Mehmet Boyacı'dan sosyal yaşam portreleri
Mehmet Boyacı'dan sosyal yaşam portreleri
AKM'de akordeon gecesi
AKM'de akordeon gecesi
Kepez'in sultanlarından ilk galibiyet
Kepez'in sultanlarından ilk galibiyet
Muratpaşa'da ilk sergi heyecanı
Muratpaşa'da ilk sergi heyecanı
26 Ağustos 2020 Çarşamba - 13:52

Ağabeyi, Nurbari'yi laubali davrandığı için öldürmüş

ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar ilçesinde, kız kardeşi Nurbari Mircihan'ı (17) boğazını kestikten sonra defalarca bıçaklayarak, öldüren Salih Mircihan (29) tutuklandı.

Ağabeyi, Nurbari yi laubali davrandığı için öldürmüş
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Üniversite sınavına hazırlanan ve aile bütçesine katkıda bulunmak için kafede çalışan Nurbari Mircihan, pazartesi gecesi, misafir olarak gittikleri dayısına ait Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evde, ağabeyi Salih Mircihan tarafından boğazı kesildikten sonra defalarca bıçaklanarak, öldürüldü. Nurbari Mircihan'ın cenazesi, gözyaşlarıyla toprağa verilirken, gözaltına alınan ağabeyi Salih Mircihan ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  

Uyuşturucu bağımlısı olduğu ve daha önce de annesi Adle Mircihan'ı bıçaklayarak, yaraladığı için bir süre cezaevinde kaldığı öğrenilen Salih Mircihan, savcılık sorgusunda cinayeti anlattı. Kardeşini bacak bacak üstüne atıp, telefonda mesajlaştığı ve laubali hareketler sergilediği için öldürdüğünü söyleyen Salih Mircihan, cinnet getirdiğini, olay sırasında kendi kollarını da bıçakla yaraladığını ve başını duvara vurduğunu ileri sürdü. 

'SOL ELİMLE SAÇLARINDAN TUTUP, SAĞ ELİMLE BIÇAKLADIM'

Yaklaşık 8 yıldır uyuşturucu kullandığını belirten Salih Mircihan, pazartesi günü, annesi ve kız kardeşi ile dayısının evine misafirliğe gittiklerini, nakliyecilik yapan kuzeni ile 1 gün sonra Batman'a gitmek için anlaştıklarını kaydetti. Salih Mircihan, ifadesinde şunları söyledi: 

"Annemi saat 22.00 sıralarında eve bıraktım. Ardından dayımın evine döndüm. Otururken 3-4 belki daha fazla sigara içtim. Dumandan etkilenen dayım kızdı. 1 gün sonra Batman'a gitme planımız da iptal oldu. Bunun üzerine dayımlarla vedalaştım ve eve gitmek için kapıya yöneldim. Bu sırada susadığımı fark ettim ve mutfağa gidip, bir bardak su içtim. Mutfakta kardeşim Nurbari ve dayımın kızı Kader vardı. Nurbari'nin oturuşuna baktığımda, telefon ile mesajlaştığını görünce erkek arkadaşıyla görüştüğünü düşündüm. Kardeşimin bacak bacak üstüne atması ve laubali hareketlerinden rahatsız oldum. İçimden 'lanet gelsin' diyerek, mutfaktan çıktım ve evin kapısına yöneldim. Ayakkabılarımı giydim, bir anda gitmek istemediğimi fark ettim. Aklım hala kardeşim Nurbari'deydi. Ayakkabılarımı çıkarmadan mutfağa girdim. Mutfak tezgahında bulunan ekmek bıçağını alarak kardeşime savurdum. Sol elimle kardeşimin saçlarından tutuyordum, sağ elimle de bıçağı Nurbari'ye sapladım. İlkinde bıçak kardeşimin göğüs kafesinin altına, kaburgasına doğru saplandı. Sonra bıçak kardeşimin boyun kısmına geldi. O sırada cinnet geçirdim. O an aşırı sinirliydim. Kardeşimin yaşamasını istemiyordum, kendimi kontrol edemedim. Kardeşimi bıçaklarken, ruh halim bir yandan onu bıçaklamama el vermiyordu. Kardeşimi bıçakladığım sırada mutfakta sadece Kader vardı. Kader çığlık atınca dayımın çocukları gelerek beni engellemeye çalıştılar."

'DAHA ÖLMEDİ, BIRAKIN ÖLDÜRECEĞİM' DEMİŞ

Kuzenlerinin kendisini tutarak, balkona götürdüğünü, bu sırada da boğuştuğu dayısının oğlu Mehmet Gül'ün parmağının kesildiğini anlatan Salih Mircihan, "Elimdeki bıçağı Mehmet zorla aldı. Balkonda bulunduğum sırada hala sinirliydim, cinnet geçiriyordum ve kendimi kontrol edemiyordum. Bu sırada yanımdakilere 'Daha ölmedi, beni bırakın, onu öldüreceğim' dedim. Kafamı sağa sola vuruyordum. Bu olayı önceden tasarlamadım ve dayımın evine kardeşimi öldürme maksadıyla gitmedim. Olay bir anlık cinnet geçirmem neticesinde, öfkemi kontrol edememem hasebiyle olmuştur. Psikolojik rahatsızlığım veya akıl hastalığım yok. Adana ve Gaziantep'e uyuşturucu tedavisi için ilaç yazdırmaya gittim. Sol kolum ve sağ elimde bulunan yaralanmalar bıçağı kardeşime savururken oldu. Olay nedeniyle çok üzgünüm ve pişman oldum. Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı" dedi. 

SANLIURFA'NIN CEYLANPINAR ILCESINDE, KIZ KARDESI NURBARI MIRCIHAN'I (FOTODA) BOGAZINI KESTIKTEN SONRA DEFALARCA BICAKLAYARAK, OLDUREN SALIH MIRCIHAN (29) TUTUKLANDI. UYUSTURUCU BAGIMLISI OLDUGU BELIRTILEN MIRCIHAN'IN, IFADESINDE, KIZ KARDESINI BACAK BACAK USTUNE ATIP, TELEFONDA MESAJLASTIGI VE LAUBALI HAREKETLER SERGILEDIGI ICIN OLDURDUGUNU SOYLEYEREK, "UZGUNUM VE PISMANIM, KESKE BOYLE YASANMASIYDI" DEDIGI OGRENILDI.  FOTO: SANLIURFA - DHA

SANLIURFA'NIN CEYLANPINAR ILCESINDE, KIZ KARDESI NURBARI MIRCIHAN'I (FOTODA) BOGAZINI KESTIKTEN SONRA DEFALARCA BICAKLAYARAK, OLDUREN SALIH MIRCIHAN (29) TUTUKLANDI. UYUSTURUCU BAGIMLISI OLDUGU BELIRTILEN MIRCIHAN'IN, IFADESINDE, KIZ KARDESINI BACAK BACAK USTUNE ATIP, TELEFONDA MESAJLASTIGI VE LAUBALI HAREKETLER SERGILEDIGI ICIN OLDURDUGUNU SOYLEYEREK, "UZGUNUM VE PISMANIM, KESKE BOYLE YASANMASIYDI" DEDIGI OGRENILDI.  FOTO: SANLIURFA - DHA

Hasan KIRMIZITAŞ/CEYLANPINAR (Şanlıurfa), (DHA)

Etiketler:
 
Uludağ’da kaçak villa yıkıldı
 
Şehit er Mesut Yıldırım, son yolculuğa uğurlandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uludağ’da kaçak villa yıkıldı
BURSA'da Osmangazi Belediyesi, Uludağ bölgesinde orman arazisi üzerine ...
11 bin 800 paket kaçak sigara çıktı
ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durdurulan ...
'Gürültü' tartışmasında eltisini bıçakladı
SAMSUN'un İlkadım ilçesinde Şehri A. (35), çocukların gürültüsü yüzünden ...
 
Uyuşturucu madde satıcılarına operasyon
Sancaktepe'de uyuşturucu madde ticareti yapan 3 şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.
Domuz nöbetinde eşini vurdu
MUĞLA'nın Kavaklıdere ilçesinde, çiftçi Ali Y. (70), tarlasında nöbet ...
YKS tercih sonuçları açıklandı
ÖLÇME, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, ...
 
Salça makinesine sıkışan elini itfaiyeciler kurtardı
OSMANİYE'de 12 yaşındaki Bünyamin S.'nin sağ el parmakları, salça yapımında ...
'Laf atma' cinayeti: 7 tutuklama
ANKARA'da, bir kadına laf attığı iddiasıyla kalabalık grup tarafından ...
Bursalı Kıbrıs gazisi, koronavirüsten öldü
BURSA'nın İnegöl ilçesinde yaşayan Kıbrıs gazisi Necmeddin Su?rer (67), ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva