Farah Zeynep Abdullah, Kızıl Goncalar iddiasına cevap verdi
Farah Zeynep Abdullah, Kızıl Goncalar iddiasına cevap verdi
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
26 Ocak 2021 Salı - 12:31

ATSO 'KÖK' Ödülleri heyecanı başladı

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından kentte fark yaratan kişi ve kurumları gururlandırmak ve takdir etmek amacıyla ilk kez geçen yıl düzenlenen Kente Önem Katanlar (KÖK) Ödülleri 2021 yılı için heyecan başladı. Başvurular 25 Şubat tarihinde sona erecek.

ATSO  KÖK  Ödülleri heyecanı başladı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO'nun bir kent geleneği haline gelen Geleneksel Ödül Töreni ve kuruluş yıldönümü organizasyonlarını 2020 yılında tek çatı altında birleştirerek, her kurum ve kişinin katılabileceği ve kent için fark yaratan Kente Önem Katanlar adıyla gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkanı Çetin, “Geçen yıl KÖK Ödülleri'ni kazananlar adına Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne modern bir spor salonu yaptırmıştık. ATSO'nun KÖK Ödülleri 2021'in tüm kategorilerde kazananları onurlandıracağı kurumsal sosyal sorumluluk büyük ödülü olarak Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne bir uçak bakım hangarı yaptırıyoruz" dedi.

'HİZMET İHRACATI' DA ÖDÜLLENDİRİLECEK

Davut Çetin, KÖK Ödülleri'nin 7 ana ödül kategorisinden oluştuğunu belirterek, şunları kaydetti;

“Kent Ödüllerinin her bir kategorisinin değerlendirmesi, alanında uzman profesyoneller ve/veya akademisyenler tarafından oluşan tamamen bağımsız bir Seçici Kurul tarafından yapılacak. Başvuru sahipleri, 2018 yılı ve sonrasında hayata geçirmiş oldukları bir çalışmayla başvuru yapabilecek, önceki KÖK ödüllerinde başvuru yaptıkları çalışmalarıyla başvuramayacaklar. Döviz Kazandırıcı Hizmetlerde; Her bir alt kategoride ilk 3 sırada yer alan üyelerimiz ödüllendirilecek. Firmalar, 2019-2020 yıllarında elde ettiği yurtdışı kaynaklı ihracat döviz miktarlarının aritmetik ortalamasını beyan ederek başvuru yapacak. Döviz Kazandırıcı Hizmetler ana kategorisi altında yer alan ihracat-genel, tarım ihracatı, konaklama tesisleri ve seyahat acenteleri kategorilerine hizmet ihracatı kategorisi de eklendi. Hizmet ihracatı; konaklama tesisleri ve seyahat acenteleri dışındaki hizmet sektörlerini kapsayacak. Hizmet ihracatında, 1 milyon ABD doları ve üzerindeki, diğer kategorilerde ise 4 milyon ABD doları ve üzerindeki beyanlar değerlendirmeye alınacak."

BEYAN BELGELERİ VE BAŞVURULARDA KOLAYLIK

"Başvurular 25 Şubat 2021 tarihinde sona erecek. Kent Ödülleri ve Döviz Kazandırıcı Hizmetler kategorilerinin başvuruları www.kenteonemkatanlar.org sayfasında yer alan online form aracılıyla alınacak. Döviz Kazandırıcı Hizmetler kategorisinde; geçmişte üyelerimizin bizzat başvurması ve banka beyan yazıları gerekiyordu. Bu yıl bunu kolaylaştırdık. Üyelerimiz, bu yıl banka veya Yeminli Mali Müşavir Raporu veya bağlı bulundukları ihracatçı birlikleri beyan yazılarıyla başvuru yapabilecek. Kent ve Döviz Kazandırıcı Hizmetler dışındaki kategorilerde ödül almaya hak kazanacak olanlar, odamız kayıtları esas alınarak belirlenecek."

GELECEĞE DOKUNAN ÖDÜLLER

Yıllardır alışılagelmiş ödül ve ödül töreni anlayışını, tüm Antalya için heyecan verici, önemli bir değere dönüştürdüklerini ifade eden Davut Çetin, “Ekonominin gelişmesi kentlerin gelişmesine ve toplumsal gelişmeye doğrudan bağlı. Bu nedenle günümüzde şirketlerin performansı ciro, istihdam, ihracat, vergi gibi göstergelerin yanında yenilikçilik, sosyal sorumluluk projeleriyle, kentsel gelişmeye katkılarıyla da değerlendirilmektedir. Uzun süre hatırlanacak ve kalıcı bir eserle taçlanacak bir projeye dönüşecek olan yeni ödül sistemimiz ile şehre ve gençlere daha fazla dokunduğumuzu düşünüyoruz" dedi.

ATSO'DAN EĞİTİME KÖK'LÜ DESTEK

ATSO'nun KÖK Ödülleri 2021'in tüm kategorilerde kazananları onurlandıracağı kurumsal sosyal sorumluluk büyük ödülünün, yine eğitime katkı olarak belirlendiğini ifade eden Davut Çetin sözlerini şöyle sürdürdü;

“Bu kapsamda geçtiğimiz yıl Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne bir spor salonu kompleksi yaptık. Bu yıl da Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne bir uçak bakım hangarı yapılmasına karar verilerek çalışmalara başlandı. Ödül almaya hak kazanan başvuru sahipleri, içinde bulunduğumuz pandemi dönemi müsaade ederse ATSO'nun 139. kuruluş yıldönümü olan 3 Nisan 2021 tarihinde düzenlenecek törenle kamuoyuna açıklanacak ve kendilerine sembol ödülleri takdim edilecek. Tüm kategoriler, başvuru koşulları, başvuru ve ödül takvimi ile online başvuru formlarına www.kenteonemkatanlar.org sayfasından ulaşılabilir."

ATSO BASKANI DAVUT CETIN, ATSO'NUN BIR KENT GELENEGI HALINE GELEN GELENEKSEL ODUL TORENI VE KURULUS YILDONUMU ORGANIZASYONLARINI 2020 YILINDA TEK CATI ALTINDA BIRLESTIREREK, HER KURUM VE KISININ KATILABILECEGI VE KENT ICIN FARK YARATAN KENTE ONEM KATANLAR ADIYLA GERCEKLESTIRDIKLERINI SOYLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA)

 
TMMOB, balık ölümlerine kalıcı çözüm bulunabilmesi için hazır
 
Sertifikaları Başkan Uysal verdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TMMOB, balık ölümlerine kalıcı çözüm bulunabilmesi için hazır
TÜRK Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Antalya İl Koordinasyon ...
Yaşlı kadının evi yandı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde sobadan çıkan yangında yalnız yaşayan Ayşe ...
Demre'de şaşırtan görüntü; bir tarafta hortum, bir tarafta güneş
ANTALYA'nın Demre ilçesinde kıyıdan açıkta hortum oluştu. Cep telefonu ...
 
Antalya risk haritası maviye döndü
ANTALYA'nın koronavirüs risk haritası, iki aydır uygulanan önlemler sayesinde ...
Havva'nın mirasçılarının, 5 milyar dolarlık arazi kavgası
ANTALYA'da Bahçevlievler ve Meltem mahallelerinde 10 bin civarı konut, ...
Boş arazide erkek cesedi bulundu
ANTALYA'da çeşitli suçlardan kaydı bulunan Emre K. (30), boş arazide elektrik ...
 
Eğlence merkezine operasyonda, 11 kişiye 34 bin 650 lira ceza
ANTALYA'da koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gerekirken ...
Toplam Çözüm Ekibi Bozova'da
KORKUTELİ Belediye Başkanı Ömer İşlek tarafından hayata geçirilen Toplam ...
CHP'li belediye başkanı partisinden istifa etti, yeni partisini açıkladı
Antalya'nın İbradı İlçe Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru Cumhuriyet Halk ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva