Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
4 Şubat 2016 Perşembe - 16:41

Akaydın'a soruyoruz

CHP Antalya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Akaydın, dün Gün Haber’in yayınladığı bir haberi yalanladı ve “Haber siteniz her nedense, şahsım hakkında gerçek dışı haber ve yorumlar yapmaktadır” açıklamasını yaptı.

Akaydın a soruyoruz
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Peki neydi o haber?..

Akaydın, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti ve burada haliyle gazetecilerle görüştü. Görüştükleri arasında muhabirler olduğu kadar cemiyetin yönetim kurulu başkanı ve üyeliğine kadar gelmiş tecrübeli gazeteciler de vardı.

Akaydın burada, “Ben sıradan bir vekil değilim. Belli bir tanınırlığım ve hocalığım var. Yaşım 64’e gelmiş. Belli bir birikimim var. Genel başkan adayı olmadığım sürece çağrılmamın (Büyükşehir adaylığına) daha doğru olduğunu düşünüyorum “ dedi.

Bu sözler içerisinde en çarpıcı olanı, “Genel başkan adayı olmadığım sürece’ cümlesiydi… Bununla Akaydın’ın genel başkanlığına potansiyel bir aday olduğu ortaya çıkıyordu. Gizli ajandasında bu koltuğa oturmakta var mıydı?.. Zihninden geçirdiğinin dışa yansıması mıydı? Akaydın’ın itirazı da işte söylediği bu sözdü.

Akaydın, Gün Haber’den alıntı yaparak gazetesinde yayınlanan gazeteci Ahmet Dökdök’ü aradı önce ve böyle bir cümle kullanmadığını söyledi.

Ve, bununla yetinmedi, Gün Haber’de yayınlanan haberin altına da şu yorumu yazdı:

“Hiçbir zaman chp genel başkanı adayı olmayı düşünmedim.Antalya Gazeteciler Cemiyetini iki gün önceki ziyaretim sırasında,Chp kurultayında neden parti meclisi Ada'yı olmadığımı soran bir arkadaşa,"genel başkanın Ada'yı olmazsam aday çıkmayacağımı"beyan ettimBu söylemim basına çarpıtılarak taşınmıştır.Haber siteniz hernedense şahsım hakkında gerçek dışı haber ve yorumlar yapmaktadır.Bir seferlik cevap Hakkımı kullanmak istedim”



Ancak Akaydın’ın unuttuğu bir şey vardı. Gazeteciler sohbet sırasında sözlerini kayda alıp alamayacaklarını sordular. O da, ‘Alabilirsiniz?’ dedi. Ve, o dakikadan sonraki konuşmaları bazı gazeteciler kaydettiler.

Akaydın’a bu hatırlatmadan sonra soruyoruz?

‘Bu sözleri siz söylediniz mi?’

‘Genel başkan adayı olmadığım sürece’ derken, olma ihtimaliniz de var mı?..

Bu sözler ile kamuoyunda partide genel başkanlık boşluğu veya sorunu varmış imajı yarattığınız için hakkınızda soruşturma açılabilir mi?..

Bunu bir AKP’li vekil söyleseydi o partide kalabilir miydi?

Şimdi tekrar soruyoruz:

“Bu sözleri söylediniz mi, söylemediniz mi?”

Söylemedim diyorsanız, her ortamda bunu ispata hazır olduğumuzu bildiririz.
 

 
Milletvekili Aydın'dan Kaymakam Günlü'ye ziyaret
 
1.3 milyon borçlu yasal takipte
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 4 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BARIŞ TÜREL 6 Şubat 2016 Cumartesi 23:14

Bunun gibi sevimsiz bir insanı bugüne kadar hiç tanımadım...Şişkin egosuyla kendini beğenmiş ...CHP GENEL BAŞKANI OLACAKMIŞ...

Yorumu oyla      4      4  
Melih seçkin 6 Şubat 2016 Cumartesi 11:12

Bu siyasetçinin fazla değil 5 yıllık geçmişine bakın ne cümleler, ne rakamlar inkar etmiş! Kaç gazeteciyi yalancılıkla suçlamış! Ama gelin görün ki hep kendisinin haksız olduğu ortaya çıkmış. Usta siyasetçiyim diyor; Gazeteciler Cemiyeti'ne gidip açıklama yapıyor sonra da inkar ediyor! Bu nasıl ustalık Sayın Akaydın! Allahtan bu kentin gazetecilerinin ustalığı senin siyaset ustalığına benzemiyor. Yoksa 'Ben demedim uydurmuşlar, çarpıtmışlar' yalanına hepimiz inanacaktık! Artık 'Ben demedim' derken bin kere düşünürsün herhalde. Bu olay da senin kulağına küpe olsun. Hoca da olsan daha öğrenecek çok şeyin var anlaşılan... Hadi sağlıcakla kal:)

Yorumu oyla      7      5  
berna arslan 6 Şubat 2016 Cumartesi 02:09

Sen milletvekilisin (maalesef ) artik. Git isini yap ulke elden gidiyorken Ataturkun resmini indiren kim onu acikla,kına,attirt Chp den.Antalya ve Turkiyenin faydasina soru onergesi ver kanun teklifi ver ağır vucudunu kaldirabiliyorsan sokaga cik eylem yap Bak arkandaki+kankan umit uysal muratpasa belediyesinden 520 kisiyi atiyor ! Corumdaki arsalarini binalarini antalyadaki evlerini arabalarini ciftligini amerikadakileri filan bi düşün icinden 2 trilyon edecek kadarini sat Buyuksehir belediye baskaniyken kamuyu ugrattigin zarari öde.kamu =biziz=halk=o paralar bizim vergimiz alinterimiz haftasonu fazla mesaimiz aksam 7 de isten cikamayip hep gec saatlere kadar calistirildigimiz hergunumuz , ucretsiz izinlerde aylarimizi gecirdigimiz yillik izinlerimizin hep hileyle gasp edildigi ,ssk mizin tam gosterilmedigi bazi yerde hic yatmadigi halde ictigimiz su dan aldigimiz havaya herseyin vergisini pesinen odeyen bizim biz halkin parasi ! 2 trilyon bize borcun var . odemezsen haram olsun . konusma Paramizi öde!

Yorumu oyla      7      4  
dilek yomak 6 Şubat 2016 Cumartesi 01:54

Ayni kendi gibi,Chp ile ne kadar alakasiz tip varsa doldurdu belediyeye,karisi bi yandan mehmet aktekin i akgun keskin sakaryasi oya&emrah uysal i ilker i ufuk u ve daha nice 6 ok kisiligini edinmemis varsa ote yandan, turkiyenin en buyuk 5 sehrinden birini,onca imkana ragmen yonetemediler.sonucta menderes kral gibi geri gelince de yildiray sapan i sucladilar.e ama kazansan guclu sendin, kaybedince suçlu baskalari...seklindeki tarzina devam ediyor.bu da normal cunku antropoz donemini bitiren erkeklerde tipki kadin menoppoz sonrasina benzer degisimler gorunur.Dış cevresi icin en zor olani artik asla Empati yapamayacak olusudur.Bilimsel bir bilgi :cocuklar,gencler ve yaşlilar empatiye sahip degildir. Empati yetenegini kaybetmis biri de herhangi bir toplumsal kamusal sosyal iste calistirilmamalidir.yoksa iste boyle yarari olmadigi gibi zarari cok olur.

Yorumu oyla      5      4  
chp altinyakali 6 Şubat 2016 Cumartesi 01:42

65 yasindan sonra siyaset yapacak biri degilim demisti. Herhalde demans baslangici var yazik zira 3 ay sonra tam 65 yasini doldurmus 66 dan gun almis olacak . Mezar taşina '-yasasaydi genel baskan olacakti 'yazdirtir hırsın böylesi.

Yorumu oyla      5      4  
frederik kacabuerik 5 Şubat 2016 Cuma 18:19

Gecti hoca gecti. Yaş gecti baş gecti iş isten gecti senden coktan gecti. Yazik sana

Yorumu oyla      6      6  
feride ataman 5 Şubat 2016 Cuma 18:17

Yok ya !64.5 yaşinda suanda,2019 da olacak 68 YAŞINDA. Ve o yasta belediye baskani olmak istiyor hala. Hirsa bak! yaşliliga bagli olarak gozu katarakttan zar zor gorecek,avrupada olsa araba kullanma ehliyeti iptal edilecek, noterde alim satim yapma yetkiai bile iptal olacak ama chp nin genel baskani vrya belediyr baskani olacak ha! Arkadas bu nasil bir cilginliktir nasil bir akil tutulmasidir .öleceksiniz kardesim yakinda .sen yaşama degil öĺüme daha yakinsin .git evine son gunlerinde torun sev.

Yorumu oyla      6      6  
demir 5 Şubat 2016 Cuma 13:41

Hoca'nın da ne çok düşmanı varmış.Bak hocam size bu gün saldırıp taş atanları yedirip içirseydiniz, belediyenin malını mülkünü har vurup harman savursaydınız, ayrıca yıllarca belediyeden şu veya bu şekilde beslenenlerin ekmeğini kesmeseydiniz, inanın şimdi sizden iyisi yokdu.Anlaşılan siz gelince kokuşmuş arı kovanına çomak sokmuşsunuz.Konu kovanda ki bala alışmış bu arı sürüsünün sizi sokmaya çalışmasından ibaret.Demekki bütün mesele hasan'nın kol böreğiymiş.

Yorumu oyla      7      5  
muratpaşalı 5 Şubat 2016 Cuma 07:53

Arkadaşlar iyice araştırın akaydın Her zaman konuştuğunu inkar eden bir kişiliktir .

Yorumu oyla      10      8  
üzücü 5 Şubat 2016 Cuma 00:38

Insanlari bozuk para gibi harcamak kolay mi? Düşündürücü

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Milletvekili Aydın'dan Kaymakam Günlü'ye ziyaret
AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Manavgat Kaymakamı Nazmi ...
Baykal: Dağdaki terörü mahalleye indirdiler
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP Antalya ...
İşte o liste
Muratpaşa Belediyesi’ndeki taşeron işçilerin iş akitleri feshedilmeye ...
 
Akaydın'ın gözü Kılıçdaroğlu'nun koltuğunda
CHP Antalya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Akaydın, partisinde genel başkan ...
Zana'nın yemin kararı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın randevu vermek için "önce yemin ...
Darısı Antalya'ya...
Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü, İstanbul'da toplu ulaşıma yapılan zammın ...
 
Kılıçdaroğlu'na yeni danışman
CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ...
Kaset davasında flaş gelişme
Deniz Baykal ile MHP'li yöneticilerinin 'kaset' soruşturmalarına birleştirme kararı alındı.
Gece 03.00'te tacizi protesto ettiler
CHP Antalya İl Gençlik ve Kadın Kolları üyesi bir grup, İstanbul Bağdat ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva