Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Başkan Kotan'ın ilk ziyareti Kaymakam Köse'ye
Başkan Kotan'ın ilk ziyareti Kaymakam Köse'ye
3 Şubat 2020 Pazartesi - 11:43

Afyon OSB'lerine Antalya daveti

ANTALYA OSB Başkanı Ali Bahar, Afyon merkez ve ilçelerinde bulunan 5 organize sanayi bölgesini ziyaret edip mevcut durumları hakkında bilgi aldı.

Afyon OSB lerine Antalya daveti
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından Isparta, Burdur ve Afyon'daki 15 organize sanayi bölgesinin, Bölge Koordinatörü olarak görevlendirilen OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, Afyon merkez ve ilçelerinde bulunan 5 organize sanayi bölgesini ziyaret ederek OSB'lerin durumları hakkında bilgi aldı.

DAZKIRI OSB

Afyon temaslarına Dazkırı OSB ile başlayan Başkan Bahar'a, Antalya OSB Bölge Müdürü İlhan Metin eşlik etti. Dazkırı OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Dazkırı Kaymakamı Mesut Coşkun ile Kaymakamlık binasında bir araya gelen Bahar, Dazkırı OSB'nin mevcut durumu ve kuruluşundan bu güne kadar geçen süre içerisinde yaşanan gelişmeler hakkında bilgi aldı. Dazkırı OSB'nin alt yapı çalışmalarının 15 yıldır tamamlanamadığını öğrenen Başkan Bahar, gerekli kaynağın bulunup alt yapı çalışmalarına başlanılması için OSBÜK ve Bakanlık nezdinde girişimlerde bulunacağını belirtti.

DİNAR OSB

Günün ikinci ziyaretini Dinar OSB'ye yapan Bahar, Dinar OSB Başkan Vekili ve Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ile makamında görüştü. Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Bağırkan'ın da katıldığı toplantıda Dinar OSB'nin gelişmesini ve ilçeye daha fazla katma değer yaratmasını sağlayacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

SANDIKLI OSB

Dinar'dan, Afyon'un Sandıklı ilçesine geçen Başkan Bahar, Sandıklı OSB Başkanı, Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop ve Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile bir araya geldi. Bölgedeki fabrikalardan birinde gerçekleşen görüşmede, Burdur, Isparta ve Afyon'daki 15 OSB'nin, Antalya OSB liderliğinde güç birliği yapmasının, OSB'lere ve bulundukları ilçelere önemli avantajlar sağlayacağı, Sandıklı OSB'nin tüm imkanları ile çalışmalara katkıda bulunacağı belirtildi.

ŞUHUT OSB

Günün dördüncü ziyaretini Şuhut ilçesine yapan Başkan Bahar, Şuhut OSB Yönetim Kurulu Başkanı, Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya ve Başkan Vekili, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ile bir toplantı gerçekleştirdi. Belediye Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda Şuhut OSB'yi yatırımcılar için cazip kılacak çalışmalar ve mevcut sanayicilere sağlanacak faydalar hakkında istişarelerde bulunuldu. Görüşmenin Şuhut OSB açısından oldukça verimli geçtiğini belirten Kaymakam Kaya, ziyareti ve OSB'nin gelişmesi için verdiği fikirlerden dolayı Başkan Bahar'a teşekkür etti.

AFYONKARAHİSAR OSB

Afyon temaslarını Afyonkarahisar OSB ile sonlandıran Başkan Bahar, Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ile yaptığı görüşmede OSB'nin mevcut durumu ve ortaklaşa yapılacak çalışmalarla ilgili istişarede bulundu. Mayıs ayında Afyon, Isparta ve Burdur'daki 15 OSB'nin başkan ve yönetimleri ile Antalya OSB'de bir çalıştay düzenleyeceklerini, OSB'lerin sorun, talep ve önerilerini bir rapor haline getirip OSBÜK'e sunacaklarını belirten Başkan Bahar, ziyaret ettiği tüm OSB'lerin başkan ve yönetimlerini Antalya'ya davet etti.

ANTALYA OSB BASKANI ALI BAHAR, AFYON MERKEZ VE ILCELERINDE BULUNAN 5 ORGANIZE SANAYI BOLGESINI ZIYARET EDIP MEVCUT DURUMLARI HAKKINDA BILGI ALDI. (DINAR) (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA OSB BASKANI ALI BAHAR, AFYON MERKEZ VE ILCELERINDE BULUNAN 5 ORGANIZE SANAYI BOLGESINI ZIYARET EDIP MEVCUT DURUMLARI HAKKINDA BILGI ALDI. (SANDIKLI) (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA OSB BASKANI ALI BAHAR, AFYON MERKEZ VE ILCELERINDE BULUNAN 5 ORGANIZE SANAYI BOLGESINI ZIYARET EDIP MEVCUT DURUMLARI HAKKINDA BILGI ALDI. (SUHUT) (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA OSB BASKANI ALI BAHAR, AFYON MERKEZ VE ILCELERINDE BULUNAN 5 ORGANIZE SANAYI BOLGESINI ZIYARET EDIP MEVCUT DURUMLARI HAKKINDA BILGI ALDI. (DAZKIRI) (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
İki otele kaçak içki baskını
 
Ahmet Mekin'in eşi yaşamını yitirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İki otele kaçak içki baskını
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polis tarafından iki otele düzenlenen operasyonda ...
Demre'de kaza: 2 yaralı
ANTALYA'nın Demre ilçesinde otomobille çarpışan motosikletteki karı- koca yaralandı.
Antalya'da koronavirüs korkusu
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde sahilde 2 yarasa ölüsü bulundu. Vatandaşlar ...
 
'Çardaş Prensesi' son kez Antalya'da
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (DOB), Macar besteci Emmerich Kalman'ın ...
Bacağını patpata kaptırıp, yaralandı
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde 'patpat' olarak bilinen çapa motoruna bacaklarını ...
Kapısız evde yaşayan ailenin 'akrep' korkusu
ANTALYA'da 3 çocuklu Toğa çifti, kapısı olmayan evlerinde, içeri giren ...
 
Best Model tacını babası için kazandı
GEÇEN yıl Girne'de düzenlenen 32'nci Best Model Türkiye'de ikincilik tacı ...
Hırsızlık için Antalya'ya gelen 3 şüpheli yakalandı
ANTALYA'da çok sayıda evden hırsızlık yaptığı belirlenen ve 1'i cezaevinden ...
Antalya'da burs paralarının 1'i öğrenciye 3'ü teröre gitmiş
FETÖ'nün Antalya'daki 'Burs' ve 'Öğrenci evleri' dosyasını açtık.
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva