Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Turizm Haftası'nda mezuniyet töreni
Turizm Haftası'nda mezuniyet töreni
Dizlerde ağrı, kireçlenme habercisi olabilir
Dizlerde ağrı, kireçlenme habercisi olabilir
15 Temmuz 2012 Pazar - 16:20

Ak Parti yollarda…

AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Kadın Kolları Başkanı Av. Nezihe Yoldan Tezcan, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir ve Yönetim kurulu üyeleri, milletvekilleri ile birlikte Demre, Kaş ve Elmalı’da köy, belde ve yaylaları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti yollarda…
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Milletvekilleri ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde sorunları yerinde görmek istediklerini belirten İl Başkanı Köse; “Sorunları yerinde görüp, incelediğimiz zaman daha sağlıklı sonuca varırız” dedi.
Hayaller gerçek oldu
İlk olarak Demre’yi ziyaret eden partililer, Demre halkı ve muhtarlarla bir araya geldi. Milletvekilleri ile sürekli halkın yanında olduklarını belirten Köse; “Meclis tatile girdi. Ancak, milletvekillerimiz tatil yapmayı değil, ilçelere ve köylere giderek vatandaşların sorunlarını dinlemeyi tercih ettik. Sorunları yerinde görüp, tespit ettiğimiz zaman eminiz ki; daha sağlıklı sonuçlara ulaşırız. Hizmet üretmek için çalışıyoruz ve yapılması gereken de budur. Ama hizmet üretirken de halkın içinde olmak, vatandaşın talepleri doğrultusunda hizmetler üretmek gerekir. Bundan 20 yıl önce köylerde ve beldelerde yol, su, elektrik, okul, bilgisayarlı sınıflar hayal iken şimdi gerçek oldu. Siyasette bize düşen vatandaşın yanında olmak, bire bir görüşmek derdini dinlemek, sıkıntısını çözmek, acısını, hüznünü, mutluluğunu paylaşmaktır” diye konuştu.
Muhalefet partileri engelliyor
Gittikleri yerlerde hep aynı sorunlarla karşılaştıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, “Bizler her zaman halkımızın yanındayız ve sorunları ile yakından ilgileniyoruz. Gittiğimiz köylerde vatandaşlarımızın ortak şikayeti, asfaltlanmayan yollar ve su sıkıntısı. İl Genel Meclisi’nde MHP ve CHP koalisyonu maalesef partizanlık yapıyor. AK Parti’ye yüksek oy çıkan köyleri adeta cezalandırıyorlar, bu köylere hizmet götürmüyorlar. Köy yollarının asfaltlanması için komik bir bütçe ayırmışlar, bozulan yollara ise yama yapmıyorlar. Beceriksiz oldukları için hizmet üretemiyorlar. Fakat, vatandaşlarımız yapılanların farkında ve gittiğimiz her yerde muhalefet koalisyonunu bize şikayet ediyorlar. Eminim ki, köylülerimiz önümüzdeki yerel seçimlerde partizanlık yaparak kendilerine hizmet getirmeyenlere sandıkta gereken cevabı verecektir” dedi.
CHP’nin 40 fırın ekmek yemesi lazım
Demre’de muhtarların ve vatandaşların katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, “Bizler teşkilatlarımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız güçle siyaset yapıyoruz. Meclis tatile girdi fakat milletvekilleri olarak tatil yapmayı değil sahalarda halkımızla bir arada olmayı istedik. Yaz boyunca da hızlı çalışma tempomuzla çalışmaya devam edeceğiz. Halk bize ‘Hizmet edelim sorunlarını çözelim’ diye oy verdi. Her zaman söylediğim gibi vekil biziz asil olan halkımızdır. Bizler muhalefet partilerin vekilleri gibi yaz tatili yapmıyoruz. Onlar bir milletvekilinin il başkanını ziyaret etmesini çalışma ve haber olarak görüyor. Bizler milletvekili olarak il teşkilatımızı ve ilçe teşkilatlarımızı her zaman ziyaret ediyoruz. CHP’nin bizim çalışma tempomuza yetişmesi için 40 fırın ekmek yemesi gerekir” diye konuştu.
Taziye ve düğün ziyaretleri
Demre’de yapılan toplantının ardından çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden partililer daha sonra, Demre Devlet Hastanesi’ni, Kız Kuran kurslarını, adliye binasını ve Kaymakamlığı ziyaret ettiler. Daha sonra Kaş ilçesine giden partililer, Kaş, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşların da katıldığı toplantı yaparak sorun ve isteklerini dinlediler. İl Başkanı Mustafa Köse ve Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, yetkilileri telefonla arayıp, bazı sorunları anında çözülmesini sağladılar. Ertesi sabah, Kaş Sütleğen’de muhtarlarla ve bölge halkı ile bir araya gelen AK Partililer, taziye ve düğün ziyaretleri de gerçekleştirdiler.
Festival ve şenliklere katıldılar

Demre ve Kaş ziyaretlerinin ardından Elmalı ilçesine giden partililere Antalya Milletvekili Hüseyin Samani de katıldı. AK Parti Elmalı İlçe Teşkilatını ziyaretin ardından Yuva Belde Teşkilatı tarafından geleneksel hale getirilen Yayla şenliğine katılan AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, milletvekilleri ve partililer vatandaşlarla sohbet ettiler. AK Partililer daha sonra Gölova 7. Geleneksel Yağlı Güreşler ve Festival’ine katılıp, Kaş’ın Gömbe beldesine gittiler. Gömbe esnafını ziyaret ettikten sonra Gömbe Belediye Başkanı, gömbe halkı ve muhtarlarla toplantı yapan İl Başkanı Mustafa Köse ve milletvekilleri Gökçen Özdoğan Enç ile Hüseyin Samani, beraberindekilerle birlikte Gömbe’de her yıl düzenlenen geleneksel festivale katıldılar. 2 gün boyunca Kaş, Demre, Elmalı, köy, belde ve yaylalarda düzenlenen programlara Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcısı Ali Çetin, Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe başkanları ve Milletvekilleri Gökçen Özdoğan Enç ile Hüseyin Samani katıldı.

SAMANİ:HER YİĞİDİN BİR YOĞURT YİYİŞİ VARDIR

 

Serik ve Korkuteli ilçelerinde belde ve köyleri ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, “Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Bazıları oturduğu yerden konuşurken, biz meclis tatil olduğunda da seçim bölgemizde halkımızla iç içeyiz, derdini dinliyor, derdiyle dertlenip, çözüm bulmaya çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, yaz dönemi çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun bir çalışma programı gerçekleştiren Samani, Serik ve Korkuteli ilçelerinde belde ve köyleri ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet edip, dertlerini dinleyen Samani, “Biz diğer siyasi partilerin temsilcileri gibi seçimden seçime değil, her zaman vatandaşımızla bir aradayız. Meclis çalışmaları sebebiyle her zaman bir arada olamıyoruz ama meclisin tatile girmesi bizim için büyük fırsat. İlçelerimize, beldelerimize, köylerimize gidip vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Yasama döneminde yaptıklarımızı, hükümetimizin çalışmalarını anlatıyoruz. Vatandaşımızın derdini dinleyip, çözüm bulmaya çalışıyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Vatandaşımıza hizmet için çalışıyoruz. Çünkü biz vekiliz, asil ise vatandaşımızdır” diye konuştu.
İlk olarak Serik İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda ilçe başkanı Ragıp Okudan, ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve basın mensupları ile bir araya gelen Samani, daha sonra Çandır beldesine giderek vatandaşlarla görüştü. Mecliste, millete verilen sözleri yerine getirmek çalıştıklarını belirten Samani, “Biz seçim öncesi milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için bazen gece- gündüz çalışırken, muhalefet partileri ise engellemek için her türlü girişimde bulundu. Kürsü bastılar, saatlerce konuştular, sürekli yoklama isteyip, milletin meclisini çalıştırmamak için her şeyi yaptılar. Ama biz engellemelere rağmen, daha özgür, daha kalkınmış ve refah seviyesi yükselmiş bir Türkiye, aydınlık yarınlar ve gelecek nesiller için, milletimizin talepleri doğrultusunda yasalar çıkarıp, daha fazla hizmet üretmek için çalıştık, milletimizin verdiği yetkiyi kullanarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Abdurrahmanlar beldesinde teşkilat mensupları ve vatandaşlarla sohbet eden Samani, Töngüşlü, Pınargözü mevkii, Bozdoğan, Hacısekililer, Akçapınar, Kozan köyleri ve Gebiz beldelerini ziyaret etti. Geçtiğimiz yıl sel felaketi yaşanan bölgedeki vatandaşlarla da görüşen Samani, vatandaşlarla sohbet etti. Milletvekili olduktan sonra ilk işinin Küçük Aksu Baraj Projesi olduğunu belirten Samani, önemli projenin hayata geçirilmesi için konunun takipçisi olduğunu söyledi.
Yaz dönemi çalışmalarını ertesi gün Korkuteli ilçesinde sürdüren Samani, Korkuteli İlçe Başkanı Hüseyin Karaceliloğlu, İl Başkan Yardımcısı Fikret Yağcı, İl Yönetim Kurulu üyesi Enis Gönen, İl Genel Meclis üyesi Hasan Ali İrban, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte belde ve köyleri ziyaret etti. Vatandaşlara, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdiğini söyleyen Samani, “Meclis tatil olmadan önce Başbakanımız, milletvekilleriyle bir akşam yemeğinde görüştü. Meclis tatil olunca, her yıl olduğu gibi bu yaz döneminde de halkımızın içinde, yanında olmamızı ve selamlarını iletmemizi istedi. Biz de Başbakanımızın talimatlarını yerine getiriyoruz. Buraya konuşma yapmaya değil, sizleri dinleyip, sorunları yerinde görmeye geliyoruz. Bu doğrultuda ihtiyaçları tespit edip, çözüm üretmeye çalışıyoruz” dedi.
Samani ve beraberindekiler daha sonra Küçüklü, Kayabaş, Çıvgalar, Mamatlar, Kozağacı, Bahçeyaka ve Duraliler köylerine giderek, vatandaşlarla görüştüler. Antalya Milletvekili Samani, “AK Parti iktidarında köylerimize yapılanları sizler görüyor, biliyorsunuz. Yapamadıklarımızı ve yapılması gerekenleri öğrenmeye, sıkıntılarınızı çözmeye geldik. Halinizi hatırınızı sormaya geldik. Sizlerin vekili olarak, taleplerinizi dinleyip yerine getirmeye geldik. Bize iletilen sorun ve talepleri en kısa zamanda çözmek için elimizden geleni yapacağız. Her zaman hesap verebileceğimiz işler yaptık. Bundan sonra da aynı şekilde çalışacağız” diye konuştu.

 
Bu dram fotoğrafı hediye mi olur?
 
DGS'de 4 soru iptal
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baykal, Kılıçdaroğlu'ndan ne zaman hesap sorulacağını açıkladı
Şubat kurultaylarını es geçen eski Genel Başkan Deniz Baykal da bu kez ...
Başbakanın gelecekteki AKP'si...
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2014'te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimini ...
Ömer Melli, Menderes Türel'den özür bekliyor
Cumhuriyet Halk Partisi eski İl Başkanı Ömer Melli, AK Parti Antalya Milletvekili ...
 
MHP'li Günal: AKP milletvekilleri beni tehdit etti
MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, AKP’li Antalya milletvekilleri ...
Sapan'ın hedefinde GATAB vardı
CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, GATAB'ı hedef alan bir basın ...
Antalya siyasetinde sıcak bir gün
Antalya siyasetinde sıcak bir gün yaşanacak. CHP’den 2, MHP’den de bir ...
 
Böyle vekil olur mu?
3. yargı paketi TBMM’de görüşülürken verdiği önerge ile Bahçelievler katliamı ...
AKP, CHP ve MHP'yi biraraya getiren yörük düğünü
Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili ...
Deniz Baykal, partiye gelirse Devrim Kök ne yapacak?
CHP'de, Deniz Baykalın önceki gece Antalya'da, Özer Ülken ve bazı partililer ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva