Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
16 Mart 2022 Çarşamba - 09:16

Adıyaman Oto Ekspertiz

Araç alım satım işlemi yaparken seçilen oto eksperler hakkındaki kriterlerin neler olması gerektiğine değinelim. Öncelikle yetki belgeli olması ve kullanılan tüm cihazların kalibrasyon işlemlerinin tamamlanması en büyük iki faktördür.

Adıyaman Oto Ekspertiz
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bunların yanı sıra ekspertiz firmasında çalışan personelin uzman ve tecrübeli olması, firmanın müşteri memnuniyeti anlayışının bulunması ve müşterinin mağduriyetine önem veren bir firma tercih edilmelidir. Tüm bu anlatılanların Adıyaman Oto Ekspertiz firmasında bulunduğunu söylemenin zor olmadığını belirtelim.

Adıyaman Oto Ekspertiz, oto ekspertiz işlemleri esnasında yapmış olduğu testlerin kalitesi ile şehirde bir numara haline gelmiş ve kaliteli müşterinin kaliteli tercihi olmuştur. Firma, bu hususta tercih edilmesindeki en önemli faktörleri bilmesinin yanı sıra tercih eden müşterilerine de her zaman teşekkürü borç bilmiştir. Firmanın bünyesinde bulunan cihazlar ve testler hakkında sırası ile bilgi verecek olursak;

Oto Ekspertiz İşlemleri Sırasında Kullanılan Cihazlar ve Testler:

  • Motor Mekanik ve Performans Testi (Test sırasında Dyno cihazları ile motorun performansı ve mekanik aksamları test edilir. Test; düşük, orta ve yüksek yoğunlukta gerçekleştirilerek en doğru veriye ulaşılmak amaçlanır.)
  • Kaporta ve Boya Testi (Test esnasında en son teknoloji ürünü bir boya ölçer kullanılır. Bunun akabinde kullanılan cihazın kalitesi sayesinde hata payı sıfıra indirgenir.)
  • Süspansiyon ve Amortisör Testleri (Testler uygulanırken süspansiyon ve amortisörler uzman ekip tarafından detaylıca incelenir ve 15'e yakın farklı cihaz ile bütün tetkikler yapılır.)
  • Yanal Kayma Testi (Test sırasında kullanılan cihazların kaliteli kalibrasyon işlemi sayesinde araca en ufacık bir hasar bile verilmemektedir.)
  • OBD Beyin Kontrol Testi (En son teknoloji ve yazılım sistemi yüklü olan cihazlar ile yapılır. Cihazın kaliteli yazılım sistemi sayesinde en doğru veriye ulaşılır ve raporlama esnasında veriler birebir kopyalanır.)

Daha nice test ve cihazları barındıran firma; otomobil ve ekspertiz sektöründeki bütün gelişmeleri takip ederek sürekli kendini yenilemekte ve güncellemektedir. Bu sayede rakip ekspertiz firmaları ile aralarında oluşan farkı günden güne arttırmaktadır.

DETAYLI EKSPERTİZ NE KADAR SÜRMEKTEDİR?

Bu sorunun cevabı bazı durumları göre değişkenlik göstermektedir. Detaylı bir oto ekspertiz raporu almak isteyen müşterilerimize önce hangi testlerin yaptırmak istediği ile ilgili bilgiler toplanır. Yaptırmak istenen testler hakkında müşteriye belirli bir süre verilir. Ancak genel hatları ile belirtecek olursak Adıyaman Oto Ekspertiz firmasında yoğunluğa da bağlı olarak detaylı ekspertiz raporu ortalama 1 ila 2,5 saat arasında hazırlanmaktadır. Firmada geliştirilmiş olan randevu sistemi sayesinde gerek Adıyaman ilinden gerekse çevre illerden gelen müşterilere belirtilen sürenin dışında çıkılmamaktadır. Yani müşteri ne kadar detay isterse ekspertiz işlemlerinin rapora yansıması da o kadar uzun sürmemektedir. 

TSE BELGELİ OTO EKSPERTİZ NEDİR?

Öncelikle Adıyaman Oto Ekspertiz firmasının TSE belgeli bir firma olduğunu belirtmek istiyoruz. TSE belgeli oto ekspertiz firması demek yapılacak olan her türlü ekspertiz işleminin kesin ve resmi bir belge niteliği taşıması demektir. TSE belgesi bulunmayan oto ekspertiz firmalarından rapor alınmasını hiçbir şekilde tasvip etmiyor ve mutlak surette tavsiye etmiyoruz. Firmamız tarafından hazırlanmış olan ekspertiz raporlarını tarafınıza herhangi bir maddi ve zaman tasarrufu doğması halinde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ayrıca firmamız TS 13805 standartları doğrultusunda hizmet vermeyi kendisine ilke edinmiş olup bu konuda herhangi bir müşterinin mağdur olmamasına da olanak sağlamaktadır.

OTO EKSPERTİZİN TEMEL AMACI NEDİR?

Oto ekspertizin temel amacı testlere tabi tutulan bir aracın geçmişte herhangi bir kaza veya hasar durumuna girip girmediğine bakmaktır. Adıyaman Oto Ekspertiz olarak müşterilerimizin de bu temel amaç ile firmamıza geldiklerinin bilincindeyiz ve bu amaç doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyoruz. Ayrıca yalnızca hasar veya kaza durumuna değil araçta bulunan mevcut aksamların yakın zamanda arıza yapma ihtimaline, aracın kaporta ve boya durumu gibi hususlarına değinmek de oto ekspertizin amaçlarından biridir. Oto ekspertiz raporu almadan araç alım satım işlemleri gerçekleştirirseniz maddi zarara uğramanız halinde zarar tespitinizin kesin olarak saptanamayabilir. Ancak firmamızdan resmî belge niteliği taşıyan bir ekspertiz raporu almanız halinde herhangi bir zarara uğramadan alım satım işlemleriniz hakkında ön bilgi sahibi olursunuz.

 
ATM önü dolandırıcısı kamerada
 
47 kaçak göçmen yakalandı, 3 organizatör tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ATM önü dolandırıcısı kamerada
ESENYURT'da önce kartı daha sonra parayı veren ATM'deki vatandaşı ATM ...
İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon
İSTANBUL'un Başakşehir, Avcılar ve Esenyurt ilçesinde uyuşturucu satıcılarına ...
Otomobilin altında kalan kadın öldü
MERSİN’in Tarsus ilçesinde, sürücüsünün geri manevra yaptığı otomobilin ...
 
Sobadan zehirlenen kişi hastaneye kaldırıldı
ADIYAMAN'da yalnız yaşayan Erkan Yakıcı (44), sobadan sızan karbonmonoksit ...
Yıldız Tilbe otelin yasaklı listesine girdi
Sokak köpeklerinin zehirlenmesi için çağrı yapan şarkıcı Yıldız Tilbe, ...
16 yaşındaki çocuk, kazara tüfekle annesini yaraladı
SAMSUN'un Çarşamba ilçesinde avdan dönen K.Y.K. (16), tüfeği boşaltmak ...
 
Babası ve 3 kişiyi öldürenin babasını öldürdü
ANKARA'da Ramazan Selvi (22), Aksaray'da geçen yıl aralarında babası Rıza ...
Arkadaş cinayeti sanığına 21 yıl hapis
KOCAELİ'nin Körfez ilçesinde, husumetlisini korkutmak için tabancayla ...
Levent Gültekin'e saldırı; sanıklara istenen ceza belli oldu
BAKIRKÖY'DE bir yıl önce gazeteci Levent Gültekin'e saldırdıkları iddiasıyla ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva