Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
24 Aralık 2020 Perşembe - 16:50

Ağabeyi serbest kalan genç kız: Bizi ölümle tehdit ediyor

İZMİR'in Çiğli ilçesinde, babasından boşanan annesi Sultan Kara (40) ile kız kardeşi Cansel D.'yi (21), mal paylaşımı nedeniyle darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan İ.D. (24), sevk edildiği adliyede, serbest bırakıldı.

Ağabeyi serbest kalan genç kız: Bizi ölümle tehdit ediyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İddiaya göre, İ.D., 21 Aralık Pazartesi günü, bir süre önce babasından boşanıp, 3 çocuğuyla birlikte yaşayan annesi Sultan Kara'nın Yayakent Mahallesi'ndeki evine geldi. Yine iddiaya göre, babasıyla aralarında mal paylaşımı nedeniyle problem olan annesiyle tartışmaya başladı. İ.D., tartışma sırasında annesini darbetti. Ertesi gün yeniden annesinin evine gelen İ.D., bu kez de kardeşi Cansel D.'yi dövdü. Sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine adrese gelen polis ekipleri, İ.D.'yi gözaltına aldı. İ.D. gözaltına alınırken, iddiaya göre "Hepinizi öldüreceğim" diye bağırdı. İ.D. polisteki ifadesinde ise, "Kimseyi darbetmek için gitmedim. Maddi anlaşmazlıklar nedeniyle konuşmaya gittim ama beni tahrik ettiler" dedi. İ.D., polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı.

'BİZİ ÖLDÜRECEĞİNİ SÖYLÜYOR'

Olaydan sonra hastaneden darp raporu alan Cansel D. ise, ağabeyinin serbest kalmasının ardından kendilerini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla bugün Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, İ.D.'den şikayetçi oldu. Genç kız, polisteki ifadesinde, olayın aile için mal paylaşımından kaynaklandığını anlatıp, "Annemle babam boşandı. Abim sürekli olarak annemi ve beni tehdit ediyor. Çünkü, kendisi annemle babamın boşanmalarından sonra, kendi üzerine olmayan malları istiyor. Bu yüzden anlaşmazlıklar çıkıyor. Son olarak geçen 22 Aralık Salı günü geldi ve beni darbetti. Gözaltına alınıp, adliyeye sevk edildi. Ancak, mahkemedeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Serbest bırakılmasının ardından akrabalar ile haber gönderip, bizi öldüreceğini söyleyerek tehdit ediyor" dedi.

'AKRABALARIMIZ ONU DESTEKLİYOR'

Cansel D., sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da, "İlk olarak geçen pazartesi günü abim İsmail D. annemi darbetti. Ertesi günde beni darbedip, burnumu kırdı. Daha sonra yere atarak tekmelemeye ve yumruklamaya başladı. Sol elimde sıkıntı var. Darp raporu alarak şikayetçi oldum. Polisler ifadesini almak için karakola götürdü. Ancak ifadesinde, 'Pişman değilim, çıkınca aynısını yapacağım' dedi. Akrabalarım, 'Erkektir yapar' kafasında olduğu için ona destek çıktılar. Bunun üzerine mahkemeden herhangi bir sonuç çıkmadı. Uzaklaştırma bile verilmedi. Sonrasında ağabeyim İ. D., akrabalarımızı arayıp bizi er ya da geç öldüreceğini söylüyor. Kimse hiçbir şey yapmıyor. Tam aksine akrabalarımız onu destekliyor. Benim gücüm yetmiyor. Gidebileceğimiz güvenli hiçbir yer yok. Lütfen sesimiz olun bize yardım edin" dedi.

IZMIR'IN CIGLI ILCESINDE, ANNESI SULTAN KARA (40) VE KARDESI CANSEL D'YI (21) (FOTOGRAFTA), DARP ETTIGI GEREKCESIYLE GOZALTINA ALINAN I.D. (24), SEVK EDILDIGI ADLIYEDE SERBEST BIRAKILDI. AGABEYI TARAFINDAN DARP EDILEN CANSEL D., POLISTEKI IFADESINDE, "OLAY AILE ICI MAL PAYLASIMI VE MADDI KONULAR NEDENIYLE OLDU. ABIM SUREKLI OLARAK HEM ANNEMI HEM DE BENI OLUMLE TEHDIT EDIYOR" DEDI.(FOTO: DAVUT CAN IZMIR DHA)

IZMIR'IN CIGLI ILCESINDE, ANNESI SULTAN KARA (40) VE KARDESI CANSEL D'YI (21) DARP ETTIGI GEREKCESIYLE GOZALTINA ALINAN I.D. (24), SEVK EDILDIGI ADLIYEDE SERBEST BIRAKILDI. AGABEYI TARAFINDAN DARP EDILEN CANSEL D., POLISTEKI IFADESINDE, "OLAY AILE ICI MAL PAYLASIMI VE MADDI KONULAR NEDENIYLE OLDU. ABIM SUREKLI OLARAK HEM ANNEMI HEM DE BENI OLUMLE TEHDIT EDIYOR" DEDI.(FOTO: DAVUT CAN IZMIR DHA)

IZMIR'IN CIGLI ILCESINDE, ANNESI SULTAN KARA (40) VE KARDESI CANSEL D'YI (21) DARP ETTIGI GEREKCESIYLE GOZALTINA ALINAN I.D. (24), SEVK EDILDIGI ADLIYEDE SERBEST BIRAKILDI. AGABEYI TARAFINDAN DARP EDILEN CANSEL D., POLISTEKI IFADESINDE, "OLAY AILE ICI MAL PAYLASIMI VE MADDI KONULAR NEDENIYLE OLDU. ABIM SUREKLI OLARAK HEM ANNEMI HEM DE BENI OLUMLE TEHDIT EDIYOR" DEDI.(FOTO: DAVUT CAN IZMIR DHA)

IZMIR'IN CIGLI ILCESINDE, ANNESI SULTAN KARA (40) VE KARDESI CANSEL D.'YI (21) DARP ETTIGI GEREKCESIYLE GOZALTINA ALINAN I.D. (24), SEVK EDILDIGI ADLIYEDE SERBEST BIRAKILDI. AGABEYI TARAFINDAN DARP EDILEN CANSEL D., POLISTEKI IFADESINDE, "OLAY AILE ICI MAL PAYLASIMI VE MADDI KONULAR NEDENIYLE OLDU. ABIM SUREKLI OLARAK HEM ANNEMI HEM DE BENI OLUMLE TEHDIT EDIYOR" DEDI.(FOTO: DAVUT CAN IZMIR DHA)

Davut CAN/İZMİR, (DHA)

Etiketler:
 
Rümeysa, 9 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
 
Otomobil, şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kuyumcudan hırsızlık şüphelisi yakalandı
KAHRAMANMARAŞ'ta alışveriş bahanesiyle girdiği kuyumcularda iş yeri sahibini ...
Jandarma aracı takla attı; 4 yaralı
MERSİN'in Tarsus ilçesinde sürücünün kontrolünden çıkarak takla atan askeri ...
Angut kuşunu kaçak avlayanlara 12 bin lira para cezası
AKSARAY'da, avlanması yasak angut kuşlarını avlayarak telef eden 2 avcıya ...
 
Su kanalına düşen otomobilin sürücüsü yaralandı
KARABÜK’te, yol ortasında bulunan 1,5 metre derinliğindeki su kanalına ...
Denize düşen karaca kurtarıldı
BARTIN’ın Amasra ilçesinde kayalıklardan denize düştüğü değerlendirilen ...
Bolu'da, Sarıalan Göleti buz tuttu
BOLU'da, yüksek kesimlerde hava sıcaklığının gece eksi 14 dereceye düşmesiyle ...
 
13 kiloluk turna balığı yakaladı
KAYSERİ'nin Yahyalı ilçesinde amatör balıkçı Fatih Bıyık (40), Ağacaşar ...
İnşaatında çalışan 2 işçiyi tabancayla vurdu
ADIYAMAN'ın Kahta ilçesinde yapımı süren inşaatın sahibi, çıkan tartışmada ...
Zigana Geçidi, 20 santimlik karla bembeyaz oldu
DOĞU Karadeniz´in yüksek kesimleri, kar yağışıyla beyaza büründü. Doğu ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva