü (ATİK), Antalya Lions Kulübü.   

 

 

 
Antalya'dan yola çıktılar polisleri ezip kaçtılar
 
Fatih'te 4 katlı binada yangın paniği
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kamer DURDU 27 Mart 2019 Çarşamba 18:55

ANSİAD'IN KARARI ÇOK İSABETLİ VE YERİNDE OLMUŞ. KUTLUYORUM...

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'dan yola çıktılar polisleri ezip kaçtılar
ISPARTA'da polisin durdurduğu uygulama noktasından otomobille kaçarken, ...
Türel'den çiftçiye 5 yılda 1 milyarlık destek sözü
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önümüzdeki 5 yıl içinde, ...
Böcek; Tutamayacağım sözü vermem
MİLLET İttifakı CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin ...
 
Çavuşoğlu; Baykal'ın CHP'sini özledik
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında ...
Manavgat'ta aranan 5 şüpheli tutuklandı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyonlarda ...
CHP'li Tekin, Uysal'ı ziyaret etti
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit ...
 
ASAT'tan Elmalı ve Korkuteli'ne arıtma tesisi
BÜYÜKŞEHİR Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü'nün Korkuteli ve Elmalı Akçay'a ...
Altınbeşik Mağarası yolu yenileniyor
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, İbradı Ürünlü Mahallesi'nde bulunan yerli ...
En güzel balkon yarışması başlıyor
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği 'En ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva