Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Babasının beylik tabancası ile ağabeyini öldürdü
Babasının beylik tabancası ile ağabeyini öldürdü
GSF'den 'kadın' konulu sergi
GSF'den 'kadın' konulu sergi
24 Şubat 2013 Pazar - 14:47

Akaydın: Siyaset bu, ne olacağı belli olmaz.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun adaylık sinyali verdiği Akaydın temkinli yaklaştı.

Akaydın: Siyaset bu, ne olacağı belli olmaz.
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Batı Antalya' programında gittiği her ilçede Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı anlattı. Korkuteli'de Akaydın'ın yeniden adaylığı konusunda “Şimdi o bütün Antalya'ya belediye başkanı olarak şifa dağıtacak" sözleriyle çok açık mesaj veren CHP Lideri Kılıçdaroğulu, Erzincanlılar gecesinde ise Akaydın için oy istedi. Başkan Akaydın ise 'Adaylığı garantiledi' yorumlarına temkinli yaklaştı, “Siyaset bu" dedi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2 gün devam eden ve 8 ilçeyi kapsayan 'Batı Antalya' çıkarmasının sürprizi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın oldu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, gezdiği bütün ilçelerde Başkan Akaydın'ın yeniden Büyükşehir Belediyesi'ne adaylığı konusunda net ifadeler kullandı.

 

AKAYDIN İÇİN PROGRAM DEĞİŞTİ

CHP Lideri'nden ilk sürpriz, programda olmamasına rağmen Antalya Cumhuriyet Savcısı Osman Şanal'a bir soruşturma kapsamında 4 saati aşkın ifade veren Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın'ı ziyaret oldu. Kemal Kılıçdaroğlu'na Başkan Akaydın'la havalimanında birada olmak yetmedi, belediye başkanına “Geçmiş olsun" demek için makamında ziyaret etti.

 

HER İLÇEDE AKAYDIN'I ANLATTI

Bu ziyaretin ardından CHP Genel Başkanı Kılıdaroğlu'dan Mustafa Akaydın'ın adaylığıyla ilk mesaj Kumluca'da geldi. Parti otobüsü üzerinden konuştuğu hiçbir yerde Başkan Akaydın'ı yanından ayırmayan Kılıçdaroğlu, “Başkanınız burada, ne sorununuz varsa ona bildirin. Bugüne kadar çalıştı, bundan sonra da başkanınız olarak çalışmaya devam edecek" dedi. Bu yaklaşım Finike, Demre, Kaş ve Elmalı'da da devam etti.

 

KORKUTELİ KONUŞMASI FARKLIYDI

CHP Genel Başkanı'ndan Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıyla ilgili en net ifadeler, Korkuteli'de çıktı. Kılıçdaroğlu, Başkan Akaydın hakkında şunları söyledi: “Hocamız, Mustafa Akaydın. O üniversitede binlerce çocuk yetiştirdi. Onları eğitti. Türkiye'nin her tarafına gönderdi. Onun yetiştirdiği on binlerce doktor şu an Anadolu'nun her tarafında bizim çocuklarımıza, insanlarımıza bakıyor ve şifa dağıtıyor. Şimdi o bütün Antalya'ya belediye başkanı olarak şifa dağıtacak. Sizin hizmetinizde olacak, size hizmet edecek. Bütün baskılara rağmen adam gibi duracak, size hesap verecek."

 

AÇIK AÇIK OY İSTEDİ

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Antalya'dan ayrılmadan önce ziyaret ettiği Erzincan Fıratboyu Kültür ve Dayanışma Derneği'nin gecesinde, Erzincanlılardan Akaydın için oy istedi. Kılıçdaroğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza sahip çıkmanızı istiyorum. Sahip çıkın derken sadece gelip oy vermek yetmez. Komşularınızı yakınlarınızı, akrabalarınızı ikna edeceksiniz. Antalya Türkiye'nin çağdaş yüzüdür. Çağdaş bir kenttir. Antalya gibi çağdaş ve uygar bir kenti yarattık ve bunu sürdüreceğiz, devam ettireceğiz. O nedenle belediye başkanımızın size, oylarınıza ihtiyacı var. Ona destek olun" diye konuştu.

 

EKİP LİDERİ GİBİ KONUŞTU

Başkan Akaydın ise 2 günlük gezinin son durağı Konyaaltı'nda, yeni belediye hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada 'Ekip başı' tavrı sergiledi. Önce kendisine konuşma fırsatı tanıdığı için Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür eden Başkan Akaydın, "Kendimize ekip olarak güveniyoruz. Ama bu güveni öncelikle Antalya halkından ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'ndan alıyoruz" dedi.

 

AKAYDIN TEMKİNLİ

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Antalya'dan ayrıldıktan sonra gazetecilerle Antalya Havalimanı'nda geziyi değerlendiren Başkan Akaydın, 'Adaylığı garantiledi' yorumlarına temkinli yaklaştı. “Siyaset bu, ne olacağı belli olmaz" diyen Başkan Akaydın, Genel Başkanının Antalya'daki tüm CHP'li Belediye Başkanlarına destek verdiğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın'ın oldukça neşeli olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

 

BÖCEK ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Batı Antalya' gezisinin bir diğer kazananı da Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek oldu. Başkan Böcek, yeni belediye hizmet binasının açılışını şova dönüştürdü. Kıraç konseriyle devam eden açılışta, önemli bir kalabalık toplayan Muhittin Böcek, açılışla birlikte yerel seçim çalışmalarına başladığının da mesajını net olarak verdi. Başkan Böcek, Kılıçdaroğlu'yla dijital yerel seçim geri sayım cihazını açtı. Cihazın üzerindeki örtü kaldırıldığında yerel seçimlere 399 gün 12 saat vardı.

 

DOĞU ARTIYI ALDI

CHP'de Doğu Antalya'nın belediye başkanları Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç tüm programı takip ederek hanelerine artı yazdırmayı başaran diğer isimler oldu. CHP'nin Batı Antalya gezisinde rakip partilerden iki belediye başkanı CHP heyetine yoğun ilgi gösterdi. Demre'de Demokrat Partili Belediye Başkanı Süleyman Topçu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu karşılamakla kalmadı, onunla birlikte CHP'nin parti otobüsü üzerine çıktı, ilçe halkını selamladı.

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Başkan Topçu'nun bu jestine kendisini makamda ziyaret ederek karşılık verdi. Elmalı'da ise ilçe girişine asılı 'Hoşgeldin' yazılı pankartla karşılanan Kılıçdaroğlu'na, Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Altıntaş parti otobüsünün üzerine çıkakak eşlik etti. Kılıçdaroğlu'nun konuşması boyunca otobüsün üzerinde kalan Başkan Altıntaş, CHP Lideri'ne ilçeyi anlatan bir tablo hediye etti.

 

Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA)

 

 
Memurun işi siyaset değildir!..
 
Konyaaltı'nda çadırda kalan 3 genç can verdi
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
27 Şubat 2013 Çarşamba 00:19

Ben akaydın aday yapılsın istiyorum.Çünkü seçimi kaybettiğini görmek istiyorum.Kesinlikle akaydına oy vermeyeceğim. Aday yapılsın ve kaybetsinki herkes herşeyi anlasın....Ondan sonra burada yeniden konuşmaya devam ederiz

Yorumu oyla      10      4  
vatandaş 26 Şubat 2013 Salı 10:57

yazınızda sadece duyumları aktarmışsınız? gerçek olan bir şey varki? birincisi? erken öten horozun kafasını keserlermiş? ikinciside Kurban edilecek koyun:) kurban edilmeden önce sevilir okşanırmış:) daha seçimlere önümüzde 13 ay gibi uzun bir zaman var. bu köprünün altındanda çokkkk sular akar geçer.hatırlarsanız 2009 yerel seçimlerinde AKP nin kepezdeki tek adayı son güne kadar Mevcut başkandı? gece 24:00 de o başarılı başkanın ayağı bir anda kayıverdi? Ondan dolayı bu aday kesin? şu aday buraya başkan? bunları diyenler siyasetin s sinden anlamayan kişilerin sadece hayal ürününden başka birşey olamaz diyorum...

Yorumu oyla      10      3  
chp 25 Şubat 2013 Pazartesi 14:08

ön seçim olmazsa istifa ederim diyen il ve ilçe başkanları ne yapacak acaba, merak ediyorum.herhalde kılıçtaroğlunun sözleri onlarada ışık olur.ön seçim olmazsa herkese hayırlı olsun kimse oy vermez.

Yorumu oyla      18      3  
muratpaşa çalışanı 25 Şubat 2013 Pazartesi 11:44

sayın genel başkanı seviyoruz ve destekliyoruz... gecen hafta antalyaya geldiginde bizde gezilerine katılma kararı aldık. ama göynük yolunda yemek molası sırasında daha genel baskan gelmeden sayın muratpaşa meclis üyelerimiz koltukları doldurmustu.. bizlerin telefonlarına bakmayan partılı degıl menfeatcı meclıs uyelerı o gun cok sırındı.. ama bızım mıdemız bulandı ve orayı terk ettık...

Yorumu oyla      22      3  
mehmet şahin 25 Şubat 2013 Pazartesi 11:38

sayın umut bey yorumunuz için tesekkürler. bende yıllarca chp sine emek veren ve oy veren bir arkadasım.. eger bu partide sandık konulmaz ise tüm ailecek bizlerde oy vermeme kararı aldık...

Yorumu oyla      18      8  
umut yılmaz 25 Şubat 2013 Pazartesi 09:17

degerli arkadaslar neden bu partının basına hep atama ile baskan secılır anlamıs degilim... ey genel baskanım hani cnn turk kanalında demiştiniz butun buyuksehirlerde ön secım olacak diye ne değisti... ben sunu söyleyyim ön secım yapılmadıgı takdirde bu partiye oy falan yok... yeter artık her gelen kımle iyi ise onu işeret etmeye calısıyor..

Yorumu oyla      21      7  
chp li 25 Şubat 2013 Pazartesi 08:54

hoca bence genel başkan adayı olmalı antalya az gelir ona gitsin orayı karıştırsın antalya kurtulsun

Yorumu oyla      18      10  
chp gençlik 25 Şubat 2013 Pazartesi 08:43

deniz baykala ragmen belediye tekrar alınacak!

Yorumu oyla      14      18  
Kurbancı:) 24 Şubat 2013 Pazar 18:03

Kurban edilecek koyun?önce sevilir ve okşanırmış:))Kimsenin adaylığı kesin değil? Daha adaylık için kimler?çıkacak?kimler? Az bekleye durun hee

Yorumu oyla      24      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Memurun işi siyaset değildir!..
Bazı bölgelerde 2B rayiç bedel fiyatlarının yüksek oluşu ve fiyat tespitinin ...
Türel'den muhtarlara maaş artışı ve SGK sözü
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya ...
AKP bu anketi gizlemiş
TEPAV'ın finanse ettiği ve AG'ye yaptırılan anketin sonuçlarının AK Parti ...
 
Gürsel Tekin, Başbakan'ı Manavgat'tan bombaladı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, ...
'Elin parasıyla caka satıyor'
Aksu'nun bağımsız belediye başkanı İsa Yıldırım, AKP'den başkan seçildiği ...
Sapan: Baykal'ı neden çektim?
CHP eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın, dün partisinin ...
 
Baykal; Uyanık olmalıyız
CHP eski Genel Başkanı - Antalya Milletvekili Deniz Baykal, kapalı grup ...
AKP'de kırmızı plaka çatlağı
Geçen ay yapılan kabine değişikliği ile 2 Ordulu bakanın kırmızı plakaya ...
Antalya'da 'Özerk Kürdistan' sloganları
BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, Antalya'da,"Dümdüz bir yolumuz ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva