Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
30 Aralık 2021 Perşembe - 17:05

ATSO Başkanı Çetin'den yeni yıl mesajı

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, yayımladığı yeni yıl mesajında 2022'nin tüm dünyaya huzur, barış ve bereket getirmesini diledi.

ATSO Başkanı Çetin den yeni yıl mesajı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

ATSO'nun 2021 yılında kent ekonomisine değer katan çok sayıda çalışmaya imza attığını belirten Başkan Çetin, mesajında şunları kaydetti:

“2022'ye tüm sektörlerde çarkların daha hızlı döneceği bir yıl ümidiyle giriyoruz. Her yeni yıl beraberinde yeni umutlarla, beklentilerle gelmektedir. 2022 yılının da bizi geleceğe güçlü şekilde taşıyacak başarılı adımlarla ilerlediğimiz bir yıl olmasını diliyorum.

Geride bıraktığımız 2021 yılında ATSO olarak Antalya'ya ve üyelerimize katkı sağlamaya gayret ettik, sektörlerimize destek olacak birçok çalışmaya imza attık. Covid-19 pandemisi, şüphesiz ki en ağır ekonomik hasarı Antalya'ya vermiştir. Bu süreçte ATSO olarak biz de yoğun bir mesai yürüttük, sektörlerden gelen talep ve önerileri bakanlara, milletvekillerine, ilgili kurum ve kuruluşlara ilettik, bunların takipçisi olduk. İş dünyasına nefes aldıran çok sayıda düzenleme meslek komitelerimizden başlayan süreçlerin neticelenmesi ile hayata geçti. Üyelerimizin finansman ihtiyacı için, bankalarla anlaşmalar imzaladık. Bu süreçte yönetim, meclis ve komite üyelerimizle, üyelerimizi ziyaret ederek sorunları dinlendik, bunları raporlar haline getirip ilgili kurumlara taşıdık.

İlçelerimizde bulunan üyelerimizin yanında olduk, Kemer'e değer katacak bir eğitim ve kültür merkezi inşasına Kemer Belediyemiz ile birlikte başladık. Nisan 2022'de hizmete açmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki süreçte diğer ilçelerimize de değer katan yatırımlarımız olacak. ATSO İnovasyon Merkezimizde girişimci fikirlere destek verdik, üyelerimize verdiğimiz dijitalleşme, e-ticaret, e-ihracat konularındaki eğitim ve danışmanlık hizmetlerine yenilerini ekledik. Odamız bünyesinde Facebook 'Antalya İstasyon'u açtık. Türkiye çapında düzenlediğimiz ATSO Devlet Destekleri Zirvesi büyük ilgi gördü.

ATSO KÖK Ödülleri kapsamında bu yıl Aksu Uçak Lisemize bir hangar yaptırdık ve teknik eğitimin hizmetine sunduk. Piyaz, kabak tatlısından sonra, geleneksel serpme börek, turunç ve bergamut reçeli kabuğu reçellerimiz için de coğrafi işaret tescil belgesi aldık. ATSO Growtech Tarım İnovasyon Ödülleri gelenekselleşti ve tarımda İnovasyon'un Markası haline geldi. Sektörel tecrübelerimizi başka kentlerle, ülkelerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Antalya'nın seracılık alanındaki deneyimini; Şırnak, Samsun ve Türkmenistan'a taşıdık.

Kenti güzelleştirmek ve kent estetiğine katkı sunmak adına Mural uygulamaları kentimiz ile tanıştırdık ve 5 binanın dış cephesini sanat eserine dönüştürdük. Önümüzdeki süreçte Büyükşehir Belediyemiz de yeni Mural projeleri ile kentimize estetik değer katacak. ATSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi'ni açtık. Üyelerimiz ve çalışanlarının okulu ATSO Akademi'den 60 bin kişi yararlandı. ATSO Vakfı bünyesindeki Antalya Kültür Sanat,sergileri, söyleşileri, eğitimleriyle kültürel ve sanatsal çekim merkezlerinden birisi oldu.

Antalya'yı yeşil ekonomi ve çevreci dönüşümde örnek bir kent yapmak için kolları sıvadık. Büyükşehir Belediyemiz, meslek odaları ve üniversitelerimizin işbirliğiyle Antalya Ekonomisi Çevreci Dönüşüm Kurulu çalışmalarına başladık. En önemli projelerimizden biri olarak gördüğümüz Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını taçlandıracak eser için düzenlediğimiz Fikir Yarışması 7'den 70'e büyük katılıma sahne oldu. Seçici kurul ilk 10 projeyi belirledi. Önümüzdeki günlerde büyük bir çalıştayla kentimize kazandırmak istediğimiz projeyi belirleyeceğiz.

Geride bıraktığımız yılda bizi en çok üzen konu ise hiç kuşkusuz Manavgat yangınıydı. ATSO olarak 'Yangının İzlerini Birlikte Siliyoruz' Kampanyası düzenledik. Oda ve borsalarımızın da büyük desteğiyle vatandaşlarımız için; beyaz eşya, halı, kilim, züccaciye, ev tekstilinden oluşan toplam 13 TIR malzeme topladık ve onlara ulaştırdık. Allah milletimize bir daha böyle afetler yaşatmasın.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2022'nin tüm dünyada barışın, mutluluk, huzur ve bereketin hâkim olduğu, ülkemizin de her alanda güçlü ve başarılı adımlarla yol aldığı bir yıl olmasını diliyorum."

ANTALYA, (DHA)

 
OSB inşaatında iskeleden düşen 2 işçi yaralandı
 
25 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kaya 31 Aralık 2021 Cuma 10:57

Davut bırak bu lafları pahalılık la ve özellikle fırsatçı bozuntulari ile nasıl bir yol çizeceksin onu anlat boş laflara karnımız tok

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaş'ta yılbaşı öncesi denetim
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde Kaş Belediyesi Zabıta ekipleri ve İlçe Tarım ...
Erol Danacı son yolculuğuna uğurlandı
AKSU Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde görevli Erol Danacı, çarşamba ...
Pınar kardeşlerle yeni yıl kutlaması
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Nurniran Pınar ve Nurnilay Pınar ...
 
Başkan Esen'den yeni yıl mesajı
KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Senfoniden pop rüzgarı
ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO),  'Yeni Yıl Konseri'nde pop müziği ...
Operadan renkli gece
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB), müzikseverleri muhteşem ...
 
Arazi yangınında saman balyaları küle döndü
ANTALYA'nın Serik ilçesinde boş arazide çıkan yangında üzeri muşamba ile ...
Vali Yazıcı'dan yeni yıl mesajı
ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, yeni yıl nedeniyle mesaj yayımladı.
Konyaaltı'ndan kaçak ve sahte içki denetimi
KONYAALTI Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı gıda denetim ekipleri, ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva