Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
3 Aralık 2021 Cuma - 14:51

AÜ'de Uluslararası Araştırma Konferansı

AKDENİZ Üniversitesi, 22 ülkeden araştırmacının katıldığı Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Konferansı'na ev sahipliği yaptı. Program kapsamında gerçekleşen Basra Çocuk Orkestrası konseri büyük ilgi gördü.

AÜ de Uluslararası Araştırma Konferansı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

AÜ Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen 3. Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırma Konferansı'na Türkiye, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Ürdün, İran, Lübnan, Cezayir, Fas, Libya, Sudan, Tunus, Kuveyt, Filistin, Nijerya, Malezya, Pakistan, Afganistan, Kazakistan, Özbekistan, Hollanda ve İngiltere olmak üzere 22 farklı ülkeden araştırmacılar katıldı. Konferansta Sosyal Bilimler, İnsani Bilimler ve Eğitim alanından 120 bildiri yüz yüze sunulurken, 40 bildirinin de sunumları çevirimiçi yapıldı.

TOPLUMLAR ARASI KÜLTÜREL, SİYASİ VE EKONOMİK İLİŞKİLERE KATKI SAĞLAYACAK

Konferansın açılış konuşmasını yapan AÜ Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Demirkaya, ülkemizin Ortadoğu ve Arap dünyasıyla yakın ilişkiler kurduğu bu dönemde, böylesine önemli bir bilimsel etkinliğe ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve konferansın sonuçlarının bilim dünyası için verimli olması temennisinde bulundu. Basra Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Scholar Worldwide Direktörü Dr. Murad Al-Abdullah ve Düzenleme Kurulu Başkanı Dr. Othman Atiyah Ismael de yaptıkları konuşmalarda konferans sürecindeki ev sahipliğinden ve misafirperverliğinden ötürü AÜ ailesine teşekkür ederek konferansın akademik dünyaya katkılarının yanı sıra toplumlar arası kültürel, siyasi ve ekonomik ilişkilere sağlayacağı faydalara vurgu yaptı. Konferansta ayrıca davetli konuşmacı olarak Birleşik Krallık Swansea Üniversitesi'nden Donna Sharland ve Polonya Szczecin Üniversitesi'nden Dr. Maciej Czaplewski katıldı.

BASRA ÇOCUK ORKESTRASI'NDAN İSTİKLAL MARŞI

Konferans açılışında Irak'ın Basra Valiliği ve Türkiye'nin Basra Konsolosluğu tarafından desteklenen Basra Çocuk Orkestrası tarafından verilen konser izleyenler tarafından yoğun ilgi gördü. Türkiye ve Irak milli marşlarını seslendiren koro, sevilen Dünya, Türk ve Arap repertuvarından seslendirdiği ezgiler ile salondan büyük alkış topladı.

AU EGITIM FAKULTESI KONFERANS SALONU'NDA GERCEKLESTIRILEN 3. ULUSLARARASI SOSYAL VE BESERI BILIMLER ARASTIRMA KONFERANSI'NA TURKIYE, IRAK, BIRLESIK ARAP EMIRLIKLERI, UMMAN, URDUN, IRAN, LUBNAN, CEZAYIR, FAS, LIBYA, SUDAN, TUNUS, KUVEYT, FILISTIN, NIJERYA, MALEZYA, PAKISTAN, AFGANISTAN, KAZAKISTAN, OZBEKISTAN, HOLLANDA VE INGILTERE OLMAK UZERE 22 FARKLI ULKEDEN ARASTIRMACILAR KATILDI. (HILMI DEMIRKAYA) (fOTO:ANTALYA-DHA)

AU EGITIM FAKULTESI KONFERANS SALONU'NDA GERCEKLESTIRILEN 3. ULUSLARARASI SOSYAL VE BESERI BILIMLER ARASTIRMA KONFERANSI'NA TURKIYE, IRAK, BIRLESIK ARAP EMIRLIKLERI, UMMAN, URDUN, IRAN, LUBNAN, CEZAYIR, FAS, LIBYA, SUDAN, TUNUS, KUVEYT, FILISTIN, NIJERYA, MALEZYA, PAKISTAN, AFGANISTAN, KAZAKISTAN, OZBEKISTAN, HOLLANDA VE INGILTERE OLMAK UZERE 22 FARKLI ULKEDEN ARASTIRMACILAR KATILDI. (OTHMAN ISMAEL) (fOTO:ANTALYA-DHA)

AU EGITIM FAKULTESI KONFERANS SALONU'NDA GERCEKLESTIRILEN 3. ULUSLARARASI SOSYAL VE BESERI BILIMLER ARASTIRMA KONFERANSI'NA TURKIYE, IRAK, BIRLESIK ARAP EMIRLIKLERI, UMMAN, URDUN, IRAN, LUBNAN, CEZAYIR, FAS, LIBYA, SUDAN, TUNUS, KUVEYT, FILISTIN, NIJERYA, MALEZYA, PAKISTAN, AFGANISTAN, KAZAKISTAN, OZBEKISTAN, HOLLANDA VE INGILTERE OLMAK UZERE 22 FARKLI ULKEDEN ARASTIRMACILAR KATILDI. (fOTO:ANTALYA-DHA)


AU EGITIM FAKULTESI KONFERANS SALONU'NDA GERCEKLESTIRILEN 3. ULUSLARARASI SOSYAL VE BESERI BILIMLER ARASTIRMA KONFERANSI'NA TURKIYE, IRAK, BIRLESIK ARAP EMIRLIKLERI, UMMAN, URDUN, IRAN, LUBNAN, CEZAYIR, FAS, LIBYA, SUDAN, TUNUS, KUVEYT, FILISTIN, NIJERYA, MALEZYA, PAKISTAN, AFGANISTAN, KAZAKISTAN, OZBEKISTAN, HOLLANDA VE INGILTERE OLMAK UZERE 22 FARKLI ULKEDEN ARASTIRMACILAR KATILDI. (HILMI DEMIRKAYA) (fOTO:ANTALYA-DHA)

AKDENIZ UNIVERSITESI, 22 ULKEDEN ARASTIRMACININ KATILDIGI ULUSLARARASI SOSYAL VE BESERI BILIMLER ARASTIRMA KONFERANSI'NA EV SAHIPLIGI YAPTI. PROGRAM KAPSAMINDA GERCEKLESEN BASRA COCUK ORKESTRASI KONSERI BUYUK ILGI GORDU. (fOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA,(DHA)

 
Destici: Asgari ücret 4 bin 500 lira seviyesinde olmalı
 
Dere yatağına devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Erişilebilir Üniversite' AÜ'de 93 engelli öğrenci eğitim görüyor
ENGELLİ Öğrenci Birimi Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Adile Emel Sardohan ...
AÜ öğretim üyesine TÜBİTAK Teşvik Ödülü
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü ...
Şehit ailelerinden Rektör Özkan'a teşekkür ziyareti
AKDENİZ Üniversitesi'nde yer alan ve 15 Temmuz şehitleri Muhammet Oğuz ...
 
Termessos'un çiğdemleri çiçek açtı
AKDENİZ Üniversitesi'nde (AÜ) eğitim gören geleceğin Fen Bilgisi öğretmenleri, ...
Türk-Alman Konferansı'nın sonuç bildirgesi yayımlandı
AKDENİZ Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Türk-Alman Konferansı'nın ...
Dekan Kuştarcı: Sağlık ağızdan başlar
Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Kuştarcı, ...
 
Prof. Dr. Özkan: Aşıyla serviste yatan hasta sayısı 6'da 1'e düştü
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, aşı yaptırmayanlara ...
Rektör Özkan, öğrenci başkanlarla buluştu
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, gençlik kampındaki ...
'Neler Oluyor Hayatta?' üçüncülük getirdi
AKDENİZ Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri 'A Awards Açıkhava ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva