Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
21 Mart 2013 Perşembe - 17:30

Akaydın: En önemli anket sandıktır

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP Kumluca İlçe Teşkilatı ile Beykonak Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Akaydın ve beraberindekiler ilk CHP Kumluca İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Arif Kocacık tarafından karşılanan Başkan Akaydın, yeni Büyükşehir Yasası hakkında bilgi verdi.

Akaydın: En önemli anket sandıktır
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Yasanın ülkeyi bölmeye yönelik bir çaba olarak yorumlayan Başkan Akaydın, AK Parti'nin 'eyalet sistemine' hazırlık yaptığını söyledi. Büyükşehir yasası ile kırsal kesimden oy alan AK Parti'nin Büyükşehirleri de ele geçirmeyi planladığını belirten Akaydın; iktidarın bu sayede 3 CHP'li,3'de MHP'de olan Büyükşehir belediyelerini ele geçirmeyi hedeflediğini söyledi.

 

EN ÖNEMLİ ANKET SANDIKTIR

Son kamuoyu araştırmalarında AK Parti'nin özellikle Antalya'da 2B arazileri ile hükümetin uyguladığı yanlış tarım politikaları sebebiyle ciddi düşüşe geçtiğini belirten Akaydın, "Maalesef bunu hiçbir ulusal kanalımız göstermiyor. AK Parti ve ulusal kanalların tek derdi şu an İmralı'dan gelecek mesajlar. Ülkenin gündemini İmralı canisi ve Recep Tayip Erdoğan belirliyor. Kendileri istedikleri gibi anketler yaparak kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor. Bilinmelidirler ki en önemli anket sandıktır" dedi.

 

BELDELER ZARAR GÖRECEK

CHP İlçe Başkanı Arif Kocacık, Akaydın'a ilçeyi ziyareti dolayısıyla Atatürk'ün resminin yer aldığı tablo hediye etti. Başkan Akaydın daha sonra Beykonak Belediyesi'ni ziyaret etti. Akaydın'ı burada Belediye Başkanı Recep Turan, belediye meclis üyeleri, muhtar ve vatandaşlar karşıladı. Bir süre Başkan Turan'la sohbet eden Akaydın, beldelerin yeni yasayla birlikte sağlıklı hizmet alamayacağını söyledi.

 

Büyükşehir Yasasının gelecek yıl yapılacak seçimlerden sonra hayata geçirileceğini hatırlatan Akaydın, Kumluca'yı, Beykonak, Mavikent ve Adrasan'a bağlayan, ancak altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan Beykonak yolunun Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını söyledi. Beykonak Belediye Başkanı Turan ise bölgenin tarımsal faaliyetlerine bakıldığına yolun önemli olduğunu belirterek başkan Akaydın'a teşekkür etti.

Akaydın: Sadece bir yerel seçim değil

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa mahalle muhtarlarına verdiği akşam yemeğinde, “Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz, eksik de bulabilirsiniz. Ama bu seçimler sadece bunların değerlendirileceği bir seçim olmayacaktır" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa mahalle muhtarlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Fen İşleri Daire Başkanı Sebahat Çevik, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Emin Pehlivan gibi daire başkanlarıyla katılan Başkan Akaydın'a, CHP'nin Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan ve İl Başkanı Devrim Kök de eşlik etti.

Muhtar eşlerinin de davetli olduğu yemekte, mahalle muhtarlarının eşlerini getirmek konusunda çekinceli davranması dikkat çekti. Çarşamba gününe Finike ve Kumluca'da gerçekleştirdiği ziyaretlerle başlayan Başkan Akaydın da yemeğe eşi Günseli Akaydın olmadan geldi. Başkan Akaydın, eşinin sağlık sorunları nedeniyle yemeğe katılamadığını söyledi.

Başkan Akaydın, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk sahasının, yeni büyükşehir belediye yasasıyla birlikte 19 ilçe ve köylerine kadar yayıldığını, yaklaşan yerel seçimlerin ardından fiili olarak bu uygulamanın başlayacağını hatırlattı. Bu anlamda bu tip buluşmalarınn artık daha da değerli hal aldığını kaydeden Başkan Akaydın, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin net mesajlar verdi. Türkiye'nin siyasi ikliminden bahseden, ülkenin bir bölünmenin eşiğinde yaşadığını savunan Başkan Akaydın, böyle bir ortamda yaklaşan yerel seçimlerin sadece bir belediye başkanını seçmekten ibaret olmayacağını söyledi. Akaydın, “Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini beğenir ya da beğenmezsiniz, eksik de bulabilirsiniz. Ama bu seçimler sadece bunların değerlendirileceği bir seçim olmayacaktır" dedi.

CHP İl Başkanı Devrim Kök'ün mesajları da yerel seçimlere yönelik oldu. Antalya'da partisinin Büyükşehir Belediyesi ve 6 ilçede belediye başkanlığını elinde bulundurduğunu kaydeden İl Başkanı Kök, hedef olarak AK Parti'nin elindeki en güçlü iki ilçeyi gösterdi. Devrim Kök, Kepez ve Alanya'nın Mart 2014 yerel seçimleriyle birlikte artık CHP'li belediyeler olacağını iddia etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın'ın zor şartlarda önemli hizmetler ürettiğini, iktidar baskısının belediyenin her türlü hizmet noktasında kendisini gösterdiğini savunan Başkan Kök, Cumhuriyet Savcısı Osman Şanal tarafından yürütülen A-Kent soruşturmasına göndermede bulunarak, “Antalya'nın sokaklarında, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri öyle ya da böyle değerlendirilir, ama kimse 'Hocamızın, Büyükşehir Belediye Başkanımız Akaydın'ın boğazından haram lokma geçmiştir' demez" diye konuştu.
Emre BAYLAN/ Ekrem KARAMAN/(DHA)

 

 
Görevden alındı sinir krizi geçirdi
 
Lisinia'da kanser eğitimi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İTİRAF 22 Mart 2013 Cuma 09:32

HOCA DİYOR Kİ BU EYALET YASASI. BU YASAYLA BELDELERE HİZMET GÖTÜRÜLEMEZ ZARAR GÖRECEK. YANİ BENİ SEÇMEYİNÇ O ZAMAN CHP LİLER EYALET GİBİ GENİŞLEYEN ANTALYA YI BELDELERİNE KADAR HİZMET GÖTÜREBİLECEK BİR ADAY BULMALILAR HEM DE HİZMET ETMEK İÇİN MUHALEFET BAHANESİ ÜRETMEYEN BİR BAŞKAN. MURATPAŞA, KONYAALTI, MANAVGAT BELEDİYELERİ NASIL ÇALIŞIYOR. DEMEK Kİ YAPILABİLİYOR.YASA ÇIMIŞ BUNDAN SONRASI İKTİDAR SORUNU EYALETE HAZIRLIK BİLE OLSA BU EYALETLERİ ALMANIZ GEREKİR. YAPAMIYACAĞIM DİYENE DE KİMSE OY VERMEZ.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Görevden alındı sinir krizi geçirdi
CHP Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilay Özdem ve yönetimi, il başkanlığı ...
Mevlüt Çavuşoğlu'ndan ısınma turları
Kulislerde adı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçen AK Parti ...
Gökhan Günaydın Manavgat'ta temel attı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, hükümetin cumhuriyetin kazanımlarını ...
 
Erdoğan: Bir Arap kızı ile evlendim
Başbakan Erdoğan, 'Arap kardeşimi de Türk kardeşimi de seviyorum, ayrım ...
Hamza Taş'a AKP vefası
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse ve Milletvekili Hüseyin samani, Gençlik ...
AKP Muratpaşa'da herşey sil baştan
AK Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatı’nda Ali Kıvrak’ın görevi bırakmasının ...
 
2014 Mart'ında 2 sandık geliyor
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin, 2015'teki genel seçimlerin erkene alınarak ...
Döşemealtı Meclis'inde borçlanma kavgası
Döşemealtı Belediyesi 2013 yılı Mart ayı olağan toplantısı oldukça gergin ...
Devrim Kök; Antalyalı köylülerin ‘Ankara çıkarması’nı değerlendirdi
Antalyalı 2B mağdurlarının Antalya’dan başlayıp Ankara’ya kadar uzanan ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva