DÖSİAD Akademi’de ilk ders
DÖSİAD Akademi’de ilk ders
Fatih Ürek dolandırılmaktan son anda kurtuldu
Fatih Ürek dolandırılmaktan son anda kurtuldu
Oscar ödüllü oyuncuya 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi
Oscar ödüllü oyuncuya 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi
Armağan Şenol yaşamını yitirdi
Armağan Şenol yaşamını yitirdi
21 Mart 2023 Salı - 13:39

ATSO'dan Antalya ekonomisine yeni ihracat pazarları

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar ve Varşova Ticaret Odası (WIG) Başkanı Marek Traczyk, Antalya ve Polonya iş dünyasının uluslararası bağlarını güçlendirmeyi, ihracatçılara yeni kapılar açmayı içeren iş birliği sözleşmesine imza attı.

ATSO dan Antalya ekonomisine yeni ihracat pazarları
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

ATSO Başkanı Ali Bahar, Yönetim Kurulu başkan Yardımcısı Boğaçhan Göksu, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Totoş, Hatice Öz, Yusuf Hacısüleyman, Mustafa Yayla, Hüseyin Sarı, Ali Özgür Karagöz ve Hakan Pakalın'ın yer aldığı heyet, WIG Başkanı Marek Traczyk, Polonya Ticaret Odası (KIG) Başkanı Marek Kloczko, Ptak Warsaw Expo Başkanı Tomasz Szypula, Polonya Turizm Odası (PIT) Başkanı Pawe Niewiadomski ve Varşova Büyükelçisi Cengiz Kamil Fırat'ı ziyaret etti. Polonya-Antalya ekonomisinin geliştirilmesi için Varşova Ticaret Odası ile ikili iş birliklerinin artırılması amacıyla düzenlenen program kapsamında, Antalyalı ve Polonyalı iş insanları arasına ticaret köprüsü kurulması için protokol imzalandı. Başkan Ali Bahar, Başkan Yardımcısı Boğaçhan Göksu ve Varşova Ticaret Odası Başkanı Marek Traczyk, Varşova Ticaret Odası Denetim Kurulu Başkanı Marcin Zamoyski'nin imza attığı iş birliği anlaşması ile iki ülke ticaretine ilişkin etkinlikler gerçekleştirilecek.

'ANLAŞMALAR AKTİF HALE GELECEK'

Yönetim olarak Antalya iş dünyasının uluslararası bağlarını güçlendirmeyi, ihracatçılara yeni kapılar açmayı çok önemsediklerini kaydeden Başkan Ali Bahar, “Bu çerçevede de odalarla yapılmış iş birliği anlaşmalarını yenilemek ve daha aktif bir hale getirmek arzusundayız. İlk başlangıç noktası olarak da Varşova'yı seçtik. Bu seçimimizde Polonya'nın son on yıllarda göstermiş olduğu ekonomik performansın ve gelişme ivmesinin yanı sıra ülkelerimiz arasında hali hazırda var olan dostane ilişkilerin payı da büyüktür. Bizleri bu kadar sıcak ve dostane karşılıyor olmanız da çok mutlu etti, karşılıklı iş birliğimiz adına çok güzel bir başlangıç yapmış olduk" dedi. Forum, kongre gibi ortak etkinliklerin yapılması konusunda çalışacaklarını dile getiren Başkan Bahar, “Ortak organizasyonlar konusunda en az bizim kadar motive olduğunuzu görmek memnuniyet verici. Bugün imzaladığımız iş birliği anlaşması, ileride birlikte gerçekleştireceğimiz ortak projeler, organizasyonlar ve karşılıklı heyet ziyaretleri açısından güzel bir başlangıç olacaktır" diye konuştu.

'TÜRKİYE GÜÇLÜ BİR PARTNER'

Antalya'dan güçlü bir heyeti ağırlıyor olmaktan onur duyduklarını dile getiren Marek Kloczko ise “Türkiye ile ve TOBB ile sıkı ilişkiler içerisindeyiz. Benzer şekilde çeşitli büyük odalarla da ortak çalışmalarımız oldu. Bu bağlamda Antalya ile böylesine bir çalışma imkanı olması bizleri son derece memnun eder" dedi. Ülkeler arasında ticari olarak büyük bir potansiyel olduğunu ve en kısa zamanda ilgili sektörlere yönelik bir alım heyeti ziyareti düzenleyeceklerini kaydeden Kloczko, “Türkiye güçlü ekonomisi, ticari ilişkileri ve dinamik iş dünyası ile güçlü bir partnerimiz. Bildiğiniz gibi Türkiye Polonyalıların en çok tercih ettiği turizm destinasyonudur, birçok Polonyalı için ise Antalya'nın yeri çok daha özel, çok daha ayrıdır" diye konuştu.

ANTALYA TICARET VE SANAYI ODASI (ATSO) BASKANI ALI BAHAR VE VARSOVA TICARET ODASI (WIG) BASKANI MAREK TRACZYK, ANTALYA VE POLONYA IS DUNYASININ ULUSLARARASI BAGLARINI GUCLENDIRMEYI, IHRACATCILARA YENI KAPILAR ACMAYI ICEREN IS BIRLIGI SOZLESMESINE IMZA ATTI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA TICARET VE SANAYI ODASI (ATSO) BASKANI ALI BAHAR VE VARSOVA TICARET ODASI (WIG) BASKANI MAREK TRACZYK, ANTALYA VE POLONYA IS DUNYASININ ULUSLARARASI BAGLARINI GUCLENDIRMEYI, IHRACATCILARA YENI KAPILAR ACMAYI ICEREN IS BIRLIGI SOZLESMESINE IMZA ATTI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA)

 
Patlamış mısır tüketen öğrenciler hastanelik oldu
 
Otel odasına uyuşturucu baskını: 1 gözaltı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Serik'te Nevruz kutlandı
ANTALYA'nın Serik ilçesinde 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.
Antalya'da tefecilik operasyonu: 6 tutuklama
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde polisin düzenlediği 'tefecilik' operasyonunda 6 şüpheli tutuklandı.
Yaşlılar Haftası'na özel sergi
ANTALYA'da Muratpaşa Beldiyesi, '18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası' kapsamında ...
 
Finike DH'nin hekim kadrosu arttı
FİNİKE Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel Kurt, hekim kadrosuna ...
İlk iftar ve ilk tapular Kırcami'de verilecek
ANTALYA'da Muratpaşa Belediyesi, her yıl mahallelerde düzenlendiği iftar ...
Vali Yazıcı, Yörük İl Beyi'ne kuşak bağladı
VALİ Ersin Yazıcı, Antalya Yörükler Derneği tarafından düzenlenen, 'Antalya ...
 
Antalya'da orman yangını sanığı suçlamayı reddetti!
ANTALYA'da 28 Temmuz 2021'de tarihinde 4 noktada başlayıp, 10'uncu günde ...
ATB heyeti Baltık pazarında
ANTALYA Ticaret Borsası (ATB), yaş meyve sebze ticaretinin artırılması ...
'Yağış azaldı, ekim nöbetinde değişiklik kaçınılmaz'
AKDENİZ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Ziraat Mühendisleri ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva