Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
28 Temmuz 2018 Cumartesi - 12:30

AOSB Karikatür Yarışmasının kazananları ödüllerini aldı

'SANAYİDE teknolojik dönüşüm' temasıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ulusal Antalya Organize Sanayi Bölgesi Karikatür Yarışması'nda dereceye giren çizerlere ödülleri törenle verildi.

AOSB Karikatür Yarışmasının kazananları ödüllerini aldı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından 'sanayide teknolojik dönüşüm' temasıyla bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Ulusal Antalya Organize Sanayi Bölgesi Karikatür Yarışması'nın ödül töreni, Bölge Müdürlüğü idari hizmet binasında gerçekleşti. AGT Ağaç Sanayi, Ekici Peynir, Adalya Mermer, PSL Elektronik Fiberli, Esli Endüstriyel, Antalya Organize Sanayici İş İnsanları Derneği ve Genç Organize Sanayi Derneği sponsorluğunda düzenlenen yarışmanın ödül törenine Antalya OSB yönetim kurulu üyeleri Fatih İncir, Yiğit Budak, Müteşebbis Heyet Üyeleri Abdullah Erdal Konya, Fatin Tapcı, Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) Başkanı Abdullah Erdoğan, İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, Organize Sanayici İş İnsanları Derneği Başkanı Ahmet Kasapoğlu, Bölge Müdürü İlhan Metin ve Bölge sanayicileri katıldı.

SERGİ YIL BOYU AÇIK KALACAK

Türkiye'nin çeşitli illerinden yoğun katılımın yaşandığı yarışmaya 200'den fazla eser gönderildi. Karikatür sanatçıları Ahmet Aykanat, Kürşat Zaman, Engin Selçuk, Eray Özbek, Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasanali Gönen ve Bölge Müdürü İlhan Metin'den oluşan yarışma jürisi tarafından titiz bir çalışma sonucunda ödül almaya hak kazanan eserler ve sergilenmeye değer görülen karikatürler belirlenerek özel bir sergi oluşturuldu. Söz konusu sergi ödül töreni öncesi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

SANAYİDE TEKNOLOJİK DÖNÜŞÜM

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Antalya OSB yönetim kurulu üyesi Fatih İncir, yarışmaya katılan tüm sanatçılara teşekkür etti. Sanayide teknolojik dönüşüm konusunu seçmelerinin nedenlerini anlatan İncir, şunları kaydetti:

"Hayal gücü bilgiden daha önemlidir. İşte bu nedenle bu yılki yarışmamızın konusunu 'sanayide teknolojik dönüşüm' olarak belirledik. Yani çizerlerimize, geleceğin fabrikalarının nasıl olacağını, üretim hatlarının teknolojik gelişimlere bağlı olarak nasıl değişeceğini sorduk. Kısacası onlardan hayal kurmalarını istedik. Endüstri 4.0'ın tam anlamıyla uygulamaya geçmesiyle, bugüne kadar sanayide üretim süreçlerinde önemli bir role sahip olan insan faktörünün yerini, büyük ölçüde akıllı makinelere bırakacağı bir gerçek. Üretim süreçlerinde akıllı makinelerin kullanılması, önemli bir istihdam kaybına yol açsa da Endüstri 4.0 ile daha nitelikli insan gücü ihtiyacının artacağı da düşünülüyor. Burada bir dönüşümden bahsediyoruz, bu dönüşüm ile ilgili farkındalığın güçlenmesi gerektiğinden bahsediyoruz. İşte bu noktada yarışmamızın ve çizilen karikatürlerin bu farkındalığın artmasında çok önemli bir kaynak olduğunu düşünüyoruz."

ÖDÜL TÖRENİ

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Mansiyon ödülüne layık görülen Hakan Sümer, Sait Munzur ve Fethi Gürcan Mermertaş'a ödüllerini OSİAD Başkanı Ahmet Kasapoğlu, Genç Organize Derneği Genel Sekreteri Elçin Ekici Öztürk, ESLİ Endüstriyel Başkanı Aytekin Poçins, PSL Elektronik yönetim kurulu üyesi Erdal Kılıç, Bölge Müdürü İlhan Metin ve Kürşat Zaman verdi. Yarışmanın üçüncüsü Murat Sarı'ya ödülünü Adalya Mermer Fabrika Müdürü Ulaş Turan ve Antalya OSB Denetim Kurulu üyesi Fatin Tapçı, ikinci olan Aytur Şahinbay'a Ekici Peynir Satış Direktörü Burçin Ekici verdi. Yarışmanın birincisi Hilal Özcan ise ödülünü AGT Ağaç Sanayi Marka ve Pazarlama Müdürü Özge Sipahioğlu ve Antalya OSB yönetim kurulu üyesi Fatih İncir'den aldı.

 

 
Kaş'ta TÜRSAB seçimi
 
Antalya Hayvanat Bahçesi'nde 'geyik yılı'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkan Şoray ismi verildi
 MURATPAŞA Belediyesi, yaklaşık 18 milyon liralık yatırımla yaptığı Türkan ...
Antalyalı mankenin hayali ünlü bir modacı olmak
SÜLEYMAN Demirel Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarım Bölümü mezunu Bilge ...
Felci yendi, 12 yıl sonra fırçayı eline aldı
İSTANBUL'DA yaşayan 76 yaşındaki Ressam Işınsu Akyıldız, kalp kapakçığı ...
 
O başkan hakkında karar
ANTALYA'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ...
Antalya'da kanlı ay...
ANTALYA’da, 21'inci yüzyılın en uzun ay tutulması olması beklenen 'Kanlı ...
Adalet Bakanı Gül Antalya'da tatilde
ANTALYA'nın Serik ilçesinde tatil yapan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ...
 
Antalya'da bu yol pazar gününden sonra trafiğe kapalı
GIYASEDDİN Keyhüsrev Katlı Kavşağı'nın Sakarya Bulvarı'nın Yeşilırmak ...
Başkan Uysal: Çalışan annelerin yanındayız
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Çalışan Anneler Derneği'nin (ÇADER) ...
Kobra yılanının ısırdığı Aref'ten haber var
ANTALYA'da gösteriye hazırladığı kobra yılanı tarafından ısırıldıktan ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva