Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
Sümer Ezgü, Kumluca'da söyleşiye katıldı
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
3 gündür aranan genç derede ölü bulundu
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Cem Yılmaz'a ilginç doğum günü hediyesi
Cem Yılmaz'a ilginç doğum günü hediyesi
21 Haziran 2021 Pazartesi - 11:17

ANTGİAD, pandemiden güçlenerek çıktı

ANTALYA Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) üyeleri, pandemi sonrası ilk kez bir araya geldi. Toplantıda ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, derneğin pandemi dönemi çalışmaları ve projelerini üyelerine anlattı.

ANTGİAD, pandemiden güçlenerek çıktı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisinden dolayı uzun süredir bir araya gelemeyen ANTGİAD üyeleri, normalleşme dönemi ile birlikte yaklaşık 1.5 yıllık aradan sonra fiziki olarak ilk kez bir araya geldi. ANTGİAD Başkanı Osman Sert'in dernek çalışmaları ve ekonomiye dair bilgiler verdiği toplantı, üyelerin yoğun ilgisiyle yapıldı.

Antalya'nın ilk iş insanları derneği olarak böyle zorlu bir pandemi dönemini üyelerinin güçlü dayanışmasıyla birlikte aşmaya çalıştıklarını belirten Osman Sert, dernek olarak çok büyük dayanışma örneği gösterdiklerini ifade etti.

PANDEMİDE 30 YENİ ANTGİAD ÜYESİ

Başkan Sert, pandemi sürecinde derneğin çalışmalarına normal süreçten daha yoğun tempoda devam ettiklerini söyledi. Pandemi döneminde derneğin 30 yeni üyeye 'merhaba' dediğini belirten Başkan Sert, “Çok zorlu bir süreci üyelerimizin verdiği büyük destekle çalışmalarımızı artırarak devam ettirdik. Bu süreçte yönetim kurulumuz ve üyelerimiz büyük fedakarlıklar göstererek çalışmalarımıza destek oldu. Ben bu süreçte desteğini hiçbir zaman esirgemeyen üyelerimize teşekkürü borç biliyorum" ifadelerini kullandı.

ÜYELERE HER ALANDA KAZANDIRAN PROJELER ÜRETTİK

Dernek olarak pandemi döneminde geçmişten gelen projelerin yanı sıra bu süreçte de yeni projeler ürettiklerini ifade eden ANTGİAD Başkanı Sert, “ANTGİAD AVM ile üyelerimizi online bir platforma taşıyarak ticaret hacimlerini büyütmeleri için destek olduk. Bu projemiz halen devam ediyor. Hem üyelerimizin kendi aralarındaki etkileşimlerini artırmak hem de üyelerimize ulaşmak isteyen tüketicilerin rahatlıkla ulaşabildiği ANTGİAD AVM her geçen gün büyüyen bir ivmeyle çalışıyor" dedi.

Üyelerinin yararlandığı ANTGİAD Advantage Kart çalışmasının sürdüğünü belirten Başkan Sert, “Projeye her geçen gün üyelerimize avantaj sağlayan indirimler alıyoruz. Bu projemizde yine hem üyelerimizin kendi aralarındaki ticareti yükseltiyor hem de farklı kurumlardan özel indirimler kazandırıyoruz. Özellikle pandemi sürecinde her alanda artan maliyetleri göz önünde bulundurduğumuzda ANTGİAD üyelerinin bu avantajlı firmalardan yararlanarak maliyetlerini bir nebze olsun aşağı indirmesi çok önemli bir durum oldu" diye konuştu.

EKONOMİ GENÇLERLE BÜYÜYECEK

Antalya ekonomisi ve gündem hakkında da bilgiler veren Osman Sert, iş dünyası olarak enflasyon ve yüksek girdi maliyetlerinin şu anda her yatırımcının ortak problemi olduğunu söyledi. Bunun yanında yüksek yüzdeli genç işsizliğinin de ekonominin yükselmesinin önünde büyük bir engel olduğunu ifade eden Sert, “Bizler genç iş insanları olarak hem genç işsizliğine hem de ekonominin önündeki her türlü probleme çalışarak, üreterek ve fikirlerimizle destek olarak önlem almaya çalışacağız. Türkiye'nin ve özellikle de kentimizin ekonomik anlamda ileri gitmesi biz gençler ile olacak" dedi.

CEM KARACA KÜTÜPHANESİ 5 TEMMUZ'DA AÇILIYOR

Gençliğin gelişmesinin Türkiye'nin geleceğinin gelişmesi demek olduğunu vurgulayan Başkan Sert, “Bizler geleceğin gençlikten geçtiğini biliyoruz. Bu anlamda Kepez Belediyesi ile işbirliği yaparak 5 Temmuz'da Cem Karaca Gençlik Kütüphanesi'ni hayata geçireceğiz. Burada geleceğimizi oluşturan gençlerimize 10 bin kitaplık bir arşiv sunacağız. Gençler için girişimciliğe özendiren ve eğitimlerinde destekleyen çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmasının sonunda dernek olarak ekonomik gelişim için her projeye açık olduklarını ifade eden Osman Sert, “Üyelerimiz arasındaki bu güçlü dayanışma ile yeni projeler üreteceğimize her zaman inanıyorum. Umuyorum bundan sonra sağlıklı bir şekilde daha sık bir araya geleceğiz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Toplantı, üyelerin pandemi dönemi ve sonrasında yaşadığı sektörel sorun ve çözüm önerilerinin istişaresi ile sona erdi.

ANTALYA GENC IS INSANLARI DERNEGI (ANTGIAD) UYELERI, PANDEMI SONRASI ILK KEZ BIR ARAYA GELDI. TOPLANTIDA ANTGIAD YONETIM KURULU BASKANI OSMAN SERT, DERNEGIN PANDEMI DONEMI CALISMALARI VE PROJELERINI UYELERINE ANLATTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA GENC IS INSANLARI DERNEGI (ANTGIAD) UYELERI, PANDEMI SONRASI ILK KEZ BIR ARAYA GELDI. TOPLANTIDA ANTGIAD YONETIM KURULU BASKANI OSMAN SERT, DERNEGIN PANDEMI DONEMI CALISMALARI VE PROJELERINI UYELERINE ANLATTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Çantasını almaya çalıştıkları kadını yerde sürüklediler
 
Dernek lokali ile kahvede kumara 54 bin lira ceza
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaymakam Çimşit'ten şehit babasına ziyaret
KORKUTELİ Kaymakamı Ömer Çimşit, Şehit Sefa Taş'ın babası Hasan Taş'ı ...
Antalya'da 19 arsa ihale ile satışta...
Antalya'nın Muratpaşa, Döşemealtı, kumluca ve Kaş ilçelerinde bulunan ...
Bu ayıbı Antalyalı vekiller göremedi, tepki İstanbul ve İzmir'den geldi
Antalya'da düzenlenen Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci için özel olarak ...
 
Antalya'nın 11 ilçesi için sağanak yağış uyarısı
Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, kentin 19 ilçesinden 11'i için sağanak yağmur uyarısı yaptı.
TIR’a arkadan çarpan ticari araç sürücüsü öldü
ANTALYA’nın Manavgat ilçesinde TIR’a arkadan çarpan hafif ticari araç ...
Antalyalı kuryeye tekme ve yumruklu saldırı
ANTALYA'nın Serik ilçesinde bir restoranda kurye olan Oğuzhan Güner (19), ...
 
Amele yanıklı yabancı turistler !..
ANTALYA’da sokağa çıkma kısıtlamasından muaf turistler, bulutlu havaya ...
Serikli genç kızın sır ölümü
ANTALYA'nın Serik ilçesinde, annesinin odasında hareketsiz yatarken bulduğu ...
Muratpaşa'nın mavi bayraklı plajında su cimnastiği
MURATPAŞA Belediyesi'nin Türkiye'nin en geniş katılımlı sağlıklı yaşam ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva